pgetsopoulos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 δε νομιζω να εχεις προβλημα.. αλλα μπορεις να calibrαρεις την μπαταρια με καποια εφαρμογη... η wipe battery statistics ( δεν ξερω αν κανουν ιδια δουλεια ομολογω) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 δεν ξερω αν υπαρχει λογος.. ετσι ηταν απο την αρχη Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Πισω γραφει optimus g ,απο κατω το Μ και απο κατω mercury. Η ασπρη ειναι πολυ καλη,οντως. Καλημερα. χμμ μαλιστα, μου εστειλε τοτε απο την καινουρια παρτιδα γιατι βλεπω οτι πλεον μετα το σηματακι Μ γραφει Goospery. "Mercury will be featuring its brand ‘GOOSPERY’, which was launched in 2013. “GOOSPERY” is the new brand of “MERCURY”. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 αληθεια γιατι το βγαζεις το bumper? Για να αισθάνομαι στο χέρι την ποιότητα υλικών κατασκευής στο 100% και να χαίρομαι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Για να αισθάνομαι στο χέρι την ποιότητα υλικών κατασκευής στο 100% και να χαίρομαι :D :thumbup: έχεις απόλυτο δίκιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Έχω τη θήκη της Nilkin και πραγματικά είναι εκνευριστική και κρύβει το κινητό. Τα bumper μου φαίνονται φτηνιάρικα, έχει κανείς pouch να μου πει αν βολεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Το έβαλες πάνω και φαίνεται φθηνιαρικο;; Κάνεις μεγάλο λάθος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Νίκο την κάμερα την καλύπτει καλά; σηκώνει αρκετά το κινητό; όσα review είδα είναι με την έκδοση που η κάμερα δεν εξέχει Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Πέτρο φαίνεται να είναι στο όριο. Δεν είμαι σίγουρος αν ακουμπάει η όχι γιατί με το μάτι φαίνεται να είναι στην ευθεία ίσως και 1/5 του χιλιοστού πιο μέσα ξερωγω :p Γρατσουνιές πάντως δεν έχει η κάμερα μου, ούτε είναι σηκωμένο σε ευθεία επιφάνεια στο σημείο της κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 :p Αυτό μόνο με προβληματίζει γιατί η mercury βγαίνει 1 χιλιοστό τουλάχιστον... Προς το παρόν πάω για λευκή ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Το έβαλες πάνω και φαίνεται φθηνιαρικο;; Κάνεις μεγάλο λάθος :) Από τις φώτο που βλέπω, ακόμα και το διάφανο μου φαίνεται κάπως. Βασικά έλεγα pouch καθώς με έχει βολέψει 3 χρόνια τώρα με το Desire μου, καμία γρατζουνιά στην οθόνη και αν πέσει με το pouch ούτε γάτα ούτε ζημιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Μα δεν έχει διάφανο. Για το αυθεντικό bumper της lg νομίζω μιλάνε όλοι. Εγώ αυτό έχω τουλάχιστον :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 ενταξει το ξερω οτι σιγουρα δεν θα εχει καμια σχεση σαν ποιοτητα αλλα τωρα εχω αυτην http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Case-LG-Optimus-G-Black.htm και μου σπαει τα νευρα που οπως παταει στις ακρες ξεκολλαει το screen protector.. δεν θα εχω τετοιο προβλημα με την mercury tpu λετε? εε και οπως και να το κανουμε το νιωθω πιο "ασφαλες" αμα το βλεπω οτι υπαρχει καπακι που προστατευει και την οθονη :p Δεν φταίει η θήκη για το ότι ανασηκώνεται το screen protector! φταίει το ίδιο το protector της sentio... με την ίδια θήκη άλλαξα μεμβράνες και έβαλα κάτι pyro απ τα public οι οποίες έχουν κάποια μικρά περιθώρια στις άκρες και τώρα είναι μια χαρά! απέκτησα βέβαια 2-3 γρατζουνιές μέχρι να την αλλάξω... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Μηπως ενας καλος συμφορουμιτης μπορει να μου δωσει ενα λινκ(ebay κατα προτιμηση) για το αυθεντικο bumper της lg? Ευχαριστω προκαταβολικα :))))) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zigo13 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Νέος κάτοχος εδώ και 1 μήνα του Κινητού και super ευχαριστημένος από τη χρήση του θα πρότεινα 2 θήκες που χρησιμοποιώ εναλάξ στο κινητό μας . http://www.ebay.co.uk/itm/130948372737?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Είναι πραγματικά το γνήσιο pumper της LG.Και: http://www.ebay.co.uk/itm/271202992275?var=570157117072&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 για μεγαλύτερη προστασία αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο βολική είναι άλλο τόσο κρύβει τις χάρες του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Και εγω θα ηθελα ενα μπαμπερακι σαν αυτο.αλλα στην ελλαδα τα πουλανε 30 ευρω..πολλα δεν ειναι;μηπως κανεις καλος συνφορουμιτης θα ηθελε να μου πουλησει το δικο του;;:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_XrS_ Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) Μηπως ενας καλος συμφορουμιτης μπορει να μου δωσει ενα λινκ(ebay κατα προτιμηση) για το αυθεντικο bumper της lg? Ευχαριστω προκαταβολικα :))))) Εγώ το είχα πάρει από εδώ (έχει τελειώσει βέβαια η αρχική αγγελία αλλά ψάχνοντας λίγο είδα οτι την έχει ξαναβάλει με άλλο id...) Αποστολή από Κορέα με συστημένο και tracking number (:!:), συσκευασμένο μέσα σε χάρτινο κουτί και επιπλέον bubble wrap :shock: Το πρόβλημα με τα screen protectors που ανασηκώνονται, απ' ότι κατάλαβα υπάρχει γενικά με όλες τις θήκες αυτού του είδους όταν όταν το sp είναι ακριβώς απ' άκρη σε άκρη και δεν αφήνει ένα ελάχιστο περιθώριο επίσης με το συγκεκριμένο bumper, αν θέλουμε να αποφύγουμε τις γρατσουνιές χρειάζεται protector και για το πίσω μέρος του κινητού... Edited January 22, 2014 by _XrS_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Εγώ το είχα πάρει από εδώ (έχει τελειώσει βέβαια η αρχική αγγελία αλλά ψάχνοντας λίγο είδα οτι την έχει ξαναβάλει με άλλο id...) Αποστολή από Κορέα με συστημένο και tracking number (:!:), συσκευασμένο μέσα σε χάρτινο κουτί και επιπλέον bubble wrap :shock: Το πρόβλημα με τα screen protectors που ανασηκώνονται, απ' ότι κατάλαβα υπάρχει γενικά με όλες τις θήκες αυτού του είδους όταν όταν το sp είναι ακριβώς απ' άκρη σε άκρη και δεν αφήνει ένα ελάχιστο περιθώριο επίσης με το συγκεκριμένο bumper, αν θέλουμε να αποφύγουμε τις γρατσουνιές χρειάζεται protector και για το πίσω μέρος του κινητού... Ευχαριστω πολυ.θα το παρω μαλλον.θα ψαξω και για protector πλατης τοτε.αν και δεν τα πολυσυμπαθω γιατι πολλες φορες βγαζοντας τα μπορει ναχουν αποχρωματισει ορισμενες φορες την πλατη του κινητου.μπορει να φταιει και η ποιοτητα τους βεβαια.γιαυτο ρωτησα για λινκ για το μπαμπερ για να ειναι αξιοπιστος ο πωλητης,να τοχει στειλει σε καποιον αποδω και ναναι καλο. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) τι να κανω ρε παιδια!? http://i39.tinypic.com/34snkhg.jpg Edited January 22, 2014 by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ποση ωρα οθονη βγαζεις;εγω με την φωτεινοτητα στο 70 τα εκατο βγαζω περιπου 4 ωρες οθονη με wifi μονο.σε καθημερινη βαση αυτο.χωρις 3g και δεδομενα ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 εχει εδω και μερες που το android OS καιει πολυ μπαταρια, εχω κλεισει σχεδον τα παντα. Το κινητο μενει awake συνεχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Μηπως να παρεις ενα μπακ απ και να κανεις μια επαναφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Κάποιο πρόγραμμα στην κάνει τη ζημιά, βάλε wakelockdetector ή betterbatterystats να δεις τί κρατά το κινητό ξύπνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_XrS_ Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 θα ψαξω και για protector πλατης τοτε.αν και δεν τα πολυσυμπαθω γιατι πολλες φορες βγαζοντας τα μπορει ναχουν αποχρωματισει ορισμενες φορες την πλατη του κινητου. ευτυχώς το LG έχει γυαλί στην πλάτη οπότε δεν υπάρχει θέμα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Κάποιο πρόγραμμα στην κάνει τη ζημιά, βάλε wakelockdetector ή betterbatterystats να δεις τί κρατά το κινητό ξύπνιο. καλησπερα και ευχαριστω. Ειχα Gsam & BetterBatteryStats αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω ακριβως τι κανει τη ζημια. Με το wakelockdetector το βρηκα αμεσως και ηταν το Facebook, το εβγαλα και ολα καλα, θα το βαλω παλι αυριο να δω αν κανει τα ιδια. By the way εχω το beta Facebook και ειναι πολυ ωραιο , οκ, εκτος του battery drain που μου εκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts