ddr2 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Πολυ καλο γιαννη...ναι,επανεφερε και τις ρυθμισεις και την αρχικη οθονη.απλα μου κανει εντυπωση που δεν "πειραξε" τους ηχους που περασα ΣΗΜΕΡΑ,μετα το χθεσινο backup και ΠΡΙΝ τη σημερινη επαναφορα.αυτους τους ηχους τους ειχα αποθηκευμενους σε ενα φακελο ringtones που ειχε ηδη δημιουργημενο το τηλεφωνο. Μηπως ξερει κανεις να μου πει σε pc πως συνδεεται το τηλεφωνο μας; Το "βλεπει" σαν εξωτερικο σκληρο; Θελει install καποιο προγραμμα της lg; Γιατι εκει που λεει συνδεση pc και τυπος συνδεσης pc τι επιλεγω; Και αποκατω που λεει λογισμικο lg τι τσεκαρω; Πολλα ερωτηματα.... Εγώ, χωρίς τους drivers της LG δεν κατάφερα το pc να δεί το κινητό. Τους κατέβασα , γιατί δεν έβλεπα προκοπή αλλιώς. Στον τύπο σύνδεσης, επέλεξε MTP. Για να καταλάβω δηλαδή, έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? με την επαναφορά, δεν διαγράφεται ο φάκελος του backup, αλλά επιβιώνει για να το επαναφέρεις μετά? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Εγώ, χωρίς τους drivers της LG δεν κατάφερα το pc να δεί το κινητό. Τους κατέβασα , γιατί δεν έβλεπα προκοπή αλλιώς. Στον τύπο σύνδεσης, επέλεξε MTP. Για να καταλάβω δηλαδή, έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? με την επαναφορά, δεν διαγράφεται ο φάκελος του backup, αλλά επιβιώνει για να το επαναφέρεις μετά? Εμενα παλι τους εβαλε απο μονο του! (αρχικα βγαζει ενα autorun που μοιαζει να τους εχει μεσα, μετα αυτο φευγει κ βγαινει κανονικα το LG ) Στο backup γραφει οτι το αρχειο του backup πρεπει να το σωσεις κ μετα να το ξαναπερασεις για να κανεις επαναφορα . Αρα θελω κ εγω να κανω την ιδια ερωτηση με σενα στον @venoos Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Εμενα παλι τους εβαλε απο μονο του! (αρχικα βγαζει ενα autorun που μοιαζει να τους εχει μεσα, μετα αυτο φευγει κ βγαινει κανονικα το LG ) Στο backup γραφει οτι το αρχειο του backup πρεπει να το σωσεις κ μετα να το ξαναπερασεις για να κανεις επαναφορα . Αρα θελω κ εγω να κανω την ιδια ερωτηση με σενα στον @venoos Μα γι αυτό το ρωτάω. Διότι ο φίλος, πρώτα έκανε επαναφορά ρυθμίσεων και πέρασμα του backup και μετά μας ρωτάει πώς συνδέεται το κινητό με το pc. :blink::blink: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Για να καταλάβω δηλαδή, έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? με την επαναφορά, δεν διαγράφεται ο φάκελος του backup, αλλά επιβιώνει για να το επαναφέρεις μετά? Η ερωτηση για τη συνδεση με το pc που εκανα δεν εχει σχεση με το bαck up ειναι δικια μου,ξεχωριστη απο τα γεγονοτα απορια. Λοιπον,ας παρω τα πραγματα απτην αρχη. Το κινητο εχει μια λειτουργια back up σαν εικονιδιο μαζι με τα αλλα.χθες εκανα back up και σημερα μετα τα γεγονοτα πηγα σε αυτο το εικονιδιο ,το πατησα,επελεξα επαναφορα ,μου βγαλε να διαλεξω το αρχειο (ενα ειχα,ουτως η αλλως) ,μου βγαλε μηνυμα οτι αν ειναι απο αλλο τηλεφωνο δε θα γινει σωστα (που δεν ειναι,φυσικα) ,το επελεξα και ...ετοιμο!το αρχειο αυτο (γυρω στα 400 mb) παραμενει εκει που ηταν και μετα την επαναφορα,νομιζω διαδρομη sdcard0/backup και ειναι τυπου .sbf. Ο,τι αλλη απορια πειτε μου. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Η ερωτηση για τη συνδεση με το pc που εκανα δεν εχει σχεση με το bαck up ειναι δικια μου,ξεχωριστη απο τα γεγονοτα απορια. Λοιπον,ας παρω τα πραγματα απτην αρχη. Το κινητο εχει μια λειτουργια back up σαν εικονιδιο μαζι με τα αλλα.χθες εκανα back up και σημερα μετα τα γεγονοτα πηγα σε αυτο το εικονιδιο ,το πατησα,επελεξα επαναφορα ,μου βγαλε να διαλεξω το αρχειο (ενα ειχα,ουτως η αλλως) ,μου βγαλε μηνυμα οτι αν ειναι απο αλλο τηλεφωνο δε θα γινει σωστα (που δεν ειναι,φυσικα) ,το επελεξα και ...ετοιμο!το αρχειο αυτο (γυρω στα 400 mb) παραμενει εκει που ηταν και μετα την επαναφορα,νομιζω διαδρομη sdcard0/backup και ειναι τυπου .sbf. Ο,τι αλλη απορια πειτε μου. Οκ, το κατάλαβα.:) περίεργο που διορθώθηκε έτσι απλά το "πρόβλημα". Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Σχετικά με το 4g, με πήραν τηλέφωνο από την LG και μου είπαν ότι ακόμα δεν το υποστηρίζει η Vodafone. Μάλλον προς το τέλος του μήνα θα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Οκ, το κατάλαβα.:) περίεργο που διορθώθηκε έτσι απλά το "πρόβλημα". Περιεργο,ναι.αλλα λυθηκε.ελπιζω να μην ξαναεμφανιστει... Σχετικά με το 4g, με πήραν τηλέφωνο από την LG και μου είπαν ότι ακόμα δεν το υποστηρίζει η Vodafone. Μάλλον προς το τέλος του μήνα θα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Αντε να δουμε........ Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 παιδιά από ότι έμαθα δεν έχει αποσπόμενα μέλι ...σε περίπτωση που χαλάσει η μπαταρία μπορεί να αντικατασταθεί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 παιδιά από ότι έμαθα δεν έχει αποσπόμενα μέλι ...σε περίπτωση που χαλάσει η μπαταρία μπορεί να αντικατασταθεί ? Φυσικά. Δεν πρέπει να είναι δύσκολο. Στο κάτω μέρος έχει 2 βίδες. Για το εξειδικευμένο σέρβις πρέπει να είναι ρουτίνα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 και κάτι ακόμα τι είναι η microsim...δεν είναι η κλασική σιμ ? και που θα βρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 και κάτι ακόμα τι είναι η microsim...δεν είναι η κλασική σιμ ? και που θα βρω ? Είναι πιο μικρή από την κανονική σιμ. Θα πας στον πάροχό σου (βόνταφο, κοσμοτέ, ότι έχεις) και θα τους πεις ότι θέλεις να αντικαταστήσεις τη σιμ σου ,με microsim. Θα σου δώσουν μια επιτόπου, και λογικά δωρεάν. (ή το πολύ θα κάνει 5 ευρώ.). Πολλές καινούριες συσκευές χρησιμοποιούν τις microsim. Είναι απλά μικρότερες σιμ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Να και φωτο απτο τι κανει backup η εφαρμογη της lg.επανερχομαι σε λιγο γιατι κατι παρατηρησα..... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 (edited) λοιπον,σε συνεχεια του "θεματος" των ringtones. ειπαμε,το μηνυμα που εμφανιζοταν (android.process.media εχει σταματησει ) δεν εμφανιζεται.οι ηχοι μπαινουν στις επαφες,ολα καλα. ΑΛΛΑ (παντα υπαρχει ενα αλλα...) στο εικονιδιο "μουσικη" παταω και δεν μου βγαζει ΚΑΝΕΝΑΝ ηχο,δηλαδη δεν εχω κανενα τραγουδι,πραγμα αδυνατο αφου εβαλα ,οπως ειπαμε,μερικα στο φακελο ringtones (οχι σε media/audio/ringtones ,αλλα σε φακελο sdcard0/ringtones). Με τη "διαχειρηση αρχειων" του lg τα τραγουδια εμφανιζονται κανονικα και μαλιστα μπροστα τους εχουν το εικονιδιο της "μουσικης".... θα μου πειτε,τι τα ψειριζεις? εμ,σωστα θα μου πειτε....:X Εντιτ:ενταξει,το βρηκα.πρεπει ναναι αποθηκευμενα στο φακελο sdcard0/music για να τα "δει" ο player της lg. Edited July 15, 2013 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Εντιτ:ενταξει,το βρηκα.πρεπει ναναι αποθηκευμενα στο φακελο sdcard0/music για να τα "δει" ο player της lg. Και πολύ καλά κάνει, ώστε να μην σου εμφανίζει, ανάμεσα στα τραγούδια σου και τα διάφορα χαζοringtones. Εδώ, υπάρχουν εφαρμογές για να το κάνουν αυτό σε άλλα τηλέφωνα.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 (edited) Και πολύ καλά κάνει, ώστε να μην σου εμφανίζει, ανάμεσα στα τραγούδια σου και τα διάφορα χαζοringtones. Εδώ, υπάρχουν εφαρμογές για να το κάνουν αυτό σε άλλα τηλέφωνα.:) Ομολογω οτι δεν τοχα σκεφτει ετσι... Ας δωσω και γω το feedback για τη μπαταρια,αν και ειναι νωρις (σημερα θα κανω την 3η φορτιση). 29% μπαταρια,ανοικτα ολα σημερα με wifi ή data,καμποσες κλησεις-οχι πολλες- και viber ομιλια 20 λεπτα. 63% φωτεινοτητα αυτοματη,ecomode. Εννοειται πολυ πλοηγηση και tapatalk Edited July 15, 2013 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Μεχρι και την 6-7η φορτιση η μπαταρια σου θα στρωνει. Θα δεις αρκετη βελτιωση. Εμενα πια, με μετρια χρηση μου βγαζει σχεδον 30 ωρες....οταν το νοτε2 μου εβγαζε 36-38. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismaster Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 τελικα υπαρχει root toolkit?κανα link αν εχει κανεις να ποσταρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Καλημερα. 4% πτωση μπαταριας ολη τη νυχτα σε λειτουργια πτησης δικαιολογειται?πολυ δεν ειναι? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Καλημερα. 4% πτωση μπαταριας ολη τη νυχτα σε λειτουργια πτησης δικαιολογειται?πολυ δεν ειναι? Μία χαρά είναι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Μία χαρά είναι Το λεω γιατι το s plus πουχω αντε να χασει 1%.... Τελος παντων,ας συμπληρωσω κανα δυο φορτισεις ακομα και βλεπουμε. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Το λεω γιατι το s plus πουχω αντε να χασει 1%.... Τελος παντων,ας συμπληρωσω κανα δυο φορτισεις ακομα και βλεπουμε. Μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου... επίσης θα παρατηρήσεις ότι από το 100% στο 80% θα πηγαίνει σχετικά γρήγορα, ενώ από 60% στο 50% θα πηγαίνει πιο αργά ας πούμε.... Συμπλήρωσε 10 φορτίσεις και θα δείς ότι η μπαταρία είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ! :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) Παρέλαβα αυτήν την θήκη http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Nillkin-Premium-Matte-Hard-Back-Case-LCD-Guard-For-LG-Optimus-G-E975-/261212225228?ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160 Κουμπώνει πολύ καλά δεν δίνει πολύ όγκο στην συσκευή και είναι πολύ όμορφη από πίσω. Νομίζω απαραίτητη για πτώσεις καθώς είχα μια ακόμη για το ideos x5 και το έσωσε πολλές φορές. Περιέχει και πανακι και προστατευτικό οθόνης που δεν θα βάλω καθόλου γιατί με gorila glass 2 όλα καλά :) Edited July 16, 2013 by dimkir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου... Ειμαι λιγο ψειρας... Παρέλαβα αυτήν την θήκη http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Nillkin-Premium-Matte-Hard-Back-Case-LCD-Guard-For-LG-Optimus-G-E975-/261212225228?ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160 Κουμπώνει πολύ καλά δεν δίνει πολύ όγκο στην συσκευή και είναι πολύ όμορφη από πίσω. Νομίζω απαραίτητη για πτώσεις καθώς είχα μια ακόμη για το ideos x5 και το έσωσε πολλές φορές. Περιέχει και πανακι και προστατευτικό οθόνης που δεν θα βάλω καθόλου γιατί με gorila glass 2 όλα καλά :) Ωραια φαινεται,καλοφορετη. Ο μονος λογος ,αν βαλω screen protector,ειναι για να μη φαινονται οι δαχτυλιες στην οθονη.κατα τα αλλα,οντως με gorilla 2 δε χρειαζεται τιποτα Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Καλημερα ,..το otg δουλευει στη συσκευη μας...πως το ενεργοποιω ?ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Ωραια φαινεται,καλοφορετη. Ο μονος λογος ,αν βαλω screen protector,ειναι για να μη φαινονται οι δαχτυλιες στην οθονη.κατα τα αλλα,οντως με gorilla 2 δε χρειαζεται τιποτα Σ' ευχαριστώ. Όντως οι δαχτυλιές είναι ένα θέμα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts