Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω που το εχω ασπρο τι χρωμα μπορει να γινει? :P

Δεν εχω ακουσει κατι για ασπρες συσκευες οποτε καλυτερα να σου πει καποιος που του ετυχε κατι τετοιο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το θεματάκι του με το wifi το χει αλλά εγώ θα ήθελα να μου πει κάποιος άλλος πόσο του βγάζει η μπαταρία του γιατί εμένα μετά από 6 φορτίσεις δεν βγάζει ακόμα μέρα. Βοήθεια κανείς?
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Εγω που το εχω ασπρο τι χρωμα μπορει να γινει? :P

Τιποτα δεν θα παθει το λευκο. Μπορει να σου βρωμισει λιγο αλλα καθαριζεται πανευκολα. Να ξεβαψει παντως οχι..

Το Xperia T σε λευκό είναι πανέμορφο! Κρίμα να μην έχει μεγαλύτερη μπαταρία...θα το είχα πάρει!

Το θεματάκι του με το wifi το χει αλλά εγώ θα ήθελα να μου πει κάποιος άλλος πόσο του βγάζει η μπαταρία του γιατί εμένα μετά από 6 φορτίσεις δεν βγάζει ακόμα μέρα. Βοήθεια κανείς?

Με το wifi δεν εχω παρατηρησει κάποιο πρόβλημα...σε τι ακριβώς αναφέρεσαι?Τώρα για την μπαταρία δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός κριτής γιατί η συσκευή δεν είναι η βασική μου, τη χρησιμοποιώ μόνο για mobile internet, κάμερα και ελάχιστα τηλεφωνήματα...'Ασε που έχω κάνει μόνο 2 φορτίσεις...

παιδια μια ερωτηση την αναβαθμιση που αναφερετε εδω την εχετε παρει ολοι? εγω και χθες που δοκιμασα δεν βρισκει κατι (αγορασμενο απο wind)

Το θεωρώ αδύναμο. Άσε που εκεί που έχει πιάσει κανονικά χάνει απότομα το σήμα και κάνει κανα λεπτό και για να ξαναμπεί

παιδια μια ερωτηση την αναβαθμιση που αναφερετε εδω την εχετε παρει ολοι? εγω και χθες που δοκιμασα δεν βρισκει κατι (αγορασμενο απο wind)

Δοκιμασες με SEUS;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκιμασες με SEUS;

ναι προφανως με αυτο δοκιμασα που εκανα και την αναβαθμιση σε 4.1.2 οταν το πρωτοπηρα

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. Είμαι νέος κάτοχος του xperia T και έχω το εξής πρόβλημα.. Όταν η φωτεινότητα είναι ρυθμισμένη ψηλά τότε μου κάνει ένα τρεμοπαίγμα η οθόνη σε κάποια χρώματα και ιδιαίτερα όταν κατεβάζω την μπάρα κ σκοτεινιάζει η οθόνη, άλλα και σε ορισμένες φώτο η στην ασπρόμαυρη ταπετσαρία π.χ..... Ειναι αναβαθμιζμενο σε 4.1.2, 9.1.Α.1.141. Η απάντηση της sony είναι ότι το έχουν όλα αυτό το πρόβλημα λογισμικού και θα διορθωθεί στην επόμενη αναβάθμιση.. Συμβαίνει σε κάποιον κάτι αντίστοιχο?Ευχαριστώ!

ναι προφανως με αυτο δοκιμασα που εκανα και την αναβαθμιση σε 4.1.2 οταν το πρωτοπηρα

Ουτε εμενα μου εβγαινε. Το περασα με το flashtool...

Μάριος...

υπομονη ρε σεις, θα ερθει..δεν κατουρησατε στο πηγαδι. και σιγα την αναβαθμιση, μια ελαχιστη αυξηση της μπαταριας εχεις, εξαλλου οποιος το σκιζει δεν σωνεται..απλα οποιος εβγαζε σχεδον μια μερα, τωρα θα βγαζει μια μερα

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. Είμαι νέος κάτοχος του xperia T και έχω το εξής πρόβλημα.. Όταν η φωτεινότητα είναι ρυθμισμένη ψηλά τότε μου κάνει ένα τρεμοπαίγμα η οθόνη σε κάποια χρώματα και ιδιαίτερα όταν κατεβάζω την μπάρα κ σκοτεινιάζει η οθόνη, άλλα και σε ορισμένες φώτο η στην ασπρόμαυρη ταπετσαρία π.χ..... Ειναι αναβαθμιζμενο σε 4.1.2, 9.1.Α.1.141. Η απάντηση της sony είναι ότι το έχουν όλα αυτό το πρόβλημα λογισμικού και θα διορθωθεί στην επόμενη αναβάθμιση.. Συμβαίνει σε κάποιον κάτι αντίστοιχο?Ευχαριστώ!

αυτο το προβλημα το κανουν ολα τα Τ...Και εγω οταν το πρωτοπηρα ειχα ξενερωσει αρκετα...δυστυχως ειναι το μεγαλυτερο "προβλημα" τις συσκευης...

παντως μην περιμενεις να διορθωθει με αναβαθμιση,τα ιδια ελεγαν και πριν μισο χρονο....

Το θεωρώ αδύναμο. Άσε που εκεί που έχει πιάσει κανονικά χάνει απότομα το σήμα και κάνει κανα λεπτό και για να ξαναμπεί

Η αλήθεια είναι ότι το έχω χρησιμοποιήσει μόνο στο wifi του σπιτιού μου και δεν έχω παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα...

αυτο το προβλημα το κανουν ολα τα Τ...Και εγω οταν το πρωτοπηρα ειχα ξενερωσει αρκετα...δυστυχως ειναι το μεγαλυτερο "προβλημα" τις συσκευης...

παντως μην περιμενεις να διορθωθει με αναβαθμιση,τα ιδια ελεγαν και πριν μισο χρονο....

Εγω παλι γιατι εχω την εντυπωση οτι αυτο που σκοτεινιαζει η οθονη οταν κατεβαζεις το notification bar ειναι επιτηδες? Οτι ειναι εφε? Το αλλο που γραφετε δεν καταλαβα καν τι εννοειτε...

Μάριος...

Εγω παλι γιατι εχω την εντυπωση οτι αυτο που σκοτεινιαζει η οθονη οταν κατεβαζεις το notification bar ειναι επιτηδες? Οτι ειναι εφε? Το αλλο που γραφετε δεν καταλαβα καν τι εννοειτε...

Και μια φωτογραφία να δεις και να έχεις τέρμα την φωτεινότητα θα δεις ότι σε κάποια σημεία τρεμοπαίζει, ιδιαίτερα όταν μπαίνεις κ βγαίνεις σε κάποιες εφαρμογές κ γίνεται γκρι ή οθόνη μοιάζει σαν να μην κάνει καλή επαφή. Δλδ είναι όλα έτσι?Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος..Ευχαριστω!

Και μια φωτογραφία να δεις και να έχεις τέρμα την φωτεινότητα θα δεις ότι σε κάποια σημεία τρεμοπαίζει, ιδιαίτερα όταν μπαίνεις κ βγαίνεις σε κάποιες εφαρμογές κ γίνεται γκρι ή οθόνη μοιάζει σαν να μην κάνει καλή επαφή. Δλδ είναι όλα έτσι?Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος..Ευχαριστω!

Αυτο που ειπες με το notification bar το ειδα με πολυ ζορι... Το αλλο με τις φωτογραφιες δεν ειδα τιποτα απολυτως... Αλλωστε εγω παντα στο αυτοματο το εχω αρα δεν φαινεται καν εκει...

Μάριος...

Kανα νέο αν ρουταρίστηκε η 141;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα παραθεσω κατι αλλα δεν εχω κανει ακομα αρκετες δοκιμες για να ειμαι σιγουρος...εκανα επανεγκατασταση της τρεχουσας εκδοσης μεσω seus και διαπιστωνω καλυτερη ληψη απο το wifi ....επειδη ομως το εκανα πριν απο λιγο θα κανω δοκιμες και σε αλλα σημεια που πριν ειχα προβλημα και θα ενημερωσω...

Φίλε μου κάμερα και οθόνη μπορείς να τις πεις υποδεέστερες του Τ αλλά όχι και άθλιες....

Και γω δυστυχώς αυτό πιστεύω και για μένα είναι βασικός λόγος να αλλάξω συσκευή αν δεν δω βελτίωση

Και εμείς με το P, μεταλλικό σασί έχουμε και δεν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με το WiFi. Μάλιστα επειδή έχω και ένα iPhone 4s, μπορώ να σας πω ότι σε οριακές καταστάσεις το WiFi του P πιάνει καλύτερα από αυτο του 4S

Οπότε αν δεν έχει γίνει καμία κατασκευαστική βλακεία, μάλλον θέμα software είναι...

Για μένα η απόφαση για αλλαγή έχει ήδη παρθεί από την Παρασκευή.Καλό χρυσό γρήγορο αλλά όταν πλέον ένα κινητό υστερεί σε κάτι βασικό όπως το θέμα wifi είναι σοβαρός αρνητικός παράγοντας για να το κρατήσω..

• The title was changed to Sony Xperia T