johnskordas Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 το εκανα αλλα δε το βλεπει...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 το εκανα αλλα δε το βλεπει...! Οταν το συνδεεις βγαζει το εικονιδιο στο κινητο και στο pc οτι κατι ενωσες; Εχει και μια επιλογη να βαλει τους οδηγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnskordas Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Το κάνει αυτό αλλά για κάποιο λόγο δεν κάνει μάλλον εγκατάσταση. Πως θα την κάνω χειροκίνητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Για βαλε μια το driver απο εδω http://www.lg.com/sg/support-mobile/lg-Optimus-G-LG-E975 και το pc suite αν το θες ειναι εδω http://www.lg.com/sg/support-mobile/lg-Optimus-G-LG-E975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnskordas Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω άμεσα. Το δοκιμασα και λειτουργησε κατεβαζοντας και κανοντας εγκατασταση.. Ευχαριστω πολυ ! Edited November 6, 2013 by johnskordas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Στην πλατη που εχει το αυτοκολλητο με το ιμει εχει ζελατινα το κινητο ? Το νεξους 4 ειχε εδω δεν μπορω να καταλαβω Edited November 6, 2013 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Καλως ηρθα στην παρεα των κατοχων του LG G ! Υπεροχο ειναι παιδια! Θελω μια βοηθεια, ως προς το ποια θηκη να επιλεξω για το κινητο. Θελω μια που να το προστατευει αρκετα, με τα πλαινα να εχουν περιθωριο ωστε να μη βρισκει στην οθονη αν πεσει με "τα μουτρα" . Πειτε μου σας παρακαλω, εσεις με ποιες θηκες το ντυσατε το κουκλακι μας :D Θηκες mercury. Πολυ ευχαριστημενος Ελαχιστα εχει περιθωριο στα πλαινα παντως... Edited November 6, 2013 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Link?.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Link?.......... http://www.ebay.com/itm/LG-OPTIMUS-G-E975-GSM-MERCURY-TPU-JELLY-GEL-RUBBER-SILICON-GUARD-SKIN-CASE-COVER-/111030890418?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item19d9f4efb2 Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Εγώ πήρα μια Sentio από το Πλαίσιο και μου αρέσει αρκετά. Δίνει στο κινητό όγκο ώστε να κάθεται καλύτερα στο χέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 εχε το κινητο τελικα μεμβρανη στην πλατη απο το εργοστσιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Εγώ πήρα μια Sentio από το Πλαίσιο και μου αρέσει αρκετά. Δίνει στο κινητό όγκο ώστε να κάθεται καλύτερα στο χέρι. Βρε καλως τον!! Νομιζα οτι ειχες αποσυρθει απο το στιβο των smarts. Καλοριζικο bomber!:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak1s Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Η καλυτερη θηκη για οσους το πηρανε με 130€ m.ebay.com/itm/130976797112?nav=SEARCH&sbk=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak1s Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 m.ebay.com/itm/111121399969?nav=SEARCH&sbk=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newworld Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Εγω παρηγγειλα αυτη τη διαφανη απο ebay http://www.ebay.co.uk/itm/271309075300?var=570206568920&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool_J Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Λοιπόν βρήκα λύση με το notification led οποιος ενδιαφέρεται δουλέυει με το application Light Flow, root & κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις. Υπολειτουργεί βέβαια καθώς δεν μπορείς να ρυθμίσεις το blinking rate, αλλά μπροστά στο τίποτα καλό είναι. Τέλος για τους φίλους που παραπονέθηκαν με το WiFi μπορώ να πω δουλεύει μια χαρά προς το παρόν και δεν έχω κανένα θέμα. Το δοκίμασα δίπλα δίπλα με το Samsung S4 και βγάζει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Ούτε έχει θέμα με το σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 καλησπερα σε ολους... ειμαι απο σημερα νεος κατοχος του κινητου... πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες... εχω μια απορια... πως μπορω να δω το τηλεφωνο σαν σκληρο δισκο για να περασω αρχεια και φωτογραφιες? μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος? Αν δεν θέλεις να μπλέκεις με καλώδια, μπορείς να συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή μέσω Wi-Fi. Δες την επιλογή για δίκτυο αρχείων στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 στην kitkat?? :) Δοκιμάστηκε στην έκδοσή 4.4 με το Trickster mod και ο kernel κρασάρει. Επίσης δοκιμάστηκε και το Lightflow άλλα δεν δουλεύει. Έχω την εντύπωση ότι δούλευε με την PAC Rom αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Εκτός των άλλων θετικών ,που ανέφεραν οι καινούργιοι κάτοχοι ,να συμπληρώσω και εγω ,σαν νεος κατοχος,την άριστη διάρκεια της μπαταρίας.Δεν θυμαμαι άλλη συσκευη τέτοιων δυνατοτήτων ,στις 4,7-4,8 ινσες που πέρασε απο τα χέρια μου ,να μου βγάζει άνετα μια ολόκληρη ημερα.Λίγο καλύτερες φωτο να έβγαζε ,σε μη φωτεινά μέρη, και θα ήταν ......τέλειο Αααααα ξέχασα ,και το ηχείο σε άλλη θεση. Edited November 6, 2013 by petrosa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Έτσι ακριβώς είναι το θέμα μπαταρία. Εγώ προσωπικά δεν περίμενα με ΤΙΠΟΤΑ να δω αυτονομία ανάλογη του σ3 (αναφέρω αυτό λόγο ίδιας χωρητικότητας) με ips οθόνη!! Πραγματικά πολύ καλή διαχείριση ενέργειας στο θέμα οθόνη. Το λογικό θα ήταν να έχει 25-30% λιγότερη αυτονομία μόνο και μόνο από την οθόνη. Το wifi παιδιά δεν έχει θέμα. Είναι τέλειο. Πριν πω κάτι τέτοιο πάντα δοκιμάζω τις συσκευές σε στάνταρ σημεία/καταστάσεις για να μπορώ να συγκρίνω με όσο μεγαλύτερη ακρίβεια γίνεται. Ναι, η κάμερα είναι άθλια για την κατηγορία του όπως βαρέθηκα να λέω και να μαλώνω :p Επίσης οι προθέσεις μου να "χαϊδέψω αυτιά" η να είμαι ελαστικος, φαίνονται από την αρχή όταν αγοράζω μια συσκευή.. Εν ολίγοις, οχι..! Μπορεί να "αγαπάω" μια συσκευή, να μου ταιριάζει απίστευτα, να μην με ενδιαφέρουν τα μείον της, αλλά θα τα αναφέρω σαν μείον όπως και να έχει. Ακόμη και αν είναι απειροελάχιστης σημασίας. Πάρτε το τελευταίο σαν "γνωριμία" οι νέοι κάτοχοι..! :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 εχει παντως καλυτερο wifi απο το HTC One :) Θηκες mercury. Πολυ ευχαριστημενος Ελαχιστα εχει περιθωριο στα πλαινα παντως... υπεροχη θηκη, την εχω σε μαυρη :) transparent status bar εχει βαλει κανεις σε stock rom; δυστυχως οχι, με τιποτα :( Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool_J Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ρε παιδιά τι παίζει με το αυτοκόλλητο του IMEI & του S/N πίσω? Γιατί άσπρισε από το κακό του σε 2 μέρες? Λίγο να το κάνεις με το νύχι ξεφτίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosathns Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 παιδια μια βοήθεια. μετά απο χρόνια με iphone είμαι λιγο ασχετος με android και ειδικα με το να περνάω rom κτλ... μετά από ωρες ψαξίματος και δυσκολιών επειδή έχω και μακ, έχω κάνει root, έκανα unlock με αυτό το freegee. τώρα το μονο που μένει είναι να κάνω flash rom έτσι; οταν μπαίνω στο recovery λεει όμως install from sd card, ενώ το lg έχει μόνο internal storage. κάνω κατι λάθος, ή συνεχίζω από εκεί και ας λέει για sd? αν έχετε και κανα λινκ με καναν οδηγό να τα εξηγει βήμα βήμα γιατί σε αυτό το xda πελάγωσα... thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ρε παιδιά τι παίζει με το αυτοκόλλητο του IMEI & του S/N πίσω? Γιατί άσπρισε από το κακό του σε 2 μέρες? Λίγο να το κάνεις με το νύχι ξεφτίζει Μια μέρα θα ξυπνήσεις και θα χει φύγει όπως και μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ρε παιδιά τι παίζει με το αυτοκόλλητο του IMEI & του S/N πίσω? Γιατί άσπρισε από το κακό του σε 2 μέρες? Λίγο να το κάνεις με το νύχι ξεφτίζει Δεν υπάρχει λόγος να το κρατήσεις το αυτοκόλλητο. Εγώ το έβγαλα μαζί με τις ζελατίνες όταν το πήρα. παιδια μια βοήθεια. μετά απο χρόνια με iphone είμαι λιγο ασχετος με android και ειδικα με το να περνάω rom κτλ... μετά από ωρες ψαξίματος και δυσκολιών επειδή έχω και μακ, έχω κάνει root, έκανα unlock με αυτό το freegee. τώρα το μονο που μένει είναι να κάνω flash rom έτσι; οταν μπαίνω στο recovery λεει όμως install from sd card, ενώ το lg έχει μόνο internal storage. κάνω κατι λάθος, ή συνεχίζω από εκεί και ας λέει για sd? αν έχετε και κανα λινκ με καναν οδηγό να τα εξηγει βήμα βήμα γιατί σε αυτό το xda πελάγωσα... thanks Ναι από εκεί. Sdcard λένε τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Για ποιο λόγο όμως να περάσεις custom στο κινητό; Εμπειρία iPhone θα έχεις σε στοκ ρομ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts