Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη ειναι κολοσσος το thread,εχει κανεις κανα link για τα απαραιτητα για root?Διοτι τα του xda δε μου δουλευουν και με το mobogenie ειναι φαινομενικα root,αλλα εφαρμογες οπως το greenify kai το ad blocker δεν δουλευουν επειδη δεν λαμβανουν superuser.

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδη ειναι κολοσσος το thread,εχει κανεις κανα link για τα απαραιτητα για root?Διοτι τα του xda δε μου δουλευουν και με το mobogenie ειναι φαινομενικα root,αλλα εφαρμογες οπως το greenify kai το ad blocker δεν δουλευουν επειδη δεν λαμβανουν superuser.

Άνετα και εύκολα με framaroot: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276

Και πάνω που είπα να κάνω την αλλαγή και πήρα το 920, μου ήρθε πρόταση από φίλο του συγκεκριμένου κινητό σε κατάσταση βιτρίνας στα 130 ευρώ. Αξίζει τα χρήματα αυτά?
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς ;)

Και πάνω που είπα να κάνω την αλλαγή και πήρα το 920, μου ήρθε πρόταση από φίλο του συγκεκριμένου κινητό σε κατάσταση βιτρίνας στα 130 ευρώ. Αξίζει τα χρήματα αυτά?

Θα σου απαντησω εγω που ειμαι πλεον κατοχος και G και G2.

To Optimus G αξιζει τα χρηματα του ακομα και στα 250€.ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ.

Οποτε παρτο ΓΡΗΓΟΡΑ, ειδικα στα 130€ ειναι ΚΟΡΥΦΗ πιο πανω και απο το Εβερεστ.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Θα σου απαντησω εγω που ειμαι πλεον κατοχος και G και G2.

To Optimus G αξιζει τα χρηματα του ακομα και στα 250€.ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ.

Οποτε παρτο ΓΡΗΓΟΡΑ, ειδικα στα 130€ ειναι ΚΟΡΥΦΗ πιο πανω και απο το Εβερεστ.

Να ο ανθρωπος μου

:lol:

Αν και μπορει να βγουμε off topic , επειδη με ενδιαφερει το g2 (για λογους που ουτε το φανταζεσαι-μπορει να παρει το g η γυναικα μου!!! Ως ωρας ανθισταμαι σθεναρα) θελω να σε ρωτησω κατι:το smooth του g τοχει το g2? με το g εκτος απο κατι χαζα redraw της επιφανειας εργασιας που λενε(και που εξαφανιζονται με αλλον launcher) ,δεν εχω παρατηρησει κατι αλλο χοντρο.

Με το g ειμαι υπερευχαριστημενος.

Θαμαι και με το g2 σε αυτον τον τομεα;;;

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Εχω πιασει στα χερια μου g2 που ηταν πιο γρηγορο και απο την ταχυτητα του φωτος.Οχι μαμα βεβαια.Ο sd800 με μια καλη rom κανει απιστευτα πραγματα.Οποτε δωσε το g στη γυναικα σου και τσιμπα το g2.Ενταξει καλο το κινητακι μας αλλα ας ειμαστε προσγειωμενοι στην πραγματικοτητα.Το g2 ειναι δυο γενιες μπροστα Edited by sounik

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Εχω πιασει στα χερια μου g2 που ηταν πιο γρηγορο και απο την ταχυτητα του φωτος.Οχι μαμα βεβαια.Ο sd800 με μια καλη rom κανει απιστευτα πραγματα.Οποτε δωσε το g στη γυναικα σου και τσιμπα το g2.Ενταξει καλο το κινητακι μας αλλα ας ειμαστε προσγειωμενοι στην πραγματικοτητα.Το g2 ειναι δυο γενιες μπροστα

Υπαρχει ενα κολλημα ομως...

Δε θελω να ασχοληθω με custom rom....

:(

Με stock πως τα παει;

Δεν εχω το g2 αλλα το βλεπω σχεδον καθε μερα.Σε στοκ εχω μια μικρη υποψια οτι το g ειναι λιγο πιο smooth αλλα τι να λεει αυτο μπροστα στο τερας g2!Αν θες να αλλαξεις κινητο και θες να δωσεις σχετικα λιγα λεφτα η θα πας σε g2 η σε nexus5 που ειναι επισης τερας και πολυ πιο smooth απο το δικο μας

...Νίκος...

Υπαρχει ενα κολλημα ομως...

Δε θελω να ασχοληθω με custom rom....

:(

Με stock πως τα παει;

Κοιτα , το G με την αυθεντικη flip cover case το λατρευω και επειδη ουτε εγω εχω την καρδια να το πουλησω θα το δωσω στον αδερφο μου για να μεινει στην οικογενεια.

Μπορει να το ειχα συνηθισει αλλα το G ειναι πιο βολικο στο χερι και εχει και πιο ωραια αισθηση (δεν πιστευα οτι θα το ελεγα) γιατι το G2 ειναι πλαστικο, νιωθω οτι το G2 στην κωλοτσεπη μπορει να το σπασω στη μεση ενω το G, ΒΡΑΧΟΣ!

Απο την αλλη το G2 με αυθεντικη flip cover quick window case ειναι πολυ βολικο και εξυπνο, φαντασου οτι οταν γυρνας το καλυμα πισω ειναι ελευθερη η καμερα και τα κουμπια ηχου.Το G2 μου φαινεται ακομα πολυ μεγαλο για το χερι αλλα σιγα σιγα θα το συνηθισω και αυτο, η οθονη του ξεχειλιζει και εχει μια ελαφρια καμπυλωτητα που μου αρεσει ΑΛΛΑ το νιωθω πολυ πιο ευθραστο και σιγουρα θα του βαλω screen protector που στο G δεν ειχα γιατι οσες εβαλα με χαλουσαν γυμνο εχει τρομερη αισθηση.Επισης νομιζω οτι αυτη η θηκη με το παραθυρο θα το γρατζουνισει καποια στιγμη αν δεν βαλω μεμβρανη.

Η αληθεια ειναι οτι με το G θα μπορουσα να κατσω ακομα ενα με εναμιση χρονο αλλα με τραβηξε η αυτονομια του G2 που τωρα εχω 71% μπαταρια με 4.4.2 και 2 ωρες και 10 λεπτα οθονη και που ΄σαι ακομα!!!

Με στοκ 4.4.2 δεν εχω δει καποιο lag αλλα δεν ειναι τοσο ανετο οσο το G ακομα και στην διαχειρηση οταν κλεινεις εφαρμογες νιωθω οτι αργει σε σχεση με το G.

Ααααχ αληθεια το G το εχω αγαπησει , το δουλευω ακομα μεχρι να βγει ρουτ για την 4.4.2 του G2 και δεν μπορω να σου πω με σιγουρια πιο απο τα δυο μου αρεσει πιο πολυ.Μου αρεσουν εξισου για διαφορετικο λογο το καθενα.

EDIT : Παιδια τα Nexus ειναι γυμνα και μολις τα φερεις στα μετρα σου δεν ειναι τοσο smooth οσο λενε πολλοι, εχω περασει απο Nexus και κουραστικα τοσο πολυ που για καθε μικρο πραγματακι ηθελα και μια ακομα third party εφαρμογη.

Να μην μιλησω για την αυτονομια τους...

Edit2:

Τα έχω δίπλα δίπλα και είμαι σίγουρος ότι η οθόνη του G έχει πιο ωραία χρώματα αν και η καλύτερη οθόνη που έχω δει εβερ είναι του Optimus 2x

Edited by stamatis3133

Αυτο με τις εφαρμογες ισχυει αλλα απο αυτονομια μια χαρα τα πανε.Μη κοιτας το g2 γιατι ειναι μια κατηγορια μονο του σε θεμα αυτονομιας. Custom nexus5 βγαζουν 5ωρακια χαλαρα με μονο 2300mah μπαταρια.Δηλαδη μονο 200mah παραπανω απο το g στο οποιο πολλες φορες ζοριζομαι να βγαλω τις μισες ωρες

...Νίκος...

Δωσε μου ενα N5 να δεις ποσο κραταει, γιατι φιλε καποιοι απλα κανουν διαγωνισμο ποσο κραταει η μπαταρια τους χωρις να το δουλευουν.

Ετσι οπως με βλεπω με το G2 θα βγαζω 5 ωρες αλλα θα τις ευχαριστιεμαι σε σχεση με τις 2 και 45 που βγαζω με το G.

Κοιτα , το G με την αυθεντικη flip cover case το λατρευω και επειδη ουτε εγω εχω την καρδια να το πουλησω θα το δωσω στον αδερφο μου για να μεινει στην οικογενεια.

Μπορει να το ειχα συνηθισει αλλα το G ειναι πιο βολικο στο χερι και εχει και πιο ωραια αισθηση (δεν πιστευα οτι θα το ελεγα) γιατι το G2 ειναι πλαστικο, νιωθω οτι το G2 στην κωλοτσεπη μπορει να το σπασω στη μεση ενω το G, ΒΡΑΧΟΣ!

Απο την αλλη το G2 με αυθεντικη flip cover quick window case ειναι πολυ βολικο και εξυπνο, φαντασου οτι οταν γυρνας το καλυμα πισω ειναι ελευθερη η καμερα και τα κουμπια ηχου.Το G2 μου φαινεται ακομα πολυ μεγαλο για το χερι αλλα σιγα σιγα θα το συνηθισω και αυτο, η οθονη του ξεχειλιζει και εχει μια ελαφρια καμπυλωτητα που μου αρεσει ΑΛΛΑ το νιωθω πολυ πιο ευθραστο και σιγουρα θα του βαλω screen protector που στο G δεν ειχα γιατι οσες εβαλα με χαλουσαν γυμνο εχει τρομερη αισθηση.Επισης νομιζω οτι αυτη η θηκη με το παραθυρο θα το γρατζουνισει καποια στιγμη αν δεν βαλω μεμβρανη.

Η αληθεια ειναι οτι με το G θα μπορουσα να κατσω ακομα ενα με εναμιση χρονο αλλα με τραβηξε η αυτονομια του G2 που τωρα εχω 71% μπαταρια με 4.4.2 και 2 ωρες και 10 λεπτα οθονη και που ΄σαι ακομα!!!

Με στοκ 4.4.2 δεν εχω δει καποιο lag αλλα δεν ειναι τοσο ανετο οσο το G ακομα και στην διαχειρηση οταν κλεινεις εφαρμογες νιωθω οτι αργει σε σχεση με το G.

Ααααχ αληθεια το G το εχω αγαπησει , το δουλευω ακομα μεχρι να βγει ρουτ για την 4.4.2 του G2 και δεν μπορω να σου πω με σιγουρια πιο απο τα δυο μου αρεσει πιο πολυ.Μου αρεσουν εξισου για διαφορετικο λογο το καθενα.

EDIT : Παιδια τα Nexus ειναι γυμνα και μολις τα φερεις στα μετρα σου δεν ειναι τοσο smooth οσο λενε πολλοι, εχω περασει απο Nexus και κουραστικα τοσο πολυ που για καθε μικρο πραγματακι ηθελα και μια ακομα third party εφαρμογη.

Παρα πολυ καλο review.με βοηθησες παρα πολυ.

Ξερω τι θα κανω.

Την παπια μεχρι να απηυδησει η γυναικα μου...

:lol:

Υγ:εχω και τους ενδοιασμους για τα 16 gb (10gb καθαρα) του g2...

Αν πας από 25 σε 10-11 θα μαρτυρήσεις...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Το θηριο κυκλοφορει ελευθερο!

Τελικα περασα τον f93 aosp kernel που αναβαθμιστηκε χθες μετα απο 1.5 μηνα απουσιας του dev και μεχρι τωρα συνεργαζεται αψογα με την omnirom 4.4.2.

Τελικα οντως το battery drain διορθωθηκε οπως βλεπω απο χθες που τον περασα.Βεβαια θελει κανα δυο κυκλους για να στρωσει αλλα το κινητο πηγαινει μπαλα!

...Νίκος...

Νικο αυτη που εβγαλε χθες περασα.Αν μπεις μεσα στο thread θα δεις εχει 3 εκδοσεις του kernel ο τυπας.Την f93 gproj την f93 aosp και αυτη που εβγαλε χθες για πρωτη φορα την ak f93 aosp.Αυτην περασα εγω.Και στο trickster χαθηκα λιγο.Εχει παρα πολλες επιλογες. Η gproj ετσι κι αλλιως δεν περναει στην omnirom. Edited by sounik

...Νίκος...

Ναι το δοκιμασα και γω.Το λινκ δεν δουλευει.Μαλλον θα το.κατεβασε για να το ξανανεβασει ανανεωμενο.Το e957 νομιζω πως το εγραψε απο βιασυνη, δε νομιζω να υπαρχει τετοιο μοντελο:p

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκιμασε και απο υπολογιστη μηπως κατεβει αλλιως αν θες στο ανεβαζω εγω

Cm based εισαι η aosp;

...Νίκος...

Cm11 έχω

10 χαρακτήρες

Λογικα.δεν μπαινει σε σενα αυτος ο κερνελ αφου ειναι για aosp based.

Το 10 χαρακτηρες τι σημαινει;;:X

...Νίκος...

Δεν μπορείς να ποσταρεις μήνυμα κάτω από 10 χαρακτήρες, οπότε το γεμίζεις όπως θέλεις :p

Εφόσον έχει για aosp based cm based και κάτι παλαβά ακόμα, φαντάστηκα ότι θα έχει κάνει και για cm.

Πολυ μπέρδεμα πάντως με τις τόσες εκδόσεις που έχει η συσκευή.. Επρεπε να έχουν εντελώς διαφορετική ονομασία για να μην γίνονται μπερδέματα.

Χαχαχαχα!Κοιτά ο f93 gproj δεν μπαίνει σε μένα αφού είναι για cm based.Δοκίμασε εκείνον. Δες όμως και αυτον αφού λες οτι αναφέρει και για cm based εκτός απο aosp. Ναι είναι μεγάλο μπέρδεμα για να καταλάβεις τι γίνεται.Ο cyano solid ας πούμε μπαίνει σε cm based roms ενω ο ruby solid μπαίνει σε stock based!:wacko: Edited by sounik

...Νίκος...

Απ ότι έχω διαβάσει το g2 έχει πολύ καλή μπαταρία και το g που έχω προσωπική άποψη είναι απίστευτα smooth... διαλέγεις και παίρνεις... πάντως για 50 ευρώ διαφορά νομίζω αξίζει πολύ να σκεφτείς και το g2

Edit2:

Τα έχω δίπλα δίπλα και είμαι σίγουρος ότι η οθόνη του G έχει πιο ωραία χρώματα αν και η καλύτερη οθόνη που έχω δει εβερ είναι του Optimus 2x

αναμμεσα σε g και g2,το δευτερο με τα ολα..Πρωτα απ ολα οθοναρα και μπαταριαρα,δευτερον τα πληκτρα πισω βολευουν απιστευτα.Οσο για τα nexus,προσοχη,να χεις και το φορτιστη απο κοντα οπως λεει και ο φιλος.Και το n4 και το n5 χαλι μπαταρια,χειροτερη και απο του optimus g

• The title was changed to LG Optimus G (E975)