Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αμα ειναι ευρωπαικο θα έχω κανονικά την εγγύηση δλδ? στα σκρουτζομαγαζα που γράφει eu αυτο δε μου εξασφαλίζει οτι δεν είναι ταυλανδέζικο αας πούμε?

Το e975 εχει ευρωπαικη εγγυηση αφου ειναι το international μοντελο του optimus g.Οποτε για οποια χωρα και να προοριζεται εχεις κανονικα εγγυηση σε οποιαδηποτε χωρα της Ε.Ε. Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.Το ειχα ρωτησει και στην procordia πριν το αγορασω(ο αδερφος μου δηλαδη!).Το δικο μου ειναι ολλανδικο και του αδερφου μου ταιβαν

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ισχύει με τη διάφορα όμως ότι δεν πιστεύω ότι θα κλείνει τους δύο πυρήνες. Απλά θα βάζει τους δύο πυρήνες σε χαμηλη συχνότητα και δεν θα τους χρησιμοποιεί.

Οταν δεν χρησιμοποιειται ο επεξεργαστής,η συχνότητα του πέφτει απο το 1,5 GHz στα 384 MHz.

αν βαλεις εφαρμογη που μπορεις να δεις πυρηνες πχ Android Tuner, θα δεις οτι σε κατασταση αναμονης οι 3 ειναι κλειστοι και ο 1ος παιζει απο 384 εως 1.18 συνηθως...

Αν βαλεις custom μπορεις να το βαλεις να δουλευει και πιο χαμηλα απο 384 αλλα και πιο ψηλα απο το 1,5!

πιο ψηλα δυστυχως δε γινεται :(

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

αν βαλεις εφαρμογη που μπορεις να δεις πυρηνες πχ Android Tuner, θα δεις οτι σε κατασταση αναμονης οι 3 ειναι κλειστοι και ο 1ος παιζει απο 384 εως 1.18 συνηθως...

Ενδιαφερον αυτο, δηλαδη ο καθε πυρηνας μπορει να τρεχει σε διαφορετικη συχνοτητα (σε ενα συγκεκριμενο ευρος και σταθμες) αναλογα με τις εργασιες. Ομως τι σημαινει το "κλειστοι"; Δεν μπορει ενα widget να απενεργοποιοει τελειως τους πυρηνες. Φανταζομαι οτι θα τρεχουν στην ελαχιστη συχνοτητα (384MHz) με 0% χρηση και θα απαγορευει τη χρηση τους και κα'επεκταση την αυξηση στη συχνοτητα.

καλησπερα παιδια!!θελει ο ενας φιλος μου να παρει το lg optimus g f180 απο merimobiles.θα ηθελα να ρωτησω

1)Το κινητο παιζει καννονικα εδω?δηλαδη 3g,4G?

2)εχει διαφορα στις ρομς δηλαδη αμα φλασσαρει απο το E975 θα εχει προβλημα?

3)γενικα η αποψη σας για το κινητο αυτο?

σας ευχαριστω

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

πιο ψηλα δυστυχως δε γινεται :(

Ουπς sorry!Νομιζα οτι ειχε βγει kernel που να υποστηριζει overclock!

Σε γενικες γραμμες ομως αυτο ισχυει με τις custom-ιες!

...Νίκος...

Δεν πιστευω οτι το ξεχασαν. Υπαρχει η φημη οτι θα την παρει. Περιμενουμε και την ανακοινωση.

καλησπερα παιδια!!θελει ο ενας φιλος μου να παρει το lg optimus g f180 απο merimobiles.θα ηθελα να ρωτησω

1)Το κινητο παιζει καννονικα εδω?δηλαδη 3g,4G?

2)εχει διαφορα στις ρομς δηλαδη αμα φλασσαρει απο το E975 θα εχει προβλημα?

3)γενικα η αποψη σας για το κινητο αυτο?

Το 3g 4g δουλευουν κανονικα.Αλλα θα πρεπει να φλασαρει καποια 975 ρομ πρωτα

Το μονο που θα λειπει ειναι οτι δεν εχει ραδιοφωνο γιατι το f 180 εχει τηλεοπτικο δεκτη αντι για το ραδιοφωνο

Αλλα γιατι δεν ψαχνει απο εδω κατι? Απο οτι ειδα εχει τσιμπησει λιγο η τιμη στα 215 ευρω τωρα

Ενδιαφερον αυτο, δηλαδη ο καθε πυρηνας μπορει να τρεχει σε διαφορετικη συχνοτητα (σε ενα συγκεκριμενο ευρος και σταθμες) αναλογα με τις εργασιες. Ομως τι σημαινει το "κλειστοι"; Δεν μπορει ενα widget να απενεργοποιοει τελειως τους πυρηνες. Φανταζομαι οτι θα τρεχουν στην ελαχιστη συχνοτητα (384MHz) με 0% χρηση και θα απαγορευει τη χρηση τους και κα'επεκταση την αυξηση στη συχνοτητα.

δες εδω :)

http://farm4.staticflickr.com/3777/12225958613_c9d390eeeb_c.jpg

Ουπς sorry!Νομιζα οτι ειχε βγει kernel που να υποστηριζει overclock!

Σε γενικες γραμμες ομως αυτο ισχυει με τις custom-ιες!

δεν παει παραπανω λογω επεξεργαστη ;)

dj στειλε pm!

Έχω Vodafone & ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΛΟΓΗ LTE... Ενω με Cosmote εχει κανονικα... τι γινεται ? υπαρχει λυη σε αυτο ? αν βαλω ΑΛΛΗ ROM θα δουλεψει ?

Ωχχ πλακα κανεις; :X Με αυτο τον τροπο θα δουλευει και stock ετσι; Δηλαδη να μην απαιτει root και καποιο προγραμμα τυπου Android Tuner ή και αλλαγη kernel.

Απο τα λεγομενα καποιον ψαγμενων το κηνιτο μας δεν θα παρει kitkat πολυ πηθανον να παραμηνει στην 4.1.2 Η LG θα δωσει kitkat μονο σε συσκευες που εχουν βγει πρωτη φωρα απο το 2013 και μετα το δικο μας βγηκε το 2012

Απο τα λεγομενα καποιον ψαγμενων το κηνιτο μας δεν θα παρει kitkat πολυ πηθανον να παραμηνει στην 4.1.2 Η LG θα δωσει kitkat μονο σε συσκευες που εχουν βγει πρωτη φωρα απο το 2013 και μετα το δικο μας βγηκε το 2012

Απογοήτευση, το κινητό μας είναι από άποψη hardware, κλώνος ουσιαστικά του nexus 4, (με εξαίρεση τα mpixels της κάμερας και την χωρητικότητα της μνημης), δεν θα ήταν ιδιαίτερος κόπος γι' αυτούς η αναβάθμιση, θέλουν προφανώς μας στείλουν στο g2 και στους διαδόχους του.

Ωχχ πλακα κανεις; :X Με αυτο τον τροπο θα δουλευει και stock ετσι; Δηλαδη να μην απαιτει root και καποιο προγραμμα τυπου Android Tuner ή και αλλαγη kernel.

δεν εχω αλλαξει kernel και οπως βλεπεις δεν εχω ενεργοποιημενο custom governor :p βαλτο αυτο το προγραμματακι, εχει απειρες ρυθμισεις+πληροφοριες ;) νομιζω βεβαια θελει το xposed... εδω απλα βλεπεις πληροφοριες για τον επεξεργαστη :)

θα παρουμε σιγουρα ;)

Απογοήτευση, το κινητό μας είναι από άποψη hardware, κλώνος ουσιαστικά του nexus 4, (με εξαίρεση τα mpixels της κάμερας και την χωρητικότητα της μνημης), δεν θα ήταν ιδιαίτερος κόπος γι' αυτούς η αναβάθμιση, θέλουν προφανώς μας στείλουν στο g2 και στους διαδόχους του.

βασικα ειναι το ιδιο πραγμα το να μην ηταν ιδιο με το nexus4 καθως αλλαζει ολο το σκιν απο πανω...

οχι, ολα stock+root+unlocked :)

οχι, ολα stock+root+unlocked :)

Αν ψαξεις στο xda νομιζω εχει βγει kernel που να υποστηριζει under/over clock.Το μαμα kernel παει μεχρι εκει οχι ο επεξεργαστης ;)

...Νίκος...

Ειμαι με ΜΑΜΑ ROM + root... Χρειαζεται να αλλαξω ROM ? ΠΑιζει να δω καλυτερη μπαταρια/ταχυτητα σε αλλη ROM ?

Επισης για το 4G της Vodafone καμια αποψη ? τι να κανω ? Φτιαχνει ? η οχι ?

Ειμαι με ΜΑΜΑ ROM + root... Χρειαζεται να αλλαξω ROM ? ΠΑιζει να δω καλυτερη μπαταρια/ταχυτητα σε αλλη ROM ?

Επισης για το 4G της Vodafone καμια αποψη ? τι να κανω ? Φτιαχνει ? η οχι ?

Μην ασχοληθεις δεν αξιζει.Απλα κουβεντα κανουμε.Για να δεις 4g με βονταφον πρεπει να σου ερθει επισημη ενημερωση λογισμικου.Ψαξε βασικα μηπως σου εχει ερθει και δεν την εχεις κανει

...Νίκος...

Μην ασχοληθεις δεν αξιζει.Απλα κουβεντα κανουμε.Για να δεις 4g με βονταφον πρεπει να σου ερθει επισημη ενημερωση λογισμικου.Ψαξε βασικα μηπως σου εχει ερθει και δεν την εχεις κανει

Τι εννοεις ? ΑΝ Αλλάξω αλλη ROM δεν θα δω φως ? εκανα ελεγχο για ενημερωσεις & δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ

Αν ψαξεις στο xda νομιζω εχει βγει kernel που να υποστηριζει under/over clock.Το μαμα kernel παει μεχρι εκει οχι ο επεξεργαστης ;)

εισαι σιγουρος; γιατι θυμαμαι να το εχω διαβασει οτι παει μεχρι το 1.5... under κανεις και ετσι :)

Αμφιβαλλω για αυτο. Εδω υπαρχουν φημες οτι ηδη το ετοιμαζουν.

δεν εχω αλλαξει kernel και οπως βλεπεις δεν εχω ενεργοποιημενο custom governor :p βαλτο αυτο το προγραμματακι, εχει απειρες ρυθμισεις+πληροφοριες ;) νομιζω βεβαια θελει το xposed... εδω απλα βλεπεις πληροφοριες για τον επεξεργαστη :)

Ισως καποια αλλα στιγμη γιατι δεν εχω κανει root. :p Οχι απο θεμα διαδικασιας αλλα γιατι ειναι ηδη τουμπανο και δεν εχεις αναγκη απο ram ή rom για να ξεφορτωθεις το bloatware.

Τι εννοεις ? ΑΝ Αλλάξω αλλη ROM δεν θα δω φως ? εκανα ελεγχο για ενημερωσεις & δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ

Τι φως να δεις; Αγοράζοντας το παλιο-lg

όλοι είδαμε το φως με τη μια :p

το QSlide μπορω να το αφαιρεσω απο τη Status bar ?

Root/unlock και φλασαρισμα απο cwm το qslide hide

Root με framaroot, unlock με freegee. Πιο εύκολο δε γίνεται :)

• The title was changed to LG Optimus G (E975)