Theo_VG7 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Γεια σας παιδια το ποαρελαβα και εγω απο το vnp σε λευκο χρωμα σαν πρωτο smartphone ολα καλα η αποκριση του αρκετα καλη για εναν αρχαριο χρηστη θα ελεγα απλα το προβλημα ειναι η μπαταρια ακομη και με το juice defender κραταει 14 ωρες το πολυ χωρις τρομερη σρηση . καλο θα τα ναι να προτεινεται ρυθμισεις- εγαρμογες που αφαιρεσαται απενεργοποιησατε κτλ . ειδαλλως περιμενω να βρω καμμια μπαταρια της προκοπης γιατι το κινητο κατα τα αλλα ειναι παρα πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 κάτσε καλάάάά ! Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elistefan Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Μέσω τον ρυθμίσεων κλείνει αυτόματα το wifi και το ανοίγει όποτε το έχω προγραμματίσει εγώ δλδ από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 εως 15:00 (ως ώρα αιχμής) συνδέεται κάθε 15 λεπτά και τσεκάρει mail, calendar κτλ για 1 λεπτό. Μετά της 15:00 συνδέεται κάθε 1 ώρα για 2 λεπτά. Επίσης έχω επιλέξει πια προγράμματα θα συνδέονται και πια όχι στο internet. Το ίδιο φυσικά γίνετε και με το bluetooth. Όπως καταλαβαίνεις έχει αρκετές επιλογές που μπορείς να ρυθμίσεις. Στο internet έχει tutorial που θα σε βοηθήσουνε. Εννοείται ότι έχω κάνει root το κινητό και με το setcpu ξεκλείδωσα την cpu να κατεβάζει συχνότητα (στα 166Mhz) όταν είναι standby. Το ίδιο το πρόγραμμα το εγκατέστησα και στης γυναίκας μου το κινητό, sony T, που και αυτή αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα και είδε μεγάλη διαφορά. Φιλε μου σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις πως το έκανες Root; Σε περίπτωση που χρειαστεί μπορείς να το επαναφέρεις όπως ήταν αρχικά πριν το root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Ναι θα ήταν χρήσιμος ένας οδηγός root για εμάς τους αρχαριους, αν μπορείς βέβαια Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_VG7 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 οριστε παιδια με αυτες της οδηγιες το εκανα http://www.modaco.com/topic/357459-acer-gallant-duo-root-hacking-tools/. εσεις απο μπαταρια πως πατε ? βρκατε καμμια αλλη γιατι ebay δεν βρισκω με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 (edited) Μπαταρία έχω βρει αυτή αλλά δεν ξέρω αν κάνει και για το δικό μας ή μόνο για το απλό Liquid Και για διαχείριση μπαταρίας όπως έγραψα και σε παλιότερο post έχω το 2Χ battery κι είμαι στις 2 ημέρες τώρα με χαλαρή χρήση , ανοιχτό ΒΤ και υπόλοιπο 40% Edited November 16, 2012 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_VG7 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 πως την εχεις ρυθμισει την εφαρμογη η απλα την εγκατεστησες και την αφησες ? εγω μερα βγαζω δεν βγαζω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Δεν έκανα καμία ιδιαίτερη ρύθμιση Έχω χαμηλώσει την φωτεινότητα στη 2η "σκάλα" (δεν με "βολεύει" η full) και από την εφαρμογή έκανα disable την επιλογή day mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Δεν πάνε καλά στο expansys μου στέλνουν παραγγελία μετά απο 10 μέρες που τους την ακύρωσα με mail , μιας και το τηλέφωνο τους ήταν χαλασμένο .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tagtheodor Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Γεια σας παιδια το ποαρελαβα και εγω απο το vnp σε λευκο χρωμα σαν πρωτο smartphone ολα καλα η αποκριση του αρκετα καλη για εναν αρχαριο χρηστη θα ελεγα απλα το προβλημα ειναι η μπαταρια ακομη και με το juice defender κραταει 14 ωρες το πολυ χωρις τρομερη σρηση . καλο θα τα ναι να προτεινεται ρυθμισεις- εγαρμογες που αφαιρεσαται απενεργοποιησατε κτλ . ειδαλλως περιμενω να βρω καμμια μπαταρια της προκοπης γιατι το κινητο κατα τα αλλα ειναι παρα πολυ καλο ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ JUICEDEFENDER ULTIMATE ΚΑΡΤΕΛΑ STATUS PROFILE: ADVACED NOTIFICATION: GRAPHICAL NOTIFICATION ACTION: QUICKBOX ΚΑΡΤΕΛΑ CONTROL MOBILE DATA: DISABLED (ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ) WIFI: ENABLED OPTIONS: WIFI PREFERRED NETWORK MODE: ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ AYTOSYNC: PING OPTIONS:PROCEED BLUETOOTH: ENABLED DISABLE TIMEOUT: 5M (AYTO EINAI ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ) OPTIONS: ENABLE ON CHARGER, ENABLE ON CALL FORCE RECONNECT: ΡΥΘΜΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ BLUETOOTH ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΖΕΥΞΗ TIMEOUT: DISABLE (ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ BUG .... ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΛΑ ΕΔΩ) BRIGHTNESS: DISABLED CPU: DISABLED (BUG ΕΔΩ ΠΡΟΣΟΧΗ) GPS: DISABLED ΚΑΡΤΕΛΑ SCHEDULES SCHEDULE: ENABLED FREQUENCY: 1h DURATION: 2m OPTIONS: DEFAULT NIGHT: ENABLED START: 12AM - 8AM ΚΑΡΤΕΛΑ TRIGGERS BATTERY: ENABLED BATTERY THRESHOLD: 15% CHARGER: AC SCREEN: ENABLED OPTIONS: IGNORE ON LOW BATTERY CONTROLS: DEFAULT TRAFFIC: DISABLED APPS: ENABLED CONFIGURE: ΕΔΩ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ iNTERNET ΚΑΙ ΠΙΑ ΟΧΙ CONTROLS: CUSTUM / WIFI LOCATION: ENABLED ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ KAI ΤΟ SETCPU ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ GOVENOR ΣΕ ΘΕΣΗ ONDEMAND Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_VG7 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ JUICEDEFENDER ULTIMATE ΚΑΡΤΕΛΑ STATUS PROFILE: ADVACED NOTIFICATION: GRAPHICAL NOTIFICATION ACTION: QUICKBOX ΚΑΡΤΕΛΑ CONTROL MOBILE DATA: DISABLED (ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ) WIFI: ENABLED OPTIONS: WIFI PREFERRED NETWORK MODE: ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ AYTOSYNC: PING OPTIONS:PROCEED BLUETOOTH: ENABLED DISABLE TIMEOUT: 5M (AYTO EINAI ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ) OPTIONS: ENABLE ON CHARGER, ENABLE ON CALL FORCE RECONNECT: ΡΥΘΜΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ BLUETOOTH ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΖΕΥΞΗ TIMEOUT: DISABLE (ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ BUG .... ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΛΑ ΕΔΩ) BRIGHTNESS: DISABLED CPU: DISABLED (BUG ΕΔΩ ΠΡΟΣΟΧΗ) GPS: DISABLED ΚΑΡΤΕΛΑ SCHEDULES SCHEDULE: ENABLED FREQUENCY: 1h DURATION: 2m OPTIONS: DEFAULT NIGHT: ENABLED START: 12AM - 8AM ΚΑΡΤΕΛΑ TRIGGERS BATTERY: ENABLED BATTERY THRESHOLD: 15% CHARGER: AC SCREEN: ENABLED OPTIONS: IGNORE ON LOW BATTERY CONTROLS: DEFAULT TRAFFIC: DISABLED APPS: ENABLED CONFIGURE: ΕΔΩ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ iNTERNET ΚΑΙ ΠΙΑ ΟΧΙ CONTROLS: CUSTUM / WIFI LOCATION: ENABLED ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ KAI ΤΟ SETCPU ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ GOVENOR ΣΕ ΘΕΣΗ ONDEMAND ευχαριστω πολυ φιλε μου θα το τσεκαρω . εαν βρει καποιος μια αξιοτιμη μπαταρια για αυτο το κινητο ας ποσταρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_tech Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Ρε παιδια, απο καμερα πως παει το κιν? Ειναι καλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 είναι μια χαρά.άποψη μου ! Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 το έχει κατεβάσει κανείς? και τι είναι? http://www.acer.gr/ac/el/GR/content/drivers Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Φαίνεται να είναι ο driver του κινητού για τα windows 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) α ωραια γιατι έχω τα win8 την τεταρτη που θα ερθει το κινητο απο expansys θα το δω. διπλα΄εκει που λέει documents έχει ένα αρχειο που είναι "App. Guide Acer Kernel source code 1.0 422.7 MB 2012/11/01" αυτό τι είναι? Edited November 17, 2012 by nikoseggo Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_VG7 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 λογικα ειναι ο πηγαιος κωδικας του πηρηνα για να ασχολοηθουν developers εαν θελουν με το κινητο προφανως για καμμια custom rom κτλ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1899736 εδώ μου φένεται πολύ ευκολος ο τροπος να κάνω ροοτ το κινητο αλλά το τρενάρω λόγω απειρίας, να τον δοκιμάσω? η να κάτσω στα αβγα μου? Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_tech Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Ρε παιδια με λιγα λογια! Αξιζει τα λεφτα του? Κολλαει καθολου ή οχι? Η καμερα του ειναι καλη? (Οπα κατσε, ειπαμε με λιγα λογια:p) Να το αγορασω λοιπον, τι με συμβουλευετε?:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tagtheodor Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) Ρε παιδια με λιγα λογια! Αξιζει τα λεφτα του? Κολλαει καθολου ή οχι? Η καμερα του ειναι καλη? (Οπα κατσε, ειπαμε με λιγα λογια:p) Να το αγορασω λοιπον, τι με συμβουλευετε?:whistle: Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι αξίζει όλα τα λεφτά του το κινητό. Δεν είναι υπερτιμολογημένο σε σύγκριση με άλλα κινητά στην αγορά μας. Εμένα δεν έχει κολλήσει πουθενά,λόγω μνήμης φυσικά και η κάμερα είναι μια χαρά. Το μόνο πρόβλημα που έχουμε εστιάσει όλοι είναι η μπαταρία του. Όμως αν το rootαρεις και ακολουθήσεις τις οδηγίες μου παραπάνω με το juice defender ultimate θα δεις μεγάλη διαφορά. Στο προτείνω :D Επίσης κάτι νέο που πρόσθεσα. Το Nova Launcher χωρίς να απεγκαταστήσω τον παλιό. O Nova μ'αρέσει γιατί έχεις την αίσθηση ότι η επιφάνεια εργασίας είναι πολυδιάστατη (δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς) δείτε σχετικό βίντεο και το βασικότερο εκμεταλλεύομαι όλο το πλάτος της οθόνης ενώ ο παλιός ο launcher μ'έκοβε λίγο περιμετρικά. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1899736 εδώ μου φένεται πολύ ευκολος ο τροπος να κάνω ροοτ το κινητο αλλά το τρενάρω λόγω απειρίας, να τον δοκιμάσω? η να κάτσω στα αβγα μου? Εγώ το έκανε με τις οδηγίες του PaulOBrien από το Modaco ... εδώ. Στην αρχή, απ'ότι θυμάμαι, δυσκολεύτηκα με τους drivers δλδ να δούνε τα windows το κινητό. Στην παράγραφο 2 λέει ότι πρέπει να βγάλεις την μπαταρία από το κινητό, συνδέεις το κινητό μέσω usb στον υπολογιστή και θα σου βγάλει μια άγνωστη συσκευή. Αυτό το έκανα αλλά παπαλά. Τελικά την είδε μόνο όταν πρόσθεσα ξανά την μπαταρία και φυσικά έγινε για λίγο γιατί μετά ξεκινά να φορτίζει την μπαταρία. Το σημαντικό στο rootάρισμα είναι να περαστούν σωστά οι drivers φίλε μου. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited November 19, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) Εγώ το έκανε με τις οδηγίες του PaulOBrien από το Modaco ... εδώ. Στην αρχή, απ'ότι θυμάμαι, δυσκολεύτηκα με τους drivers δλδ να δούνε τα windows το κινητό. Στην παράγραφο 2 λέει ότι πρέπει να βγάλεις την μπαταρία από το κινητό, συνδέεις το κινητό μέσω usb στον υπολογιστή και θα σου βγάλει μια άγνωστη συσκευή. Αυτό το έκανα αλλά παπαλά. Τελικά την είδε μόνο όταν πρόσθεσα ξανά την μπαταρία και φυσικά έγινε για λίγο γιατί μετά ξεκινά να φορτίζει την μπαταρία. Το σημαντικό στο rootάρισμα είναι να περαστούν σωστά οι drivers φίλε μου. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Και αν θέλεις να ξαναγυρίσεις στην εργοστασιακή κατάσταση με ποιο τρόπο το κάνεις? υποψιν οτι θέλω να το ρουταρω για να έχω τον έλεγχο σε κάποια πραγματα στο κινητό μου, που με άλλο τρόπο δεν γινεται οπως το να μεταφέρω τις εφαρμογες στην sd, να κάνω πληρες backup, κτλ Edited November 19, 2012 by nikoseggo Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tagtheodor Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Και αν θέλεις να ξαναγυρίσεις στην εργοστασιακή κατάσταση με ποιο τρόπο το κάνεις? υποψιν οτι θέλω να το ρουταρω για να έχω τον έλεγχο σε κάποια πραγματα στο κινητό μου, που με άλλο τρόπο δεν γινεται οπως το να μεταφέρω τις εφαρμογες στην sd, να κάνω πληρες backup, κτλ Γι'αυτό δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί δεν μ'ενδιαφέρει για την ώρα αλλά αν φτάσει η ώρα σίγουρα θα την βρω την άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_tech Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι αξίζει όλα τα λεφτά του το κινητό. Δεν είναι υπερτιμολογημένο σε σύγκριση με άλλα κινητά στην αγορά μας. Εμένα δεν έχει κολλήσει πουθενά,λόγω μνήμης φυσικά και η κάμερα είναι μια χαρά. Το μόνο πρόβλημα που έχουμε εστιάσει όλοι είναι η μπαταρία του. Όμως αν το rootαρεις και ακολουθήσεις τις οδηγίες μου παραπάνω με το juice defender ultimate θα δεις μεγάλη διαφορά. Στο προτείνω :D Ωραια, με επεισες!:D:D Αλλα με εγγυηση τι κανουμε??:cry: Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι αξίζει όλα τα λεφτά του το κινητό. Δεν είναι υπερτιμολογημένο σε σύγκριση με άλλα κινητά στην αγορά μας. Εμένα δεν έχει κολλήσει πουθενά,λόγω μνήμης φυσικά και η κάμερα είναι μια χαρά. Το μόνο πρόβλημα που έχουμε εστιάσει όλοι είναι η μπαταρία του. Όμως αν το rootαρεις και ακολουθήσεις τις οδηγίες μου παραπάνω με το juice defender ultimate θα δεις μεγάλη διαφορά. Στο προτείνω :D Ωραια, με επεισες!:D:D Αλλα με εγγυηση τι κανουμε??:cry: -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited November 19, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι αξίζει όλα τα λεφτά του το κινητό. Δεν είναι υπερτιμολογημένο σε σύγκριση με άλλα κινητά στην αγορά μας. Εμένα δεν έχει κολλήσει πουθενά,λόγω μνήμης φυσικά και η κάμερα είναι μια χαρά. Το μόνο πρόβλημα που έχουμε εστιάσει όλοι είναι η μπαταρία του. Όμως αν το rootαρεις και ακολουθήσεις τις οδηγίες μου παραπάνω με το juice defender ultimate θα δεις μεγάλη διαφορά. Στο προτείνω :D Ωραια, με επεισες!:D:D Αλλα με εγγυηση τι κανουμε??:cry: διαβασε λίγο πιο πίσω έχω γράψει για τη εγγυηση, το στελνεις στην acer/hellas και αυτοί το στέλνουν στο εξωτερικό Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_tech Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 διαβασε λίγο πιο πίσω έχω γράψει για τη εγγυηση, το στελνεις στην acer/hellas και αυτοί το στέλνουν στο εξωτερικό Kαι το πληρωνουμε δηλαδη ολο αυτο το πηγαινε-ελα?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts