Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πετυχα δυο θεματα.

1. δεν εκλεινε το nfc

2. η καμερα εδειχνε 8mp και οχι 13

Η λυση στο ενα ηταν ενα απλο restart (οχι μονο σε μενα, για ολους)

Στο δευτερο μαλλον το ιδιο γιατι μολις περασα το backup μου και ανοιξα το camerazoomfx μου εδειξε 13mp

Κανενα κολλημα ως τωρα, το κινητο εχει γινει πραγματικα 5s στα transitions των εφαρμογων (δεν ειχε και θεμα βεβαια να πεις) και η μπαταρια φαινεται καλυτερη απο την stock.

Αν δεν περασουν μερες βεβαια δεν μπορεις να εισαι σιγουρος, αλλα τις προηγουμενες 4.4 και κατι 4.3 που ειχα περασει, τις πεταξα πριν κλεισουν 4ωρο και γυρισα σε στοκ. Αυτη φαινεται διαμαντι προς το παρον.

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πετυχα δυο θεματα.

1. δεν εκλεινε το nfc

2. η καμερα εδειχνε 8mp και οχι 13

Η λυση στο ενα ηταν ενα απλο restart (οχι μονο σε μενα, για ολους)

Στο δευτερο μαλλον το ιδιο γιατι μολις περασα το backup μου και ανοιξα το camerazoomfx μου εδειξε 13mp

Κανενα κολλημα ως τωρα, το κινητο εχει γινει πραγματικα 5s στα transitions των εφαρμογων (δεν ειχε και θεμα βεβαια να πεις) και η μπαταρια φαινεται καλυτερη απο την stock.

Αν δεν περασουν μερες βεβαια δεν μπορεις να εισαι σιγουρος, αλλα τις προηγουμενες 4.4 και κατι 4.3 που ειχα περασει, τις πεταξα πριν κλεισουν 4ωρο και γυρισα σε στοκ. Αυτη φαινεται διαμαντι προς το παρον.

Ραδιόφωνο φαντάζομαι δεν έχει ε?

Αρχίζεις και με ψήνεις Νίκο... Αχ και να είχαμε MIUI...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

λοιπον,επειδη δεν ειχα καταλαβει πριν.επρεπε να στειλουν τα ανταλακτικα που αλλαξαν στην εταιρεια.και η πλακετα επιστρεφετε μαζι με το πορτακι της σιμ.οποτε δεν γινοταν κατι αλλο..

Ραδιόφωνο φαντάζομαι δεν έχει ε?

Δεν βλέπω να έχει. Με spirit fm κλπ δε ξερω τι παίζει γιατί ακούω

μόνο μέσω ίντερνετ.

ενδιαφερον ακουγεται..αν συναντησεις κατι ενημερωσε ...με βλεπω απο βδομαδα σε κιτ κατ....

Εννοείται!

Αρχίζεις και με ψήνεις Νίκο... Αχ και να είχαμε MIUI...

Ψήσου!

Καλή, χρυσή η miui..

Όμορφα εικονίδια, εφέ, ωραίες integrated εφαρμογές.

Αλλά πολύ κοπιά ιος βρε αδερφέ μου.. Βαρύ..

:p

λοιπον,επειδη δεν ειχα καταλαβει πριν.επρεπε να στειλουν τα ανταλακτικα που αλλαξαν στην εταιρεια.και η πλακετα επιστρεφετε μαζι με το πορτακι της σιμ.οποτε δεν γινοταν κατι αλλο..

Ε είδες που έτσι ήταν τελικα; :)

Πετάει όμως :p Ξέρεις αν υπάρχει Omni για μας;

Αγρίμι, ωραίο θα είναι, ΠΑΟΚτσηδικο :p

Ε, πεταει. Αφου πεταει το G, δεν θα πετανε οι ρομς; :lol:

Omni/carbon/pa και κατι τετοια παλαβα νομιζω βγαζει ο houston (φτου-φτου :lol: ) και μετα απλα περνας τον f93 kernel (φτου-φτου παλι :p)

Χαχαχα γιατί τόσο φτύσιμο; :p

:p

Omni έχω ακούσει από αλλά κινητά τα καλύτερα... φαντάζομαι τότε πως θα ήταν οι στοκ τους :p

:lol:

Παντως σε σχεση με την cm11 μου φάνηκαν περίπου 4 χρόνια πίσω!

Θυμήθηκα εποχές sgs με τις πρώτες cm6 αν θυμάμαι καλά που και πάλι ήταν πιο απροβλημάτιστες!

Δεν έγινε άδικα τόσο γνωστή, μέχρι και παντελώς άσχετοι την ξέρουν πια..

Από βδομάδα θα το σκεφτώ, τώρα δε προλαβαίνω :) Με πείθεις πάντως...

Καλημερα παιδια

Μπορει καποιος να με βοηθησει να το κανω

4.2 για να βλεπω nova go, αλλα εαν υπαρχει

αναβαθμιση χωρις να χασει καποια απο τις λειτουργιες π.χ ραδιοφωνο.

Ευχαριστω!

χάχα. a ρε νίκο με έπεισες και μένα....μπορείς να ποστάρεις το link σε παρακαλώ ;) επίσης υποθέτω εννοείς αυτή την έκδοση cm έτσι??

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Νικο βαλε και ενα antutu απο cm11 να δω πως τα παει οταν μπορεσεις.

Την επιλογη του "κοφτη" απο το κρυφο μενου την εχουμε και στην cyanogen;

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Ξέρει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιήσω την αυτόματη μείωση της έντασης όταν συνδέω το καλώδιο για audio out; θέλω να βγάλω ήχο στο στερεοφωνικό και δεν μου δίνει 100% για προστασία λέει της ακοής. Προφανώς εννοεί όταν φοράς ακουστικά

Δοκίμασα τις επιλογές του poweramp και δεν το έχει άρα μάλλον είναι του Android.

Και κάτι ακόμα, έχω ένα power bank και έχει έξοδο για 1 και για 2 amp. Ποιο χρησιμοποιώ ;

Edited by dr_themis

Μπορεί κάποιος να υπενθυμίσει τον τρόπο που παίρνουμε Back up τη stock rom;

Και κάτι τελευταίο. Η cm11 απαιτεί format και στην εσωτερική μνήμη, ή όχι;

Ξέρει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιήσω την αυτόματη μείωση της έντασης όταν συνδέω το καλώδιο για audio out; θέλω να βγάλω ήχο στο στερεοφωνικό και δεν μου δίνει 100% για προστασία λέει της ακοής. Προφανώς εννοεί όταν φοράς ακουστικά

Δοκίμασα τις επιλογές του poweramp και δεν το έχει άρα μάλλον είναι του Android.

Και κάτι ακόμα, έχω ένα power bank και έχει έξοδο για 1 και για 2 amp. Ποιο χρησιμοποιώ ;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yuhenghe.android.apps.autoheadsetvolume

:):)

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Σε ευχαριστώ. Είναι όμως σίγουρα αυτό ; το ρωτάω γιατί βλέπω ότι είναι ει ρυθμίσεις για όλα, αλλά δεν βλέπω κάπου να απενεργοποιεί κάπου το limiter.

απλά τα βάζεις όλα στο full και είσαι ok ;)εγώ τουλάχιστον έτσι το κάνω

Παιδιά, σήμερα είχα το τηλέφωνο στην κωλοτσεπη και πήγα να κάτσω. Έκατσα λίγο στραβά ακούμπησε στο τηλ και μπαμ, το πίσω γυαλί έγινε θρύψαλα... Πρώτη φορά Εκτως θήκης, Ασταδιαλα στην τελική... Έχει κανείς καμιά ιδέα εάν αλλάζει εύκολα και πόσο πάει το μαλλί; ψήνομαι να το κάνωμμόνος μου από ebay αν είναι να βγει φτηνότερα, αλλιώς αντιπρόσωπια. Γαμω την τύχη μου ****... :mad:

Για την ιστορία να σας πώ οτι χάρη στον φίλο Νίκο, πήρα το ανταλλακτικό απο το ebay και μου ήρθε εχτες. Άνοιξα την κινητάρα και έβαλα το νέο καπάκι. Ακριβώς ίδιο με το stock, μάλιστα είχε και παρόμοιο serial number το νέο καπάκι. Σαν καινούριο λοιπόν με 25 γιούργια.

Άντε ωραία... και μακριά από τις κωλοτσέπες από εδω και μπρος :)

Βάλε και ένα λινκ ποιο ακριβώς πήρες/πωλητή, να το έχουμε στα υπόψην, κούφια η ώρα που ίσως το χρειαστούμε..

http://download.cyanogenmod.org/?device=e975

Αυτή εδώ. Gapps δεν θυμάμαι καν τι πέρασα. Νομίζω κάτι bank banks, ούτε θυμάμαι :p

Στο βίντεο αυτή πρέπει να δείχνει πάντως.

Όχι δεν χρειαζεται να σβήσεις την εσωτερική. Θα αλλάξει το mountpoint και θα την βγάζει στο /data/media. Εκεί θα είναι όλα τα αρχεία μετά το φλασαρισμα.

Η διαδικασία απλή. Περνάς cwm touch (από freegee για οποίον δεν το έχει ξεκλειδώσει ακόμα) και install την Ρομ, στα καπάκια και τα gapps. Τέλος

Απλά θέλει cwm touch. Με απλό που πήγα δεν γινόταν και πέρασα ξανά στοκ για να ανοίξει.

Antutu δεν μου παει καρδιά να περάσω :p δεν τρέχω benchmarks εδώ και χρόνια.

Αν θέλεις οπωσδήποτε να δεις αποτέλεσμα, ας πάει το παλιάμπελο, θα το τρεξω :lol:

Με γειες η νέα τζαμαρια! 'Σιδερένια' να σου βγει που λένε :lol: :)

Edited by nikos523

• The title was changed to LG Optimus G (E975)