sounik Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Αμα ειναι ευρωπαικο θα έχω κανονικά την εγγύηση δλδ? στα σκρουτζομαγαζα που γράφει eu αυτο δε μου εξασφαλίζει οτι δεν είναι ταυλανδέζικο αας πούμε? Το e975 εχει ευρωπαικη εγγυηση αφου ειναι το international μοντελο του optimus g.Οποτε για οποια χωρα και να προοριζεται εχεις κανονικα εγγυηση σε οποιαδηποτε χωρα της Ε.Ε. Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.Το ειχα ρωτησει και στην procordia πριν το αγορασω(ο αδερφος μου δηλαδη!).Το δικο μου ειναι ολλανδικο και του αδερφου μου ταιβαν Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ισχύει με τη διάφορα όμως ότι δεν πιστεύω ότι θα κλείνει τους δύο πυρήνες. Απλά θα βάζει τους δύο πυρήνες σε χαμηλη συχνότητα και δεν θα τους χρησιμοποιεί. Οταν δεν χρησιμοποιειται ο επεξεργαστής,η συχνότητα του πέφτει απο το 1,5 GHz στα 384 MHz. αν βαλεις εφαρμογη που μπορεις να δεις πυρηνες πχ Android Tuner, θα δεις οτι σε κατασταση αναμονης οι 3 ειναι κλειστοι και ο 1ος παιζει απο 384 εως 1.18 συνηθως... Αν βαλεις custom μπορεις να το βαλεις να δουλευει και πιο χαμηλα απο 384 αλλα και πιο ψηλα απο το 1,5! πιο ψηλα δυστυχως δε γινεται :( Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 αν βαλεις εφαρμογη που μπορεις να δεις πυρηνες πχ Android Tuner, θα δεις οτι σε κατασταση αναμονης οι 3 ειναι κλειστοι και ο 1ος παιζει απο 384 εως 1.18 συνηθως... Ενδιαφερον αυτο, δηλαδη ο καθε πυρηνας μπορει να τρεχει σε διαφορετικη συχνοτητα (σε ενα συγκεκριμενο ευρος και σταθμες) αναλογα με τις εργασιες. Ομως τι σημαινει το "κλειστοι"; Δεν μπορει ενα widget να απενεργοποιοει τελειως τους πυρηνες. Φανταζομαι οτι θα τρεχουν στην ελαχιστη συχνοτητα (384MHz) με 0% χρηση και θα απαγορευει τη χρηση τους και κα'επεκταση την αυξηση στη συχνοτητα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 καλησπερα παιδια!!θελει ο ενας φιλος μου να παρει το lg optimus g f180 απο merimobiles.θα ηθελα να ρωτησω 1)Το κινητο παιζει καννονικα εδω?δηλαδη 3g,4G? 2)εχει διαφορα στις ρομς δηλαδη αμα φλασσαρει απο το E975 θα εχει προβλημα? 3)γενικα η αποψη σας για το κινητο αυτο? σας ευχαριστω Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 πιο ψηλα δυστυχως δε γινεται :( Ουπς sorry!Νομιζα οτι ειχε βγει kernel που να υποστηριζει overclock! Σε γενικες γραμμες ομως αυτο ισχυει με τις custom-ιες! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 http://www.knowyourmobile.com/android/android-44-kitkat/21628/when-will-i-get-android-44-kitkat-htc-samsung-sony-lg-update-plans Το ξέχασαν το G μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 http://www.knowyourmobile.com/android/android-44-kitkat/21628/when-will-i-get-android-44-kitkat-htc-samsung-sony-lg-update-plans Το ξέχασαν το G μας? Δεν πιστευω οτι το ξεχασαν. Υπαρχει η φημη οτι θα την παρει. Περιμενουμε και την ανακοινωση. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay66 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 καλησπερα παιδια!!θελει ο ενας φιλος μου να παρει το lg optimus g f180 απο merimobiles.θα ηθελα να ρωτησω 1)Το κινητο παιζει καννονικα εδω?δηλαδη 3g,4G? 2)εχει διαφορα στις ρομς δηλαδη αμα φλασσαρει απο το E975 θα εχει προβλημα? 3)γενικα η αποψη σας για το κινητο αυτο? Το 3g 4g δουλευουν κανονικα.Αλλα θα πρεπει να φλασαρει καποια 975 ρομ πρωτα Το μονο που θα λειπει ειναι οτι δεν εχει ραδιοφωνο γιατι το f 180 εχει τηλεοπτικο δεκτη αντι για το ραδιοφωνο Αλλα γιατι δεν ψαχνει απο εδω κατι? Απο οτι ειδα εχει τσιμπησει λιγο η τιμη στα 215 ευρω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 (edited) Άκυρο........... Edited January 30, 2014 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ενδιαφερον αυτο, δηλαδη ο καθε πυρηνας μπορει να τρεχει σε διαφορετικη συχνοτητα (σε ενα συγκεκριμενο ευρος και σταθμες) αναλογα με τις εργασιες. Ομως τι σημαινει το "κλειστοι"; Δεν μπορει ενα widget να απενεργοποιοει τελειως τους πυρηνες. Φανταζομαι οτι θα τρεχουν στην ελαχιστη συχνοτητα (384MHz) με 0% χρηση και θα απαγορευει τη χρηση τους και κα'επεκταση την αυξηση στη συχνοτητα. δες εδω :) http://farm4.staticflickr.com/3777/12225958613_c9d390eeeb_c.jpg Ουπς sorry!Νομιζα οτι ειχε βγει kernel που να υποστηριζει overclock! Σε γενικες γραμμες ομως αυτο ισχυει με τις custom-ιες! δεν παει παραπανω λογω επεξεργαστη ;) dj στειλε pm! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Έχω Vodafone & ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΛΟΓΗ LTE... Ενω με Cosmote εχει κανονικα... τι γινεται ? υπαρχει λυη σε αυτο ? αν βαλω ΑΛΛΗ ROM θα δουλεψει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 δες εδω :) http://farm4.staticflickr.com/3777/12225958613_c9d390eeeb_c.jpg Ωχχ πλακα κανεις; :X Με αυτο τον τροπο θα δουλευει και stock ετσι; Δηλαδη να μην απαιτει root και καποιο προγραμμα τυπου Android Tuner ή και αλλαγη kernel. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak1s Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Απο τα λεγομενα καποιον ψαγμενων το κηνιτο μας δεν θα παρει kitkat πολυ πηθανον να παραμηνει στην 4.1.2 Η LG θα δωσει kitkat μονο σε συσκευες που εχουν βγει πρωτη φωρα απο το 2013 και μετα το δικο μας βγηκε το 2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Απο τα λεγομενα καποιον ψαγμενων το κηνιτο μας δεν θα παρει kitkat πολυ πηθανον να παραμηνει στην 4.1.2 Η LG θα δωσει kitkat μονο σε συσκευες που εχουν βγει πρωτη φωρα απο το 2013 και μετα το δικο μας βγηκε το 2012 Απογοήτευση, το κινητό μας είναι από άποψη hardware, κλώνος ουσιαστικά του nexus 4, (με εξαίρεση τα mpixels της κάμερας και την χωρητικότητα της μνημης), δεν θα ήταν ιδιαίτερος κόπος γι' αυτούς η αναβάθμιση, θέλουν προφανώς μας στείλουν στο g2 και στους διαδόχους του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ωχχ πλακα κανεις; :X Με αυτο τον τροπο θα δουλευει και stock ετσι; Δηλαδη να μην απαιτει root και καποιο προγραμμα τυπου Android Tuner ή και αλλαγη kernel. δεν εχω αλλαξει kernel και οπως βλεπεις δεν εχω ενεργοποιημενο custom governor :p βαλτο αυτο το προγραμματακι, εχει απειρες ρυθμισεις+πληροφοριες ;) νομιζω βεβαια θελει το xposed... εδω απλα βλεπεις πληροφοριες για τον επεξεργαστη :) Απο τα λεγομενα καποιον ψαγμενων το κηνιτο μας δεν θα παρει kitkat πολυ πηθανον να παραμηνει στην 4.1.2 Η LG θα δωσει kitkat μονο σε συσκευες που εχουν βγει πρωτη φωρα απο το 2013 και μετα το δικο μας βγηκε το 2012 θα παρουμε σιγουρα ;) Απογοήτευση, το κινητό μας είναι από άποψη hardware, κλώνος ουσιαστικά του nexus 4, (με εξαίρεση τα mpixels της κάμερας και την χωρητικότητα της μνημης), δεν θα ήταν ιδιαίτερος κόπος γι' αυτούς η αναβάθμιση, θέλουν προφανώς μας στείλουν στο g2 και στους διαδόχους του. βασικα ειναι το ιδιο πραγμα το να μην ηταν ιδιο με το nexus4 καθως αλλαζει ολο το σκιν απο πανω... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 δες εδω :) δεν παει παραπανω λογω επεξεργαστη ;) Εχεις περασει custom rom+kernel? Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 οχι, ολα stock+root+unlocked :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 οχι, ολα stock+root+unlocked :) Αν ψαξεις στο xda νομιζω εχει βγει kernel που να υποστηριζει under/over clock.Το μαμα kernel παει μεχρι εκει οχι ο επεξεργαστης ;) Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ειμαι με ΜΑΜΑ ROM + root... Χρειαζεται να αλλαξω ROM ? ΠΑιζει να δω καλυτερη μπαταρια/ταχυτητα σε αλλη ROM ? Επισης για το 4G της Vodafone καμια αποψη ? τι να κανω ? Φτιαχνει ? η οχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ειμαι με ΜΑΜΑ ROM + root... Χρειαζεται να αλλαξω ROM ? ΠΑιζει να δω καλυτερη μπαταρια/ταχυτητα σε αλλη ROM ? Επισης για το 4G της Vodafone καμια αποψη ? τι να κανω ? Φτιαχνει ? η οχι ? Μην ασχοληθεις δεν αξιζει.Απλα κουβεντα κανουμε.Για να δεις 4g με βονταφον πρεπει να σου ερθει επισημη ενημερωση λογισμικου.Ψαξε βασικα μηπως σου εχει ερθει και δεν την εχεις κανει Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Μην ασχοληθεις δεν αξιζει.Απλα κουβεντα κανουμε.Για να δεις 4g με βονταφον πρεπει να σου ερθει επισημη ενημερωση λογισμικου.Ψαξε βασικα μηπως σου εχει ερθει και δεν την εχεις κανει Τι εννοεις ? ΑΝ Αλλάξω αλλη ROM δεν θα δω φως ? εκανα ελεγχο για ενημερωσεις & δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Αν ψαξεις στο xda νομιζω εχει βγει kernel που να υποστηριζει under/over clock.Το μαμα kernel παει μεχρι εκει οχι ο επεξεργαστης ;) εισαι σιγουρος; γιατι θυμαμαι να το εχω διαβασει οτι παει μεχρι το 1.5... under κανεις και ετσι :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 το QSlide μπορω να το αφαιρεσω απο τη Status bar ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Απο τα λεγομενα καποιον ψαγμενων το κηνιτο μας δεν θα παρει kitkat πολυ πηθανον να παραμηνει στην 4.1.2 Η LG θα δωσει kitkat μονο σε συσκευες που εχουν βγει πρωτη φωρα απο το 2013 και μετα το δικο μας βγηκε το 2012 Αμφιβαλλω για αυτο. Εδω υπαρχουν φημες οτι ηδη το ετοιμαζουν. δεν εχω αλλαξει kernel και οπως βλεπεις δεν εχω ενεργοποιημενο custom governor :p βαλτο αυτο το προγραμματακι, εχει απειρες ρυθμισεις+πληροφοριες ;) νομιζω βεβαια θελει το xposed... εδω απλα βλεπεις πληροφοριες για τον επεξεργαστη :) Ισως καποια αλλα στιγμη γιατι δεν εχω κανει root. :p Οχι απο θεμα διαδικασιας αλλα γιατι ειναι ηδη τουμπανο και δεν εχεις αναγκη απο ram ή rom για να ξεφορτωθεις το bloatware. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Τι εννοεις ? ΑΝ Αλλάξω αλλη ROM δεν θα δω φως ? εκανα ελεγχο για ενημερωσεις & δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ Τι φως να δεις; Αγοράζοντας το παλιο-lg όλοι είδαμε το φως με τη μια :p το QSlide μπορω να το αφαιρεσω απο τη Status bar ? Root/unlock και φλασαρισμα απο cwm το qslide hide Root με framaroot, unlock με freegee. Πιο εύκολο δε γίνεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts