rec Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 εχει ξεκλειδωτο bootloader και η εγγραφη κλησεων ειναι εφικτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 οχι δεν εχει ξεκλειδωτο bootloader οταν το παιρνεις.Χθες μου ηρθε στα χερια,συνδεθηκε απευθειας για αναβαθμιση σε JB και σημερα rootαριστηκε.Ομολογω πως παιδευτηκα πολυ να καταλαβω οτι για να διαβαστει απ τον υπολογιστει σωστα και να γινει η διαδικασια επρεπε να χω το pccompanion και το update service εγκατεστημενα,δεν αναφεροταν σε κανενα οδηγο ευκρινως,με λιγο googlαρισμα τα καταφερα και σε 2 λεπτα το τηλεφωνο ηταν ετοιμο.Το fix για τα 160 χαρακτηρες σε ελληνικα sms de doylεψε σε μενα ενω απανεργοποιηθηκε και το nfc μονιμα,βρηκα ευκολα ομως το fix για το xperia z με googlαρισμα στο youtube και ηταν απλα η μετονομασια ενος φακελου.Τωρα το προσεχω σα τα ματια μου γιατι περιμενω απο κινεζικο μπεη τις θηκουλες του. Μια σημαντικη απορια εχω προς το παρον.Καπου μεσα στο thread νωριτερα διαβασα οτι δε δουλευει ξυπνητηρι στο τηλεφωνο αν ειναι κλειστο?Γιατι συμβαινει αυτο?Το motorola xt311 με που εχω με GB (πριν απ αυτο δεν ηξερα τι ειναι android) δουλευει μια χαρα και κλειστο....ειναι θεμα του συγκεκριμενου τηλεφωνου η γενικα η σειρα xperia το χει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 απο οσο ξερω κανενα σε κανενα android δεν δουλευει το ξυπνητηρι οταν ειναι κλειστο το τηλεφωνο! και εγω motorola εχω αλλα το ξυπνητηρι δεν δουλευει. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 8 μήνες μ αυτό ξυπνάω δεν ισχύει που γράφεις.έχω επίσης να προσθέσω ότι χάνει τη σύνδεση WiFi αρκετά συχνά εκεί που το νετμπουκ μου πιάνει με 2 γραμμές σταθερά και το εντελως entry level xt311 έχει έστω 1 γραμμή και κρατά συνδεσΗ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 8 μήνες μ αυτό ξυπνάω δεν ισχύει που γράφεις.έχω επίσης να προσθέσω ότι χάνει τη σύνδεση WiFi αρκετά συχνά εκεί που το νετμπουκ μου πιάνει με 2 γραμμές σταθερά και το εντελως entry level xt311 έχει έστω 1 γραμμή και κρατά συνδεσΗ. εγω δεν εχω βρει ανδροιδ που να χτυπαει κλειστο! εκτος αν τοχεις στη φορτιση οπου μερικα ανοιγουν.. απο εκει κ περα μονο τα νοκια μου χτυπουσαν κλειστα.. οσο για το σημα του, εμενα πιανει το ιδιο με ο,τι αλλο εχω δοκιμασει και αρκετα καλυτερα απο πολλα αι φον που εχουν τα ξαδερφια μου..και δεν πιανουν με τιποτα, τοσο μες το σπιτι στην αποσταση που πιανει οριακα το δικο μου οσο και εξω.. κατι που δεν το περιμενα. το μονο ελαττωμα ειναι οτι σε καποια καναλια των ρουτερ δεν βλεπει καθολου wifi αλλα με μια απλη επανεκινηση του ρουτερ παιζει. η μπαταρια ειναι μετρια, αν δεν το λιωσεις το κινητο βγαζει 2 ημερες. αλλιως μιση.. εγω τωρα που ειμαι νοσοκομειο και το λιωνω μεχρι το απογευμα εχει ξεμεινει.. αλλα οταν δεν το λιωνω ασκοπα και μονο οταν χτυπαει, τοτε κλεινει τη μερα με 60%..και φωτεινοτητα στη μεση με αυτοματο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 δεχομαι οτι δεν εχετε εμπειρια με android που χτυπα το ξυπνητηρι με κλειστο κινητο αλλα σας ξαναγραφω για 3η φορα οτι το motorola XT311 (αυτο που δινε δωρο με 69 ευρω καρτα η wind για ενα σαββατοκυριακο πριν εξαντληθει) που ηταν το κυριο κινητο μου απ το σεπτεμβρη μεχρι χθες και χωρις να εχω ξανα στο παρελθον κινητο android ,χτυπαγε κανονικα απο εντελως κλειστο χωρις να ειναι στο φορτιστη και μαλιστα παντα και αξιοπιστα....ανοιγε πρωτα και μετα χτυπαγε,κι οταν εκλεινες το ξυπνητηρι εμενε ανοιχτο σε κατασταση κλησεων μονο αναγκης,μετα αν ηθελες του εβαζες το pin και φορτωνε κανονικα οπως αν το ανοιγες μονος σου εξ αρχης.Επομενως υπαρχει τεχνικα η δυνατοτητα απο το android να εχεις ξυπνητηρι και με κλειστο κινητο.Τωρα τι γινεται με τα xperia και τις υπολοιπες μαρκες δεν κατεχω καθως εκτος του Τ και του ΧΤ311 (εκδοση 2.3.5) δεν εχω πιασει στα χερια μου αλλο android. Οσον αφορα το σημα του WIFI σημερα ειχα για 3-4 λεπτα συνδεση και χανοταν,μετα απο κανα λεπτο ξαναεπιανε,ελεγξα με το wifi analyser και ειδα οτι επιανε ικανοποιητικο σημα και οχι οριακο (οσο εμενε συνδεδεμενο),αλλα για καποιο λογο κανει αποσυνδεσεις αν δεν εχεις αρκετα καλο σημα και βαλε.Στο ιδιο σημειο το motorola ζητημα να αποσυνδεοταν στη 1 ωρα μια φορα.Χαμηλη αποδοση σε αυτο τον τομεα και το χουν γραψει κι αλλοι.Επισης χαμηλη ενταση ηχου κουδουνισμου και μετρια ενταση ηχειου ομιλιας (ευτυχως οχι σε προβληματικο επιπεδο).Κατα τ αλλα ενταξει μεχρι στιγμης. Α και μια σημαντικη απορια,το πληκτρο on/off/lock/unlock θελει και στα δικα σας λιγο μισος για να πιασει?Αφου την πατησα και μολις πηγα να το ανοιξω πρωτη φορα (αφου το φλασαρα με 4.1.2 με το που εβγαλα τη ζελατινα χωρις να το χω ενεργοποιησει) νομιζα οτι δεν ανοιγει γιατι θελει πρωτα φορτιση.Οταν και μετα απο μιση ωρα και βαλε παλι δεν ανοιγε απλα πιεσα με παραπανω δυναμη και τοτε διαπιστωσα οτι δε θελει απλως πατημα,αλλα θελει να το ψιλοστιβεις για να πιασει.Ελπιζω να το χουν επιτηδες ετσι για να μη πατιεται ασκοπα και να μην εχει θεμα το δικο μου μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 δεχομαι οτι δεν εχετε εμπειρια με android που χτυπα το ξυπνητηρι με κλειστο κινητο αλλα σας ξαναγραφω για 3η φορα οτι το motorola XT311 (αυτο που δινε δωρο με 69 ευρω καρτα η wind για ενα σαββατοκυριακο πριν εξαντληθει) που ηταν το κυριο κινητο μου απ το σεπτεμβρη μεχρι χθες και χωρις να εχω ξανα στο παρελθον κινητο android ,χτυπαγε κανονικα απο εντελως κλειστο χωρις να ειναι στο φορτιστη και μαλιστα παντα και αξιοπιστα....ανοιγε πρωτα και μετα χτυπαγε,κι οταν εκλεινες το ξυπνητηρι εμενε ανοιχτο σε κατασταση κλησεων μονο αναγκης,μετα αν ηθελες του εβαζες το pin και φορτωνε κανονικα οπως αν το ανοιγες μονος σου εξ αρχης.Επομενως υπαρχει τεχνικα η δυνατοτητα απο το android να εχεις ξυπνητηρι και με κλειστο κινητο.Τωρα τι γινεται με τα xperia και τις υπολοιπες μαρκες δεν κατεχω καθως εκτος του Τ και του ΧΤ311 (εκδοση 2.3.5) δεν εχω πιασει στα χερια μου αλλο android. Οσον αφορα το σημα του WIFI σημερα ειχα για 3-4 λεπτα συνδεση και χανοταν,μετα απο κανα λεπτο ξαναεπιανε,ελεγξα με το wifi analyser και ειδα οτι επιανε ικανοποιητικο σημα και οχι οριακο (οσο εμενε συνδεδεμενο),αλλα για καποιο λογο κανει αποσυνδεσεις αν δεν εχεις αρκετα καλο σημα και βαλε.Στο ιδιο σημειο το motorola ζητημα να αποσυνδεοταν στη 1 ωρα μια φορα.Χαμηλη αποδοση σε αυτο τον τομεα και το χουν γραψει κι αλλοι.Επισης χαμηλη ενταση ηχου κουδουνισμου και μετρια ενταση ηχειου ομιλιας (ευτυχως οχι σε προβληματικο επιπεδο).Κατα τ αλλα ενταξει μεχρι στιγμης. Α και μια σημαντικη απορια,το πληκτρο on/off/lock/unlock θελει και στα δικα σας λιγο μισος για να πιασει?Αφου την πατησα και μολις πηγα να το ανοιξω πρωτη φορα (αφου το φλασαρα με 4.1.2 με το που εβγαλα τη ζελατινα χωρις να το χω ενεργοποιησει) νομιζα οτι δεν ανοιγει γιατι θελει πρωτα φορτιση.Οταν και μετα απο μιση ωρα και βαλε παλι δεν ανοιγε απλα πιεσα με παραπανω δυναμη και τοτε διαπιστωσα οτι δε θελει απλως πατημα,αλλα θελει να το ψιλοστιβεις για να πιασει.Ελπιζω να το χουν επιτηδες ετσι για να μη πατιεται ασκοπα και να μην εχει θεμα το δικο μου μονο. το ηχειο του οντως δεν ειναι και απο τα πιο δυνατα και μπορει να χασεις καμαι κληση αν τοχεις χωμενο πουθενα. οσο για το κουμπι του ον/off εμενα πατιεται πολυ ανετα, δε νομιζω οτι ισχυει αυτο που λες.. μηπως σουχει κατσει ελατωματικη συσκευη??πολλα αρνητικα βρηκες και δε μαρεσει.. εμενα τουλαχιστον που το πηρα με το που ηρθε ελλαδα δουλευει αψογα. απλα δεν χτυπαει πολυ δυνατα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 το ηχειο του οντως δεν ειναι και απο τα πιο δυνατα και μπορει να χασεις καμαι κληση αν τοχεις χωμενο πουθενα. οσο για το κουμπι του ον/off εμενα πατιεται πολυ ανετα, δε νομιζω οτι ισχυει αυτο που λες.. μηπως σουχει κατσει ελατωματικη συσκευη??πολλα αρνητικα βρηκες και δε μαρεσει.. εμενα τουλαχιστον που το πηρα με το που ηρθε ελλαδα δουλευει αψογα. απλα δεν χτυπαει πολυ δυνατα Μια χαρά ειναι το ηχείο του βαλε clearaudio να δεις διαφορά. Ρε παιδιά το θάψατε το κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Σχετικά με το κουμπί, σίγουρα έχει πρόβλημα το κινητό σου, κανονικά πατιέται πολύ άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Μια χαρά ειναι το ηχείο του βαλε clearaudio να δεις διαφορά. Ρε παιδιά το θάψατε το κινητό! Τι ειναι το clearaudio?Εφαρμογη?Γιατι πατησα στο google store αναζητηση αλλα δεν εβγαλε κατι.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 (edited) Μαλλον την επιλογη ClearPhase εννοει ο φιλος που ειναι εξ ορισμου ανενεργη.Θα τη βρεις στις ρυθμισεις->ηχος->η πρωτη ρυθμιση Μη τρελαθουμε κανεις δεν εθαψε τιποτα,ολοι καταναλωτες ειμαστε κι ολοι εδω αγαπαμε Sony(Ericsson) -εγω προσωπικα εχω περασει απο 6 sonyericsson κι αυτο ειναι το πρωτο μου Sony- γι αυτο πηραμε το κινητο που ηταν η ναυαρχιδα του 2012.Και ως τετοιο πρεπει να το κρινουμε επομενως ειμαστε αυστηροι.Μιλαμε για κινηταρα οπως και να χει με στιβαρη κατασκευη και ξεχωριστη (σχετικα) σχεδιαση ,αψογη ποιοτητα ηχου κατα τις κλησεις (πριν δοκιμασα και με ανοιχτη ακροαση ,αψογο και με καλη ενταση) ,lag free κι απ οσο ειδα με μια μπαταρια που ναι μεν δε ξεχωριζει αλλα και δε προβληματιζει με τα δεδομενα των smarphones. Τωρα αν το χα παρει με 600 ευρω και μου ξεφτιζαν οι γωνιες του καπακιου θα τα χα παρει κρανα,ελπιζω να εχει αλλαξει το υλικο στις τωρινες παρτιδες.Με την ευκαιρια πως βρισκουμε τη βδομαδα παραγωγης του κινητου σε αυτα τα κινητα (που δε μπορεις να βγαλεις καπακι και να δεις την ενδειξη που χαν μεσα παλαιοτερα)?Το μονο που υποθετω απ το αυτοκολλητακι στο καλωδιο USB ειναι πως πρεπει να εχει φτιαχτει το δεκεμβριο 2012 το δικο μου. Να επισημανω πως μεσα ηταν παντελως φτωχο,δεν ειχε εξτρα καλωδια,nfc,screen protectors που διαβασα σε παλαιοτερα posts (υπενθυμιζω πως εχω γαλλογερμανικοιταλικης εισαγωγης). Οσον αφορα το πληκτρο on/off θα ηθελα τη βοηθεια σας και ξανα τη γνωμη σας καθως αν δε πιασω ενα αλλο στα χερια μου δε μπορω να διαπιστωσω αν ημουν υπερβολικος στην εκφραση μου.Με προβληματισατε κι εκανα δοκιμες και κατεληξα στα εξης:Καταρχην ο ορισμος "θελει στιψιμο" μαλλον ηταν υπερβολικος.Το κουμπι ειναι λιγο σκληροτερο απ τα πληκτρα εντασης (τα οποια ειναι μαλακα) και κανει ενα "δοντι" οταν το πατας.Αν πατησεις με μικρη δυναμη ισα να πιασει το δοντι και να σκαλωσει τοτε δε λειτουργει.Θελει λιγη ακομη δυναμη για να πιασει.Παρακαλω λοιπον οσους εχουν διαθεση να δοκιμασουν με προσοχη και να μου πουν αν πατωντας το με οση δυναμη χρειαζεται απλως για να νιωσουν το σκαλωμα αυτο αν πιανει η αν θελει λιγο παραπανω δυναμη.Η φωλια του κουμπιου ειναι φαλτσοκομμενη και το αφηνει περισσοτερο ακαλυπτο απ την πισω οψη.Πιθανως εγω να το παταγα με το δαχτυλο απο μπροστα και να μη πιεζα οσο επρεπε και να μου φανηκε οτι δε πιανει ευκολα.Αν βαλω το δαχτυλο απ την πισω πλευρα του κινητου δε θελει κατι φοβερο για να πιασει ,απλα οπως ξαναγραψα δεν αρκει να το χαιδεψω ισα να νιωσω το σκαλοπατι,θελει και λιγο ακομη.Ισως να μην εξοικοιωθηκα την πρωτη μερα επαρκως και γι αυτο καποιες φορες δεν επιανε στην απαλη πιεση που του ασκουσα.Σας ευχαριστω. Οι μονες ενστασεις ειναι η μετρια ενταση του ηχειου που σε θορυβωδες περιβαλλον ειναι βεβαιο πως δε θα το ακουσεις να χτυπα αλλα και η βιντεοκληση με ανοιχτη ακροαση με skype σε εξωτερικο χωρο πλην καμμια εξοχη που ναι ησυχα δεν αποδιδει και η αποδοση του wifi σε αποσυνδεσεις με οχι και τοσο δυνατο σημα (πανω απο οριακο παντως).Θα μου πεις βαλε bt handsfree και μιλα στο skype,το δοκιμασα και παγωνει το βιντεο μολις επιλεγω τον ηχο να μεταδιδεται εκει.Φανταζομαι ειναι θεμα του skype αυτο (επιβεβαιωστε παρακαλω).Το θεμα του wifi ομως δε το συγχωρω και το θεωρω μια απ τις αδυναμιες του. Edited April 7, 2013 by Don_VitoCorleone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Παιδιά δοκιμάστε το equaliser , δωρεάν από το μάρκετ, σε όσα κινητά είχα με κάπως χαμηλό ηχείο, διόρθωνε αρκετά την κατάσταση, το ρυθμίζετε χειρόκίνητα στο τέρμα και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Να επισημανω πως μεσα ηταν παντελως φτωχο,δεν ειχε εξτρα καλωδια,nfc,screen protectors που διαβασα σε παλαιοτερα posts (υπενθυμιζω πως εχω γαλλογερμανικοιταλικης εισαγωγης). Άλλος που το πήρε παραεισαγωγή; Τα ίδια; Τα ελληνικής αντιπροσωπείας τα έχουν μέσα; Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Απο birdphone ειναι branded? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Απο birdphone ειναι branded? Όχι δεν είναι αλλά ρώτησε κιόλας Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Μάλλον προπαραγωγής λέγονται. Ότι να ναι τέλος πάντων! Πάντως μεταξύ τέτοιων μοντέλων και τελικών δεν έχουμε δει και μεγάλες διαφορές. (Μην κουράσω με παραδείγματα που λέγανε οι φωτογραφίες δεν είναι καλές γιατί η κάμερα δεν είναι τελική και όταν έβγαινε οι φωτογραφίες είχαν ακριβώς τα ίδια προβλήματα). Εν τω μεταξύ να και το manual: http://minus.com/ltzMnOCaWCtjA που παραδόξως δεν λέει τίποτα για το led! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Οσον αφορα το πληκτρο on/off θα ηθελα τη βοηθεια σας και ξανα τη γνωμη σας καθως αν δε πιασω ενα αλλο στα χερια μου δε μπορω να διαπιστωσω αν ημουν υπερβολικος στην εκφραση μου.Με προβληματισατε κι εκανα δοκιμες και κατεληξα στα εξης:Καταρχην ο ορισμος "θελει στιψιμο" μαλλον ηταν υπερβολικος.Το κουμπι ειναι λιγο σκληροτερο απ τα πληκτρα εντασης (τα οποια ειναι μαλακα) και κανει ενα "δοντι" οταν το πατας.Αν πατησεις με μικρη δυναμη ισα να πιασει το δοντι και να σκαλωσει τοτε δε λειτουργει.Θελει λιγη ακομη δυναμη για να πιασει.Παρακαλω λοιπον οσους εχουν διαθεση να δοκιμασουν με προσοχη και να μου πουν αν πατωντας το με οση δυναμη χρειαζεται απλως για να νιωσουν το σκαλωμα αυτο αν πιανει η αν θελει λιγο παραπανω δυναμη.Η φωλια του κουμπιου ειναι φαλτσοκομμενη και το αφηνει περισσοτερο ακαλυπτο απ την πισω οψη.Πιθανως εγω να το παταγα με το δαχτυλο απο μπροστα και να μη πιεζα οσο επρεπε και να μου φανηκε οτι δε πιανει ευκολα.Αν βαλω το δαχτυλο απ την πισω πλευρα του κινητου δε θελει κατι φοβερο για να πιασει ,απλα οπως ξαναγραψα δεν αρκει να το χαιδεψω ισα να νιωσω το σκαλοπατι,θελει και λιγο ακομη.Ισως να μην εξοικοιωθηκα την πρωτη μερα επαρκως και γι αυτο καποιες φορες δεν επιανε στην απαλη πιεση που του ασκουσα.Σας ευχαριστω. . Φίλε μου το κουμπί στο δικό μου πατιέται κανονικά και με πολύ σαφή αίσθηση. Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά μήπως έχει κάποιο πρόβλημα? Καλύτερα να το πας σε ένα μαγαζί να το δουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 (edited) Πάντως τα Γερμανικά όντως δεν έχουν NFC Smart Tags/ζελατίνα όπως ανέφερε και ο φίλος παραπάνω. http://www.youtube.com/watch?v=P6niDAExoNg Edited April 8, 2013 by Koucos Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Φίλε μου το κουμπί στο δικό μου πατιέται κανονικά και με πολύ σαφή αίσθηση. Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά μήπως έχει κάποιο πρόβλημα? Καλύτερα να το πας σε ένα μαγαζί να το δουν. σαφή αίσθηση έχει και το δικό μου. Απλά δε πιάνει με απαλή πίεση ίσα να νιώσεις το σκαλοπάτι αλλά με ποιο αποφασιστική, λίγο παραπάνω από αυτή που απαιτείται για να κάνει κλικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Όχι δεν είναι αλλά ρώτησε κιόλας Έγινε ευχαριστώ Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Παιδιά στο birdphone είναι branded το Black (και μάλλον και το silver). Η Bond εκδοσή ΔΕΝ είναι. Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Εννοείται λευκο,καμια σχεση με το μαυρο επειδη τα εχω δει και τα 2 απο κοντα, ειναι το 1ο λευκο κινητο που θεωρω απαισιο. αντιθετα το μαυρο δινει μια κλαση και γενικα του παει πολυ..ασε που λογω σχεδιου φαινεται σα παντοφλα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Θα συμφωνήσω με τον Νίκο. Το μαύρο είναι πανέμορφο και ενώ γενικότερα μου αρέσει το άσπρο στα κινητά στο συγκεκριμένο μου φαίνεται χάλια. Έχω δει και τα δύο από κοντά και μάλιστα το άσπρο δεν ήταν ακριβώς άσπρο... Είχε γίνει μαύρο από τη πολυχρησία... Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Θα συμφωνήσω με τον Νίκο. Το μαύρο είναι πανέμορφο και ενώ γενικότερα μου αρέσει το άσπρο στα κινητά στο συγκεκριμένο μου φαίνεται χάλια. Έχω δει και τα δύο από κοντά και μάλιστα το άσπρο δεν ήταν ακριβώς άσπρο... Είχε γίνει μαύρο από τη πολυχρησία... εγω το ειδα πριν το παρω την 1η εβδομαδα πλαισιο και ειχε κιτρινισει απο τη βρωμια, αλλα ετσι και αλλιως εδειχνε χαλια γιατι δεν εδενε..αντιθετα με το Ζ ή το arc S Που τα θεωρω πανεμορφα λευκα.. Παρεπιπτοντως να πω οτι μιλησα με σονυ και μου ειπαν οτι το καπακι το αλλαζουν σε ολους εχει "λιωσει" η ματ επιφανεια εφοσον δεν ειναι απο πεσιμο η φθορα..εντος εγγυησης και σημερα το πηγα arvato και μου ειπαν οτι αν υπαρχει διαθεσιμο αυριο θα το εχω.. οποτε οσοι εχετε θεμα πηγαινετε το πριν περασει καιρος και αρχισουν τις προφασεις.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Tο μαύρο του Μηχανικού μας που μάδησε;; :confused: Δεν έχει συμβει όμως αλλού ε; Υ.Γ. Πιθανώς με είδατε που το παίνευα σαν την πιο συμφέρουσα αγορά το Τ. Πολύ πιθανόν στενό μέλος της οικογένειας να το πάρει με δικιά μου παρότρυνση. Πήγα επί τούτου και το συνέκρινα δίπλα-δίπλα με ένα S3, αλλά και τα υπόλοιπα ακριβότερα, και μπορώ να πω ότι η οθόνη του μου αρέσει περισσότερο απ' όλα. Οι ιστοσελίδες (με άσπρο φόντο) φαίνονται πολύ πιο ευχάριστες από όλα τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts