panosfx Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Υποτιθεται μπαταρια και ram ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πανο σχεδον μονοδρομος η cm11 για το κινητο μας.Παιξε λιγο και με kernel, ρευματα, συχνοτητες και ανεβασε στατιστικα μπαταριας να δουμε Εβαλα ηδη cyano kernel με τις δικες σου ρυθμισεις.Greenify κτλ.Θα δουμε αν θα τα παει καλυτερα αν κι εγω με data καταναλωνω αρκετη μπαταρια.Παντως ενας πολυ καλος λογος για να παρει καποιος το G2 ειναι η μπαταρια του που ειναι παραδειγμα προς μιμηση. Αν και δεν ειμαι σιγουρος αν φταιει ο κερνελ αλλα καποιες φορες και με τις stock based και τωρα με την cm11 παγωνει η οθονη και δεν ανταποκρινεται στο πατημα με το δαχτυλο. Δηλαδη ενω ειναι σβηστη η οθονη και πατησω το power button,ανοιγει η οθονη αλλα δεν "νιωθει" το δαχτυλο.Ειτε περιμενω να ξεφρικαρει ειτε κανω επανεκκινηση για να ξεκολλησει.Μαλλον ο κερνελ ή οι ρυθμισεις δημιουργουν το προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Με το να πρασινίσεις το fb για παράδειγμα τι κερδίζεις? Αν χρησιμοποιείς το φβ, απολύτως τίποτα! Ναι μεν σου εξοικονομεί μπαταρία όταν είναι σε stand by κατάσταση αλλά έτσι και το χρησιμοποιείς συνέχεια και θα χαλάσεις τη μπαταρία και δεν θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις, οπότε πρόσεξε το! Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Πανο ο solid μου εκανε τετοια νερα που λες. Βαλε και τον gproj σε μενα ηταν πολυ σταθερος. Ουτε ενα restart δεν μου εκανε. Οσον αφορα την μπαταρια του g2 τα εχουμε ξαναπει.Αλλα μην ξεχνας οτι ειναι και η μεγαλυτερη που εχει μπει ποτε σε κινητο (samsung, lg, htc, sony) Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros444 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 παιδια καλησπερα θελω να μου πειτε λιγα λογια για τν καμερα γτ δεν ακουω τα καλυτερα! μπορουμε να κανουμε τιποτα για να την βελτιωσουμε επισης πως τρεχουν οι εφαρμογεσ fb twitter instagram ??? σκεφτομαι να πουλησω το αιφον 4 που εχω τωρα και να παρω το G. αν η καμερα ειναι εστω και λιγο καλυτερη απ το αιφον θα ειμαι ευχαριστημενος περιμενω απαντησεις! ευχαριστω πολυ! α και κατι ακομα η οθονη ειναι κατωτερη του αιφον η στο ιδιο επιπεδο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 παιδια καλησπερα θελω να μου πειτε λιγα λογια για τν καμερα γτ δεν ακουω τα καλυτερα! μπορουμε να κανουμε τιποτα για να την βελτιωσουμε επισης πως τρεχουν οι εφαρμογεσ fb twitter instagram ??? σκεφτομαι να πουλησω το αιφον 4 που εχω τωρα και να παρω το G. αν η καμερα ειναι εστω και λιγο καλυτερη απ το αιφον θα ειμαι ευχαριστημενος περιμενω απαντησεις! ευχαριστω πολυ! α και κατι ακομα η οθονη ειναι κατωτερη του αιφον η στο ιδιο επιπεδο? Με ολη την καλη διαθεση που εχω να απαντησω επεσες πανω σε μηλοhater! Μας προσβαλεις που συγκρινεις το g με το 4ο μηλοφωνο. Περα απο την πλακα καπου στα ιδια με το 5αρι ειναι. Τα 4αρια τα μηλα ειναι πισω απο τον ηλιο Η καμερα του ειναι μετρια Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros444 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Χαχαχα κοιτά να σου πω αν ειχα λεφτά θα τα έδινα για το 5s αλλα.... Οταν λες στα ίδια επίπεδα με το 5 εννοείς την κάμερα; Επίσης με προβληματίζουν τα ppi νομίζω είναι λιγότερα στο G ειμαι λιγο ψιρας σε κατι τέτοια και δεν θελω να φαίνονται δλδ να ξεχωρίζουν το ενα απ το άλλο! Θα μου πεις ψιλός στα αχυρά αλλα τεσπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Σε ταχυτητα εννοω ειναι καπου στα ιδια με το 5αρι.Οχι το 5s Η οθονη του ειναι πολυ καλη μη σε αγχωνει το ppi. Τωρα για την καμερα τι να σου πω. ειναι μια απλη μετρια και αδιαφορη καμερα. Υπαρχουν πολυ καλυτερες Σαν εμπειρια που σου προσφερει ομως ολο το κινητο σου το προτεινω με 1000 Εκτος των αλλων ειναι και αρκετα φθηνο Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros444 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Αα μάλιστα οκ ευχαριστώ απο μπαταρία πως τα παει την βγζει τη μέρα η μπα; Τελικά στις εφαρμογές που ανέφερα ρολαρει έτσι σμουθ όπως το i5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Η οθόνη του είναι πολύ καλή, σαν του iphone 4 ακριβώς είναι αλλα σε 4,7...κάμερα καλύτερη, μπαταρία σε stock τα ίδια...και επίσης ρολλάρει πολύ καλύτερα απο ios 7 σε i4 Edited May 12, 2014 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros444 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Α οκ κατάλαβα σε κάθε δωμάτιο και φορτιστής :p όχι πλάκα κάνω! Παιδιά αν γίνετε πείτε μου λιγο και για τις εφαρμογές! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 System Apps δεν πρασινιζω γιατι δεν εχω την αγορασμενη εκδοση του greenify. Αλυσιδα ειναι πχ και το viber/facebook. Εαν ανοιξω το ενα ανοιγει και το αλλο κλπ κλπ. Αλλα τα εχω πρασινισμενα και γενικα εχω πολυ προσεγμενες και βασικες εφαρμογες στο κινητο, Αλλα αν ειναι να σκεφτομαι τι να βαλω για να μη μου "ξυπναει" τη συσκευη καθε τοσο, δε θα το χαρω κιολας το κινητο. Θα τσεκαρω μια προς μια παντως τις εφαρμογες που εχω περασει τελευταια, γιατι τωρα τελευταια βλεπω καταναλωση 9-10% σε stand by μεσα σε ενα 8ωρο περιπου. Κατι τελευταιο κανει τη δουλεια. Φιλε petros444. Τι ακριβως ζητας απο μια καμερα κινητου; Αν ζητας να την εχεις για βασικη χρηση (καμμια φωτο εδω και εκει , σε καμμια εκδρομη μια ωραια ημερα ας πουμε) τοτε εισαι οκ με την καμερα του G και πολυ καλα με το βιντεο (ειναι καλυτερο απο τις φωτο που βγαζει). Αν ζητας το κατι παραπανω ομως, δε θα το βρεις και δε θα κανουν και πολλη δουλεια ουτε οι 3d party εφαρμογες. Σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου θα ενοχληθεις αρκετα απο το αποτελεσμα. Και γενικα δε θα εισαι ποτέ ικανοποιημενος. Σε θεμα ρολαρισμα ομως, το κινητο ειναι κατι παραπανω απο αψογο.Δεν υπαρχουν και πολλα λογια να πεις για αυτο. Το θεμα της μπαταριας ειναι πολυπλοκο και εαν ψαξεις στο νημα, θα δεις οτι με τροποποιησεις πετυχαινεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα. Σε στοκ το αποτελεσμα εξαρταται απο την χρηση που κανεις αποκλειστικα! Ο φιλος ο Νικος ομως εχει κανει θαυματα με την μπαταρια του G! Τετοια νουμερα δε προκειται να δω ποτέ :p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Πάνο, άλλαξε κερνελ για το πάγωμα της αφής Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εβαλα gproj.Αν με απογοητευσει κι ετσι η μπαταρια βλεπω να το δινω...Τοσο αγχος για το αν θα ξεμεινω απο μπαταρια δεν θυμαμαι να το ξαναειχα… Κι ειναι τοσο καλο κινητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εβαλα gproj.Αν με απογοητευσει κι ετσι η μπαταρια βλεπω να το δινω...Τοσο αγχος για το αν θα ξεμεινω απο μπαταρια δεν θυμαμαι να το ξαναειχα… Κι ειναι τοσο καλο κινητο.. Δε σε αδικω.μηπως ομως να περιμενες την κιτ κατ το καλοκαιρι?θεωρητικα θαχει καλυτερη διαχειρηση. Καλημερες Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) Πανο τι περιμένεις απο την μπαταρία για να σου πω. Επίσης μη κανεις το λάθος να το συγκρινεις με το g2 που ειχες Edited May 13, 2014 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros444 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Για αυτο ακριβώς τη θελω την κάμερα οσο για την μπαταρία θα δούμε θ γράψω εντυπώσεις και θα αραδιάζω απορίες σε λίγες μέρες αφου παει πρώτα στα τσακιδοα το αιφον! Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Πανο τι περιμένεις απο την μπαταρία για να σου πω. Επίσης μη κανεις το λάθος να το συγκρινεις με το g2 που ειχες Φτου φτου μεχρι στιγμης παει καλα με Cm11.Η αληθεια ειναι οτι με επηρρεαζει το g2 να μην λεω ψεματα… Παιζει να ειχα θεμα με το doubleTap2Wake.Απο την ωρα που το απενεργοποιησα παει πολυ καλα το θηριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εμενα με τον ruby+stock rom εβγαζα <2 ωρες οθονη την μερα... Ε γυρισα σε stock kernel και εχω το κλασσικο μου 4ωρακι! Καποια μερα θα παω σε cm11 αλλα βαριεμαι να κανω backup+ξανα στησιμο :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εμενα με τον ruby+stock rom εβγαζα <2 ωρες οθονη την μερα... Ε γυρισα σε stock kernel και εχω το κλασσικο μου 4ωρακι! Καποια μερα θα παω σε cm11 αλλα βαριεμαι να κανω backup+ξανα στησιμο :p Βασικα ο solid kernel παιζει να ειναι ο χειροτερος κερνελ που εχω φλασαρει ποτε σε κινητο.Περισσοτερο κακο κανει παρα καλο. Απο την αλλη ο gproj δειχνει ικανος ηια το κατι παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δυστυχως για stock εχουμε λιγες επιλογες (αν οχι μοναδικη)... Και αυτος ο Loller... Η αγαπη του Νικου :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Αφού τα σπάει. Σε κάθε έκδοση χαλάει κάτι ακόμα, το 1/3 των χρηστών χάνει αρχεία, το άλλο 1/3 δεν ανοίγει το κινητό του και το τελευταίο έχει θέματα. Τι περιμένεις από άνθρωπο που δεν ξέρει τι είναι αυτό που κάνει; Πετάει σε λέω!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Οντως ο roller ειναι λιγο οτι να ναι. Ο faust δειχνει να ξερει τι κανει.Τον ειχαν ρωτησει ποτε θα βγαλει update και ειπε οταν χρειαστει.Δεν βγαζει update απλα για να βγαλει οπως ο roller. Η 0.6 ειναι καλη εκδοση του solid cyano και τελευταια 0.3 που κανει και.για.carbon. Mε αυτες τις δυο δεν ειχα θεματα Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Ο faust ειναι σοβαρος ανθρωπος, για αυτο... Ο αλλος πειραζει οτι του... ερθει, το ανεβαζει και στις μισες αναβαθμισεις δεν ανοιγει καν το κινητο! Δε τις δοκιμαζει καν τις αλλαγες στο κινητο του!!! 20 ατομα του εχουν ζητησει απλα stock+DTTW ή stock+underclock μονο και αυτος εκει... Ασε που ολες οι αλλαγες αν δεις ειναι του faust (νομιζω).... Η carbon ειναι καλη rom γενικα; Σκεφτομαι μια αλλαγη(οκ, εδω και 3 μηνες) αλλα carbon vs cm11? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δεν ξερω Πετρο δεν την εχω δοκιμασει. Για την cm παντως ξερεις οτι ειναι εγγυηση. Κανε μια δοκιμη δεν εχεις να χασεις κατι Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Βασικα προτιμησα Cm11 για τα συνεχη updates(nightlies),ετσσι αν σου κατσει καποιο που δουλευει αψογα καθεσαι με αυτο χωρις να ξαναστηνεις ολο το κινητο,επισης για τα παρα πολλα θεματα που εχει,για την υποστηριξη σε κερνελς,mods κτλ. Μεχρι στιγμης με τον Gproj MPD κερνελ τα παει μια χαρα ακομα και με τα data συνεχεια ανοιχτα. Διαβαζω πολυ καλα σχολια οσο αφορα την αυτονομια για την Legorom αλλα ψιλοβαριεμαι να την τεσταρω τωρα που εστησα το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts