rocobloco Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Όντως δεν το έχουν, σκέφτομαι όμως να πάω sto G PRO η το G2 η το S4, με τις τιμές που έχει με λίγο στρίμωγμα με ψιλοπαίρνει! Καμία πρόταση? G2 με κλειστά μάτια αν σε καλύπτουν τα 16Gb μνήμης, G Pro αν θέλεις τις πολλές ίντσες και S4 λόγο μεγέθους και δύναμης αλλά προσωπικά θα άλλαζα την Rom η στοκ της Samsung είναι άθλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyristas Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά. Από ότι φαίνεται το L9 ii τα πάει καλύτερα σε αυτόν τον τομέα. γενικα, ενω εχει τρομερο talk-time(15 ωρες) ιντερνετ ειναι ψιλομετριο και βιντεο καπως καλουτσικο.... το G2 ερωτας σε αυτο :( Είναι το άτιμο αλλά η τιμή του είναι απαγορευτική προς το παρόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 γιατι, ποσο βγαζει το L9? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 γιατι, ποσο βγαζει το L9? LG Optimus L9 II Li-Ion 2460 mAh battery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyristas Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 γιατι, ποσο βγαζει το L9? Με 50% φωτεινότητα λίγο πάνω από 7 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Διπύρηνο είναι όμως το L9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyristas Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Διπύρηνο είναι όμως το L9 Ναι το ξέρω. Overall φυσικά είναι καλύτερο το G, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 με 50% μια χαρα 7ωρο χτυπα και το G :p θα κανω δοκιμη το Σαββατο :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyristas Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 με 50% μια χαρα 7ωρο χτυπα και το G :p θα κανω δοκιμη το Σαββατο :p Κάνε κάνε! :D Σε ένα review που διάβασα έβγαλε λιγότερο από 5:30 ώρες (με 50%) και η αλήθεια είναι ότι με ξενέρωσε κάπως αυτό. Ελπίζω να τους βγάλεις λάθος! (ναι το θέλω πολύ το G :p). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 δες παντως και εδω εχω δει πολλες ταινιες/σειρες στο κινητο ;) εχω δει 2 ταινιες, κοντα 3+ ωρες μαζι σε flight mode και η μπαταρια εμεινε γυρω στο 50% ;) οποτε απλα παρτο ^^ αν θες, περιμενε να κανω και ενα τεστ το ΣΚ :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tecno_boy Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Χαιρετω ολη την παρεα! Θα ηθελα να μαθω εαν το LG OPTIMUS G E970 ειναι το ιδιο(με εξαιρεση την καμερα και την χωρητικοτητα φυσικα) με το τηλεφωνο που συζηταμε εδω; Μου αρεσει πολυ και απο οτι διαβασα ειναι το απολυτο value for money. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyristas Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 δες παντως και εδω εχω δει πολλες ταινιες/σειρες στο κινητο ;) εχω δει 2 ταινιες, κοντα 3+ ωρες μαζι σε flight mode και η μπαταρια εμεινε γυρω στο 50% ;) οποτε απλα παρτο ^^ αν θες, περιμενε να κανω και ενα τεστ το ΣΚ :) Θα περιμένω γιατί έτσι κι αλλιως την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η αγορά. Σκεψου ότι κάθε ταξίδι είναι 7-7:30 ώρες, οπότε πρέπει να βγάζει τουλάχιστον 5-5:30 ώρες βίντεο χωρίς να κλείσει από μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Μια ερώτηση σχετικά με την μπαταρία. Το κινητό το έχω από τις 0900 μέχρι τις 1800 1900 συνδεμένο με τον υπολογιστή στο γραφείο και φορτίζει. Υπάρχει περίπτωση αυτό να κάνει κακό στην μπαταρία; Επίσης από τις 19.00 μέχρι την άλλη μέρα που το ξαναβάζω έχει πάει στο 10% ή και στο 5-6% ανάλογα τη χρήση. Εννοείται πως στο σπίτι και πλοήγηση κάνω και παιχνίδι παίζω. Είναι νορμαλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 πως θα καταλαβω απο ποια χωρα προερχεται? πιο ειναι το πιο προσφατο λογισμικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Sndeep.info Η 10h νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 γαλλικο ειναι αυτο που εχω εαν βαλω ρομ open europe εχω προβλημα με την εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Δεν ξέρω τι παίζει με τα lg σε αυτό το θέμα. Για πιο λόγο όμως να το κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drsplayup Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 παιδες εγω το πηρα 299€ απο vodafone, και φθηνοτερο και ελληνικο, και μολις μου στειλανε μηνυμα οτι ειναι ξανα διαθεσιμο. ;) Εννοειτε χωρις συνδεση, σκετη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
assos01 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 παιδες εγω το πηρα 299€ απο vodafone, και φθηνοτερο και ελληνικο, και μολις μου στειλανε μηνυμα οτι ειναι ξανα διαθεσιμο. ;) Εννοειτε χωρις συνδεση, σκετη συσκευη. Έχει μεσα software της Vodafone ή είναι unbranded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 RootUninstaller και φυγανε ολα απο μεσα :p Θα περιμένω γιατί έτσι κι αλλιως την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η αγορά. Σκεψου ότι κάθε ταξίδι είναι 7-7:30 ώρες, οπότε πρέπει να βγάζει τουλάχιστον 5-5:30 ώρες βίντεο χωρίς να κλείσει από μπαταρία. φανταζομαι δε θα εχεις καποιο προβλημα :) στη χειροτερη, και γενικα για οποιο κινητο και να παρεις, τσιμπα ενα μικρο power bank ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drsplayup Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Έχει μεσα software της Vodafone ή είναι unbranded? unbranded, ολοκαινουρια συσκευη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 unbranded, ολοκαινουρια συσκευη :) παιδες εγω το πηρα 299€ απο vodafone, και φθηνοτερο και ελληνικο, και μολις μου στειλανε μηνυμα οτι ειναι ξανα διαθεσιμο. ;) Εννοειτε χωρις συνδεση, σκετη συσκευη. Και πως και τοχανε 300 € μονο;;;;μεχρι προτινος διπλη τιμη ειχα,αν δεν απατωμαι... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyristas Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 RootUninstaller και φυγανε ολα απο μεσα :p φανταζομαι δε θα εχεις καποιο προβλημα :) στη χειροτερη, και γενικα για οποιο κινητο και να παρεις, τσιμπα ενα μικρο power bank ;) Τελικά δεν κρατήθηκα και το πήρα:D. Δευτέρα-Τρίτη λογικά θα το έχω. Ναι είναι καλή ιδέα ένα power bank και μάλλον θα μου χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drsplayup Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Και πως και τοχανε 300 € μονο;;;;μεχρι προτινος διπλη τιμη ειχα,αν δεν απατωμαι... το 'χανε και το 'χουνε ακομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyristas Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Και πως και τοχανε 300 € μονο;;;;μεχρι προτινος διπλη τιμη ειχα,αν δεν απατωμαι... Έχει δίκιο μόλις μπήκα στο site της vodafone και το είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts