oug Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 παιδια κανεις δε ξερει τι θα γινει θα μαθουμε αυριο παντως καμια 2000 κομματια πρεπει να ειχαν ζητηση,δε νομιζω να υπαρχουν τοσα για να δωσουν,οποτε μικρο καλαθι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 χθές το μεσημέρι που επισκέφθηκα τελευταία στιγμή ένα κατάσητημα vodafone της περιοχής μου, όταν μπήκα να το παραγγείλω μου είπε απλώς αφήνεις τα στοιχεία σου και έναν αριθμό να επικοινωνήσουμε μαζί σου, όμως ο υπάλληλος μου είπε ήδη εξαντλήθηκαν όλα και απλώς από βδομάδα κάνουν μερικές παραδώσεις, το δικό τους κατάστημα είχε μονάχα 10 συσκευές και εγώ ήμουνα ο 22ος, οπότε μου λέει αν βρεθεί από την αλυσίδα κανένα stock και φέρουμε ξανά. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Εγώ περιμένω απο τετάρτη πέμπτη να δω αγγελίες για σφραγισμένα και τιμες ελα ντε θα βγουν οι γνωστοι αγνωστοι εμποροι να τα πουλανε με 300αρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Λοιπον θα εξηγησω αναλυτικα τι εγινε στην περιπτωση μου και ισως να βγουν καποια συμπερασματα για το τι εγινε........χθες το πρωι ειδα την προσφορα και πηγα σε καταστημα vodafone..........11 το πρωι......και το παραγγειλα..... μαλιστα ο υπαλληλος μπηκε μπροστα μου στο σιτε της αποθηκης τους που βλεπουν διαθεσιμοτητες αυτοι και ειχε ακομα καποια κοματια και ειδα με τα ματια μου την παραγγελια που εκανε για εμενα την οποια και δεκτηκε το συστημα κανονικα...και μειωσε ενα κοματι απο το αποθεμα..... τεταρτη - πεμπτη μου ειπαν θα το εχω στα 129 ευρο.................δεν υπαρχει αυτη η τιμη ουτε στο εξωτερικο ουτε πουθενα για το optimus g...........τολμω να πω οτι ειναι η καλυτερη προσφορα σε smartphone τοσο υψηλων χαρακτηριστικων που εχω δει ποτε στην ελλαδα σιγουρα..........129 ευρο πλακα μας κανουν!!!!!!!!!!!!!!!!!..... σε καταστημα vodafone ετοιμοπαραδοτο εδω στην πολη μου (ηρακλειο κρητης ) πηρα και στα 14 καταστηματα που υπαρχουν και δεν το ειχε κανεις!!!!!!!! Ομως εγω οντας εμπειρος σε παρομοιες καταστασεις....... πχ περισυ με μια πολυ καλη προσφορα που ειχε το multirama για το asus padfone που παρελαβαν οι ιντερνετικοι και οι των μαγαζιων οι περισσοτεροι πηραν ...........μην πω τι .............θα μας κοψουν................... εκανα παραγγελια και σε μαγαζι vodafone σημερα το πρωι οπως προειπα.......... αλλα και το απογευμα μεσω eshop ακριβως στις 16:45 που μου ηρθε το εμαιλ οτι ξαναεγινε διαθεσιμο για λιγα κοματια........... ετσι το πολυ πολυ να παραλαβω 2 συσκευες (δεν με χαλαει καθολου με 250 ευρω κανω δωρο στο καπακι την μια στην κοπελα μου να τρελαθει!!!!!) αλλα τουλαχιστον 1 νομιζω θα την παρω εφοσον παρουν και οι υπολοιποι...........χαχαχαχα......... οποιος φυλαει τα ρουχα του εχει τουλαχιστον τα μισα!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D Υ.Γ. 1 Επισης οπως εμαθα μετα απο επικοινωνια μου με τα κεντρικα της vodafone κατα τις 17:30........... η διαθεσιμοτητα που βγαλανε απο το online καταστημα ηταν μικρη , διψηφιο νουμερο, σε αριθμο συσκευων......... και κρατησε απο τις 16:30 περιπου ως τις 17:10..........αυτο μαλλον επισης δειχνει σοβαροτητα......δηλαδη οτι αυτες οι λιγες συσκευες που οσοι προλαβαμε πηραμε θα παραδωθουν στα σιγουρα αλλιως αν ηθελαν να κοψουν κινηση θα το αφηναν μεχρι δευτερα να μαζεψουν καμια 10000αρα παραγγελειες......... δεν ξερω ειμαι αισιοδοξος!!!!!!......οποιος προλαβε τον κυριο ειδε........ μετα εκλεισε και παλι το συστημα και το κατεβασαν τελειως απο το σιτε τους......... οτι μου ειπε υπαλληλος που μιλησα λεω................ οσοι παρηγγειλαν παντως με πασα βεβαιοτητα θα παραλαβουν αυτο το ακουσα με πασα σιγουρια!!!!!! Ακομα ενημερωτικα........... η κοπελα μου ειπε οτι για να θεωρειτε ολοκληρωμένη η παραγγελια πρεπει να εχει ερθει επιβεβαιωτικο email σε αυτο που δηλωσαμε κατα την διαρκεια της παραγγελιας.......... με κωδικο παραγγελιας κτλπ...........σε οποιους ηρθε μου ειπε παλι με πασα βεβαιοτητα θα παραλαβουν στην διευθυνση η το καταστημα που δηλωσαν μεχρι τεταρτη - πεμπτη το αργοτερο.......... Τελος με διαβεβαιωσε οτι οι συσκευες ειναι ολοκαινουργιες και οχι refurbished απο ενα σχετικα μεγαλο stok που υπηρχε λογω αποκλειστικοτητας της vodafone για της συσκευης για ενα διαστημα στην αρχη που κυκλοφόρησε στην ελλαδα και ειχαν ξεμεινει..........αυτα. Υ.Γ. 2 Παντως ακομα δεν το πιστευω εχετε καταλαβει για την σχεση συσκευης τιμης τι εγινε......... υπαρχει πουθενα lg optimus g η οποιοδηποτε αλλο αυτης της κλασης με 130 ευρο!!!!!!!!!!! θα τρελαθουμε τελειως????? για skroutzαρετε λιγο να δειτε τι παιρνουμε με αυτα τα λεφτα.......η προσφορα της δεκαετιας με διαφορα.......... χαχαχαχαχα........... ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ εκει στην vodafone.........ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ!!!!!! Edited November 3, 2013 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Και εγώ παράγγειλα ένα στις 16.50 μετά από μαιλ διαθεσιμοτητας που μου ήρθε. Μαιλ επιβεβαίωσης δεν μου ήρθε. Αν κάποιος που δουλεύει στην Vodafone και μπορεί να μάθει ας ποσταρει εδώ, ή όποιος μάθει από άλλο σαιτ, θα τρελαθώ σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Λοιπον θα εξηγησω αναλυτικα τι εγινε στην περιπτωση μου και ισως να βγουν καποια συμπερασματα για το τι εγινε........χθες το πρωι ειδα την προσφορα και πηγα σε καταστημα vodafone..........11 το πρωι......και το παραγγειλα..... μαλιστα ο υπαλληλος μπηκε μπροστα μου στο σιτε της αποθηκης τους που βλεπουν διαθεσιμοτητες αυτοι και ειχε ακομα καποια κοματια και ειδα με τα ματια μου την παραγγελια που εκανε για εμενα την οποια και δεκτηκε το συστημα κανονικα...και μειωσε ενα κοματι απο το αποθεμα..... τεταρτη - πεμπτη μου ειπαν θα το εχω στα 129 ευρο.................δεν υπαρχει αυτη η τιμη ουτε στο εξωτερικο ουτε πουθενα για το optimus g...........τολμω να πω οτι ειναι η καλυτερη προσφορα σε smartphone τοσο υψηλων χαρακτηριστικων που εχω δει ποτε στην ελλαδα σιγουρα..........129 ευρο πλακα μας κανουν!!!!!!!!!!!!!!!!!..... σε καταστημα vodafone ετοιμοπαραδοτο εδω στην πολη μου (ηρακλειο κρητης ) πηρα και στα 14 καταστηματα που υπαρχουν και δεν το ειχε κανεις!!!!!!!! Ομως εγω οντας εμπειρος σε παρομοιες καταστασεις....... πχ περισυ με μια πολυ καλη προσφορα που ειχε το multirama για το asus padfone που παρελαβαν οι ιντερνετικοι και οι των μαγαζιων οι περισσοτεροι πηραν ...........μην πω τι .............θα μας κοψουν................... εκανα παραγγελια και σε μαγαζι vodafone σημερα το πρωι οπως προειπα.......... αλλα και το απογευμα μεσω eshop ακριβως στις 16:45 που μου ηρθε το εμαιλ οτι ξαναεγινε διαθεσιμο για λιγα κοματια........... ετσι το πολυ πολυ να παραλαβω 2 συσκευες (δεν με χαλαει καθολου με 250 ευρω κανω δωρο στο καπακι την μια στην κοπελα μου να τρελαθει!!!!!) αλλα τουλαχιστον 1 νομιζω θα την παρω εφοσον παρουν και οι υπολοιποι...........χαχαχαχα......... οποιος φυλαει τα ρουχα του εχει τουλαχιστον τα μισα!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D Υ.Γ. 1 Επισης οπως εμαθα μετα απο επικοινωνια μου με τα κεντρικα της vodafone κατα τις 5:30........... η διαθεσιμοτητα που βγαλανε απο το online καταστημα ηταν μικρη , διψηφιο νουμερο, σε αριθμο συσκευων......... και κρατησε απο τις 16:30 περιπου ως τις 17:10..........αυτο μαλλον επισης δειχνει σοβαροτητα......δηλαδη οτι αυτες οι λιγες συσκευες που οσοι προλαβαμε πηραμε θα παραδωθουν στα σιγουρα αλλιως αν ηθελαν να κοψουν κινηση θα το αφηναν μεχρι δευτερα να μαζεψουν καμια 10000αρα παραγγελειες......... δεν ξερω ειμαι αισιοδοξος!!!!!!......οποιος προλαβε τον κυριο ειδε........ μετα εκλεισε και παλι το συστημα και το κατεβασαν τελειως απο το σιτε τους......... οτι μου ειπε υπαλληλος που μιλησα λεω................ οσοι παρηγγειλαν παντως με πασα βεβαιοτητα θα παραλαβουν αυτο το ακουσα με πασα σιγουρια!!!!!! Ακομα ενημερωτικα........... η κοπελα μου ειπε οτι για να θεωρειτε ολοκληρωμένη η παραγγελια πρεπει να εχει ερθει επιβεβαιωτικο email σε αυτο που δηλωσαμε κατα την διαρκεια της παραγγελιας.......... με κωδικο παραγγελιας κτλπ...........σε οποιους ηρθε μου ειπε παλι με πασα βεβαιοτητα θα παραλαβουν στην διευθυνση η το καταστημα που δηλωσαν μεχρι τεταρτη - πεμπτη το αργοτερο.......... Τελος με διαβεβαιωσε οτι οι συσκευες ειναι ολοκαινουργιες και οχι refurbished απο ενα σχετικα μεγαλο stok που υπηρχε λογω αποκλειστικοτητας της vodafone για της συσκευης για ενα διαστημα στην αρχη που κυκλοφόρησε στην ελλαδα και ειχαν ξεμεινει..........αυτα. Υ.Γ. 2 Παντως ακομα δεν το πιστευω εχετε καταλαβει για την σχεση συσκευης τιμης τι εγινε......... υπαρχει πουθενα lg optimus g η οποιοδηποτε αλλο αυτης της κλασης με 130 ευρο!!!!!!!!!!! θα τρελαθουμε τελειως????? για skroutzαρετε λιγο να δειτε τι παιρνουμε με αυτα τα λεφτα.......η προσφορα της δεκαετιας με διαφορα.......... χαχαχαχαχα........... ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ εκει στην vodafone.........ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ!!!!!! Σε κάποιους απ' ότι ξέρω, στη δεύτερη ''φουρνιά'' της παραγγελίας, δεν ήρθε email (μάλλον έπεσε το σύστημα από υπερφόρτωση) αλλά όταν ολοκληρώθηκε η παραγγελία τους έβγαλε Κωδικό Παραγγελίας. Είναι προφανές ότι είναι το ίδιο και το αυτό με το αν ερχόταν το email, άρα και αυτοί δεν θα έχουν κάποιο πρόβλημα!!!!!!! Edited November 3, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Λοιπον θα εξηγησω αναλυτικα τι εγινε στην περιπτωση μου και ισως να βγουν καποια συμπερασματα για το τι εγινε........χθες το πρωι ειδα την προσφορα και πηγα σε καταστημα vodafone..........11 το πρωι......και το παραγγειλα..... μαλιστα ο υπαλληλος μπηκε μπροστα μου στο σιτε της αποθηκης τους που βλεπουν διαθεσιμοτητες αυτοι και ειχε ακομα καποια κοματια και ειδα με τα ματια μου την παραγγελια που εκανε για εμενα την οποια και δεκτηκε το συστημα κανονικα...και μειωσε ενα κοματι απο το αποθεμα..... τεταρτη - πεμπτη μου ειπαν θα το εχω στα 129 ευρο.................δεν υπαρχει αυτη η τιμη ουτε στο εξωτερικο ουτε πουθενα για το optimus g...........τολμω να πω οτι ειναι η καλυτερη προσφορα σε smartphone τοσο υψηλων χαρακτηριστικων που εχω δει ποτε στην ελλαδα σιγουρα..........129 ευρο πλακα μας κανουν!!!!!!!!!!!!!!!!!..... σε καταστημα vodafone ετοιμοπαραδοτο εδω στην πολη μου (ηρακλειο κρητης ) πηρα και στα 14 καταστηματα που υπαρχουν και δεν το ειχε κανεις!!!!!!!! Ομως εγω οντας εμπειρος σε παρομοιες καταστασεις....... πχ περισυ με μια πολυ καλη προσφορα που ειχε το multirama για το asus padfone που παρελαβαν οι ιντερνετικοι και οι των μαγαζιων οι περισσοτεροι πηραν ...........μην πω τι .............θα μας κοψουν................... εκανα παραγγελια και σε μαγαζι vodafone σημερα το πρωι οπως προειπα.......... αλλα και το απογευμα μεσω eshop ακριβως στις 16:45 που μου ηρθε το εμαιλ οτι ξαναεγινε διαθεσιμο για λιγα κοματια........... ετσι το πολυ πολυ να παραλαβω 2 συσκευες (δεν με χαλαει καθολου με 250 ευρω κανω δωρο στο καπακι την μια στην κοπελα μου να τρελαθει!!!!!) αλλα τουλαχιστον 1 νομιζω θα την παρω εφοσον παρουν και οι υπολοιποι...........χαχαχαχα......... οποιος φυλαει τα ρουχα του εχει τουλαχιστον τα μισα!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D Υ.Γ. 1 Επισης οπως εμαθα μετα απο επικοινωνια μου με τα κεντρικα της vodafone κατα τις 17:30........... η διαθεσιμοτητα που βγαλανε απο το online καταστημα ηταν μικρη , διψηφιο νουμερο, σε αριθμο συσκευων......... και κρατησε απο τις 16:30 περιπου ως τις 17:10..........αυτο μαλλον επισης δειχνει σοβαροτητα......δηλαδη οτι αυτες οι λιγες συσκευες που οσοι προλαβαμε πηραμε θα παραδωθουν στα σιγουρα αλλιως αν ηθελαν να κοψουν κινηση θα το αφηναν μεχρι δευτερα να μαζεψουν καμια 10000αρα παραγγελειες......... δεν ξερω ειμαι αισιοδοξος!!!!!!......οποιος προλαβε τον κυριο ειδε........ μετα εκλεισε και παλι το συστημα και το κατεβασαν τελειως απο το σιτε τους......... οτι μου ειπε υπαλληλος που μιλησα λεω................ οσοι παρηγγειλαν παντως με πασα βεβαιοτητα θα παραλαβουν αυτο το ακουσα με πασα σιγουρια!!!!!! Ακομα ενημερωτικα........... η κοπελα μου ειπε οτι για να θεωρειτε ολοκληρωμένη η παραγγελια πρεπει να εχει ερθει επιβεβαιωτικο email σε αυτο που δηλωσαμε κατα την διαρκεια της παραγγελιας.......... με κωδικο παραγγελιας κτλπ...........σε οποιους ηρθε μου ειπε παλι με πασα βεβαιοτητα θα παραλαβουν στην διευθυνση η το καταστημα που δηλωσαν μεχρι τεταρτη - πεμπτη το αργοτερο.......... Τελος με διαβεβαιωσε οτι οι συσκευες ειναι ολοκαινουργιες και οχι refurbished απο ενα σχετικα μεγαλο stok που υπηρχε λογω αποκλειστικοτητας της vodafone για της συσκευης για ενα διαστημα στην αρχη που κυκλοφόρησε στην ελλαδα και ειχαν ξεμεινει..........αυτα. Υ.Γ. 2 Παντως ακομα δεν το πιστευω εχετε καταλαβει για την σχεση συσκευης τιμης τι εγινε......... υπαρχει πουθενα lg optimus g η οποιοδηποτε αλλο αυτης της κλασης με 130 ευρο!!!!!!!!!!! θα τρελαθουμε τελειως????? για skroutzαρετε λιγο να δειτε τι παιρνουμε με αυτα τα λεφτα.......η προσφορα της δεκαετιας με διαφορα.......... χαχαχαχαχα........... ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ εκει στην vodafone.........ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ!!!!!! δηλαδη λες οτι εγω που εδωσα προκαταβολη και μου ειπε παραδωση την πεμπτη θα παραλαβω σιγουρα ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 κρατάτε από μικρό έως παααααρα πολύ μικρό καλάθι παίδες... Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 κρατάτε από μικρό έως παααααρα πολύ μικρό καλάθι παίδες... δηλαδη ακομη και με προκαταβολη λες να φαμε ηττα ? αν γινει αυτο ειναι για καταγγελια δεν μπορουν να κρατανε προκαταβολη χωρις παραδοση συσκευης Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) ελα ντε θα βγουν οι γνωστοι αγνωστοι εμποροι να τα πουλανε με 300αρια. Εγω θα δωσω παντως παντως απο εβδομαδα ενα χαμηλοτερα οποιος ενδιαφερεται pm Edited November 3, 2013 by pascal1281 Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 δηλαδη ακομη και με προκαταβολη λες να φαμε ηττα ? αν γινει αυτο ειναι για καταγγελια δεν μπορουν να κρατανε προκαταβολη χωρις παραδοση συσκευης Φίλε μου μην ανησυχείς δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, η Vodafone δεν είναι μικρό μαγαζάκι για να εκτίθεται έτσι απλά (τουλάχιστον έτσι πιστεύω). Επίσης, ενδεχομένως να μην έχει εξαντληθεί τελείως η διαθεσιμότητα και το σύστημα να κρατά ένα μικρό απόθεμα ως ασφάλεια για τυχόν προβλήματα. Το οποίο βέβαια θα διατεθεί και αυτό στη συνέχεια από τα καταστήματα, εξάλλου η προσφορά είναι μέχρι τις 10/11/2013. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 δηλαδη ακομη και με προκαταβολη λες να φαμε ηττα ? αν γινει αυτο ειναι για καταγγελια δεν μπορουν να κρατανε προκαταβολη χωρις παραδοση συσκευης και αντε να αποδειξεις οτι εδωσες προκαταβολη διχως να εχεις παραστατικο (αποδειξη, τιμολογιο) στα χερια σου. μεγα φαουλ απο πλευρας σου και εγω πιστευω οτι θα ερθει πανηγυρικο ακυρο γιατι ποια μιλαμε για πολλες χιλιαδες παραγγελιων που θεωρω αδιανοητο να καλυψει η βονταφον (και ειδικα στα 129) αυριο θα δειξει οπως και να εχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Φίλε μου μην ανησυχείς δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, η Vodafone δεν είναι μικρό μαγαζάκι για να εκτίθεται έτσι απλά (τουλάχιστον έτσι πιστεύω). Επίσης, ενδεχομένως να μην έχει εξαντληθεί τελείως η διαθεσιμότητα και το σύστημα να κρατά ένα μικρό απόθεμα ως ασφάλεια για τυχόν προβλήματα. Το οποίο βέβαια θα διατεθεί και αυτό στη συνέχεια από τα καταστήματα, εξάλλου η προσφορά είναι μέχρι τις 10/11/2013. Aυτο πιστευω και εγω.........δεν νομιζω να εχουμε φαινομενα public η multirama.........καθως η voda ειναι πολυεθνικη και δεν θα ρισκαρε ετσι μια τοσο μεγαλη δυσφιμιση ................. τωρα αν καποιοι "εξυπνοι" παρηγκειλαν 5-6-7.......... κοματια........ για να γινουν πλουσιοι.....χαχαχα.......... αυτοι θα πρεπει να παρουν μονο ενα η το πολυ δυο για να εξηπηρετιθουν οσο το δυνατον περισσοτερες παραγγελιες........ αυτο λεει η λογικη και αυτο ειναι το σωστο ......... ετσι νομιζω θα γινει κι ολας .............. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 και αντε να αποδειξεις οτι εδωσες προκαταβολη διχως να εχεις παραστατικο (αποδειξη, τιμολογιο) στα χερια σου. μεγα φαουλ απο πλευρας σου και εγω πιστευω οτι θα ερθει πανηγυρικο ακυρο γιατι ποια μιλαμε για πολλες χιλιαδες παραγγελιων που θεωρω αδιανοητο να καλυψει η βονταφον (και ειδικα στα 129) αυριο θα δειξει οπως και να εχει.. φιλε μου το θεμα της αποδειξης στο ελλαντα ειναι μοναδικο ...στο κατω κατω ο υπαλληλος ηταν υποχρεωμενος να μου δωσει αποδειξη ασχετως αν εγω εφυγα βιαστικα λογω δουλειας ...δεν νομιζω να ρισκαρει την δουλεια του μη φερνοντας το προιον και ρισκαροντας μια καταγγελια στα κεντρικα τους Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 και αντε να αποδειξεις οτι εδωσες προκαταβολη διχως να εχεις παραστατικο (αποδειξη, τιμολογιο) στα χερια σου. μεγα φαουλ απο πλευρας σου και εγω πιστευω οτι θα ερθει πανηγυρικο ακυρο γιατι ποια μιλαμε για πολλες χιλιαδες παραγγελιων που θεωρω αδιανοητο να καλυψει η βονταφον (και ειδικα στα 129) αυριο θα δειξει οπως και να εχει.. Θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη, ιδίως για τη vodafon, όπως και ότι οι παραγγελίες δεν ''πέρασαν'' έτσι απλά από το σύστημα, αλλά προφανώς αντιστοιχούσαν σε διαθεσιμότητα αλλιώς ακόμα παραγγελίες θα κάναμε, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Φαίνεται πως στο MyPhone έχουμε πολλά μέλη με ιδιαίτερα αυξημένες μαντικές ικανότητες. Περιμένετε ρε παιδιά ως αύριο και θα δούμε τι θα γίνει. Έχει κανένα νόημα αυτό που κάνετε τώρα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Χαλαρώστε παίδες. Δεν χρειάζεται να προτρέχουμε. Και εγω είμαι επιφυλακτικος αν θα παραλάβω το lg. Μονο για το HTC 8s είμαι πιο σίγουρος Μπορεί λέω εγω τωρα ενα σενάριο για να καλυψει όσο το δυνατόν ποιο πολυ κόσμο να δώσει 1 συσκευη ανα άτομο,εκτός αν έχουν τόσο μεγάλο stock ή μπορουν να προμηθευτούν επιπλέον επίσης μεγάλο stock να καλύψουν και αυτους που παρήγγειλαν πολλές συσκευές. Πάντως για το lg κρατάω πολυ μικρο καλάθι και αν τύχει και το πάρω θα το εκλαβω ως δώρο πχ απο διαγωνισμό.:p Edited November 3, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Πάντως βγάζω το καπέλο στους υπεύθυνους marketing της Voda και της LG μιας και εδώ και 2 μέρες έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και μόνο αυτοί ακούγονται! Μέχρι και τα iPhone έχουν ξεχαστεί !!:lol: Συμφωνώ με τον φίλο από πάνω, ότι δεν υπάρχει λόγος για την αναταραχή εδώ στο φόρουμ! Ηρεμία μέχρι αύριο που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Για το φίλο που έδωσε προκαταβολή: Και εγώ το ίδιο έκανα κράτησα 2 δίνοντας ένα ποσό. Αλλά εμένα μου έγραψε σε ένα χαρτί τα στοιχεία μου και ότι παρέλαβε το ποσό που της έδωσα και το υπέγραψε και έβαλε και σφραγίδα καταστήματος.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Για το φίλο που έδωσε προκαταβολή: Και εγώ το ίδιο έκανα κράτησα 2 δίνοντας ένα ποσό. Αλλά εμένα μου έγραψε σε ένα χαρτί τα στοιχεία μου και ότι παρέλαβε το ποσό που της έδωσα και το υπέγραψε και έβαλε και σφραγίδα καταστήματος.. το ιδιο εκανε και σε εμενα απο ποιο καταστημα το παρηγγειλες ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 λογικα θα παραλαβει απο ενα ο καθενας που παραγγειλε.ετσι εγραψε καποιος απο ενα μεηλ που εστειλε η βοντα σε αυτον σε αλλο φορουμ..αν δεν βρω αυτο ξανα online παω για 8s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 το ιδιο εκανε και σε εμενα απο ποιο καταστημα το παρηγγειλες ? Στο περιστέρι, πλατεία Δέγλερη. Και μου είπαν από πέμπτη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Καλησπερα σε όλους , σχετικά με τις παραγγελίες συγκεκριμένα του LG Optimus G , ισχύουν τα εξής : λόγω πολυ μεγάλης ζήτησης ταυτόχρονα παραγγέλθηκαν περισσότερες συσκευές απο το απόθεμα .Σε παραγγελίες με περισσότερα του ενός κομμάτια θα δωθει ενα . Βάση των παραπάνω σε χρήστες που έλαβαν κωδικο παραγγελίας ενώ δεν υπήρχε διαθέσιμη συσκευη , θα επικοινωνήσουμε απο αυριο για να δούμε τι καλύτερο μπορει να γίνει . Επίσης απο αυριο θα έχουμε και εικόνα αν θα υπάρξει απόθεμα ξανά άμεσα .ΩΡΑ 12:45 TO ΠΑΡΑΠΑΝΩ κ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΥ Δηλ απο οσο μπορω να καταλαβω οτι καποιοι δεν θα παρουν κ οτι ειναι κολοτουμπες ξεγανωτες!!!! ''Καλησπερα , η συσκευη λόγω πολυ μεγάλης ζήτησης εξαντλήθηκε για την ώρα . Αν δεν έχεις λάβει επιβεβαίωση σημαίνει ότι δεν ολοκληρώθηκε η παραγγελία . Τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε αν θα ξαναυπαρξει απόθεμα διάθεσης. ΩΡΑ 12:25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Vodafone Greece Παραγγελίες που τιμολόγηθηκαν κανονικά μόλις έπεσε η παραγγελία ακολουθούν σειρά χρονική , προταιρεοτητα δηλαδή . Σε αυτο μην ανησυχείς δεν θα υπάρχει κάνενα πρόβλημα . Σε κάθε περίπτωση έχουμε την ενημέρωση αυτη τη στιγμη , ότι παραγγελίες που δε τιμολόγηθηκαν γιατι δεν υπήρχε άλλο απόθεμα , θα επικοινωνηθούν στους χρήστες για να βρεθεί μια καλή λύση που να τους καλύπτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pladel19 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Παιδιά καλησπέρα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Έχω βάλει custom rom την οποία βαρέθηκα και θέλω να ξανά flasharo το stock firmware (.kdz). Ξεκινάω κανονικά την διαδικασία με το KDZ_FW_UPD οι οποία σταματάει και το κινητό κάνει επανεκκίνηση και μπαίνει σε fast boot mode. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts