sounik Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Ναι γίνεται σε κάθε qualcomm αυτό μονο που τα νούμερα PVS είναι διαφορετικά. Για τον sd600 στο gpad είναι απο 1-6 και έχω 5! Είμαι και λίγο τυχερός! Λέτε ρε παιδιά να παίχτηκε τίποτα με την προσφορά της vodafone; Το δικο μου πάντως είδατε έχει PVS 3 και δεν είναι απο την προσφορά. Ας γράψουν κι άλλοι που το πήραν απο vodafone να δουμε Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Εγω το εχω απο καλοκαιρι... Δε νομιζω οτι εχει σχεση με την αποδοση παντως, αν σκεφτεις οτι εχω βγαλει και 22.900 στο Antutu :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Όχι καμια σχεση με την απόδοση Πέτρο.Με την κατανάλωση ενεργειας έχει σχέση. Και γω απο Ιούνιο το έχω, 10 μηνες περιπου. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Παντως με 100/150mv undervoltage δεν ειχα θεμα ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Παντως με 100/150mv undervoltage δεν ειχα θεμα ;) Απο τα μανισια ρευματα;Η του κερνελ που φορας; Εγω στα -125 ειμαι. Στο -150 κρασαρει Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Και εγώ με PVS 3 είμαι αγορασμένο από πλαίσιο... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bartsa Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 καλησπερα.μετα απο 'συντομη'' σκεψη μηνων απο προχθες ειμαι κατοχος του κινητου.το φορτιζω ομως ωρες και δεν φορτιζει με τιποτα.δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 καλησπερα.μετα απο 'συντομη'' σκεψη μηνων απο προχθες ειμαι κατοχος του κινητου.το φορτιζω ομως ωρες και δεν φορτιζει με τιποτα.δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει:( Αν διαβάσεις λίγο πιο πισω ... δοκίμασε να φορτίσεις με άλλο φορτιστή η αλλο καλώδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 το αποτελεσμα που μου βγαζει ειναι αυτο: sh: grep: not found write: Broken pipe Τι παιζει; Τι κανω λαθος; Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 παιδια μια απαντηση παρακαλω γνωριζεται αν το OPTIMUS G E 773 SPRINT μπορει να λειτουργησει εδω στην Ελλαδα? Το βρηκα 100 ευρω αλλα απο Καναδα. Το θεμα ειναι θα δουλεψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Αυτη την ρομ την εχει δοκιμασει κανεις; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2515156 Λεω να τη βαλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Αυτη την ρομ την εχει δοκιμασει κανεις; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2515156 Λεω να τη βαλω.. Αστο λιγο μαμα!Μεγειες φιλε! Γιατι δεν πας σε 4.4; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Αστο λιγο μαμα!Μεγειες φιλε! Γιατι δεν πας σε 4.4; Το βαριεμαι το vanilla Android.Βασικα μ'αρεσει που μοιαζει με G2 η ρομ.Ελπιζω να τα παει καλα απο μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Το βαριεμαι το vanilla Android.Βασικα μ'αρεσει που μοιαζει με G2 η ρομ.Ελπιζω να τα παει καλα απο μπαταρια. Σε σχεση με το g2 θα παθεις ενα σοκ στην αρχη! Για 2100mah μια χαρα τα πηγαινει Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Σε σχεση με το g2 θα παθεις ενα σοκ στην αρχη! Για 2100mah μια χαρα τα πηγαινει To 1o σοκ το επαθα ηδη με την υπεραθλια καμερα του.Αλλα τελος παντων δεν ειχα αλλη επιλογη επρεπε να βρω λεφτα. Ημουν μεταξυ σε αυτο,το S4 mini και το Huawei P6.Νομιζω πως εκανα καλα που επελεξα αυτο... Τελικα την ρομ που εδειξα πιο πανω την εχει δοκιμασει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexDesign Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί η γνησιότητα των screeshots, νομίζω πως ο καιρός γαρ εγγύς..!! http://cafe.naver.com/opworld/61759 Ακούω σχόλια....!! Παράθεση Aek for ever!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Επιτελους καλα νεα για τους κατοχους της.συσκευης! Λετε να βγει και μεσα στο μηνα μαζι με τα αποκαλυπτηρια του g3; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Δεν μου φόρτωσε όλες τις εικόνες αλλά τις πιο σημαντικές τις είδα. Πληκτρολόγιο σαν του g2, άσπρη μπαταρία και δεν είμαι καλά. :D Αυτά που περιμένω είναι: μπαταρία, εμπειρία όπως τώρα ή καλύτερη (αν είναι χειρότερη , downgrade σε 4.1.2) και κάμερα! Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Ενα 15% πανω σε μπαταρια θα ηταν ιδανικο. Και να στρωσει η καμερα επιτελους! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Εγω παντως το εκανα ηδη να μοιαζει με G2 και μ'αρεσει πολυ!!!!Συγκεκριμενα μοιαζει την GFlex custom rom που ειχαμε στο G2. [ATTACH]44930[/ATTACH][ATTACH]44931[/ATTACH][ATTACH]44932[/ATTACH][ATTACH]44933[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Εντυπωσεις απο μπαταρια και σταθεροτητα να μην ξεχασεις να αναφερεις. Με τον kernel που ερχεται η rom εισαι η περασες αλλον; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Εντυπωσεις απο μπαταρια και σταθεροτητα να μην ξεχασεις να αναφερεις. Με τον kernel που ερχεται η rom εισαι η περασες αλλον; Toν solid φορεσα κι εχω και knock on.Λογικα αν βαλω nova launcher θα εχω και knock off. Απο μπαταρια δεν ξερω ακομα αλλα απο ρολλαρισμα ειναι μια χαρα.Συνηθισμενος απο G2 μπορω να πω πως ρολλαρει μια χαρα,δεν εχω θεμα. Για καμερα χρησιμοποιειτε καμια εφαρμογη;Πολυ χαλια ρε παιδακι μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Ο,τι μπορει να κανει το camera zoom fx αλλα μη περιμενεις θαυματα Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Ο,τι μπορει να κανει το camera zoom fx αλλα μη περιμενεις θαυματα Και γω αυτην εχω και απο τη stock σιγουρα ειναι καλυτερη.βελτιωνει λιγο τις χαμηλου φωτισμου.αλλα ναι.θαυματα δεν κανει... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Συνηθισμενος απο G2 μπορω να πω πως ρολλαρει μια χαρα,δεν εχω θεμα. Μην αγχώνεσαι για αυτό. Στο g2 θα δεις λαγκακια, στο g όχι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts