nikos523 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Δεν γίνεται να ανοίγει gps και να γυρνάει δίκτυο από μόνο του. Είναι σίγουρα εφαρμογή που κάνει τη ζημιά η κάποια μοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Το δίκτυο δεν είναι σίγουρα Νίκο, μου το έκανε όποτε άλλαζε από Η σε Ε, το έβαζε αποκλειστικά 2g για κάποιο λόγο κάποιες φορές... Έφτιαξε μόνο του (Έτσι δείχνει) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Άλλαζε μόνη της η ρύθμιση, η φαίνονται κανονικά αυτόματο στις ρυθμίσεις και έμενε σε 2g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Άλλαζε από gsm/wcdma σε gsm όποτε είχε αδύναμο 3g, ακόμα και αν μετά είχε φουλ σήμα... Έστρωσε τώρα οπότε όλα καλά :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ποιο module χρησιμοποιώ για να λέει σωστά τα στατιστικά στην 4.4;; Έβαλα το enable batterystats permission αλλά τα volt στο gsam παλι λάθος τα λέει. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Παιδια otg δεν εχουμε;; νομιζα πως ειχαμε και μουρθε καπως. Δεν παιζει καμια λυση ε; μηπως στην 4.4 θα εχουμε; ειμαι με μαμα και ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Παιδια otg δεν εχουμε;; νομιζα πως ειχαμε και μουρθε καπως. Δεν παιζει καμια λυση ε; μηπως στην 4.4 θα εχουμε; ειμαι με μαμα και ρουτ. Οχι δυστυχως.δε ξερω τι μελλει γενεσθαι με 4.4 Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Πανω που λεγαμε για "κουλα" μου συνεβη το εξης δυο φορες. Κολλησε απο το πουθενα το power button , αλλα πως το καταλαβα; Ηθελα να βγαλω screenshot και αντι για screenshot μειονονταν η ενταση. Σα να μη λειτουργουσε το πληκτρο power. Παρολα αυτα κλειδωνε και ξεκλειδωνε κανονικα το κινητο. Αλλα οταν κρατουσα πατημενο το power δεν εβγαινε το μενου για τερματισμο,επανεκκινηση κλπ. Κρατησα πατημενο το power λοιπον για πανω απο 10 sec, και ξαφνικα ειδα οτι εκανε επανεκκινηση το κινητο. Σα να ειχε κολλησει δλδ το volume up (το οποιο λειτουργουσε κανονικα) και εκανε reset. Εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο και απο τι μπορει να οφειλεται; Ειμαι root μαμα ρομ και τρεχω greenify και adblock. ΥΓ: Μετα την επανεκκινηση ολα λειτουργουν κανονικα. Και τις 2 φορες . Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Τι εννοεις σαν να ειχε κολλησει το Volume Up? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Επειδη οταν πατησα το power παρατεταμενα εκανε reset , γι'αυτο υπεθεσα οτι συνεβει κατι τετοιο (και οταν παταω power+vol up κανει reset). Αλλα και παλι , οταν πατουσα vol up+vol down , εμπαινε κανονικα στο quick memo. Μυστηριο πραγμα Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Μα δεν θέλει το up για επανεκκίνηση :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 για hard reset μιλαω.Πχ σε περιπτωση που κολλησει το κιν. Αλλα οπως και να'χει αυτο το εκανε 2 φορες και εστρωσε μετα απο το reset. Δε ξερω τι το προκαλει ομως Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 A καταλαβα, δηλαδη σου εκανε Hard Reset... Περιεργο... Παλιοτερα ειχε αναφερθει οτι καθε Optimus G ειναι στοιχειωμενο :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Δεν γίνεται να ανοίγει gps και να γυρνάει δίκτυο από μόνο του. Είναι σίγουρα εφαρμογή που κάνει τη ζημιά η κάποια μοντα. Αν αναφέρεσαι σε μένα πάντως, δεν έχω καμία εφαρμογή που να επηρεάζει φανερά το gps. Παιχνίδια του στυλ angry birds έχω, κάνα skype, instagram κλπ. Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Αν αναφέρεσαι σε μένα πάντως, δεν έχω καμία εφαρμογή που να επηρεάζει φανερά το gps. Παιχνίδια του στυλ angry birds έχω, κάνα skype, instagram κλπ. Ναι. Ρίξε μια ματιά με το permission explorer για να δεις ποιές έχουν δικαίωμα στην τοποθεσία. για hard reset μιλαω.Πχ σε περιπτωση που κολλησει το κιν. Αλλα οπως και να'χει αυτο το εκανε 2 φορες και εστρωσε μετα απο το reset. Δε ξερω τι το προκαλει ομως Σωστά σου απάντησε ο Πέτρος. Με πατημένο το power στο 99.99% των συσκευών κάνεις restart. Hard reset από την άλλη σημαίνει επαναφορά εργοστασιακών και σβήσιμο όλων των δεδομένων. Με vol up και power μπαίνεις στον bootloader. Το πρόβλημα που περιγράφεις το είδα στην συσκευή που έδωσα στην κοπέλα μου. Ξήλωσα μερικές παρταλοεφαρμογές που είχε και δεν το ξαναείδα. Σαν "προάγγελος" ήταν βέβαια. Το power δεν κάνει καλή επαφή πλέον και θα το στείλω για επισκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Δίκιο έχεις Νίκο. Το reset αυτό έτσι γίνεται (εγω νόμιζα το vol up συμβάλλει στο reset- ακόμη κλειδωμένο τον έχω τον bootloader). Δε χρειάστηκε ποτέ να κάνω restart μόνο μια φορά με μια παρταλοεφαρμογη για το NFC. Όλα τα βασικά έχω μέσα πάντως,τπτ που να μη χρησιμοποιώ και το power δείχνει να λειτουργει κανονικά! Μετά από restart όλα καλά. Περίεργο γιατί το ανακάλυψα όταν πήγα να βγάλω screenshot. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Και εγώ έτσι το ανακάλυψα και πραγματικά δεν μπορούσα να καταλάβω τι φταίει. Δεν περίμενα να το ακούσω από άλλον γι'αυτό και δεν πήγαινα ένα ένα βήμα για να βρω τι ακριβώς έφταιγε, οπότε μπορεί να ήταν και κάποιο module Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Εγω σημερα μολις εμαθα οτι SS παιρνουμε ετσι, χρησιμοποιουσα το QuickMemo :p Το Find5 της κοπελας μου ειχε κατι nfc tags μεσα, και επειδη μαλλον θα της τα βουτηξω, εχετε κατα νου εφαρμογη που τα αξιοποιει; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Χαχα :) NFC retag νομίζω πρέπει να κάνει τη δουλειά! Νίκο θεώρησα ότι πρέπει να αναφερθει ακριβώς για να δω εάν συνέβη και άλλου. Ελπίζω να μη με αποχαιρετά σιγά σιγά το power button :p Η μόνη υπόνοια μου είναι τα power toggles μπορεί κάτι να κάνουν αλλά τα χρησιμοποιώ αρκετά και δε τα σβήνω! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 http://techblog.gr/mobile/lg-optimus-g-update-to-android-4-4-kitkat-in-summer-9876/comment-page-1/#comment-420840 Ευχάριστα νέα Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Αν συνεχισει ετσι και στο 50-0% εχω βρει τις απολυτες ρυθμισεις για το κινητο! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 6 ώρες οθόνη; τι στο καλό άλλαξες; Τι χρήση είναι αυτές; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 (edited) Gproj 2.2 mpd kernel πρωτη φορά τον δοκιμαζω και τα πηγαινει μια χαρά βλέπω. Cm11 nightly Αυτόματη φωτεινότητα, μονο wifi για browsing και facebook 384-1134 mhz cpu -125mv undervolt σε όλα τα steps 200 mhz gpu Και δεν έχει χασει καθόλου σε αποδοση 21043 στο antutu αν και το βλέπω και στη χρηση οτι παει μπαλα Edited April 30, 2014 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Nikoseggo αυτά που γραφει στο techblog τα ξέρουμε 1 μήνα. Ρωτάω τον τύπο και μου λέει ότι έχει επίσημες ΔΙΚΕΣ του πηγές και περιμένει επιβεβαίωση... φήμες δηλαδή :p εάν δε δω επίσημη ανακοίνωση δεν πείθομαι.. Φοβερές ρυθμίσεις και εξαιρετική αυτονομία πάντως κατάφερες! Σούπερ!! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Κάθε μέρα που το βλέπω με πιάνει η ψυχή μου! Αυτό που πήρες έχει τα ίδια γράμματα με το δικό μας κάτω κάτω? και το σήμα της LG? Ακριβώς τα ίδια, το ίδιο καπάκι είναι. LG και made in korea CE kai το seiral του FCC. Είναι πανομοιότυπο, και μήν σε πιάνει η ψυχή σου καν γιατι αυτό για το οποίο στεναχωριέσαι κοστίζει 20 ευρώ. Το παλιό μου καπάκι, αφού το άλλαξα, το έκανα θρύψαλα γιατι με είχε ξενερώσει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts