gsir Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Νομίζω το birdphone συνεργάζεται με τη wind.παρτους τηλέφωνο και ρωτα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectar Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Νομίζω το birdphone συνεργάζεται με τη wind.παρτους τηλέφωνο και ρωτα Ευχαριστώ πολύ. Τους πήρα τηλέφωνο και όντως ισχύει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Όντως το birdphone συνεργάζεται και μάλιστα ισχυουν οι τιμές που έχει στο site του. Με λίγα λόγια πέρνεις πάμφηνα κινητό με επιδότηση wind!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ευχαριστώ πολύ. Τους πήρα τηλέφωνο και όντως ισχύει!!!! αντε παρήγγειλέ το τι περιμένεις; :D Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ισχύει για όλες τις επιδοτήσεις; πχ σε περίπτωση φορητότητας που παίρνεις υπερεπιδοτηση, την βλέπει αυτό το κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyristas Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Έχω την εντύπωση ότι το birdphone δεν θα ξαναφέρει το OG. Τουλάχιστον πριν κάποιες μέρες που τους είχα ρωτήσει αυτό μου έδωσαν να καταλάβω. Μπορεί κανείς να μου απαντήσει πως τα πάει η μπαταρία με την αναπαραγωγή βίντεο; Είμαι ανάμεσα στο G και το L9 ii και προσπαθώ να δω ποιο θα βγάζει περισσότερες ώρες, ώστε να βλέπω άνετα ταινίες στα 2-3 ταξίδια που κάνω κάθε μήνα χωρίς να ψάχνω πρίζα στο δίωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 To OG βγαζει θεωρητικα 7+ ωρες βιντεο.... ειδικα ριχνοντας λιγο φωτεινοτητα, ανετα ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 προσφατα σε flight mode με 50% φωτεινοτητα μου ετρωγε για καθε επισοδειο (~45') breaking bad στα 720p καπου στο 15% αν θυμαμαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 @jpsih: Sorry που ξαναρωτάω, αλλά μιας και το κινητό σου είναι κι εσένα πολωνικό, μήπως μπορείς να μου πεις αν έχεις LTE και με τί δίκτυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 προσφατα σε flight mode με 50% φωτεινοτητα μου ετρωγε για καθε επισοδειο (~45') breaking bad στα 720p καπου στο 15% αν θυμαμαι καλα πολυ με φαινεται... εμενα σε ταινια, στα 40 λεπτα σε κανονικη λειτουργια (αλλα συνταγμα με φουλ σημα) ειχε φαει περι τα 15% με φουλ φωτεινοτητα! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 @jpsih: Sorry που ξαναρωτάω, αλλά μιας και το κινητό σου είναι κι εσένα πολωνικό, μήπως μπορείς να μου πεις αν έχεις LTE και με τί δίκτυο? οχι. ουτε με voda ουτε με cote.. ουτε εχω παρει την αναβαθμιση δεν καιγομαι κι ολας γιατι αργα η γρηγορα θα μπει καμια 4.4 CM πολυ με φαινεται... εμενα σε ταινια, στα 40 λεπτα σε κανονικη λειτουργια (αλλα συνταγμα με φουλ σημα) ειχε φαει περι τα 15% με φουλ φωτεινοτητα! νομιζω οτι η φωτεινοτητα ηταν στο 75%.. αλλα μικρη σημασια εχει. οι φιλοι που ενδιαφερονται νομιζω καλυφθηκαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 γενικα, ενω εχει τρομερο talk-time(15 ωρες) ιντερνετ ειναι ψιλομετριο και βιντεο καπως καλουτσικο.... το G2 ερωτας σε αυτο :( Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectar Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Έχω την εντύπωση ότι το birdphone δεν θα ξαναφέρει το OG. Τουλάχιστον πριν κάποιες μέρες που τους είχα ρωτήσει αυτό μου έδωσαν να καταλάβω. Μπορεί κανείς να μου απαντήσει πως τα πάει η μπαταρία με την αναπαραγωγή βίντεο; Είμαι ανάμεσα στο G και το L9 ii και προσπαθώ να δω ποιο θα βγάζει περισσότερες ώρες, ώστε να βλέπω άνετα ταινίες στα 2-3 ταξίδια που κάνω κάθε μήνα χωρίς να ψάχνω πρίζα στο δίωρο. Όντως δεν το έχουν, σκέφτομαι όμως να πάω sto G PRO η το G2 η το S4, με τις τιμές που έχει με λίγο στρίμωγμα με ψιλοπαίρνει! Καμία πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Όντως δεν το έχουν, σκέφτομαι όμως να πάω sto G PRO η το G2 η το S4, με τις τιμές που έχει με λίγο στρίμωγμα με ψιλοπαίρνει! Καμία πρόταση? G2 με κλειστά μάτια αν σε καλύπτουν τα 16Gb μνήμης, G Pro αν θέλεις τις πολλές ίντσες και S4 λόγο μεγέθους και δύναμης αλλά προσωπικά θα άλλαζα την Rom η στοκ της Samsung είναι άθλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyristas Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά. Από ότι φαίνεται το L9 ii τα πάει καλύτερα σε αυτόν τον τομέα. γενικα, ενω εχει τρομερο talk-time(15 ωρες) ιντερνετ ειναι ψιλομετριο και βιντεο καπως καλουτσικο.... το G2 ερωτας σε αυτο :( Είναι το άτιμο αλλά η τιμή του είναι απαγορευτική προς το παρόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 γιατι, ποσο βγαζει το L9? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 γιατι, ποσο βγαζει το L9? LG Optimus L9 II Li-Ion 2460 mAh battery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyristas Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 γιατι, ποσο βγαζει το L9? Με 50% φωτεινότητα λίγο πάνω από 7 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Διπύρηνο είναι όμως το L9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyristas Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Διπύρηνο είναι όμως το L9 Ναι το ξέρω. Overall φυσικά είναι καλύτερο το G, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 με 50% μια χαρα 7ωρο χτυπα και το G :p θα κανω δοκιμη το Σαββατο :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyristas Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 με 50% μια χαρα 7ωρο χτυπα και το G :p θα κανω δοκιμη το Σαββατο :p Κάνε κάνε! :D Σε ένα review που διάβασα έβγαλε λιγότερο από 5:30 ώρες (με 50%) και η αλήθεια είναι ότι με ξενέρωσε κάπως αυτό. Ελπίζω να τους βγάλεις λάθος! (ναι το θέλω πολύ το G :p). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 δες παντως και εδω εχω δει πολλες ταινιες/σειρες στο κινητο ;) εχω δει 2 ταινιες, κοντα 3+ ωρες μαζι σε flight mode και η μπαταρια εμεινε γυρω στο 50% ;) οποτε απλα παρτο ^^ αν θες, περιμενε να κανω και ενα τεστ το ΣΚ :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tecno_boy Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Χαιρετω ολη την παρεα! Θα ηθελα να μαθω εαν το LG OPTIMUS G E970 ειναι το ιδιο(με εξαιρεση την καμερα και την χωρητικοτητα φυσικα) με το τηλεφωνο που συζηταμε εδω; Μου αρεσει πολυ και απο οτι διαβασα ειναι το απολυτο value for money. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyristas Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 δες παντως και εδω εχω δει πολλες ταινιες/σειρες στο κινητο ;) εχω δει 2 ταινιες, κοντα 3+ ωρες μαζι σε flight mode και η μπαταρια εμεινε γυρω στο 50% ;) οποτε απλα παρτο ^^ αν θες, περιμενε να κανω και ενα τεστ το ΣΚ :) Θα περιμένω γιατί έτσι κι αλλιως την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η αγορά. Σκεψου ότι κάθε ταξίδι είναι 7-7:30 ώρες, οπότε πρέπει να βγάζει τουλάχιστον 5-5:30 ώρες βίντεο χωρίς να κλείσει από μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts