pgetsopoulos Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 *τέλεια Πεντέμιση ώρες οθόνη :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 *τέλεια Πεντέμιση ώρες οθόνη :p πολυ ενδιαφερον! ξερασε τα ολα!φωτεινοτητα?cm11?ποιον kernel?? :p Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Stock όλα, φωτεινότητα 30-80, κυρίως στο 50... Wi-Fi always on... εντυπωσιάστηκα! Συνήθως βγάζω 4, για αυτό Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RantanplanSony Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Εγώ βγάζω περίπου μία μέρα με την μπαταρία full charged αλλά με 3G/4G και wifi always on (70% data , 30% wifi) και την οθόνη αρκετά χαμηλά γύρω στο 30% φωτεινότητα. Έχουμε τίποτα tips πέραν των κλασσικών για την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Εγώ βγάζω περίπου μία μέρα με την μπαταρία full charged αλλά με 3G/4G και wifi always on (70% data , 30% wifi) και την οθόνη αρκετά χαμηλά γύρω στο 30% φωτεινότητα. Ποση ωρα οθονη "ανοικτη"; Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RantanplanSony Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ποση ωρα οθονη "ανοικτη"; το battery stats μου γράφει 2h13m αλλά δεν ξέρω αυτό ειναι Μ.Ο. ή της τελευταίας φοράς ή της τρέχουσας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 το battery stats μου γράφει 2h13m αλλά δεν ξέρω αυτό ειναι Μ.Ο. ή της τελευταίας φοράς ή της τρέχουσας; Αν ειναι αυτο τοτε εισαι ετσι και ετσι....μεχρι απογευμα προς βραδυ εχω κοντα 4 ωρες οθονη(συνηθως 3.5 ωρες). Με wifi-3g ανοικτοι ολοι οι συγχρονισμοι.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RantanplanSony Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Τελικα τα stats μηδενιζονται σε καθε φορτιση και στην προηγουμενη δεν το ειχα φορτισει 100%. Εκανα μια φορτιση 100% τωρα να δω τι θα γραψει με τα παντα ανοικτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Παιδια πριν ξεκλειδωσω τον bootloader επειδη δεν εχω καταλαβει αν ειναι ανιχνευσιμο,θα στειλω το κινητο στο service για αλλαγη κουμπιου κλειδωματος/ξεκλειδωματος επειδη εχει αρχισει να μην υπακουει καλα και οσο παει χειροτερευει.Μιλησα σημερα με την LG και την Τριτη το κινητο θα φυγει για Αθηνα.Μου ειπαν οτι πρεπει πρωτα να το δουν για να αποφασισουν αν το καλυπτει η εγγυηση. Λετε να το βγαλουν εκτος;Μιλησα και με procordia και μου ειπαν οτι θελει 35 ευρω για αντικατασταση αν εχει προκληθει η ζημια απο υγρασια η σπασιμο.Φυσιολογικη φθορα εγω το λεω αυτο και δεν ξερω αν τελικα το αντικαταστησουν δωρεαν.Λεω παντως να το κανω ετσι κι αλλιως επειδη συνηθως τα πουλαω τα κινητα μου και θελω ο αλλος να το παρει τελειο. Πριν το στειλω παιρνω επαφες,αρχεια και ξε-root-αρω.Πρεπει να κανω κατι αλλο; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Unroot+hard reset :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Unroot+hard reset :) επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δηλαδη; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 ναι.... :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takouras Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Χαιρεται θελω να παρω κινητο κ ειμαι αναμεσα σε optimus g k galaxy s4 mini, τι μου προτεινεται? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Χαιρεται θελω να παρω κινητο κ ειμαι αναμεσα σε optimus g k galaxy s4 mini, τι μου προτεινεται? :worry: αν και δε ρωτας στο σωστο μερος,δεν τιθεται θεμα συγκρισης.....αντικειμενικα το g ειναι ανωτερο ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι.... :) :D θα εχετε νεα μου απο βδομαδα Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RantanplanSony Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Τελικα εχω 14% μπαταρια ακομα με οθονη 3h25m, αρα λογικα ειναι οκ. Βλεπω διαφορα στην αποδοση της μπαταριας αναλογως πως την φορτιζω. Αν την φορτιζω και βγαζω τον φορτιστη μολις φτασει το 100% εχω πολυ καλη αποδοση. Αν φτασει στο 100% και συνεχιζω να το εχω στον φορτιστη για καποιες ωρες η μπαταρια μετα πεφτει πιο ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 καλησπέρα σε όλους, εμένα εδώ και μια βδομάδα κάνει ένα χαζό,πάω να πάρω τηλέφωνο και μπαίνει απο μόνο του σε ανοιχτή ακρόαση,δεν το κάνει πάντα βέβαια,ειμαι ροοτ και unlocked,στοκ ρομ και κερνελ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 καλησπέρα σε όλους, εμένα εδώ και μια βδομάδα κάνει ένα χαζό,πάω να πάρω τηλέφωνο και μπαίνει απο μόνο του σε ανοιχτή ακρόαση,δεν το κάνει πάντα βέβαια,ειμαι ροοτ και unlocked,στοκ ρομ και κερνελ ευχαριστώ Το κανει και μενα!Το εκανε και πιο παλια και σταματησε ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεδομενου οτι οι κλησεις καταναλωνουν περισσοτερη μπαταρια απο την οθονη ποση ωρα οθονης θα ειχα αν δεν ειχα παρει κανενα τηλεφωνο βλεποντας αυτα τα νουμερα; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Θεέ μου, πρέπει να έχεις κάκιστο σήμα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Θεέ μου, πρέπει να έχεις κάκιστο σήμα :p Μονιμα.στο 2g! :p Με αυτο κερδισα ενα στοιχημα..εκανα λιγο παραπανω απο τα μισα στατιστικα του g2 του κολλητου! Και τωρα απολαμαβανω το κερασμενο μπυρακι βλεποντας Παοκαρα:lol: Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_XrS_ Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 καλησπέρα σε όλους, εμένα εδώ και μια βδομάδα κάνει ένα χαζό,πάω να πάρω τηλέφωνο και μπαίνει απο μόνο του σε ανοιχτή ακρόαση,δεν το κάνει πάντα βέβαια,ειμαι ροοτ και unlocked,στοκ ρομ και κερνελ ευχαριστώ Μου το έχει κάνει και εμένα την τελευταία εβδομάδα 3-4 φορές, όχι όμως σε εξερχόμενη κλήση αλλά σε εισερχόμενη όταν απαντάω από το τηλέφωνο. Με έχει βάλει σε σκέψεις για backup και factory reset αν συνεχιστεί μιας και είναι πραγματικά ενοχλητικό αν είσαι σε χώρο με κόσμο... Με απαραξενεύει όμως που τόσους μήνες δεν το είχα ξανασυναντήσει αυτό το πρόβλημα... Το μόνο που έχω αλλάξει είναι η lock screen οπότε θέλω να το ψάξω λίγο ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 καλησπερα, το ιδιο κανει και σε εμενα την τελευταια εβδομαδα, μπαινει μονο του σε ανοιχτη ακροαση! Εχω Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Μονιμα.στο 2g! :p Με αυτο κερδισα ενα στοιχημα..εκανα λιγο παραπανω απο τα μισα στατιστικα του g2 του κολλητου! Και τωρα απολαμαβανω το κερασμενο μπυρακι βλεποντας Παοκαρα:lol: 1) Αυτή είναι μπαταρία... 2) 2-1 :D Αχ και να ήμουν Θεσσαλονίκη σήμερα :( (μπας και είσαι και paokmania?) 3) Όλους μαζί σας έπιασε ρε παιδιά τόσους μήνες μετά;; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Χαιρεται θελω να παρω κινητο κ ειμαι αναμεσα σε optimus g k galaxy s4 mini, τι μου προτεινεται? :worry: Εγώ Δεν λέω τίποτα, δες το link και πες μου εσύ! http:// www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5375&idPhone2=4941 Το κανει και μενα!Το εκανε και πιο παλια και σταματησε ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεδομενου οτι οι κλησεις καταναλωνουν περισσοτερη μπαταρια απο την οθονη ποση ωρα οθονης θα ειχα αν δεν ειχα παρει κανενα τηλεφωνο βλεποντας αυτα τα νουμερα; Μιλάμε για τρελή μπαταρια! Εξαιρετικη! Μονιμα.στο 2g! :p Με αυτο κερδισα ενα στοιχημα..εκανα λιγο παραπανω απο τα μισα στατιστικα του g2 του κολλητου! Και τωρα απολαμαβανω το κερασμενο μπυρακι βλεποντας Παοκαρα:lol: Εμ, πες το ντε! Έτσι εντάξει! Edited March 9, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 1) Αυτή είναι μπαταρία... 2) 2-1 :D Αχ και να ήμουν Θεσσαλονίκη σήμερα :( (μπας και είσαι και paokmania?) 3) Όλους μαζί σας έπιασε ρε παιδιά τόσους μήνες μετά;; Μπα ειμαι απο τους πιο ησυχους παοκτσηδες:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιλάμε για τρελή μπαταρια! Εξαιρετικη! Εμ, πες το ντε! Έτσι εντάξει! Ε ναι αυτα τα νουμερα γινονται με προσπαθεια!Αν και για 2100mah μια χαρα τα πηγαινει. Επισης η φωτεινοτητα μονιμα στο 40% εκτος αν εχει ηλιο που το βαζω στο 60% ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και τωρα ερωτηση κρισης.. Αν ξεκλειδωσεις τον bootloader, περασεις μια rom και μετα ξαναπερασεις την μανισια, αυτος ξανακλειδωνει;Και μετα αν θες να ξαναπερασεις αλλη rom πρεπει να τον ξαναξεκλειδωσεις;;Η μενει για παντα ξεκλειδωτος μεχρι να τον ξανακλειδωσεις; Σας μπερδεψα;:p Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Ενώ το G2 έχει 50% μεγαλύτερη μπαταρία, έχει διπλάσια+ αυτονομία...τρελή διαχείριση μπαταρία! Εύχομαι το G3 να έχει IGZO οθόνη, εκεί να δείτε αυτονομία που θα έχει! 15 ώρες οθόνη εύκολα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts