johmic Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Λοιπον, μολις το παρελαβα, made in Korea αλλα το IMEI βγαζει σε Chunghwa Telecom... τι παιζει τωρα? το επιστρεφω πισω? Στειλτο οπως σου ηρθε...... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Πολυ καλησπερα σε ολους του συμφορουμιτες! Λοιπον, μολις πριν λιγο παρηγγειλα το κινητο απο το smarties, για παραλαβη απο το καταστημα μιας και μενω κοντα. Θα ηθελα να μου πει οποιος μπορει, τι πρεπει να τσεκαρω πριν το παραλαβω? οπως π.χ. το imei να ειναι ιδιο με την συσκευασια, απο ποια χωρα πρεπει να εχει προελευση? κτλπ. μετα το vnp και το smarties δινει ασιατικη συσκευη Πηρα τηλεφωνο σημερα στο smarties και αφου τους ρωτησα 100 φορες αν το κινητο ειναι ευρωπαικο και με διαβεβαιωσαν εκανα την παραγγελια!Αυριο που ειπαν οτι θα το εχω!Το κινητο ειναι λευκο..Δυο optimus g στην οικογενεια απο αυριο..για να δουμε αν εισαι κοντα και μπορεις να πας να παραλαβεις, θα ειχε ενδιαφερον να τσεκαρεις για τι συσκευη προκειται.. αν το περιμενεις σπιτι φανταζομαι πιθανως να χεις ακυρωσει Λοιπον, μολις το παρελαβα, made in Korea αλλα το IMEI βγαζει σε Chunghwa Telecom... τι παιζει τωρα? το επιστρεφω πισω? Στειλτο οπως σου ηρθε...... +1 παρε τα χρηματα σου πισω και παρε απο αλλου EU συσκευη να χεις το κεφαλι σου ησυχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) Λοιπον, μολις το παρελαβα, made in Korea αλλα το IMEI βγαζει σε Chunghwa Telecom... τι παιζει τωρα? το επιστρεφω πισω? Λευκο η μαυρο;συνηθως τα λευκα δεν ειναι ευρωπαικα..αυριο το περιμενω,λευκο απο smarties..θα το ανοιξω μπροστα στον πακετα να δω την χωρα που προοριζοταν.Αν δεν ειναι ευρωπη το στελνω πισω κατευθειαν! edit: Στο κουτι πανω τι γραφει;Για ποια χωρα λεει οτι ειναι;Πανω απο το χρωμα το γραφει συνηθως.. Edited September 30, 2013 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drsplayup Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 sounik Κι εγω απο τα smarties το πηρα και σε μιση ωριτσα ακριβως τους το επεστρεψα. Να ξερεις ο παροχος θα ναι taiwan. Αδικως κοπος και ταλαιπωρια, κοροιδια μες τα μουτρα σου, του ρωτησα ποσες φορες και μου ειπαν οτι ειναι ελληνικος ο παροχος και μετα μου το παιζαν τρελλιτσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Καλα κανετε και τα λετε παιδια να βλεπουν και πιθανοι αγοραστες. Vpn και smarties λοιπον δινουν μη ευρωπαικα.ωραια! Υγ:πρεπει να κανουμε μια μερα προσκλητηριο να δουμε ποσοι ειμαστε. Μεγαλωνει η παρεα των optimus-g-αδες(πως λεμε ροκαδες :lol: ) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drsplayup Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 στα μονα θετικα, μου δωσαν αμεσως τα χρηματα μου πισω αλλα η ξενερα εμεινε ξενερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 sounik Κι εγω απο τα smarties το πηρα και σε μιση ωριτσα ακριβως τους το επεστρεψα. Να ξερεις ο παροχος θα ναι taiwan. Αδικως κοπος και ταλαιπωρια, κοροιδια μες τα μουτρα σου, του ρωτησα ποσες φορες και μου ειπαν οτι ειναι ελληνικος ο παροχος και μετα μου το παιζαν τρελλιτσα. Ρωτησες αν εχουν αλλο κινητο ευρωπαικο να σου δωσουν;; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drsplayup Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ρωτησες αν εχουν αλλο κινητο ευρωπαικο να σου δωσουν;; δεν χρειαστηκε, μου ειπε απο μονος του οτι τα περνει ολα απο τον ιδιο προμηθευτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 καλα πρεπει να εισαι και υποψιασμενος οταν βλεπεις τον φτηνοτερο στο σκρουτζ με λιγες αξιολογησεις ή με 4 αστερια και κατω (βαλτε και καμια βαθμολογια στο σκρουτζ παρολο που το επιστρεψατε, εξηγωντας το τι συνεβη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 15-20 Αυγούστου, δε θυμάμαι ακριβώς. Μέχρι τον ένα μήνα και κάτι το μετρούσα από το up time αλλά μετά ήρθε αναβάθμιση και το έκανε reboot αναγκαστικά :lol: Αυτά τα καλούδια του software να πάρουμε.. Ποιός το πιάνει μετά το κινητό!! μιλάμε για LG οπότε αναβάθμιση ίσως δεν δούμε ποτέ και εάν δούμε καλό 2014!!! Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 μιλάμε για LG οπότε αναβάθμιση ίσως δεν δούμε ποτέ και εάν δούμε καλό 2014!!! No problem. Μια και καλή θέλω. Τα καλούδια του g2 (double tap κυρίως σαν χρήστης ν9) και να είναι όσο καλή είναι τώρα η συσκευή. Ας μείνει με 4.1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drsplayup Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 καλα πρεπει να εισαι και υποψιασμενος οταν βλεπεις τον φτηνοτερο στο σκρουτζ με λιγες αξιολογησεις ή με 4 αστερια και κατω (βαλτε και καμια βαθμολογια στο σκρουτζ παρολο που το επιστρεψατε, εξηγωντας το τι συνεβη) ισχυει..! εβαλα βαθμολογια, και περιμενω να δημοσιευθει εντος 10 ημερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 ειδικά το double tap θα μετράει πολύ. αναρωτιέμαι αν σε περίπτωση που δεν πάρουμε η δεν το βάλουν σε κάποια αναβάθμιση αν θα μπορέσουν από το xda να το εφαρμόσουν σε custom roms...η μήπως άραγε χρειάζεται κάτι υλικό και μπορεί να γίνει μονο στο g2? :worry: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Μονταρισμα στον κερνελ γίνεται, τίποτα harfware-ικό. Μπορεί να γίνει και από οποιονδήποτε αλλά αν δεν γίνει όπως πρέπει θα τρώει αρκετή μπαταρία χωρίς λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Από smarties είχα πάρει το δικό μου τον Ιούλιο και ήταν γαλλικό. Δεν είχα πρόβλημα. Προφανώς ανάλογα με την διαθεσιμότητα μπορεί να κοροϊδεύουν τον κόσμο Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Από smarties είχα πάρει το δικό μου τον Ιούλιο και ήταν γαλλικό. Δεν είχα πρόβλημα. Προφανώς ανάλογα με την διαθεσιμότητα μπορεί να κοροϊδεύουν τον κόσμο Εγω παντως πηρα σημερα τηλεφωνο στην lg και μου ειπαν οτι αν αγορασα το κινητο απο μαγαζι στην Ελλαδα εχει εγγυηση με δωρεαν εξοδα παραλαβης και αποστολης..Και ξαναπειρα στο smarties και μου ειπαν οτι επειδη τους τρομαξα χθες εστειλαν το imei του κινητου που θα μου στειλουν στην lg και τους ειπε και εκεινους οτι εχει κανονικα εγγυηση..Μου ειπε αν θελω να τους παρω και εγω μολις ερθει το κινητο και να καταχωρησω και το imei για να δω οτι εχει εγγυηση!Τους ειπα να το στειλουν...Τι λετε;;; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drsplayup Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Εγω παντως πηρα σημερα τηλεφωνο στην lg και μου ειπαν οτι αν αγορασα το κινητο απο μαγαζι στην Ελλαδα εχει εγγυηση με δωρεαν εξοδα παραλαβης και αποστολης..Και ξαναπειρα στο smarties και μου ειπαν οτι επειδη τους τρομαξα χθες εστειλαν το imei του κινητου που θα μου στειλουν στην lg και τους ειπε και εκεινους οτι εχει κανονικα εγγυηση..Μου ειπε αν θελω να τους παρω και εγω μολις ερθει το κινητο και να καταχωρησω και το imei για να δω οτι εχει εγγυηση!Τους ειπα να το στειλουν...Τι λετε;;; κι εγω τους πηρα σημερα και μου παν οτι παρολο που ο παροχος ειναι εκτος ΕΕ (Ταιβαν) καλυπτεται απ την εγγυηση της LG στην Ελλαδα ομως ενδεχεται καποια εξαρτηματα να ειναι διαφορετικα που σημαινει αν παθει κατι περιμενε να ρθουν απο Ασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 κι εγω τους πηρα σημερα και μου παν οτι παρολο που ο παροχος ειναι εκτος ΕΕ (Ταιβαν) καλυπτεται απ την εγγυηση της LG στην Ελλαδα ομως ενδεχεται καποια εξαρτηματα να ειναι διαφορετικα που σημαινει αν παθει κατι περιμενε να ρθουν απο Ασια Εγω λεω να το κρατησω το κινητο παντως..Ποτε δεν επαθε κατι καποιο απο τα κινητα που ειχα,λετε να βγαλει αυτο προβλημα :) Αν παθει τοτε θα καταλαβουμε τι συμβαινει και αν δεν ειναι οπως τα λενε απλα δεν θα ξαναπαρω κινητο εκτος ΕΕ.Αυριο θα ειναι εδω μου ειπαν Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 δεν θα εχει και ελληνικα αφου δεν θα ειναι ΕU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 δεν θα εχει και ελληνικα αφου δεν θα ειναι ΕU Είναι σίγουρο αυτό; Εδώ έχουν ελληνικά τα ανώνυμα κινέζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 δεν θα εχει και ελληνικα αφου δεν θα ειναι ΕU Νομιζω ολα τα android εχουν ελληνικα αλλα ας απαντησει καποιος που γνωριζει καλυτερα Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Καλησπέρα στην παρέα... Μόλις απόκτησα χτες ένα optimus G από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά δεν έχει καθόλου την επιλογή για ελληνικά!!!! Τι πρέπει να κάνω???? Από το vnp.gr και σίγουρα δεν έχει την επιλογή ελληνικά καθόλου. Bahasa Indonesia Bahasa Melayu English Tieng Viet και πέντε με κινέζικα γράμματα Αυτό βγάζει... Made in: Korea Made for: Chunghwa Telecom Date of manufacture: 07/22/2013 10 χαρακτηρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Τα σχιστομάτικα δεν έχουν. Αν κρατήσετε συσκευή που δεν είναι από ΕΕ να ξέρετε πως παίζει να σας μείνει αν θελήσετε να την πουλήσετε. Η να φάτε μετά αρνητική αν το καταλάβει αργότερα αγοραστής. Επίσης ο λόγος ενός μαγαζάτορα δεν είναι συμβόλαιο. Μπορεί να τρέχετε μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agogeo29 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Καλησπερα, μηπως ξερει κανεις γιατι μαυριζει η οθονη κατα τον τερματισμο μιας κλησης?Συμβαινει και σε αλλους αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Σκεφτομαι την αγορα bumper.το βρισκω μονο σε λευκο.το εχει δοκιμασει κανεις σε μαυρο κινητο?καμια φωτο?ειναι πολυ ομορφο για θηκη το g... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts