adricla Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλή Σαρακωστη και και καλή λευτεριά σε όλους τους λαούς του κόσμου!! Ήθελα να ρωτήσω θέλω να κρατήσω backup της φωτογραφίες αλλά για κάποιο λόγο δεν της περνάει όλες στο pc.. Υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από το αντιγραφή επικόλληση τον φακέλλων?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Συγχρονισμός με το lg pc suite Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Θα το κοιτάξω μόλις είμαι σπίτι!! Δεν το έχω δοκιμάσει.. Θα το δω και θα σας πω!!! Ευχαριστώ φίλε pgetsopoulos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλή Σαρακωστη και και καλή λευτεριά σε όλους τους λαούς του κόσμου!! Ήθελα να ρωτήσω θέλω να κρατήσω backup της φωτογραφίες αλλά για κάποιο λόγο δεν της περνάει όλες στο pc.. Υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από το αντιγραφή επικόλληση τον φακέλλων?? Οταν το συνδεω με το πισι στο κινητο βγαζει διαφορες επιλογες και διαλεγω αυτη που λεει καμερα.βγαζει ολες τις φωτο με εικονιδια και κανεις τικ ποιες θες να περασουν στο πισι και ποιες οχι... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Ωραίοι!! Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες!! Όλα καλά μέσω LG pc suite αντιγραφηκαν όλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλημέρα παιδιά, ενδιαφέρεται η κοπέλα μου για καινούργιο κινητό γύρω στα 250e και το έψαξα λίγο και είμαστε ανάμεσα στο optimus g και το samsung s4 mini. Το θέλει για απλή βασική χρήση δηλαδή δεν πρόκειται να το κάνουμε ροοτνα αλλάξουμε roms κτλπ και θα το έχει για τα επόμενα 3 χρόνια τουλάχιστον. Εγώ έχω καταλήξει στο LG OG (εγώ έχω ένα Samsung s Advance και πολλές φορές έχει αρκετά κολλήματα και αυτο με έχει κάνει να αναθεωρήσω για τα μοντέλα της samsung) πιστεύετε είναι η καλύτερη επιλογή; Φίλε μου τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Από ποιότητα κατασκευής δεν θέλει καμία συζήτηση...... Με τα αρνητικά του βέβαια, γλιστράει από σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια και θέλει προσοχή ή θήκη όπου χάνει και όλη την ομορφιά του. Από χαρακτηριστικά τώρα απλά διαβάζεις και επιλέγεις. Αυτό που θα σου πω εγώ είναι ότι έχω και ένα s 3 αλλά το g πάει σφαίρα σε οτιδήποτε Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Πρωτες εντυπώσεις απο cm11..παει σφαίρα...μπαταρία στα ίδια 4 ώρες οθόνη με συνεχόμενο σκάλισμα...πολύ σταθερή.ελπίζω να συνεχισει έτσι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Έκανα εγκατάσταση την cm από recovery και μου έβγαλε abort θέλει κάποιο συγκεκριμένο recovery?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 οχι το απλο cmw παντως :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Εγώ έχω το touch μου έβγαλε το error.. Να περάσω το απλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Ο Νικος με αυτο το εκανε... Αν θες δοκιμασε το twrp Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Με βλέπω να κατεβάζω στοκ ρομ για ξεμπρικαρισματα τέτοια ώρα :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 χαχαχα, πιθανο :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Δηλαδή αξίζει τον κόπο ή Cm??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Με το cwm touch πέρασε σε μενα. Δοκίμασε twrp. Αν δεν βλέπεις λόγο να αλλάξεις ρομ, όχι δεν αξίζει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Εσυ δηλαδη ειδες λογο? Γιατι προσωπικα ειναι το μικροβιο της αλλαγης και του πειραγματος... (σαν μικρο παιδι, τι κανει αυτο το κουμπι;;;; :p) O μονος λογος που το σκεφτομαι ακομα ειναι το QSlide..... :ninja: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 καλημερα. μιας και ειναι αργαμιση να κανω καναδυο ερωτήσεις και οποιος δεν κοιμαται απαντάει. περασα framaroot εβαλα superSU .Αρα τωρα ειμαι ρουτ; ωραια και τωρα κανενα τιπ ; πως λειτουργεί το superSU ; εκει που λεει για εφαρμογές ;ποιες βαζω και πώς ποιες πρεπει να "παγωσω " η να μπορω να διαγράψω ; ειμαι σούπερ ασχετος απο αυτα οποτε παρακαλω μικρα και κατανοητα βήματα. αν ειναι off topic αν θελει καποιος.ας στειλει πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Εισαι ρουτ :) Τωρα, για να παγωσεις θα κατεβασεις καποια καταλληλη εφαρμογη (Root Uninstaller πχ)... Παγωνεις οτι θες ελευθερα! Τωρα, για να διαγραψεις εφαρμογες της Google πρεπει να ξεκλειδωσεις τον bootloader, αν δε ξερεις καλυτερα αστο για την ωρα :) Κατεβασε το Greenify ωστε να "πρασινοποιεις" οποιες εφαρμογες θες, για να μην τρεχουν απο πισω οταν δε θες η δε χρειαζονται (αν βαλεις πχ το viber ομως στην δωρεαν εκδοση, δε θα εχεις push notifications) Titanium backup για backup και διαφορα αλλα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 μαλιστα. για να δουμε κατεβαζω και την εφαρμογή και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Εσυ δηλαδη ειδες λογο? Γιατι προσωπικα ειναι το μικροβιο της αλλαγης και του πειραγματος... (σαν μικρο παιδι, τι κανει αυτο το κουμπι;;;; :p) O μονος λογος που το σκεφτομαι ακομα ειναι το QSlide..... :ninja: Φυσικά και είχα λόγο.. 1. Το κινητό δεν κόλλησε ποτε 2. Τώρα με το gpad το είχα παρατημένο και δεν το δούλευα καθόλου Τι άλλο θες τελος πάντων;; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 1) Είπες να το κάνεις τώρα ε; :p 2) Ωραία η ταμπλέτα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Ε ναι! Αφού ήξερα ότι το προγραμματισμένο μπακαπ θα μου φάει την ψυχή για ώρες, ειπα να περάσω και μια cm έτσι να δω τι παίζει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Τωρα, για να διαγραψεις εφαρμογες της Google πρεπει να ξεκλειδωσεις τον bootloader Πες το και ειχα φαει σκαλωμα κανα διωρο!Δεν διαγραφοταν με τπτ :lol: Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Παιδιά βγήκε επιτέλους ένα xposed module για τη stock του Optimus g. Διορθώνει αρκετά σπαστικά πράγματα (Black status bar, qslide apps στο notification etc). Όσοι είναι ακόμα σε stock ας το δοκιμάσουν άφοβα :-) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2661626 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Το ξανακλείδωμα του bootloader γίνεται μόνο με ένα απλό φλασάρισμα της stock Rom; Ευχαριστώ!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts