Androides Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Από μπαταρία πως πάει; Τώρα που σας βρήκαμε, ας κάνουμε και καμιά ερώτηση. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthPeter Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Παιδιά τον επεξεργαστή που τον 'χουν Cortex A-5 έχουν κάνει λάθος ή είναι καμμιά διαφορετική έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Μα καλα ποσα πηρες εσυ?:p Λες να παρω και δευτερο,αλλα χρωμα λευκο μπορουμε να επιλεξουμε? Ενα που εχω Αλεξ και άλλα 3 τώρα :p Το τελευταίο δεν το πρόλαβα δυστυχώς.. Τι καλά θα ήταν να τα κρατούσα ολα για μένα! :lol: 6 6μιση ωρες wifi 4 μόνο 3γ χωρίς καλό σήμα (Οθόνη πάντα και με συγχρονισμούς messengers mails browsing) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Πάει το βγάλανε τελείος απο το site, κάποιος που πείρε παραπάνω κομμάτια ενα και για μένα? :) Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ενα που εχω Αλεξ και άλλα 3 τώρα :p Το τελευταίο δεν το πρόλαβα δυστυχώς.. Τι καλά θα ήταν να τα κρατούσα ολα για μένα! :lol: 6 6μιση ωρες wifi 4 μόνο 3γ χωρίς καλό σήμα (Οθόνη πάντα και με συγχρονισμούς messengers mails browsing) Τα ισσοπεδωσες ολα ρε εσυ:lol: Βλεπω να σε βομβαρδιζουν να δωσεις και κανενα:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Παιδιά τον επεξεργαστή που τον 'χουν Cortex A-5 έχουν κάνει λάθος ή είναι καμμιά διαφορετική έκδοση? Απλά είναι λάθος. :happy: Άμα βγάζει 6 ώρες ανοιχτή οθόνη με wifi μια χαρά είναι. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Χαχα Το καλύτερο θα ειναι να πάρω κανένα wp για όλους και να κρατήσω τα g για μενα :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Υποψιάζομαι ότι οι γνωστοί-άγνωστοι εμπόροι τα πήραν με το κιλό...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Πω ρε παιδιά τώρα με βάζετε σε σκέψεις. Εγώ το παρήγγειλα από το κατάστημα και μάλιστα τους άφησα και προκαταβολή από το για να μου το κρατήσουν. Λέτε να γίνει καμιά στραβή και να μην το πάρω τελικά; Λέτε να το παραγγείλω και online? Καλα εσυ προλαβες και αλλαξες avatar απο τωρα:lol: Κατσε να παραλαβουμε πρωτα:p Αμα δεν παραλαβω δεν πιστευω τιποτα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Εγώ θα στείλω την πεθερά αν γίνει τιποτα, οπότε θα τα πάρω και μάλλον κανένα ακόμα δώρο για να γλιτώσουν. :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Καλα εσυ προλαβες και αλλαξες avatar απο τωρα:lol: Κατσε να παραλαβουμε πρωτα:p Αμα δεν παραλαβω δεν πιστευω τιποτα. Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος :p Για αυτό και η αλλαγή. Fingers crossed. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Εγώ θα στείλω την πεθερά αν γίνει τιποτα, οπότε θα τα πάρω και μάλλον κανένα ακόμα δώρο για να γλιτώσουν. :lol::lol: Λες ε....:lol: Δεν ειναι κακη ιδεα :D Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Κατ' αρχάς δεν μιλάμε για καμια μικρή εταιριούλα, μιλάμε για την Vodafone. Εφόσον είχε γινει μη διαθεσιμο και επανήλθε για λίγη ώρα ξέρουν πολύ καλά τι έκαναν. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παραλάβει κάποιος που έκανε παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ας ελπισουμε να πανε ολα καλα και να λαβουμε τις παραγγελιες μας! Παντως στο site δεν υπαρχει πλεον ουτε καν σαν συσκευη! Θελω να ειμαι αισιοδοξος αλλα mail επιβαιβεωσης δεν ελαβα,παρα μονο τον αριθμο παραγγελιας μολις ολοκληρωσα την "αγορα". Ελπιζω να μην ακουσω δικαιολογια οπως του Κωτσοβολου σε παρομοια προσφορα του στυλ ηταν μηχανογραφικο λαθος η τιμη κτλ.......... Αν μου πουνε δυστηχως δεν προλαβατε,θα το δεχτω και παμε παρακατω....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Εμένα μου ήρθαν κανονικά τα μειλ επιβεβαίωσης με τον κωδικό και γράφουν πως θα πάρουν τηλέφωνο για την παραλαβή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεχτηκε παραγγελιες απο τηλεφωνο και μετα εβαλε ξανα διαθεσιμο στο ηλεκτρονικο καταστημα...Οσοι παραγειλαμε απο τηλ τον πουλοπουλο ε?????:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Εμένα μου ήρθαν κανονικά τα μειλ επιβεβαίωσης με τον κωδικό και γράφουν πως θα πάρουν τηλέφωνο για την παραλαβή. Σε μένα λέει έναν κωδικό συναλλαγής. Αυτό είναι ή το γράφει διαφορετικά; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Θα τα δουμε μεσα στην εβδομαδα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ποσταρε αυτό που σου έστειλαν να συγκρίνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ποσταρε αυτό που σου έστειλαν να συγκρίνουμε. Για να μην το βάζω όλο Tρόπος πληρωμής: Παραλαβή / Πληρωμή σε κατάστημα Vodafone Κωδικός συναλλαγής: απλά πάνω από αυτό έχει την τιμή και το προιόν Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 η οθονη κραταει 4μιση ωρες ανοιχτη browsing και video? Ναι.με wifi και ανοικτοι ολοι οι συγχρονισμοι.κυριως browsing και λιγοτερο βιντεο.αλλα κανω βαρυτατη χρηση. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Για να μην το βάζω όλο Tρόπος πληρωμής:Παραλαβή / Πληρωμή σε κατάστημα Vodafone Κωδικός συναλλαγής: απλά πάνω από αυτό έχει την τιμή και το προιόν Αρα λογικά είσαι κομπλέ. Εμένα λέει τα παραπάνω στο περίπου και οτι θα επικοινωνήσουν από την courier για την παραλαβη. Ναι.με wifi και ανοικτοι ολοι οι συγχρονισμοι.κυριως browsing και λιγοτερο βιντεο.αλλα κανω βαρυτατη χρηση. Με παιχνίδια θαρρώ, γιατί και η δική μου χρήση ειναι 200 κιλά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Πηγά να το παρω κ γω online κ δεν υπάρχει σαν συσκευή γμτ!! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Πλέον τετέλεσται... όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Με παιχνίδια θαρρώ, γιατί και η δική μου χρήση ειναι 200 κιλά :p Και ομως χωρις παιχνιδια....φωτεινοτητα 50% , χωρις eco mode .... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts