Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξανά διαθέσιμο από το σαιτ της Vodafone!! Χαμός έχει γίνει μιλάμε!!! :w00t:

Ευχαριστώ! Το παρήγγειλα!! :D:D:D

Αν καταφερουν να καλυψουν την ζητηση θα τους βγαλω το καπελο.

Εκανα και εγω μια παραγελια Online και οτι κατσει :lol:

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Πρέπει να φεύγουν με αδιανόητους ρυθμούς από το site!! Πάντως τώρα το έδεσα το θέμα, μου έφυγε η αβεβαιότητα. :p

Ξανά διαθέσιμο από το σαιτ της Vodafone!! Χαμός έχει γίνει μιλάμε!!! :w00t:

Σε ευχαριστώ και πάλι. Ήμουν έτοιμος να κλείσω τον υπολογιστή και τελευταία στιγμή διάβασα το μήνυμα σου.

Την εκανα και εγω να κανει παρεα στο G2 και για backup:)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πω ρε παιδιά τώρα με βάζετε σε σκέψεις. Εγώ το παρήγγειλα από το κατάστημα και μάλιστα τους άφησα και προκαταβολή από το για να μου το κρατήσουν. Λέτε να γίνει καμιά στραβή και να μην το πάρω τελικά; Λέτε να το παραγγείλω και online?

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Πω ρε παιδιά τώρα με βάζετε σε σκέψεις. Εγώ το παρήγγειλα από το κατάστημα και μάλιστα τους άφησα και προκαταβολή από το για να μου το κρατήσουν. Λέτε να γίνει καμιά στραβή και να μην το πάρω τελικά; Λέτε να το παραγγείλω και online?

Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πιο χειροπιαστή η αγορά από το site. Αν αυτοί από το κατάστημα μπουν να τα παραγγείλουν τη Δευτέρα, χαιρέτα μας τον πλάτανο...

Μήπως να πάρω και για τη μανα;;

Ρε σταματήστε με!! Ρίξτε το σαιτ!

Μα καλα ποσα πηρες εσυ?:p

Λες να παρω και δευτερο,αλλα χρωμα λευκο μπορουμε να επιλεξουμε?

http://www.myphone.gr/forum/showpost.php?p=4846726

Η αποψη μου.εκει κοντα σε εκεινες τις σελιδες θα βρεις και αλλων παιδιων αποψεις...

Συνοπτικα:το κινητο ειναι αριστο απο εμπειρια χρησης.ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.

Μονα μειονεκτηματα : οχι sdcard,οχι usb otg,καλη καμερα (οχι αριστη).

Εντιτ:μη αφαιρουμενη μπαταρια(κρατα καλα ομως ,4.5 ωρες οθονη και, με τρελλο ξεζουμισμα)

η οθονη κραταει 4μιση ωρες ανοιχτη browsing και video?

Παιδιά και εγώ τσίμπησα ένα.Για να δούμε.Εύχομαι να παραλάβουμε όλοι έστω και από ένα.
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πιο χειροπιαστή η αγορά από το site. Αν αυτοί από το κατάστημα μπουν να τα παραγγείλουν τη Δευτέρα, χαιρέτα μας τον πλάτανο...

Αυτό δεν παίζει γιατί παρήγγειλαν εκείνη την ώρα μπροστά μας 5 κομμάτια για το κατάστημα. Τσέκαραν επιτόπου δηλαδή το κινητό αν το έχει η voda, και ζήτησαν να τους σταλούν 5 κομμάτια. Να φανταστείς ήμασταν 2 άτομα εκείνη την ώρα που και οι 2 πήγαμε για τον ίδιο λόγο και θέλαμε 3 συσκευές (2 εγώ, μία ο άλλος) και παρήγγειλε 5 να έχει και 2 επιπλέον το κατάστημα δηλαδή. Νομίζω δεν θα έχω πρόβλημα, αλλά είναι αυτό που λες και εσύ είναι πιο χειροπιαστό από το ίντερνετ καθώς έχεις μία επιβεβαίωση ότι την έκανες όντως την παραγγελία. Τώρα αν προηγηθούν άλλες παραγγελίες και φάω άκυρο θα ξενερώσω τρελά, αλλά έχει γίνει η παραγγελία πολύ νωρίτερα από τις τωρινές απογευματινές οπότε ελπίζω να μην αντιμετωπίσω πρόβλημα.

Πάντως έχω πει σε κόσμο και κοσμάκη σήμερα για το κινητό! Δεν υπάρχει αυτή η προσφορά λέμε :p

Edit: Αν το παραγγείλω και οnline με παραλαβή από το κατάστημα δεν είναι δεσμευτικό να το αγοράσω όντως μόλις μου το φέρουν σωστά;

Edited by paris_89

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Πηρα και εγω ενα online.Εμαιλ ομως σας ηρθε?γιατι εμενα τιποτα ακομα.

Σκεφτομαι και δευτερο ;)

Εμενα μου ηρθε email επιβεβαιωσης.

απο βλαχακη

Update, 15:49: Το κινητό εξαντλήθηκε, δεν υπάρχει πλέον διαθεσιμότητα. Όσο κράτησε-κράτησε σήμερα το πρωί. Τέτοια deals δεν επαναλαμβάνονται! :)

Εκανα και εγω μια παραγγελεια!! Αμα ερθει εχει καλως!!!!!! Αν δεν ερθει δεν πειραζει θα παρει η γυναικα το δικο μου nexus 4 και εγω θα εχω δικαιολογια να παρω το 5αρι!!!!!!

Παιδια το πηρα και εγω απ το site αλλα φοβαμαι πως καποιοι απο εμας που το παραγγειλαμε τωρα το απογευμα θα μεινουν με αδεια χερια...

Παντως πριν απο λιγο υπηρχε διαθεσιμοτητα.

Τωρα δεν υπαρχει παλι :P χαχα χαμοσ εχει γινει,θα τα εχουν παιξει στην vodafone.

Ρε παιδια,εσεις που το εχετε,αξεσουαρ απο που πηρατε?ψαχνω αλλα στα μεγαλα καταστηματα στην Ελλαδα δεν βλεπω κατι. Ειναι δυνατον??

Εγώ παρήγγειλα ένα για παραλαβή από το κοντινό μου κατάστημα. Δεν άντεξα ρε παιδιά. Ποιό Note 3 με τέτοια τιμή χώμα; :lol:

ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τσιμπησα και το 8s στα 99 ευρω για την μητερα μου,μιας και το αλλο ειναι κουμουστα για αυτην:p

Να δουμε ποτε θα παραλαβουμε και τα 2 κινητα.

Παντως πριν απο λιγο υπηρχε διαθεσιμοτητα.

Τωρα δεν υπαρχει παλι :P χαχα χαμοσ εχει γινει,θα τα εχουν παιξει στην vodafone.

Ρε παιδια,εσεις που το εχετε,αξεσουαρ απο που πηρατε?ψαχνω αλλα στα μεγαλα καταστηματα στην Ελλαδα δεν βλεπω κατι. Ειναι δυνατον??

δες e-click.gr

• The title was changed to LG Optimus G (E975)