Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι λες τωρα...ευχαριστω για τη βοηθεια σου οπως και να χει...βλεπω να το πεταω:X

οχι ρε συ. αν μπαινει σε download mode δεν νομιζω να εχεις προβλημα. τελικα αυτο ειναι. σε βαζει και με το που ξεκιναει η διαδικασια σε βγαζει απο download?

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οχι ρε συ. αν μπαινει σε download mode δεν νομιζω να εχεις προβλημα. τελικα αυτο ειναι. σε βαζει και με το που ξεκιναει η διαδικασια σε βγαζει απο download?

σε ευχαριστω παρα πολυ...μου εσωσες το κινητο!!!

εβαλα και εβγαλα το καλωδιο και εγινε....ουφ!!!

θα ξαναπερασω την 4.4 και θα σου πω για το σημα!:)

ΟΛΕ!!τελεια. κανενα προβλημα ρε συ. δεν εκανα και τιποτα. χεχε. :happy:

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

ΟΛΕ!!τελεια. κανενα προβλημα ρε συ. δεν εκανα και τιποτα. χεχε. :happy:

Λοιπον το wifi σε εμενα λειτουργει οπως και πριν.

ηθελα να σε ρωτησω εαν το zip της εγκαταστασης το βρηκες καπου στα αρχεια και το διεγραψες

(ειναι και 1 gb), με τον root explorer δεν βρηκα σε ποια θεση ειναι.

επισης επειδη εχει πολλα περιττα, εχεις διαγραψει κατι που να ειναι ασφαλες βεβαια ?

ωραια η κιτ κατ παντως!

όταν την πέρασα έκανα κατευθείαν factory reset και είχε κανονικά τον ελεύθερο χωρό που έπρεπε. το μονο που διέγραψα είναι οι κλασικές μαμισιες εφαρμογές :happy:

Λοιπόν, εγω ένα θα πω. Καθόμουν και περίμενα να βγει η κιτκατ πως και πώς και τώρα που βγήκε (για τους άλλους βασικά, έχω γαλλική συσκευή και χαζό-περιμένω το επίσημο) δεν έχω καμία όρεξη να την περάσω γιατι άντε να την ξαναστήνω απο την αρχή.

Κατέληξα οτι I'm too old for this shit και θα περιμένω την γαλλική επίσημη να ξαναστήσω το ρδέλο :p

απο μπαταρια πως παει?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Λοιπόν, εγω ένα θα πω. Καθόμουν και περίμενα να βγει η κιτκατ πως και πώς και τώρα που βγήκε (για τους άλλους βασικά, έχω γαλλική συσκευή και χαζό-περιμένω το επίσημο) δεν έχω καμία όρεξη να την περάσω γιατι άντε να την ξαναστήνω απο την αρχή.

Κατέληξα οτι I'm too old for this shit και θα περιμένω την γαλλική επίσημη να ξαναστήσω το ρδέλο :p

Επειδη και γω ειμαι too old for this shit να ρωτησω κατι: ειναι τοσο απαραιτητο να ξαναστηθει απο την αρχη με την ελευση της 4.4;

Μιλαμε για το το κινητο μας που ειναι μια σχετικα προσφατη συσκευη και οχι για καποιο πιο παλιο που πηρε μια βαρβατη αναβαθμιση.

Μου φανταζει βουνο να το ξαναστησω εξ αρχης.

Εφαρμογες,κωδικοι,αρχεια κλπ κλπ

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

απο μπαταρια πως παει?

και εκτος απο την μπαταρια , διαβαζει φλασακια ειναι δηλαδη OTG η συσκευη?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

Μπαταρία 4 ώρες οθόνη βγάζω, με always on WiFi και φωτεινότητα στο 60%...

Δυστυχώς όχι γιατί η LG..........!

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Θέλω να περάσω φωτογραφίες κτλ για να το γυρίσω σε στοκ αλλά όταν πατάω στο "media" για να μεταφέρω φωτογραφίες κτλ δεν μου εμφανίζει καν το κινητό στον υπολογιστή. καμία λύση?

Έχεις το pc suite?

Εμένα μέχρι να το περάσω δεν δούλευε

Σαν λογισμικό LG δεν έχει επιλογή ε; Σαν κάμερα;

Σαν κάμερα το βλέπει αλλά δεν μου βγάζει όλες τις φωτογραφίες.

edit: Με κάποιο τρόπο το βρήκε και έκανε εγκατάσταση ενημέρωσης και το βλέπει κανονικά. Τώρα για να γυρίσω σε στοκ πρέπει να κάνω κάποιο back up στην custom?

Επίσης πως μπορώ να τα σβήσω ΟΛΑ από μέσα και όταν γυρίσω σε στοκ να είναι σαν καινούριο?

Edited by stavrosspil

εκανα αναβαθμιση με αυτη τη μέθοδο:

http://forum.android.com.pl/f764/wgrywanie-oprogramowania-flash-firmware-dla-telefona-w-lg-alternatywna-i-prostsza-metoda-by-bride-352830/

ΒΑΛΤΕ GOOGLE TRANSLATE

δε μου έσβησε τπτ απο ρυθμίσεις, εφαρμογές, αρχεία κλπ. Εξάλλου όλα αυατ αποθηκεύονται σαν user content και όχι system. Το πρόγραμμα έκανε σωστα τη δουλειά του και έσβησε το system partition και πέρασε την 4.4.2.

Ολα καλα λοιπόν

εκανα αναβαθμιση με αυτη τη μέθοδο:

http://forum.android.com.pl/f764/wgrywanie-oprogramowania-flash-firmware-dla-telefona-w-lg-alternatywna-i-prostsza-metoda-by-bride-352830/

ΒΑΛΤΕ GOOGLE TRANSLATE

δε μου έσβησε τπτ απο ρυθμίσεις, εφαρμογές, αρχεία κλπ. Εξάλλου όλα αυατ αποθηκεύονται σαν user content και όχι system. Το πρόγραμμα έκανε σωστα τη δουλειά του και έσβησε το system partition και πέρασε την 4.4.2.

Ολα καλα λοιπόν

εισαι ΟΚ? δουλευουν ολα καλα? εχεις δηλαδη την επισημη 4.4 by LG? το λινκ της ποιο ειναι?

thanks

Edited by gesamfunai

εισαι ΟΚ? δουλευουν ολα καλα? εχεις δηλαδη την επισημη 4.4 by LG? το λινκ της ποιο ειναι?

thanks

εδω ειναι η συλλογή με τις official rom.

http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+Optimus+G-Tutti-20.html

Εβαλα την γερμανική v20A

Χρησιμοποιεί/έχει συνδέσει κανείς το OG σε macOs/macbook, να μου πει την διαδικασία/ρυθμίσεις? Έδωσα το κινητό σε συγγενή και μου λέει ότι δεν αναγνωρίζεται η συσκευή μεσω usb στο μακ. Και πριν android κινητό είχε και δεν είχε τέτοιο θέμα... ??? :worry:

Μήπως είχε αρκετά παλιό κινητό με την 2.2/2.3?

Πρέπει να κατεβάσει τους οδηγούς από το android.com (ακριβή διεύθυνση γράφει στις ρυθμίσεις σύνδεσης με υπολογιστή όταν επιλέγεις το MTP)

Ας δοκιμάσει το άλλο που σου είπα :)

Δεν θυμόμουν ότι έβγαζε και λινκ, αλλά ήδη είχα πει ότι στις επιλογές που θα βγουν να διαλέξει MTP και θα το δει ο υπολογιστής αφου περαστούν οι drivers. Βεβαια εγώ αυτό το είπα σύμφωνα με το πως παίζει στο pc, όπου τους drivers τους έβρισκε και τους περνούσε αυτόματα.

Μεταφέρω κι αυτό με το λινκ κι αναμένω, ευχαριστώ. Για την ώρα πέρα από την αρχική βόμβα lol "δεν αναγνωρίζεται από το μακ" δεν έχω καν επιβεβαιωση για το αν βγαίνει αρχικά η επιλογή για MPT. Παίζει να ροχαλίζει πλέον και να μάθω αύριο, αλλά στο ενδιάμεσο δεχόμεθα κι άλλες ιδέες :lol:

Βάζοντας το ΙΜΕΙ στο site που δώσατε παραπάνω μου έβγαλε

Made in: Korea

Made for: NLD

Date of manufacture: 04/06/2013

Serial Number: 304KPXV329490

Decoding IMEI

TAC: 35-529605

Serial number: 329490

Επίσης η έκδοση λογισμικού στο κινητό είναι Ε97510i-EUR-XX

Σύμφωνα με το http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+Optimus+G-Tutti-20.html

ποιά από τις 4 Ολλανδικές θα πρέπει να βάλω;

Υπάρχει εναλλακτικός τρόπος π.χ. με το πρόγραμμα της LG στον υπολογιστή ή από το ίδιο το κινητό να περαστεί;

Ευχαριστώ.

• The title was changed to LG Optimus G (E975)