alex21 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 τι λες τωρα...ευχαριστω για τη βοηθεια σου οπως και να χει...βλεπω να το πεταω:X οχι ρε συ. αν μπαινει σε download mode δεν νομιζω να εχεις προβλημα. τελικα αυτο ειναι. σε βαζει και με το που ξεκιναει η διαδικασια σε βγαζει απο download? Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 οχι ρε συ. αν μπαινει σε download mode δεν νομιζω να εχεις προβλημα. τελικα αυτο ειναι. σε βαζει και με το που ξεκιναει η διαδικασια σε βγαζει απο download? σε ευχαριστω παρα πολυ...μου εσωσες το κινητο!!! εβαλα και εβγαλα το καλωδιο και εγινε....ουφ!!! θα ξαναπερασω την 4.4 και θα σου πω για το σημα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 ΟΛΕ!!τελεια. κανενα προβλημα ρε συ. δεν εκανα και τιποτα. χεχε. :happy: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 ΟΛΕ!!τελεια. κανενα προβλημα ρε συ. δεν εκανα και τιποτα. χεχε. :happy: Λοιπον το wifi σε εμενα λειτουργει οπως και πριν. ηθελα να σε ρωτησω εαν το zip της εγκαταστασης το βρηκες καπου στα αρχεια και το διεγραψες (ειναι και 1 gb), με τον root explorer δεν βρηκα σε ποια θεση ειναι. επισης επειδη εχει πολλα περιττα, εχεις διαγραψει κατι που να ειναι ασφαλες βεβαια ? ωραια η κιτ κατ παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 όταν την πέρασα έκανα κατευθείαν factory reset και είχε κανονικά τον ελεύθερο χωρό που έπρεπε. το μονο που διέγραψα είναι οι κλασικές μαμισιες εφαρμογές :happy: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Λοιπόν, εγω ένα θα πω. Καθόμουν και περίμενα να βγει η κιτκατ πως και πώς και τώρα που βγήκε (για τους άλλους βασικά, έχω γαλλική συσκευή και χαζό-περιμένω το επίσημο) δεν έχω καμία όρεξη να την περάσω γιατι άντε να την ξαναστήνω απο την αρχή. Κατέληξα οτι I'm too old for this shit και θα περιμένω την γαλλική επίσημη να ξαναστήσω το ρδέλο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 απο μπαταρια πως παει? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Λοιπόν, εγω ένα θα πω. Καθόμουν και περίμενα να βγει η κιτκατ πως και πώς και τώρα που βγήκε (για τους άλλους βασικά, έχω γαλλική συσκευή και χαζό-περιμένω το επίσημο) δεν έχω καμία όρεξη να την περάσω γιατι άντε να την ξαναστήνω απο την αρχή. Κατέληξα οτι I'm too old for this shit και θα περιμένω την γαλλική επίσημη να ξαναστήσω το ρδέλο :p Επειδη και γω ειμαι too old for this shit να ρωτησω κατι: ειναι τοσο απαραιτητο να ξαναστηθει απο την αρχη με την ελευση της 4.4; Μιλαμε για το το κινητο μας που ειναι μια σχετικα προσφατη συσκευη και οχι για καποιο πιο παλιο που πηρε μια βαρβατη αναβαθμιση. Μου φανταζει βουνο να το ξαναστησω εξ αρχης. Εφαρμογες,κωδικοι,αρχεια κλπ κλπ Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 απο μπαταρια πως παει? και εκτος απο την μπαταρια , διαβαζει φλασακια ειναι δηλαδη OTG η συσκευη? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Μπαταρία 4 ώρες οθόνη βγάζω, με always on WiFi και φωτεινότητα στο 60%... Δυστυχώς όχι γιατί η LG..........! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Θέλω να περάσω φωτογραφίες κτλ για να το γυρίσω σε στοκ αλλά όταν πατάω στο "media" για να μεταφέρω φωτογραφίες κτλ δεν μου εμφανίζει καν το κινητό στον υπολογιστή. καμία λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Έχεις το pc suite? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Ναι αλλά είμαι με CM11. το βλέπει έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Εμένα μέχρι να το περάσω δεν δούλευε Σαν λογισμικό LG δεν έχει επιλογή ε; Σαν κάμερα; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 (edited) Σαν κάμερα το βλέπει αλλά δεν μου βγάζει όλες τις φωτογραφίες. edit: Με κάποιο τρόπο το βρήκε και έκανε εγκατάσταση ενημέρωσης και το βλέπει κανονικά. Τώρα για να γυρίσω σε στοκ πρέπει να κάνω κάποιο back up στην custom? Επίσης πως μπορώ να τα σβήσω ΟΛΑ από μέσα και όταν γυρίσω σε στοκ να είναι σαν καινούριο? Edited July 6, 2014 by stavrosspil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Λοιπόν, εγω ένα θα πω. Καθόμουν και περίμενα να βγει η κιτκατ πως και πώς και τώρα που βγήκε (για τους άλλους βασικά, έχω γαλλική συσκευή και χαζό-περιμένω το επίσημο) δεν έχω καμία όρεξη να την περάσω γιατι άντε να την ξαναστήνω απο την αρχή. Κατέληξα οτι I'm too old for this shit και θα περιμένω την γαλλική επίσημη να ξαναστήσω το ρδέλο :p εκανα αναβαθμιση με αυτη τη μέθοδο: http://forum.android.com.pl/f764/wgrywanie-oprogramowania-flash-firmware-dla-telefona-w-lg-alternatywna-i-prostsza-metoda-by-bride-352830/ ΒΑΛΤΕ GOOGLE TRANSLATE δε μου έσβησε τπτ απο ρυθμίσεις, εφαρμογές, αρχεία κλπ. Εξάλλου όλα αυατ αποθηκεύονται σαν user content και όχι system. Το πρόγραμμα έκανε σωστα τη δουλειά του και έσβησε το system partition και πέρασε την 4.4.2. Ολα καλα λοιπόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) εκανα αναβαθμιση με αυτη τη μέθοδο: http://forum.android.com.pl/f764/wgrywanie-oprogramowania-flash-firmware-dla-telefona-w-lg-alternatywna-i-prostsza-metoda-by-bride-352830/ ΒΑΛΤΕ GOOGLE TRANSLATE δε μου έσβησε τπτ απο ρυθμίσεις, εφαρμογές, αρχεία κλπ. Εξάλλου όλα αυατ αποθηκεύονται σαν user content και όχι system. Το πρόγραμμα έκανε σωστα τη δουλειά του και έσβησε το system partition και πέρασε την 4.4.2. Ολα καλα λοιπόν εισαι ΟΚ? δουλευουν ολα καλα? εχεις δηλαδη την επισημη 4.4 by LG? το λινκ της ποιο ειναι? thanks Edited July 7, 2014 by gesamfunai Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 εισαι ΟΚ? δουλευουν ολα καλα? εχεις δηλαδη την επισημη 4.4 by LG? το λινκ της ποιο ειναι? thanks εδω ειναι η συλλογή με τις official rom. http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+Optimus+G-Tutti-20.html Εβαλα την γερμανική v20A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 παιδιά έχω ολλανδικό optimus g υπάρχει official link για kitkat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Χρησιμοποιεί/έχει συνδέσει κανείς το OG σε macOs/macbook, να μου πει την διαδικασία/ρυθμίσεις? Έδωσα το κινητό σε συγγενή και μου λέει ότι δεν αναγνωρίζεται η συσκευή μεσω usb στο μακ. Και πριν android κινητό είχε και δεν είχε τέτοιο θέμα... ??? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Μήπως είχε αρκετά παλιό κινητό με την 2.2/2.3? Πρέπει να κατεβάσει τους οδηγούς από το android.com (ακριβή διεύθυνση γράφει στις ρυθμίσεις σύνδεσης με υπολογιστή όταν επιλέγεις το MTP) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Μπα, το προ-προηγούμενο που είχε ήταν με 2.3 αλλά το τελευταίο πριν το ΟG ήταν/είναι με 4.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ας δοκιμάσει το άλλο που σου είπα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Δεν θυμόμουν ότι έβγαζε και λινκ, αλλά ήδη είχα πει ότι στις επιλογές που θα βγουν να διαλέξει MTP και θα το δει ο υπολογιστής αφου περαστούν οι drivers. Βεβαια εγώ αυτό το είπα σύμφωνα με το πως παίζει στο pc, όπου τους drivers τους έβρισκε και τους περνούσε αυτόματα. Μεταφέρω κι αυτό με το λινκ κι αναμένω, ευχαριστώ. Για την ώρα πέρα από την αρχική βόμβα lol "δεν αναγνωρίζεται από το μακ" δεν έχω καν επιβεβαιωση για το αν βγαίνει αρχικά η επιλογή για MPT. Παίζει να ροχαλίζει πλέον και να μάθω αύριο, αλλά στο ενδιάμεσο δεχόμεθα κι άλλες ιδέες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Βάζοντας το ΙΜΕΙ στο site που δώσατε παραπάνω μου έβγαλε Made in: Korea Made for: NLD Date of manufacture: 04/06/2013 Age: 1 year and 3 months Serial Number: 304KPXV329490 Decoding IMEI TAC: 35-529605 Serial number: 329490 Επίσης η έκδοση λογισμικού στο κινητό είναι Ε97510i-EUR-XX Σύμφωνα με το http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+Optimus+G-Tutti-20.html ποιά από τις 4 Ολλανδικές θα πρέπει να βάλω; Υπάρχει εναλλακτικός τρόπος π.χ. με το πρόγραμμα της LG στον υπολογιστή ή από το ίδιο το κινητό να περαστεί; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts