Luciferia Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 κάποιος που το έχει πάντως,ας κανει ενα κόπο να γράψει ενα mini review,τι στο καλό,μονο ενας-δυο το έχουν?:p εχουμε επικεντρωθεί στα "μεγαλα" και αυτό εδώ παει λίγο απατο...είναι κρίμα ομως,η lg έχει κανει πολύ καλη δουλεια!! είχα παει και στο πλαίσιο βουλιαγμένης για να δω το s4,υπήρχε το g αλλά ήμουν γκαντεμω,γιατί δεν άνοιγε για κανένα λογο,πάντως εξωτερικά...πολύ ομορφο και άνετο στο πιάσιμο,περαιτέρω δεν ξέρω όταν ξαναπερασω παλι :p Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 κάποιος που το έχει πάντως,ας κανει ενα κόπο να γράψει ενα mini review,τι στο καλό,μονο ενας-δυο το έχουν?:p εχουμε επικεντρωθεί στα "μεγαλα" και αυτό εδώ παει λίγο απατο...είναι κρίμα ομως,η lg έχει κανει πολύ καλη δουλεια!! είχα παει και στο πλαίσιο βουλιαγμένης για να δω το s4,υπήρχε το g αλλά ήμουν γκαντεμω,γιατί δεν άνοιγε για κανένα λογο,πάντως εξωτερικά...πολύ ομορφο και άνετο στο πιάσιμο,περαιτέρω δεν ξέρω όταν ξαναπερασω παλι :p Θα ήταν αφόρτιστο. Ή τους το λες ή βγάζεις εδύ το καλώδιο φόρτισης από κάποιο γειτονικό (να φτάνει) και το βάζεις για λίγη ώρα και μετά το ανοίγεις. Πράγματι το Optimus G είναι και άριστο τηλέφωνο και πολύ καλό value for money αυτή την εποχή. Έπρεπε να χε μεγαλύτερη επιτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Θα ήταν αφόρτιστο. Ή τους το λες ή βγάζεις εδύ το καλώδιο φόρτισης από κάποιο γειτονικό (να φτάνει) και το βάζεις για λίγη ώρα και μετά το ανοίγεις. Πράγματι το Optimus G είναι και άριστο τηλέφωνο και πολύ καλό value for money αυτή την εποχή. Έπρεπε να χε μεγαλύτερη επιτυχία. Θα έχει μεγάλη επιτυχία όταν φτάσει τα 350€ όπως το 4X;) Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Το ασημί περίγραμμά είναι μέταλλο η πλαστικό? Επίσης,στο χέρι είναι άνετο όπως το s4?οι γωνιές με προβληματίζουν λίγο. Έχει ακουστεί κάτι για την οθόνη?πρόβλημα εννοώ. Επίσης η οθόνη είναι ίδια με του nexus 4? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Το ασημί περίγραμμά είναι μέταλλο η πλαστικό? Επίσης,στο χέρι είναι άνετο όπως το s4?οι γωνιές με προβληματίζουν λίγο. Έχει ακουστεί κάτι για την οθόνη?πρόβλημα εννοώ. Επίσης η οθόνη είναι ίδια με του nexus 4? Γιάννη να σου πω οτι δεν μπορεσα να καταλαβω αν ηταν πλαστικό?δεν φαινόταν πάντως... πολύ άνετο θα σου πω εγώ,τουλαχιστον για οσο το κράτησα εγώ! δεν έχω ακούσει/διαβάσει για κάποιο πρόβλημα και ναι...έχει την ίδια οθόνη με το nexus,αλλά με τα σωστα χρωματα/contrast αυτή τη φορά,δεν θέλει κανένα πείραγμα! η τιμή πάντως έπεσε πολύ γρήγορα και πιστεύω πως για τα specs του είναι καλη η τωρινή τιμή (όχι πως μας χαλάει και παρακατω) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Γιάννη να σου πω οτι δεν μπορεσα να καταλαβω αν ηταν πλαστικό?δεν φαινόταν πάντως... πολύ άνετο θα σου πω εγώ,τουλαχιστον για οσο το κράτησα εγώ! δεν έχω ακούσει/διαβάσει για κάποιο πρόβλημα και ναι...έχει την ίδια οθόνη με το nexus,αλλά με τα σωστα χρωματα/contrast αυτή τη φορά,δεν θέλει κανένα πείραγμα! η τιμή πάντως έπεσε πολύ γρήγορα και πιστεύω πως για τα specs του είναι καλη η τωρινή τιμή (όχι πως μας χαλάει και παρακατω) Μάλιστα,ελπίζω να μην έχει και το ίδιο touch με το nexus Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Το ασημί περίγραμμά είναι μέταλλο η πλαστικό? Επίσης,στο χέρι είναι άνετο όπως το s4?οι γωνιές με προβληματίζουν λίγο. Έχει ακουστεί κάτι για την οθόνη?πρόβλημα εννοώ. Επίσης η οθόνη είναι ίδια με του nexus 4? Για δες εδώ που χα βάλει φωτόγραφία πριν κανα μήνα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?&p=4651541#post4651541 Το ζήτημα είναι ότι εγώ είδα LG Optimus G ΧΩΡΙΣ το ασημί τριγύρω. Όλο σκούρο ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Mystery LG handset is back!!!! Ίσως το LG Optimus G2!!! Και να και φωτογραφία με ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΕΠΤΟ bezel! http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/84302-image/lgq.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Αυτή τη στιγμή είναι το μοναδικό LTE τηλέφωνο της προκοπής σε λογική τιμή (430€). Επειδή με μόλις ένα 50άρικο ακόμη παίρνεις το Xperia Z μπήκα να δω τι έχουν να πουν οι κάτοχοι για το G, μιας και το σκέφτομαι για αγορά στους επόμενους μήνες. Δυστυχώς, το έχουν ελάχιστοι.. Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού... Ίσως γιαυτό να σαμπόταρε το Nexus 4 η LG. Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Η LG πληρώνει τις βλακιες που εχει κανει στην υποστήριξη. Καποιες λανθασμενες επιλογες με εντελώς λανθασμένη αντιμετώπιση του καταναλωτή μετα την "απομάκρυνση απο το ταμείο" την εφτασαν εδω που ειναι. Απ' οτι εχω ακούσει το σερβις της είναι αστέρι αλλά τι να το κάνεις. Δεν ειναι μόνον η βλάβη. Δες τι γίνεται με αλλες εταιρείες, παρόλο που ξέρουν οτι σε περίπτωση βλάβης "την εκατσαν". Το τελευταίο LG που ειχα ηταν το αρενα. Πονεμενη ιστορία. Απο τοτε εφυγα τρέχοντας και ειχα πει τοτε "ποτε ξανα". Αλλα υπέκυψα...... :p Χωρίς πλάκα τωρα. Ειναι εξαιρετικό κινητο, για τα λ7 του. Δεν ειναι πια το "θηρίο", υπάρχουν αλλα πιο ισχυρά, αλλά έχουν σχεδόν την διπλή τιμη. Ειναι σιγουρα vfm. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthemis Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Από πλευράς συνδεσιμότητας με άλλες συσκευές όπως πχ τηλεόραση Samsung τι γίνεται; το ρωτάω γτ με το HTC desire s η Samsung tv δεν αναγνωρίζει τα video μέσω DLNA μόνο εικόνες αναπαράγει. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Βλέπω ότι το birdphone to χει μόνο σε ...ΜΠΛΕ. http://www.birdphone.gr/gr/prdid/e0e77c78c0104a9b91791c66a521048a/productinfo.aspx Τώρα είναι υπαρκτό χρώμα αυτό; Και ποιο είναι; Κοιτάζω εικόνες και βρίσκω λίγα αλλά και διαφορετικά: http://www.importstock.com.au/media/catalog/product/cache/1/image/350x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/l/g/lg_optimus_g_blue.jpg http://static.pcgarage.ro/products/1/4/500575/normal/optimus-g-e975-blue-4059464d6c3265486f70333b53d7df6b.jpg Το πιο σκούρο μοιάζει και περισσότερο με το Ε975. Το άλλο έχει άλλες διαστάσεις και φλας αλλά λέει Optimus G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Τις φωτο απο που τις εχεις βρει? Το λεω γιατι στο birdphone.gr το αναφερει ως blue,αλλα το εχει στην κλασσικη του εικονα, οπως το ξερουμε ολοι. Παντως η δευτερη εικονα που ειναι μονο του, ειναι πιο κοντα στο G. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Βλέπω ότι το birdphone to χει μόνο σε ...ΜΠΛΕ. http://www.birdphone.gr/gr/prdid/e0e77c78c0104a9b91791c66a521048a/productinfo.aspx Τώρα είναι υπαρκτό χρώμα αυτό; Και ποιο είναι; Κοιτάζω εικόνες και βρίσκω λίγα αλλά και διαφορετικά: http://www.importstock.com.au/media/catalog/product/cache/1/image/350x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/l/g/lg_optimus_g_blue.jpg http://static.pcgarage.ro/products/1/4/500575/normal/optimus-g-e975-blue-4059464d6c3265486f70333b53d7df6b.jpg Το πιο σκούρο μοιάζει και περισσότερο με το Ε975. Το άλλο έχει άλλες διαστάσεις και φλας αλλά λέει Optimus G. Η πρώτη φωτογραφία , απεικονίζει το μοντέλο για την Ασία και η δεύτερη φωτογραφία το Ευρωπαϊκό , που είναι ωραιότερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Προσωπικη μου αποψη, δεν το ομορφαινει τοσο το μπλε σκουρο, οσο το ομορφαινει μαυρο που το δειχνει κλασσικο και κυριλε, οπως επισης και το ασπρο που εχω δει σε καποια reviews οπου τα σπαει πραγματικα. Αποψεις? Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Προσωπικη μου αποψη, δεν το ομορφαινει τοσο το μπλε σκουρο, οσο το ομορφαινει μαυρο που το δειχνει κλασσικο και κυριλε, οπως επισης και το ασπρο που εχω δει σε καποια reviews οπου τα σπαει πραγματικα. Αποψεις? Νομίζω πως στο μαύρο είναι πολύ πιο στυλάτο, βέβαια το μπλέ δεν το έχω δει για να είμαι ειλικρινής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 (edited) Εμενα παντως και στο δευτερο κατι δεν μου παει καλα στο σετακι καμερα - led. Δεν είναι ετσι. Δες τι λεω: http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/lg-optimus-g/review/phone/gsmarena_006.jpg&idReview=835&idPage=2 Στο μεσον ειναι το g ενω το δεξια ειναι το 4x hd. Και εγω νομιζω οτι το μαυρο δείχνει πιο classy. PS: Και το μαυρο εξω στο κουτι ελεγε BLUE - BLUE. Ρωτησα γι' αυτο το λογο την κοπελα επίμονα και με διαβεβαίωσε οτι ηταν το μαυρο. Τωρα γιατι εξω στο κουτι λεει μπλε .... Μάλλον μονο η LG το ξερει.------------------------------- Τι λετε γι' αυτη την θηκη? Ειναι λιγο τσουχτερή ειναι η αλήθεια..... http://m.otterbox.com/LG-Optimus-G-Commuter-Series-Case/lgx4-optimus-g,default,pd.html?dwvar_lgx4-optimus-g_color=20&start=1&cgid=lg-optimus-g-cases Νομιζω ομως οτι ειναι η απόλυτη θηκη. Edited May 13, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 PS: Και το μαυρο εξω στο κουτι ελεγε BLUE - BLUE. Ρωτησα γι' αυτο το λογο την κοπελα επίμονα και με διαβεβαίωσε οτι ηταν το μαυρο. Τωρα γιατι εξω στο κουτι λεει μπλε .... Μάλλον μονο η LG το ξερει. Ενδιαφέρον αυτό. Άρα και το πουλόφωνο που λέει μπλε μπορεί να είναι το γνωστό μαύρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Εμενα παντως και στο δευτερο κατι δεν μου παει καλα στο σετακι καμερα - led. Δεν είναι ετσι. Δες τι λεω: http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/lg-optimus-g/review/phone/gsmarena_006.jpg&idReview=835&idPage=2 Στο μεσον ειναι το g ενω το δεξια ειναι το 4x hd. Και εγω νομιζω οτι το μαυρο δείχνει πιο classy. PS: Και το μαυρο εξω στο κουτι ελεγε BLUE - BLUE. Ρωτησα γι' αυτο το λογο την κοπελα επίμονα και με διαβεβαίωσε οτι ηταν το μαυρο. Τωρα γιατι εξω στο κουτι λεει μπλε .... Μάλλον μονο η LG το ξερει. ------------------------------- Τι λετε γι' αυτη την θηκη? Ειναι λιγο τσουχτερή ειναι η αλήθεια..... http://m.otterbox.com/LG-Optimus-G-Commuter-Series-Case/lgx4-optimus-g,default,pd.html?dwvar_lgx4-optimus-g_color=20&start=1&cgid=lg-optimus-g-cases Νομιζω ομως οτι ειναι η απόλυτη θηκη. Αν προσεξετε οι φωτογραφιες ειναι αρκετες στο συγκεκριμενο link που παρεθεσε ο φιλος. Ακολουθωντας τα βελη δεξια και αριστερα της οθονης, συγκρινονται με το galaxy s3 και με το optimus 4x. Σε καποια φωτο βλεπω οτι υπαρχει τηλεσκοπικη κεραια στο G!!!. Μπορει να ειναι η ασιατικη εκδοση οπου εκει περιλαμβανουν και τηλεοπτικο δεκτη. Αποψη μου. Μπορει να ειμαι λαθος. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Ωραιο το μπλε αλλα το μαύρο εχει μια αισθηση πολυτελείας πιο κλαμουρ πολυ πιο ομορφο. Δεν ξερω αν αυτο το μπλε ειναι το Ε975. Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 @fanatikos Όντως τσουχτερή ! Κι εγώ κοιτάω θήκες τώρα από ebay καθώς το έχω αποφασίσει, λίγο να πέσει ακόμα η τιμή του και θα το πάρω για τη κοπελιά μου. Και προσωπικά για μένα είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Ν4, και δε μπορώ να αποφασίσω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Αν προσεξετε οι φωτογραφιες ειναι αρκετες στο συγκεκριμενο link που παρεθεσε ο φιλος. Ακολουθωντας τα βελη δεξια και αριστερα της οθονης, συγκρινονται με το galaxy s3 και με το optimus 4x. Σε καποια φωτο βλεπω οτι υπαρχει τηλεσκοπικη κεραια στο G!!!. Μπορει να ειναι η ασιατικη εκδοση οπου εκει περιλαμβανουν και τηλεοπτικο δεκτη. Αποψη μου. Μπορει να ειμαι λαθος. :eek::eek: Έχεις δίκιο δεν την ειχα προσεξει! Παντως και εμενα ετσι ειναι πισω στον χωρο της καμερας. Μονο που αντι για το γραμμα G εχει το λογότυπο της LG. Ειναι διαφορετικά απο τις φωτο που ειχε αναρτησει ο φιλος στο αλλο ποστ. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 @fanatikos Όντως τσουχτερή ! Κι εγώ κοιτάω θήκες τώρα από ebay καθώς το έχω αποφασίσει, λίγο να πέσει ακόμα η τιμή του και θα το πάρω για τη κοπελιά μου. Και προσωπικά για μένα είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Ν4, και δε μπορώ να αποφασίσω :p Πάρε μια βαθιά ανάσα, δεν χρειάζεται να το πολυσκεφτείς.. Οptimus G φυσικά;) Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) @fanatikos Όντως τσουχτερή ! Κι εγώ κοιτάω θήκες τώρα από ebay καθώς το έχω αποφασίσει, λίγο να πέσει ακόμα η τιμή του και θα το πάρω για τη κοπελιά μου. Και προσωπικά για μένα είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Ν4, και δε μπορώ να αποφασίσω :p http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4941&idPhone2=5048 Κανε τις συγκρίσεις σου. Προσωπικά, που δεν με πολύ καίει να εχω παντα το τελευταιο βερσιον Android (αρκει βέβαια να δουλευουν ολα σωστα), λεω προφανως για το G. Ειναι σαφως ανώτερο και καλυτερα εξοπλισμένο. :p Τωρα για την θηκη που το εψαξα λιγο παραπανω, δεν συμφέρει με τιποτα. Τη στέλνουν με FedEx και θελουν άλλα 42$. Παει πλέον εξωφρενικά πολυ. Θα δω και απο ebay τι γινεται. ----------------------------------- EDIT: Τελικά πήρα αυτή. http://www.ebay.co.uk/itm/200919985159?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649#ht_2512wt_932 Ελπίζω να μην κλαίω τα λ7 μου. Edited May 13, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dzarimis Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Μόλις παρέλαβα το G από vodafone. Ξέρει κάποιος να μου πει αν το μαύρο γράφει στο κουτί Blue???? Δεν το ανοίγω αν δεν σιγουρευτώ πρώτα. Όσοι το έχετε πάρει τι χρώμα γράφει από έξω το κουτί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts