Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

sounik said:
Solid cyano η τον gproj cm based δεν θυμάμαι ακριβως το όνομα.

Σταυρό ναι μπορεί να το κανει καμια φορα

Ευχαριστώ για την απάντηση Νίκο!

Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα πως έχει πέσει απίστευτα η απόδοση της μπαταρίας... Συγκεκριμένα μονο wifi , λιγες κλήσεις, Facebook, whatsapp , και γενικά τσατ δυσκολεύεται να περάσει ακόμα και το 3ωρο! Περίεργο δεν είναι;

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

stavrosspil said:
Ευχαριστώ για την απάντηση Νίκο!

Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα πως έχει πέσει απίστευτα η απόδοση της μπαταρίας... Συγκεκριμένα μονο wifi , λιγες κλήσεις, Facebook, whatsapp , και γενικά τσατ δυσκολεύεται να περάσει ακόμα και το 3ωρο! Περίεργο δεν είναι;

Ναι το εκανε και σε μενα!Και πολλα wakelocks ειχα!

Αυτο που εκανα ηταν να καθαρισω τις caches και να ξαναφλασαρω τον kernel.

Δειχνει να εστρωσε

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Tommy χαμος γινεται ρε!Δεν κοιμαται με τιποτα το δικο σου!

Υποψιαζομαι οτι αν δεν εχεις περασει οτι να ναι εφαρμογες, δεν κανεις σωστη χρηση του greenify!Χωρις να υπονοω οτι εγω ξερω να το χρησιμοποιω καλυτερα!:lol:

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

sounik said:
Ναι το εκανε και σε μενα!Και πολλα wakelocks ειχα!

Αυτο που εκανα ηταν να καθαρισω τις caches και να ξαναφλασαρω τον kernel.

Δειχνει να εστρωσε

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Tommy χαμος γινεται ρε!Δεν κοιμαται με τιποτα το δικο σου!

Υποψιαζομαι οτι αν δεν εχεις περασει οτι να ναι εφαρμογες, δεν κανεις σωστη χρηση του greenify!Χωρις να υπονοω οτι εγω ξερω να το χρησιμοποιω καλυτερα!:lol:

Wipe cache? Και ποιον kernel χρησιμοποιείς τώρα αν επιτρέπεται;

Η ένδειξη powerManager πολλαπλασιάζεται και το βλέπω και στο sp της κοπέλας μου (κάτι τρέλα νούμερα βλέπω). Υποψιάζομαι μια εφαρμογή ,την πετάω και βλέπω .

Νίκο πως θα μπορούσα να χρησιμοποιώ λάθος το greenify ?

Να πρασινιζεις εφαρμογες που οταν τις ανοιγεις ξυπνουν και αλλες,κατι σαν αλυσιδα.

Μεγαλη ιστορια το greenify μη τη ψαχνεις θελει πολλα πειραματα για να το μαθεις καλα.

Γι αυτο και εγω δεν πρασινιζω περιεργα system apps παρα μονο facebook κτλ

...Νίκος...

Παιδες μια ερωτηση, εγκατεστησα το gsam battery, το φορτισα στο full, αλλα δεν κανει reset στους χρονους χρησης τηλεφωνου κλπ...η ρυθμιση ειναι μα κανεο reset στο last unplugged

dgeorge4 said:
Παιδες μια ερωτηση, εγκατεστησα το gsam battery, το φορτισα στο full, αλλα δεν κανει reset στους χρονους χρησης τηλεφωνου κλπ...η ρυθμιση ειναι μα κανεο reset στο last unplugged

για δοκιμασε να κλεισεις και να ανοιξεις τη συσκευη.οι χρονοι που βγαζει με το που ανοιγει η εφαρμογη θα μηδενισουν...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Τελικα φανταστικη η cm11 που μολις εβαλα.Παει σφαιρα το κινητο.Ειχα χρονια να φλασαρω cyanogenmod κι εχει αλλαξει αρκετα προς το καλυτερο.

Εχει βρει κανεις lg g2 keyboard για cm11;Μονο αυτο βρηκα αλλα σε portait δουλευει ετσι ακομα κι αν βγαλω την ρυθμιση για ενα χερι.

venoos said:
για δοκιμασε να κλεισεις και να ανοιξεις τη συσκευη.οι χρονοι που βγαζει με το που ανοιγει η εφαρμογη θα μηδενισουν...

Ευχαριστώ,θέλει ενα restart στην αρχή λογικά γιατί δεν έπαιρνε χαμπάρι η εφαρμογή

stavrosspil said:
Με το να πρασινίσεις το fb για παράδειγμα τι κερδίζεις?

Υποτιθεται μπαταρια και ram

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πανο σχεδον μονοδρομος η cm11 για το κινητο μας.Παιξε λιγο και με kernel, ρευματα, συχνοτητες και ανεβασε στατιστικα μπαταριας να δουμε

...Νίκος...

sounik said:
Υποτιθεται μπαταρια και ram

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πανο σχεδον μονοδρομος η cm11 για το κινητο μας.Παιξε λιγο και με kernel, ρευματα, συχνοτητες και ανεβασε στατιστικα μπαταριας να δουμε

Εβαλα ηδη cyano kernel με τις δικες σου ρυθμισεις.Greenify κτλ.Θα δουμε αν θα τα παει καλυτερα αν κι εγω με data καταναλωνω αρκετη μπαταρια.Παντως ενας πολυ καλος λογος για να παρει καποιος το G2 ειναι η μπαταρια του που ειναι παραδειγμα προς μιμηση.

Αν και δεν ειμαι σιγουρος αν φταιει ο κερνελ αλλα καποιες φορες και με τις stock based και τωρα με την cm11 παγωνει η οθονη και δεν ανταποκρινεται στο πατημα με το δαχτυλο.

Δηλαδη ενω ειναι σβηστη η οθονη και πατησω το power button,ανοιγει η οθονη αλλα δεν "νιωθει" το δαχτυλο.Ειτε περιμενω να ξεφρικαρει ειτε κανω επανεκκινηση για να ξεκολλησει.Μαλλον ο κερνελ ή οι ρυθμισεις δημιουργουν το προβλημα...

stavrosspil said:
Με το να πρασινίσεις το fb για παράδειγμα τι κερδίζεις?

Αν χρησιμοποιείς το φβ, απολύτως τίποτα! Ναι μεν σου εξοικονομεί μπαταρία όταν είναι σε stand by κατάσταση αλλά έτσι και το χρησιμοποιείς συνέχεια και θα χαλάσεις τη μπαταρία και δεν θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις, οπότε πρόσεξε το!

Twitter: twitter.com/gerakinasson

Πανο ο solid μου εκανε τετοια νερα που λες.

Βαλε και τον gproj σε μενα ηταν πολυ σταθερος.

Ουτε ενα restart δεν μου εκανε.

Οσον αφορα την μπαταρια του g2 τα εχουμε ξαναπει.Αλλα μην ξεχνας οτι ειναι και η μεγαλυτερη που εχει μπει ποτε σε κινητο (samsung, lg, htc, sony)

...Νίκος...

παιδια καλησπερα θελω να μου πειτε λιγα λογια για τν καμερα γτ δεν ακουω τα καλυτερα! μπορουμε να κανουμε τιποτα για να την βελτιωσουμε επισης πως τρεχουν οι εφαρμογεσ fb twitter instagram ??? σκεφτομαι να πουλησω το αιφον 4 που εχω τωρα και να παρω το G. αν η καμερα ειναι εστω και λιγο καλυτερη απ το αιφον θα ειμαι ευχαριστημενος περιμενω απαντησεις! ευχαριστω πολυ! α και κατι ακομα η οθονη ειναι κατωτερη του αιφον η στο ιδιο επιπεδο?

petros444 said:
παιδια καλησπερα θελω να μου πειτε λιγα λογια για τν καμερα γτ δεν ακουω τα καλυτερα! μπορουμε να κανουμε τιποτα για να την βελτιωσουμε επισης πως τρεχουν οι εφαρμογεσ fb twitter instagram ??? σκεφτομαι να πουλησω το αιφον 4 που εχω τωρα και να παρω το G. αν η καμερα ειναι εστω και λιγο καλυτερη απ το αιφον θα ειμαι ευχαριστημενος περιμενω απαντησεις! ευχαριστω πολυ! α και κατι ακομα η οθονη ειναι κατωτερη του αιφον η στο ιδιο επιπεδο?

Με ολη την καλη διαθεση που εχω να απαντησω επεσες πανω σε μηλοhater!

Μας προσβαλεις που συγκρινεις το g με το 4ο μηλοφωνο.

Περα απο την πλακα καπου στα ιδια με το 5αρι ειναι.

Τα 4αρια τα μηλα ειναι πισω απο τον ηλιο

Η καμερα του ειναι μετρια

...Νίκος...

Χαχαχα κοιτά να σου πω αν ειχα λεφτά θα τα έδινα για το 5s αλλα....

Οταν λες στα ίδια επίπεδα με το 5 εννοείς την κάμερα;

Επίσης με προβληματίζουν τα ppi νομίζω είναι λιγότερα στο G ειμαι λιγο ψιρας σε κατι τέτοια και δεν θελω να φαίνονται δλδ να ξεχωρίζουν το ενα απ το άλλο! Θα μου πεις ψιλός στα αχυρά αλλα τεσπα!

Σε ταχυτητα εννοω ειναι καπου στα ιδια με το 5αρι.Οχι το 5s

Η οθονη του ειναι πολυ καλη μη σε αγχωνει το ppi.

Τωρα για την καμερα τι να σου πω. ειναι μια απλη μετρια και αδιαφορη καμερα.

Υπαρχουν πολυ καλυτερες

Σαν εμπειρια που σου προσφερει ομως ολο το κινητο σου το προτεινω με 1000

Εκτος των αλλων ειναι και αρκετα φθηνο

...Νίκος...

Αα μάλιστα οκ ευχαριστώ απο μπαταρία πως τα παει την βγζει τη μέρα η μπα; Τελικά στις εφαρμογές που ανέφερα ρολαρει έτσι σμουθ όπως το i5?

Η οθόνη του είναι πολύ καλή, σαν του iphone 4 ακριβώς είναι αλλα σε 4,7...κάμερα καλύτερη, μπαταρία σε stock τα ίδια...και επίσης ρολλάρει πολύ καλύτερα απο ios 7 σε i4

IMG_20131124_110453.jpg

Edited by dgeorge4

Α οκ κατάλαβα σε κάθε δωμάτιο και φορτιστής :p όχι πλάκα κάνω! Παιδιά αν γίνετε πείτε μου λιγο και για τις εφαρμογές! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

System Apps δεν πρασινιζω γιατι δεν εχω την αγορασμενη εκδοση του greenify. Αλυσιδα ειναι πχ και το viber/facebook. Εαν ανοιξω το ενα ανοιγει και το αλλο κλπ κλπ. Αλλα τα εχω πρασινισμενα και γενικα εχω πολυ προσεγμενες και βασικες εφαρμογες στο κινητο, Αλλα αν ειναι να σκεφτομαι τι να βαλω για να μη μου "ξυπναει" τη συσκευη καθε τοσο, δε θα το χαρω κιολας το κινητο. Θα τσεκαρω μια προς μια παντως τις εφαρμογες που εχω περασει τελευταια, γιατι τωρα τελευταια βλεπω καταναλωση 9-10% σε stand by μεσα σε ενα 8ωρο περιπου. Κατι τελευταιο κανει τη δουλεια.

Φιλε petros444. Τι ακριβως ζητας απο μια καμερα κινητου; Αν ζητας να την εχεις για βασικη χρηση (καμμια φωτο εδω και εκει , σε καμμια εκδρομη μια ωραια ημερα ας πουμε) τοτε εισαι οκ με την καμερα του G και πολυ καλα με το βιντεο (ειναι καλυτερο απο τις φωτο που βγαζει).

Αν ζητας το κατι παραπανω ομως, δε θα το βρεις και δε θα κανουν και πολλη δουλεια ουτε οι 3d party εφαρμογες. Σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου θα ενοχληθεις αρκετα απο το αποτελεσμα. Και γενικα δε θα εισαι ποτέ ικανοποιημενος.

Σε θεμα ρολαρισμα ομως, το κινητο ειναι κατι παραπανω απο αψογο.Δεν υπαρχουν και πολλα λογια να πεις για αυτο.

Το θεμα της μπαταριας ειναι πολυπλοκο και εαν ψαξεις στο νημα, θα δεις οτι με τροποποιησεις πετυχαινεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα. Σε στοκ το αποτελεσμα εξαρταται απο την χρηση που κανεις αποκλειστικα! Ο φιλος ο Νικος ομως εχει κανει θαυματα με την μπαταρια του G! Τετοια νουμερα δε προκειται να δω ποτέ :p

Πάνο, άλλαξε κερνελ για το πάγωμα της αφής

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εβαλα gproj.Αν με απογοητευσει κι ετσι η μπαταρια βλεπω να το δινω...Τοσο αγχος για το αν θα ξεμεινω απο μπαταρια δεν θυμαμαι να το ξαναειχα… Κι ειναι τοσο καλο κινητο..

• The title was changed to LG Optimus G (E975)