Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω ότι το πρόβλημα δημιουργειται από την μνήμη. Έμενα μου κάνει το εξής σπαστικό:Την ώρα που με καλεί κάποιος κλείνει και κάνει επανεκκίνηση. Αυτός που με παίρνει νομίζει ότι του το κλείνω στη μούρη. Μάλλον γεμίζει η μνήμη και κάνει επαναφορά για να έρθει σε ισορροπία.

Ποση μνημη σου μενει ελευθερη δηλαδη? Το δικο μας κατω απο 200 mbytes δεν πεφτει ποτε (εκτος απο οταν ανοιγεις browser). Συνηθως εχει ελευθερα 300+...

Μάριος...

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

βασικά μπαταρία τρώει όσο ανοιχτή είναι η οθόνη . με κλειστή την οθόνη ένα 8ωρο 1% τρώει.

Καλησπέρα. Έχω το χπερια τ 3 μήνες. Αυτό που δεν έχω καταφέρει να βρώ είναι το εξής. Όταν χρησιμοποιώ την εφαρμογή κλήσεων για να πληκτρολογήσω έναν αριθμό το αλφάβητο κάτω απο τα νούμερα είναι στα λατινικά. Απο όπου και αν έχω ψάξει στις ρυθμίσεις εισαγωγής δεν υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος;

Καλησπερα!Τελικα περασα σε CM 10.1 (4.2.2) και μπορω να πω οτι ειναι πολυ σταθερη,γρηγορη και smooth και με πληθωρα επιλογων(παιρνει λιγη ωρα μεχρι να στηθει πληρως).Θελω να ρωτησω το εξης ομως.Μπορω να περασω το album,camera app και UI πληκτρολογιου απο το μαμισιο firmware της sony?Και γενικα μπορω να περναω διαφορα apk αν θελω απο το firm της sony ή υπαρχει εξαρτηση απο το System.apk?

Χρήση οθόνης δηλαδή πόση ώρα γράφει;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Να κάνω μια ερώτηση; Αν ενεργοποιήσω το Stamina θα δουλεύει το led ειδοποιήσεων ή όχι;

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Να κάνω μια ερώτηση; Αν ενεργοποιήσω το Stamina θα δουλεύει το led ειδοποιήσεων ή όχι;

Δουλεύει κανονικά. Η λειτουργία χαμηλής μπαταρίας νομίζω τα κλείνει όλα.

Redmi Note 8T

Καλησπερα πως θα σβυσω τιν σαβουλα απο το κινητο μου?? μολις το παρελαβα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Καλησπερα πως θα σβυσω τιν σαβουλα απο το κινητο μου?? μολις το παρελαβα!!!

Καλορίζικο!Μόνο αν κάνεις root

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Ποση μνημη σου μενει ελευθερη δηλαδη? Το δικο μας κατω απο 200 mbytes δεν πεφτει ποτε (εκτος απο οταν ανοιγεις browser). Συνηθως εχει ελευθερα 300+...

Δεν είναι ότι καταναλώνει όλη τη μνήμη. Αλλά κάπου λαγκάρει μάλλον και γιαυτό κάνει επανεκκίνηση. Μάλλον είναι πρόβλημα του λειτουργικού και δεν διαχειριζεται σωστά τη μνήμη. Τουλάχιστον έτσι διάβασα σε ένα site

Καλησπέρα. Έχω το χπερια τ 3 μήνες. Αυτό που δεν έχω καταφέρει να βρώ είναι το εξής. Όταν χρησιμοποιώ την εφαρμογή κλήσεων για να πληκτρολογήσω έναν αριθμό το αλφάβητο κάτω απο τα νούμερα είναι στα λατινικά. Απο όπου και αν έχω ψάξει στις ρυθμίσεις εισαγωγής δεν υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος;
κατεβασε το dialer one να σωθείς

Καλησπερα!Τελικα περασα σε CM 10.1 (4.2.2) και μπορω να πω οτι ειναι πολυ σταθερη,γρηγορη και smooth και με πληθωρα επιλογων(παιρνει λιγη ωρα μεχρι να στηθει πληρως).Θελω να ρωτησω το εξης ομως.Μπορω να περασω το album,camera app και UI πληκτρολογιου απο το μαμισιο firmware της sony?Και γενικα μπορω να περναω διαφορα apk αν θελω απο το firm της sony ή υπαρχει εξαρτηση απο το System.apk?

Ποιον οδηγο ακολουθησες και σε ποιο firmware ήσουν;

Ημουν σε μαμα .142 και περασα 10.1 με βαση αυτον τον οδηγο.

Με την 142 σου εκανε αυτα τα ωραια με την μπαταρια?

Μάριος...

Καλορίζικο!Μόνο αν κάνεις root

Ευχαριστώ πολύ!!!

Πως θα κάνω root γιατί στοXperia S ήταν εύκολο..

Επίσης φοράει την. 245 από μαμά η συσκευήκαι ο bootloader λέει no

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Ήρθε τη Δευτέρα (27 μέρες μετά την παραγγελία) η θήκη της Nillkin.

Εκτός του ότι είναι κάπως παχιά, δεν στρογγυλεύει & τις γωνίες του κινητού, όπως περίμενα.

& δυστυχώς κρύβει τα κουμπιά, κυρίως της έντασης.

Κατά τα άλλα αγκαλιάζει αρκετά το κινητό & η πλάτη της έχει ωραία σαγρέ αίσθηση.

Για τα 6.20€ που πλήρωσα, μαζί με το screen protector, είναι αρκετά καλή επιλογή.

Redmi Note 8T

Παιδιά το κινητό τα σπάει! Από τα καλύτερα που έχω αγοράσει, αν και το χειρίζεται συγγενικό μου πρόσωπο!

Για πρώτη φόρτιση και γενικά για την μπαταρία, κάποια συμβουλή?

Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Μια φορα μονο απο το 9% που ειχα ξαφνικα εσβησε.Εχει γινει αλλη μια φορα το ιδιο με την .140.Γενικα δεν ειχα ποτε θεμα με την μπαταρια

Μεχρι σημερα νομιζα οτι δεν εκανε τα ιδια με την μπαταρια... Τωρα το κοιταξα 1 μερα και 20 ωρες ανοιχτο και ελεγε 56%. Λογικο λεω οκ...

Του κανω επανεκκινηση και λεει τωρα 80!

Μάριος...

φίλε ICE20, Restarts και loops αντιμετωπιζεις;

σε ποιο firmware είσαι; έκανες πρόσφατα update?

Edited by sephiroth13

φίλε ICE20, Restarts και loops αντιμετωπιζεις;

σε ποιο firmware είσαι; έκανες πρόσφατα update?

Οχι αν εξαιρεσεις την λαθος απεικονιση της μπαταριας δεν ειχα ποτε αλλο προβλημα. Stock 141 firmware +root ειμαι...

Μάριος...

Δοκιμασε να περασεις σε στοκ .145 .Για λιγο διαστημα που ημουν δεν αντιμετωπισα κατι με την μπαταρια.Πλεον περασα σε CM 10.1 και ολα δουλευουν ρολοϊ,μενει μονο να δω πως τα παει απο αυτονομια.

Δοκιμασε να περασεις σε στοκ .145 .Για λιγο διαστημα που ημουν δεν αντιμετωπισα κατι με την μπαταρια.Πλεον περασα σε CM 10.1 και ολα δουλευουν ρολοϊ,μενει μονο να δω πως τα παει απο αυτονομια.

Εχεις λινκ απο xda να μην ψαχνω?

Μάριος...

Το καινούριο παράξενο που παρατήρησα στο κινητό έχει να κάνει με τους ήχους κλήσης.

Τους ήχους που είχα από πριν, τους πέρασα στη microsd, μέσα σε φάκελο με το όνομα ringtones.

Όλα καλά μέχρι εδώ, οι ήχοι κλήσης φαίνονταν & μπορούσαν να επιλέγουν κανονικά.

Από εκεί & πέρα, τους επόμενους ήχους, τους πέρασα μέσω Dropbox, με export.

Οι νέοι αυτοί ήχοι κλήσης, φαίνονται κανονικά στο φάκελό ringtones,

αλλά όταν πάω να τους επιλέξω, το σύστημα δεν τους βλέπει.

Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει, οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή.

Redmi Note 8T

• The title was changed to Sony Xperia T