alex21 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 το απεριόριστα 45 λες? αυτό έχει 400mb και έχει κανονικά 4G, σύμφωνα με το site της κοσμοτέ είναι το πιο χαμηλό 4G που έχουν... εγώ είχα κανονικά (με το πρόγραμμα "παλαιό 25") μέχρι χθες, απο σημερα όταν του βάζω LTE δεν παίρνει καν σήμα Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 εχω το παλιο απερ 35 απο μια προσφορα που εδινε διπλασια λεπτα και μβ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 δεν μπορώ να βρω πουθενά στο site της κοσμοτέ τα παλιά απεριόριστα για να δω ποια έχουν 4G.... για αυτό ρωτάω...μήπως το έχουν καταργήσει από το παλαιό 25 που έχω εγώ και στο παλαιό 35 που έχεις εσύ το έχουν αφήσει??? που να ξέρεις θα μου πεις :P Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 στο παλιο απερ 35 εχω κανονικα 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 ναι , μου το είπες και πιο πάνω.ok. ευχαριστώ. να είσαι καλά. θα επικοινωνήσω με την κοσμοτέ. :happy: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Ξερουμε με πια κουριερ θα στειλει(αν στειλει) η vodafone τα optimus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 απερ. 20 εχω σημερα κανονικα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 απερ. 20 εχω σημερα κανονικα :) οποτε σίγουρα πια το πρόβλημα είναι δικό μου. θα τους πάρω αύριο να δω ;) ευχαριστώ Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) Κυκλοφόρησε rom με kitkat http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2509457 Edit: Τώρα είδα ότι το ανέφερε ένας φίλος νωρίτερα. Την δοκίμασε κάποιος να μας πει εντυπώσεις? Edited November 4, 2013 by pektis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drsplayup Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 ρε παιδες εσεις που το χετε ρουταρει σας παιζει κανονικα τα βιντεο στο youtube? γιατι εγω εχω ρουταρει ενα tablet samsung galaxy tab II 7.0 και δεν μου παιζει τα βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Δεν υπάρχει κανένα θέμα με το ρουτ σε καμία συσκευή. 3 αρχεία μπαίνουν στο σύστημα, that's all. Μόνο από λάθος του χρήστη μπορεί να υπάρξει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxerkaterini Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 επειδη λογικα απο μεθαυριο θα το εχω στα χερια μου..και επειδη τελευταιες σελιδες ειναι τελειως off topic μπορει καποιος που το εχει να πει 2 κουβεντες για το κινητο? ποσο διαρκει η μπαταρια.. απο καμερα πως παει... κ ποια εκδοση android εχει αυτην την στιγμη... και γενικα την αισθηση που δινει το κινητο..αν τρωει κολληματα κτλ.. προερχομαι απο galaxy nexus οποτε τα standar μου ειναι πολυ ψηλα!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Χρησιμοποίησε την αναζήτηση φίλε μου. Η συσκευή είναι παλιά, οπότε έχουν γραφτεί υπερβολικά πολλά! Επίσης αν όντως ψάξεις έστω τις τελευταίες σελίδες, θα δεις οτι υπάρχουν απαντήσεις σε όλες σου τις ερωτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 επειδη λογικα απο μεθαυριο θα το εχω στα χερια μου..και επειδη τελευταιες σελιδες ειναι τελειως off topic μπορει καποιος που το εχει να πει 2 κουβεντες για το κινητο? ποσο διαρκει η μπαταρια.. απο καμερα πως παει... κ ποια εκδοση android εχει αυτην την στιγμη... και γενικα την αισθηση που δινει το κινητο..αν τρωει κολληματα κτλ.. προερχομαι απο galaxy nexus οποτε τα standar μου ειναι πολυ ψηλα!! :lol: Χμμ, πηρες δηλαδή μια συσκευή που δεν έχεις ιδέα αν ειναι Καλή, ούτε καν αν καλύπτει τα βασικά στάνταρ σου:confused: Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 επειδη λογικα απο μεθαυριο θα το εχω στα χερια μου..και επειδη τελευταιες σελιδες ειναι τελειως off topic μπορει καποιος που το εχει να πει 2 κουβεντες για το κινητο? ποσο διαρκει η μπαταρια.. απο καμερα πως παει... κ ποια εκδοση android εχει αυτην την στιγμη... και γενικα την αισθηση που δινει το κινητο..αν τρωει κολληματα κτλ.. προερχομαι απο galaxy nexus οποτε τα standar μου ειναι πολυ ψηλα!! :lol: Το παραμυθι με τα Nexus πρεπει σιγα σιγα να τελειωσει, ειχα και εγω Nexus και ηταν πολυ αδεια και βαρετη η εμπειρια. Ασε που παθαινεις ψυχωση ποτε θα βγει ενα εκδοση λες και δεν σου κανει η τοσο τρομερη εμπειρια που προσφερει το λειτουργικο αδειο! Το G με εχει κανει να μην ασχολουμαι με το τι αλλα κινητα βγαινουν και ποια εκδοση φοραει. Καμερα του ειναι μετρια αλλα μεχρι εκει, τιποτα αλλο. Ολα τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthPeter Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Παιδιά κάπου προς την αρχή του thread διάβασα ότι είναι καλό για τη μπαταρία να φορτίζεται απο 30% και πάνω για καλύτερη διάρκεια ζωής,ισχύει ; Επειδή εμένα τώρα μου ήρθε τις πρώτες 5-6 φορτίσεις το αφήνω να κλείσει και μετά το φορτίζω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Παιδιά κάπου προς την αρχή του thread διάβασα ότι είναι καλό για τη μπαταρία να φορτίζεται απο 30% και πάνω για καλύτερη διάρκεια ζωής,ισχύει ; Επειδή εμένα τώρα μου ήρθε τις πρώτες 5-6 φορτίσεις το αφήνω να κλείσει και μετά το φορτίζω ; απο την προσφορα της vodafone το πηρες ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ήρθαν τα πρώτα. Το ενα έφτασε και το άλλο σε μια δυο μέρες. Το τρίτο δεν θα το στείλουν αλλά δεν το κυνήγησα καθόλου. Ας το πάρει κανένας άλλος αφού μπορω να βολεψω δικο μου με άλλη συσκευή εξίσου φθηνή :) Ναι peter, η μπαταρίες λιθίου είναι καλό να μην πέφτουν πολύ. Οπότε μπορείς το φορτίζεις και μέχρι να φορτίσει. Δε χρειάζεται άλλο. Μια δυο πλήρης φορτισεις/αποφορτισεις το μήνα είναι αρκετες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 ελπιζω νζ παρουνε ολοι εγω περιμενω την πεμπτη ειχες καποια ενημερωση πριν τα παραλαβεις ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ήρθε και το δεύτερο. Για την μια δεν είχα ενημέρωση. Για την άλλη παραγγελία με τα δυο που μου βγάλαν ενα είχα (μου ειπαν οτι πρέπει να μου δώσουν ένα απλά και ειπα οκ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 xsposed theme engine δουλευει στο κινητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthPeter Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 απο την προσφορα της vodafone το πηρες ? Σορυ για το off topic Ναι,από τη προσφορά ακριβώς μόλις άνοιξε για δεύτερη φορά το e-shop της voda. Ωστόσο το 2ο που παρήγγειλα μετά από κανα 10-15λεπτο για την αδερφή μου και είχα επιλέξει παραλαβή από κατάστημα μου είπαν ότι δε θα ρθει :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλώς σας βρήκα λοιπόν, αφού από σήμερα είμαι και εγώ ευτυχής κάτοχος του LGOG. Από voda αλλά με περιπέτεια, καθώς Παρασκεύη βράδυ το παρήγγειλα στα 300€ και το Σάββατο το πρωί έκανε 129€! Τελικά προς τιμήν της Voda μου το έδωσαν στα 129€. Το κινητό είναι στο φορτιστή για την "καθιερωμένη" φόρτιση των 8-10 ωρών και ψάχνω για θήκη. Στο Desire χρησιμοποιώ pouch και με έχει βολέψει αρκετά, αλλά δεν βρίσκω ίδια για το LGOG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Γεια σας παιδιά μια ερώτηση γιατί κάτι μάλλον έχω κάνει και μου έχει φάει τα mb το λειτουργικό σύστημα και δεν το πήρα γραμμή..... Τι λέτε να κοιτάξω? Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 KitKat γρηγορο και χωρις προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts