thannasoubas Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Παιδες ενδιαφερεται κανεις για optimus g αγορασμενο απο kaisershop τον ιουλιο με δυο μηνες χρησης ομως μονο;ειναι σε αριστη κατασταση με εγγυηση θηκες κτλ,εχω βρει αγοραστη αλλα ειναι μακρυα,οποιος μπορει να ερθει γλυφαδα τελικη τιμη 230.ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Καλησπέρα, μια βοήθεια μιας και με το android και με το κινητό είναι πολύ φρέσκια η γνωριμία μας... Μέχρι πριν λίγες μέρες είχα κανονικά led notification για όλα (μέιλ, sms κλπ) αλλά πλέον πέρα από τον ήχο ειδοποίησης το led δεν μου δίνει ένδειξη. Δεν θυμάμαι να πείραξα στα μενού κάτι ώστε ξαφνικά να σταματήσει η ένδειξη. Αλλά και λογικά δεν είναι θέμα hardware διότι στην φόρτιση δουλεύει/ανάβει κανονικά κόκκινο/πράσινο. Στο μενού notification flash όλα τα έχω τσεκαρισμένα, υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να μου διαφεύγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 βγαλε την επιλογη και ξαναβαλτην, κανε και καμια επανεκινηση μπας και... εμενα παιδια μου χανει που και που την ρυθμιση για αναφορα παραδοσης :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Εμένα μου απενεργοποιεί την ανανέωση του GMail :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Παιδιά υπάρχει καμία θήκη εκτός από bumper που να μην εμποδίζει τον ήχο από το ηχείο όταν το κινητό ακουμπάει σε επιφάνεια; Φαντάζομαι οτι για να μη συμβαίνει αυτό θα πρέπει να έχει κάποια κυρτότητα. Πήρα αυτή από πλαίσιο http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Case-LG-Optimus-G-Black.htm αλλά ο ήχος ακούγεται επιεικώς απαράδεκτος.. Σαν τελευταία επιλογή βρήκα αυτό: http://www.ebay.com/itm/LG-Original-OPTIMUS-G-Bumper-Case-Black-/181256806879?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item2a33bf61df αλλά φοβάμαι οτι αν πέσει σε τραχεια επιφάνεια αντίο ζωή..! :worry: Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak1s Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Εγω λεω να χτυπησω αυτη http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=11838 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Εγω λεω να χτυπησω αυτη http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=11838 η συγκεκριμένη εχει 3.5Ε στο ebay http://www.ebay.com/itm/Imak-Ultra-Slim-Crystal-Clear-Style-Hard-Case-Cover-Shell-For-LG-E975-Optimus-G-/221276431013?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item33851a62a5 και μας την πουλάνε εδώ χρυσάφι Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak1s Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Σωστο αλλα δεν παιζει πιστωτικη οποτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 δεν χρειάζεται να εχεις πιστωτικη για να εχεις paypal.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 βγαλε την επιλογη και ξαναβαλτην, κανε και καμια επανεκινηση μπας και... Ευχαριστώ, έπιασε :) Τώρα γιατί κάτι τόσο απλό δεν σκέφτηκα να το δοκιμάσω πιο πριν, ένας θεός το ξέρει... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak1s Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 δεν χρειάζεται να εχεις πιστωτικη για να εχεις paypal.. Και πως βαζεις λευτα στο λογαριασμο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 εγω προσωπικα χρεωστικη καρτα visa εχω στη πειραιως. γινεται κανονικα με χρεωστικες καρτες αλλα και με prepaid. απλα συνδεεις τον λογαριασμο σου με το paypal κι αυτο ειναι. βαζεις λεφτα στη τραπεζα και τα βλέπει το paypal κατευθείαν. για να παρακολουθεις ανα πασα στιγμη τι γινεται με τις συναλλαγες σου βοηθαει πολύ το e-banking Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 επισης το paypal αν θυμαμαι καλα δεχεται και paysafe... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 κακα τα ψέμματα οπως πανε τα πράματα εχει καταντησει must. απλο παραδειγμα η παραπανω θηκη. απ το ebay την εχεις σπιτι σου με 3.50 και στο Ελλαντα ζητανε για την ιδια θηκη 13Ε χωρια τα εξοδα αποστολής! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 ισχυει... ειναι τραγικη η κατασταση σε αυτο το ζητημα! μπαταρια πχ διπλη-τριπλη τιμη για το Ν8 (αυθεντικη παντα).... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak1s Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Εχω μια paysafe 25 ευρο εδω και κανα χρονο αλλα το paypal δεν δεχετε paysafe στανταρ αυτο οσο για την πειρεως παλια που δεν της χρωσταγα και εγω ετσι εκανα ειχα βγαλει μια εικονικη καρτα και την ειχα βαλει στο paypal αλλα τωρα ουτε απεξω δεν περναω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 υπάρχουν κι άλλες τράπεζες :p Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak1s Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Ναι αλλα ανεργους δεν δεχεται καμια η τουλαχιστον στη φαση που ειμαι εγω Edited December 15, 2013 by ak1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 προπληρωμενη μπορεις να βγαλεις, εβγαλα εγω που δεν ειχα ποτε εισοδημα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλημερα και απο μενα! Βρηκε κανεις ακρη με το προβλημα του ξαφνικου σβησιματος του τηλεφωνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλημερα και απο μενα! Βρηκε κανεις ακρη με το προβλημα του ξαφνικου σβησιματος του τηλεφωνου? Ποτέ δεν μου έχει σβήσει το δικό μου. Υπάρχει τέτοιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Ποτέ δεν μου έχει σβήσει το δικό μου. Υπάρχει τέτοιο θέμα? Ναι, εχει αναφερθει σε μεμονομενες περιπτωσεις στο φορουμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak1s Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλημερα και απο μενα! Βρηκε κανεις ακρη με το προβλημα του ξαφνικου σβησιματος του τηλεφωνου? Δοκιμασες να του κανεις hard reset :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 καλησπέρα σε όλους, ένας φίλος με S4 έστειλε το κινητό στο service της sammy επειδή δεν άνοιγε,το πόρισμα ήταν οτι είχε καεί η ραμ απο το μαγνητάκι της θήκης (flip cover η θήκη) γι αυτό λένε οτι δεν το καλύπτουν στην εγγύηση,τώρα έρχεται η ερώτηση μου,δεν έχουν θωράκιση αυτά ρε παιδιά?είχε κανείς ίδιο θέμα σε G ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Μια φορά μόνο μου έχει σβήσει παιδιά εμένα από εφαρμογή για το NFC και έκανα επιτυχώς restart. Μεμονωμένο περιστατικό θα ειναι :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts