oregon Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Nikoseggo αυτά που γραφει στο techblog τα ξέρουμε 1 μήνα. Ρωτάω τον τύπο και μου λέει ότι έχει επίσημες ΔΙΚΕΣ του πηγές και περιμένει επιβεβαίωση... φήμες δηλαδή :p εάν δε δω επίσημη ανακοίνωση δεν πείθομαι.. Φοβερές ρυθμίσεις και εξαιρετική αυτονομία πάντως κατάφερες! Σούπερ!! Οπως εγραψα και στα σχολια στο techblog, υπαρχουν επισημες ανακοινωσεις απο LG Ιταλιας, Σκανδιναβιας και παμε για Ιουλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 (edited) Ακριβώς τα ίδια, το ίδιο καπάκι είναι. LG και made in korea CE kai το seiral του FCC. Είναι πανομοιότυπο, και μήν σε πιάνει η ψυχή σου καν γιατι αυτό για το οποίο στεναχωριέσαι κοστίζει 20 ευρώ. Το παλιό μου καπάκι, αφού το άλλαξα, το έκανα θρύψαλα γιατι με είχε ξενερώσει:p Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Και γω εννοείται θα το κάνω ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!! :p edit : Έχει κανείς θέμα με το μικρόφωνο των ακουστικών με cm11? Edited April 30, 2014 by stavrosspil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Οποτε προσπαθω να κατεβασω απο το Play Store εχω αυτο εδω το προβλημα (η κατι παρομοιο)... Ιδεες; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Πανω που λεγαμε για "κουλα" μου συνεβη το εξης δυο φορες. Κολλησε απο το πουθενα το power button , αλλα πως το καταλαβα; Ηθελα να βγαλω screenshot και αντι για screenshot μειονονταν η ενταση. Σα να μη λειτουργουσε το πληκτρο power. Παρολα αυτα κλειδωνε και ξεκλειδωνε κανονικα το κινητο. Αλλα οταν κρατουσα πατημενο το power δεν εβγαινε το μενου για τερματισμο,επανεκκινηση κλπ. Κρατησα πατημενο το power λοιπον για πανω απο 10 sec, και ξαφνικα ειδα οτι εκανε επανεκκινηση το κινητο. Σα να ειχε κολλησει δλδ το volume up (το οποιο λειτουργουσε κανονικα) και εκανε reset. Εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο και απο τι μπορει να οφειλεται; Ειμαι root μαμα ρομ και τρεχω greenify και adblock. ΥΓ: Μετα την επανεκκινηση ολα λειτουργουν κανονικα. Και τις 2 φορες . Σωστά σου απάντησε ο Πέτρος. Με πατημένο το power στο 99.99% των συσκευών κάνεις restart. Hard reset από την άλλη σημαίνει επαναφορά εργοστασιακών και σβήσιμο όλων των δεδομένων. Με vol up και power μπαίνεις στον bootloader. Το πρόβλημα που περιγράφεις το είδα στην συσκευή που έδωσα στην κοπέλα μου. Ξήλωσα μερικές παρταλοεφαρμογές που είχε και δεν το ξαναείδα. Σαν "προάγγελος" ήταν βέβαια. Το power δεν κάνει καλή επαφή πλέον και θα το στείλω για επισκευή. Δίκιο έχεις Νίκο. Το reset αυτό έτσι γίνεται (εγω νόμιζα το vol up συμβάλλει στο reset- ακόμη κλειδωμένο τον έχω τον bootloader). Δε χρειάστηκε ποτέ να κάνω restart μόνο μια φορά με μια παρταλοεφαρμογη για το NFC. Όλα τα βασικά έχω μέσα πάντως,τπτ που να μη χρησιμοποιώ και το power δείχνει να λειτουργει κανονικά! Μετά από restart όλα καλά. Περίεργο γιατί το ανακάλυψα όταν πήγα να βγάλω screenshot. Και εγώ έτσι το ανακάλυψα και πραγματικά δεν μπορούσα να καταλάβω τι φταίει. Δεν περίμενα να το ακούσω από άλλον γι'αυτό και δεν πήγαινα ένα ένα βήμα για να βρω τι ακριβώς έφταιγε, οπότε μπορεί να ήταν και κάποιο module Δηλαδη υπαρχει περιπτωση η μη ανταποκριση του power button να οφειλεται σε εφαρμογη;;;; Μου το κανει εδω και 2-3 μερες.παταω να ξεκλειδωσει και δε ξεκλειδωνει.δε φωτιζει δηλαδη.θελει 2-3 φορες να "ακουσει".εκανα restart και δειχνει οτι ανταποκρινεται.κανονικα. Πολυ παραξενο μου φαινεται. Θα το παρακολουθησω.αντε να βρεις -αν ειναι θεμα εφαρμογης- ποια κανει τη ζημια... Υγ:εμενα παντως με παρατεταμενο πατημα στο power button μου βγαζει το μενου για κλεισιμο-επανεκκινηση-λειτουργια πτησης.ειμαι στοκ ολα.ουτε καν ρουτ.μονο greenify free version. Υγ2:καλημερα και καλο μηνα! Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Καλο μημα σε ολους! Η συνεχεια της μπαταριας απο 50-0% Δεν συνεχισε με τον ιδιο ρυθμο αλλα δεν παυει να ειναι ενας πολυ καλος χρονος 38 ωρες αναμονη με 1 ωρα wakelocks ειναι καλα η οχι; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Καλο μημα σε ολους! Η συνεχεια της μπαταριας απο 50-0% Δεν συνεχισε με τον ιδιο ρυθμο αλλα δεν παυει να ειναι ενας πολυ καλος χρονος 38 ωρες αναμονη με 1 ωρα wakelocks ειναι καλα η οχι; Αν το βαλεις airplane mode μπορει να βγαλει και παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Αν το βαλεις airplane mode μπορει να βγαλει και παραπανω. Έχω ξανα πει οτι ένας αυθόρμητος καθημερινός user αυτά τα νούμερα δεν τα βλέπει ουτε με κυαλι και ουτε εγώ παινευτηκα οτι είχα όλη μέρα ανοιχτό το 4g. Αν διαβασεις παραπανω εξηγω ακριβως τι εκανα.Απλα έτυχε να μην μιλήσω καθόλου στο κινητο το οποίο βοήθησε να ανέβει το ποσοστο της οθόνης. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Gproj 2.2 mpd kernel πρωτη φορά τον δοκιμαζω και τα πηγαινει μια χαρά βλέπω. Cm11 nightly Αυτόματη φωτεινότητα, μονο wifi για browsing και facebook 384-1134 mhz cpu -125mv undervolt σε όλα τα steps 200 mhz gpu Και δεν έχει χασει καθόλου σε αποδοση 21043 στο antutu αν και το βλέπω και στη χρηση οτι παει μπαλα Πως κλείδωσες τις συχνότητες? Τις έβαλα και γω έτσι και με αυτόν και με τον solid kernel αλλά υπάρχουν στιγμές που γυρνάνε πάλι στις αρχικές ρυθμίσεις... Δοκίμασε κανείς το μικρόφωνο των ακουστικών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Πως κλείδωσες τις συχνότητες? Τις έβαλα και γω έτσι και με αυτόν και με τον solid kernel αλλά υπάρχουν στιγμές που γυρνάνε πάλι στις αρχικές ρυθμίσεις... Δοκίμασε κανείς το μικρόφωνο των ακουστικών? Το μικρόφωνο δουλεύει κανονικά σε μενα . Τις συχνότητες τις ελέγχω με το trickster και βλέπω οτι χρησιμοποιει μονο απο 384-1134 χωρίς να έχω επιλεξει να κλειδωσουν Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Έχω ξανα πει οτι ένας αυθόρμητος καθημερινός user αυτά τα νούμερα δεν τα βλέπει ουτε με κυαλι και ουτε εγώ παινευτηκα οτι είχα όλη μέρα ανοιχτό το 4g. Αν διαβασεις παραπανω εξηγω ακριβως τι εκανα.Απλα έτυχε να μην μιλήσω καθόλου στο κινητο το οποίο βοήθησε να ανέβει το ποσοστο της οθόνης. Οταν βλεπω screenshots με 1% μπαταρια και χρηση του κινητου σαν ταμπλετ ,ε , δεν μπορω. Δεν τα εχω μαζι σου τα κανουν και στο νημα του G2 αυτα. Να εχουν αυτοσκοπο να μας δειξουν κατι τρελα νουμερα. Ο αυθορμητος καθημερινος χρηστης λοιπον δεν αφηνει το κινητο του να παει στο 1%, βαζει φωτεινοτητα οσο τον βολευει, εχει τα δικτυα στο auto και μην σου πω οτι δεν κλεινει σχεδον ποτε location και wifi (αφηνω τα data απ εξω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Οταν βλεπω screenshots με 1% μπαταρια και χρηση του κινητου σαν ταμπλετ ,ε , δεν μπορω. Δεν τα εχω μαζι σου τα κανουν και στο νημα του G2 αυτα. Να εχουν αυτοσκοπο να μας δειξουν κατι τρελα νουμερα. Ο αυθορμητος καθημερινος χρηστης λοιπον δεν αφηνει το κινητο του να παει στο 1%, βαζει φωτεινοτητα οσο τον βολευει, εχει τα δικτυα στο auto και μην σου πω οτι δεν κλεινει σχεδον ποτε location και wifi (αφηνω τα data απ εξω). Έχεις δίκιο. Όταν πρωτοπήρα το κινητό έβλεπα εδώ μέσα 4 ώρες οθόνη κλπ και νόμιζα πως εγώ έκανα κάποιο λάθος ή ήταν χαλασμένη η μπαταρία αλλά τελικά σε μια απλή, καθημερινή χρήση οι 4 ώρες είναι απλά σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Με ανοικτά data, wifi, αυτόματο δίκτυο, λίγο internet, λίγες κλήσεις, λίγη μουσική, πάνω από 3 ώρες οθόνη δεν έχω δει, κι αν έχω δει είναι κάτω από πολύ περιορισμένες περιπτώσεις. Έχω δει 4 ώρες οθόνη , αλλά ήταν μόνο με δίκτυο σε 2g και όλα τα υπόλοιπα κλειστά (ούτε μήνυμα δεν έστειλα!) και το μόνο που έκανα ήταν να βλέπω got. Αυτή όμως δεν είναι χρήση κινητού, πόσο μάλλον smartphone. Το θέμα είναι να βρεθεί μια λύση για τη μπαταρία κι όσο περνάει ο καιρός και ταξιδεύω όλο και πιο συχνά, βλέπω να δίνω το g και να παίρνω g2 ακόμα και με 16gb ram. Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 (edited) Εγώ πάντως μια χαρά περνάω τις 3 ώρες με always on WiFi... Οι 3 ώρες είναι σχεδόν καθαρά tapatalk-viber, data 15 λεπτά Edited May 1, 2014 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Έχεις δίκιο. Όταν πρωτοπήρα το κινητό έβλεπα εδώ μέσα 4 ώρες οθόνη κλπ και νόμιζα πως εγώ έκανα κάποιο λάθος ή ήταν χαλασμένη η μπαταρία αλλά τελικά σε μια απλή, καθημερινή χρήση οι 4 ώρες είναι απλά σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Με ανοικτά data, wifi, αυτόματο δίκτυο, λίγο internet, λίγες κλήσεις, λίγη μουσική, πάνω από 3 ώρες οθόνη δεν έχω δει, κι αν έχω δει είναι κάτω από πολύ περιορισμένες περιπτώσεις. Έχω δει 4 ώρες οθόνη , αλλά ήταν μόνο με δίκτυο σε 2g και όλα τα υπόλοιπα κλειστά (ούτε μήνυμα δεν έστειλα!) και το μόνο που έκανα ήταν να βλέπω got. Αυτή όμως δεν είναι χρήση κινητού, πόσο μάλλον smartphone. Το θέμα είναι να βρεθεί μια λύση για τη μπαταρία κι όσο περνάει ο καιρός και ταξιδεύω όλο και πιο συχνά, βλέπω να δίνω το g και να παίρνω g2 ακόμα και με 16gb ram. Ο μονος λογος που εδωσα το G στον αδερφο μου ηταν η αυτονομια αν και το G μου ηταν πολυ πιο βολικο στο χερι και μου αρεσε και πιο πολυ. Τωρα εχω G2 , βλεπω τους αλλους που παλευουν με ρομ για να μας δειξουν οτι το κανουν και κραταει πολυ. Εγω στο G2 εχω στοκ 4.4.2, root, αφηνω τοποθεσια, wifi, 3g +data παντα ανοιχτα και βγαζω ανετα 1,5 μερα (30-35 ωρες) με χρηση που με το G θα φορτιζα στις 5 το απογευμα. Χωρις πλεον να εχω την εννοια , εκλεισα τα data; εβαλα 2g; χαμηλωσα φωτεινοτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 (edited) Ο μονος λογος που εδωσα το G στον αδερφο μου ηταν η αυτονομια αν και το G μου ηταν πολυ πιο βολικο στο χερι και μου αρεσε και πιο πολυ. Τωρα εχω G2 , βλεπω τους αλλους που παλευουν με ρομ για να μας δειξουν οτι το κανουν και κραταει πολυ. Εγω στο G2 εχω στοκ 4.4.2, root, αφηνω τοποθεσια, wifi, 3g +data παντα ανοιχτα και βγαζω ανετα 1,5 μερα (30-35 ωρες) με χρηση που με το G θα φορτιζα στις 5 το απογευμα. Χωρις πλεον να εχω την εννοια , εκλεισα τα data; εβαλα 2g; χαμηλωσα φωτεινοτητα; Σήμερα όλη μέρα έξω με μουσική αρχικά, WiFi ανοιχτό μόνιμα και fb/τοποθεσία ον μόνιμα ,φωτο/βίντεο πολυ ,μισή ώρα κλήσεις και σε κάποια φάση και 3g και ένα game που ήθελε να δει ένας φίλος-που ρουφάει σα τρελό (dungeon hunter 4) ήμουν με 33% στις 8:30 (μαμά ρομ, Ρουτ και όχι πολλά πολλά γενικά-φωτεινότητα 60%). Για μένα.εφόσον με τη χρήση που κάνω στο τέλος της μέρας δε τρέχω να βρω πρίζα,είναι πολύ κομπλέ και δε χρειάζομαι τα σούπερ ντουπερ νούμερα. Αλλά εφόσον κάποιος μπορεί να δείξει ότι η μπαταρία έχει επιπλέον δυνατοτητες με κατάλληλες ρυθμίσεις, που βρίσκεις το κακό; Καλό μήνα σε όλους παιδιά :) Edited May 1, 2014 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Σήμερα όλη μέρα έξω με μουσική αρχικά, WiFi ανοιχτό μόνιμα και fb/τοποθεσία ον μόνιμα ,φωτο/βίντεο πολυ ,μισή ώρα κλήσεις και σε κάποια φάση και 3g και ένα game που ήθελε να δει ένας φίλος-που ρουφάει σα τρελό (dungeon hunter 4) ήμουν με 33% στις 8:30 (μαμά ρομ, Ρουτ και όχι πολλά πολλά γενικά-φωτεινότητα 60%). Για μένα.εφόσον με τη χρήση που κάνω στο τέλος της μέρας δε τρέχω να βρω πρίζα,είναι πολύ κομπλέ και δε χρειάζομαι τα σούπερ ντουπερ νούμερα. Αλλά εφόσον κάποιος μπορεί να δείξει ότι η μπαταρία έχει επιπλέον δυνατοτητες με κατάλληλες ρυθμίσεις, που βρίσκεις το κακό; Καλό μήνα σε όλους παιδιά :) Οτι ειναι τραβηγμενο απο τα μαλλια. Εκει βρισκω το κακο. Θες σε 3 μερες να σου φερω το φωτος με χρηση του G με παρα πολυ οθονη; Δεν λενε τιποτα οι φωτος. Το κινητο εχει μια απλη αυτονομια, τιποτα παραπανω, δεν ειναι κακο αλλα δεν μπορω να βλεπω υπερβολες γιατι το "φορτιζω στο 1%" αφου βγαλω screenshot ειναι υπερβολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Οτι ειναι τραβηγμενο απο τα μαλλια. Εκει βρισκω το κακο. Θες σε 3 μερες να σου φερω το φωτος με χρηση του G με παρα πολυ οθονη; Δεν λενε τιποτα οι φωτος. Το κινητο εχει μια απλη αυτονομια, τιποτα παραπανω, δεν ειναι κακο αλλα δεν μπορω να βλεπω υπερβολες γιατι το "φορτιζω στο 1%" αφου βγαλω screenshot ειναι υπερβολη. Στο οτι ειναι υπερβολη , με βρισκεις συμφωνο, διοτι ΚΑΝΕΙΣ (πραγματικα ΚΑΝΕΙΣ) δεν φορτιζει το κινητο του στο 1%... απλα θελει να δειξει το παιδι οτι η αυτονομια (αυτη η απλη αυτονομια), μπορει να γινει λιγο καλυτερη απο απλη. Αν η χρηση που του εκανε ειναι "ταμπλετοχρηση" και εβγαλε 5 ωρες οθονη , με την νορμαλ χρηση , θα βγαλει κατι παραπανω απο 4. Για εμενα που βγαζω μαξιμουμ 3 με 3 και κατι, ειναι κερδος, αλλα δε θα μπω καθολου στη διαδικασια να το κανω , επειδη ειμαι υπερκαλυμμενος απο αυτο που μου προσφερει η συσκευη με την μαμα ρομ και τα σχετικα! Ουσιαστικα συμφωνουμε οτι ειναι τραβηγμενο απο τα μαλλια το ολο σκηνικο, απλως το point is made.. Καθε εξτρα δυνατοτητα (εστω και τραβηγμενη) , ειναι καλοδεχουμενη. Ετσι κ αλλιως ειναι ελαχιστα τα προβληματα του κινητου, και αναλωνομαστε στο να προσπαθουμε να το κανουμε ακομη καλυτερο , απο οτι ηδη ειναι :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Σήμερα όλη μέρα έξω με μουσική αρχικά, WiFi ανοιχτό μόνιμα και fb/τοποθεσία ον μόνιμα ,φωτο/βίντεο πολυ ,μισή ώρα κλήσεις και σε κάποια φάση και 3g και ένα game που ήθελε να δει ένας φίλος-που ρουφάει σα τρελό (dungeon hunter 4) ήμουν με 33% στις 8:30 (μαμά ρομ, Ρουτ και όχι πολλά πολλά γενικά-φωτεινότητα 60%). Για μένα.εφόσον με τη χρήση που κάνω στο τέλος της μέρας δε τρέχω να βρω πρίζα,είναι πολύ κομπλέ και δε χρειάζομαι τα σούπερ ντουπερ νούμερα. Αλλά εφόσον κάποιος μπορεί να δείξει ότι η μπαταρία έχει επιπλέον δυνατοτητες με κατάλληλες ρυθμίσεις, που βρίσκεις το κακό; Καλό μήνα σε όλους παιδιά :) Με πολλή μουσική το πρωί, κάνα παιχνιδάκι (angry birds), wifi (όποτε είναι διαθέσιμο), fb, insta, τηλέφωνα, μηνύματα, και φωτεινότητα στο 50-60% κάθε απόγευμα στις 7-8 το βάζω με περίπου 30-25% μπαταρία για να το έχω μέχρι το βράδυ που γυρίζω σπίτι. Δυστυχώς κανένα smartphone δεν προσφέρει out of the box καλή αυτονομία απ'όσα έχω δοκιμάσει και εκεί διαφωνώ με το πείραγμα. Δεν αμφισβητώ τα δεδομένα, αλλά όταν ο άλλος μου λέει "έβγαλα 5 ώρες με τον τάδε kernel, την τάδε rom αλλά είχα ανοικτό μόνο το wifi" τι να το κάνω ?? Να το πειράξω και να κάθομαι να το χαζεύω για να μην τελειώσει η μπαταρία ?? Όπως έγραψα και πριν κι εμένα μου βγάζει αρκετές ώρες αλλά χωρίς πείραγμα (όποτε μπορέσω θα ανεβάσω screenshots). Αυτή τη στιγμή το έχω σε αυτόματο, έχω δει μερικά βίντεο στο vlc, έχω παίξει κάνα τέταρτο angry birds, ένα τέταρτο τηλεφωνήματα και κάνα 10 λεπτο internet με 3G και στο backround viber και η μπαταρία είναι στο 63% με 1 ώρα και 20 λεπτά οθόνη, 30 λεπτά held awake. Για καμιά βόλτα ή για κάνα καφέ , η μπαταρία μου βγαίνει, αλλά για ταξίδια, μόνο βίντεο και όλα τα υπόλοιπα τα κάνω με nokia των 50€, δυστυχώς. Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Η μπαταρια σου ειναι ιδιαιτερα χαμηλη, εγω με Stock ολα (και greenify) δες πιο πανω τι χρονο βγαζω... 4 ωρες θα βγαλω παντα μεχρι το 5%, με καμια ωρα τηλεφωνα τη μερα, παντα wifi on και αν δεν ειναι διαθεσιμο data, και απο πισω τρεχουν μονιμα Twitter, Viber,WhatsApp και 3-4 ακομα που χρησιμοποιουν ιντερνετ, κανα μισαωρο gaming και αλλο τοσο τουλαχιστον tapatalk Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Η μπαταρια σου ειναι ιδιαιτερα χαμηλη, εγω με Stock ολα (και greenify) δες πιο πανω τι χρονο βγαζω... 4 ωρες θα βγαλω παντα μεχρι το 5%, με καμια ωρα τηλεφωνα τη μερα, παντα wifi on και αν δεν ειναι διαθεσιμο data, και απο πισω τρεχουν μονιμα Twitter, Viber,WhatsApp και 3-4 ακομα που χρησιμοποιουν ιντερνετ, κανα μισαωρο gaming και αλλο τοσο τουλαχιστον tapatalk Δεν ξέρω τι να κάνω, η μπαταρία φαίνεται ότι δεν κουνιέται όταν το έχω μονίμως στο 2G αλλά όταν το βάζω στο αυτόματο ρουφάει σαν τρελή. Δεν μπορώ όμως να το έχω και όλη την ώρα σε 2G γιατί δεν μπορώ να δω τίποτα στο internet, μόνο για μουσική, κλήσεις, κάνα παιχνίδια κλπ είναι έτσι. Root δεν έχω κάνει ακόμα αλλά δεν νομίζω να δω και μεγάλη διαφορά από τη στιγμή που δεν μπορώ να πρασινίσω τις εφαρμογές της google παρά μόνο όσες χρησιμοποιώ. Έχω και μια υπόνοια ότι την δουλειά την κάνει το skype που κι αυτό τρέχει συνεχώς από πίσω. Αλλά αυτό πραγματικά είναι ψυχοβγαλτικό και επανέρχομαι σε αυτό που έλεγα πριν: "μήπως ξέχασα το 3G ανοικτό ??", δηλαδή έτσι και ξεχάσεις να κλείσεις κάτι, την έβαψες. Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Κατα 90% αυτοματο το εχω... Root κανε καθως δε θα χασεις τιποτα... και πετα μετα το RootUninstaller και παγωσε οτι δε χρησιμοποιεις :) Πρασινοποιουνται και της Google βεβαια, με την donate version η με "σπασμενο" version :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 (edited) Οκ απο δω και περα θα τα εχω ολα ανοιχτα και μετα θα ανεβαζω screenshot και θα παραπονιεμαι και θα λεω οτι το g εχει χαλια αυτονομια. Εγω δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το κακο οταν μπορεις να εξοικονομησεις μπαταρια να μην το κανεις. Εννοειται οτι αν παω για καφε και εχω 3 ωρες ανοιχτο 4g gps και 100% φωτεινοτητα η μπαταρια θα τελειωσει πριν το καταλαβω.Οταν ομως τα data θα μου χρειαστουν για 20 λεπτα και γω τα εχω ανοιχτα για 3 ωρες μετα να μην παραπονιεμαι οτι τελειωσε η μπαταρια. Και θα γινω σαν τους τυπους με τα iphone που ψαχνουν μονιμα για πριζα. Εβλεπα τον αλλον με το g2 με 50% μπαταρια και 2 ωρες οθονη και λεω δεν ειναι δυνατον. Υποτιθεται οτι ειμαστε λιγο πιο ψαγμενοι απο τους απλους χρηστες. Το κινητο το αφησα να παει στο 1% για να δω τον χρονο.Δεν το κανω αυτο καθε μερα και ουτε καθε φορα που το φορτιζω εχω 5 ωρες οθονη γιατι ανοιγω και data και κανω και αρκετες κλησεις. Ετυχε αυτη τη φορα και το κινητο καταφερε να γραψει αυτα τα νουμερα και ειπα να το μοιραστω εδω που εχουμε γινει καλη παρεα για να δειξω οτι και το g ειναι ικανο να κανει το κατι παραπανω. Edited May 1, 2014 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 (edited) Οκ απο δω και περα θα τα εχω ολα ανοιχτα και μετα θα ανεβαζω screenshot και θα παραπονιεμαι και θα λεω οτι το g εχει χαλια αυτονομια. Εγω δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το κακο οταν μπορεις να εξοικονομησεις μπαταρια να μην το κανεις. Εννοειται οτι αν παω για καφε και εχω 3 ωρες ανοιχτο 4g gps και 100% φωτεινοτητα η μπαταρια θα τελειωσει πριν το καταλαβω. Και θα γινω σαν τους τυπους με τα iphone που ψαχνουν μονιμα για πριζα. Εβλεπα τον αλλον με το g2 με 50% μπαταρια και 2 ωρες οθονη και λεω δεν ειναι δυνατον. Υποτιθεται οτι ειμαστε λιγο πιο ψαγμενοι απο τους απλους χρηστες. Το κινητο το αφησα να παει στο 1% για να δω τον χρονο.Δεν το κανω αυτο καθε μερα και ουτε καθε φορα που το φορτιζω εχω 5 ωρες οθονη γιατι ανοιγω και data και κανω και αρκετες κλησεις. Ετυχε αυτη τη φορα και το κινητο καταφερε να γραψει αυτα τα νουμερα και ειπα να το μοιραστω εδω που εχουμε γινει καλη παρεα για να δειξω οτι και το g ειναι ικανο να κανει το κατι παραπανω. Φίλε μου έχεις δίκιο, φάνηκε σα να σε πήρα από τα μούτρα. Όντως, καλό είναι να βρίσκουμε μεθόδους που να εξοικονομούν μπαταρία αλλά η μπαταρία μας κακά τα ψέματα σε δύσκολες συνθήκες βγάζει όσο βγάζουν και όλα τα υπόλοιπα smartphones και χρόνους σαν του G2 αποκλείεται να δούμε ποτέ. Κι επειδή είπα για screenshots , αυτή είναι τα αποτελέσματα μιας απλής μέρας (1 , 2) και αυτά όταν ταξίδεψα και χρησιμοποιούσα μόνο το vlc. Edited May 1, 2014 by Johnboy Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 (edited) Την αυτονομια του g2 δεν θα την δουμε ποτε επειδη: 1ον εχει μιαμιση φορα την μπαταρια μας 3000 vs 2100 mah 2ον ο sd800 ειναι λιγοτερο ενεργοβορος απο τον sd s4pro 3ον η τεχνολογια που εχει η οθονη το g2 την κανει να καταναλωνει λιγοτερη ενεργεια απο του g Χωρις να θελω να ανοιξω vs σκεψου πως θα ηταν τα νουμερα που εδειξα πριν αν ειχα ακομα 33% μπαταρια Το βλεπω παντως σχεδον καθε μερα στον καφε οτι με ιδια χρηση καταναλωνω την διπλασια μπαταρια απο το g2 Edited May 1, 2014 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Την αυτονομια του g2 δεν θα την δουμε ποτε επειδη: 1ον εχει μιαμιση φορα την μπαταρια μας 3000 vs 2100 mah 2ον ο sd600 ειναι λιγοτερο ενεργοβορος απο τον sd s4pro 3ον η τεχνολογια που εχει η οθονη το g2 την κανει να καταναλωνει λιγοτερη ενεργεια απο του g Χωρις να θελω να ανοιξω vs σκεψου πως θα ηταν τα νουμερα που εδειξα πριν αν ειχα ακομα 33% μπαταρια Το βλεπω παντως σχεδον καθε μερα στον καφε οτι με ιδια χρηση καταναλωνω την διπλασια μπαταρια απο το g2 Να πω την αλήθεια έχοντας δει το G2 από κοντά δεν μου άρεσε τόσο η οθόνη του σε σχέση με το δικό μας, αλλά αυτό είναι off topic. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι για μένα το G δεν έχει τη μπαταρία που θέλω και αυτός είναι ο μόνος λόγος που θα το έδινα και είτε θα έδινα κάποια χρήματα παραπάνω για κάτι καλύτερο (πχ G2) είτε για κάτι χειρότερο. Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Εμας ειναι IPS+, ~30% πιο φωτεινη (βασικα αν εμεις το εχουμε 10%, στο G2 πρεπει να ειναι γυρω στο 35-40 αν θυμαμαι καλα) John, ενα powerbank :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts