Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα να ρωτησω εχει κανενας ιδεα ποσο κοστίζει η αλλαγη του ασημένιου πλαισου; παει πακετο με την οθονη ; (Αρα πολλά)

ναι... ολο πακετο

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΗΣΗ? ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ HANGOUTS ΤΡΩΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΗΣΗ? ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ HANGOUTS ΤΡΩΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

βιντεοκληση μονο με καποια τριτη εφαρμογη μπορεις να κανεις. πχ skype

Καμία σχέση με την οθόνη δεν έχει το ασημένιο πλαίσιο. Την οθόνη την ζεσταίνεις και βγαίνει όπως σε όλες τις συσκευές.

Το νικελ είναι κολλημένο με το σασί της συσκευής και πρέπει να το κάνεις ΟΛΟ βίδες για να το αλλάξεις.

εξαρταται, για ποιο απο τα 2 λες, το πανω η το κατω? εμενα ειχε χτυπημα το πανω, ελειπε βαφη (απο το κουτι του ακομα) και με αλλαγη οθονης για καμμενο πιξελ αλλαξε!

Και τα δυο. Στο service αλλάζουν ολόκληρο το μπροστινό κομμάτι οταν πάει για αλλαγή οθόνης. Γιαυτο και λένε βιονικες τιμες οταν πας να αλλάξεις σπασμένη οθόνη.

αυτο οκ, οντως ισως ισχυει... αλλα αν το πας στο service παλι τα ιδια δε θα θελουν??

μαλιστα... καλα που το ειπες :)

μια αλλη βοηθεια παιδια... απο το πρωι δε μπορω με τιποτα να συνδεθω στο store και στην αναζητηση google, δεν υπαρχει συνδεση λενε... ουτε με wifi, ουτε με data...

και youtube δεν κανει συνδεση στο λογαριασμο αλλα μπαινει σε βιντεακια κτλ

Edited by pgetsopoulos

Παρατηρώ κάτι περίεργο και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας....

Έστειλα το ανάλογο μήνυμα στην vontafone για το 4g και αφού το αίτημα έγινε δεκτό το σήμα στο δίκτυο έπεσε παρά πολύ και μιλάω για τις ίδιες περιοχές πάντα και αφού έστειλα μυν για ακύρωση το σήμα επανήλθε στα φυσιολογικά. Είναι η ιδέα μου ή έχει τύχη και σε σας?

Practice what you preach

εχει εφαρμογη μεσα η lg για backup...κρατα μετα αυτον τον φακελο στο pc σου και πειραματισου.για τις επαφες κανε τες να συγχρονιστουν με το gmail σου και ξενοιαζεις μια για παντα με αυτο.οτι δεν ξερεις το googlαρεις

Έκανα backup, επαναφορά στις εργοστασιακές, restore...όλα ΟΚ. αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Μπορώ να το επαναφέρω στην εντελώς αρχική κατάσταση (android 4.1.1) και να το συνεχίσω απο εκεί?

Παρατηρώ κάτι περίεργο και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας....

Έστειλα το ανάλογο μήνυμα στην vontafone για το 4g και αφού το αίτημα έγινε δεκτό το σήμα στο δίκτυο έπεσε παρά πολύ και μιλάω για τις ίδιες περιοχές πάντα και αφού έστειλα μυν για ακύρωση το σήμα επανήλθε στα φυσιολογικά. Είναι η ιδέα μου ή έχει τύχη και σε σας?

Αν έχεις κλειστά data μπορεί να σαι σε 4G δίκτυο και να χει χαμηλότερο σήμα στα σημεία που πας σε σχέση με H

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι... παρόλα αυτά όχι δεν έχω 4g εκεί που μένω ούτε καν Η. και για τα άλλα σημεία που το τσέκαρα επίσης δεν έχει 4g μόνο Η.
Practice what you preach

Δυστυχώς το πρόβλημα με τα κολλήματα με την σύνδεση στο internet παραμένει. Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο μήνυμα, είχα πρόβλημα όταν είχα ενεργή τη σύνδεση δεδομένων, όπου συνδεόμουν κανονικά, την απενεργοποιούσα και όταν την ενεργοποιούσα ξανά, κολλούσε και δεν συνδεόταν (αν και στην μπάρα δείχνει ότι έχει σήμα) και ήθελε επανεκίνηση για να ξεκολλήσει και να μπορέσει να επανασυνδεθεί.

Δυστυχώς κολλάει ενίοτε και όταν ανοίγω το κινητό. Κάθε βράδυ το απενεργοποιώ. Μερικές φορές και το μεσημέρι (κατά την μεσημεριανή σιέστα). Πριν το απενεργοποιήσω δεν έχω πειράξει την σύνδεση δεδομένων, δηλαδή την έχω ενεργή. Σήμερα το απόγευμα άνοιξα το κινητό αλλά δεν μπορούσε να συνδεθεί (παρ'ότι δείχνει πάνω στην μπάρα ότι υπάρχει σύνδεση (H ή Ε) αλλά στο internet δεν μπαίνει. Το έκανα επανεκίνηση και επανήλθε κανονικά.

Πού μπορεί να οφείλεται και έχετε καμία ιδέα τι να κάνω? Είναι το μόνο πρόβλημα που έχω με το κινητό, το οποίο κατά τα άλλα με έχει ενθουσιάσει, αυτό το πρόβλημα όμως είναι αρκετά ενοχλητικό.

Δυστυχώς το πρόβλημα με τα κολλήματα με την σύνδεση στο internet παραμένει. Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο μήνυμα, είχα πρόβλημα όταν είχα ενεργή τη σύνδεση δεδομένων, όπου συνδεόμουν κανονικά, την απενεργοποιούσα και όταν την ενεργοποιούσα ξανά, κολλούσε και δεν συνδεόταν (αν και στην μπάρα δείχνει ότι έχει σήμα) και ήθελε επανεκίνηση για να ξεκολλήσει και να μπορέσει να επανασυνδεθεί.

Δυστυχώς κολλάει ενίοτε και όταν ανοίγω το κινητό. Κάθε βράδυ το απενεργοποιώ. Μερικές φορές και το μεσημέρι (κατά την μεσημεριανή σιέστα). Πριν το απενεργοποιήσω δεν έχω πειράξει την σύνδεση δεδομένων, δηλαδή την έχω ενεργή. Σήμερα το απόγευμα άνοιξα το κινητό αλλά δεν μπορούσε να συνδεθεί (παρ'ότι δείχνει πάνω στην μπάρα ότι υπάρχει σύνδεση (H ή Ε) αλλά στο internet δεν μπαίνει. Το έκανα επανεκίνηση και επανήλθε κανονικά.

Πού μπορεί να οφείλεται και έχετε καμία ιδέα τι να κάνω? Είναι το μόνο πρόβλημα που έχω με το κινητό, το οποίο κατά τα άλλα με έχει ενθουσιάσει, αυτό το πρόβλημα όμως είναι αρκετά ενοχλητικό.

Καποιο προβλημα υπαρχει.

Δε μπορω να σκεφτω αιτια.

Δεν εχω συναντησει τιποτα τετοιο με το δικο μου και απο συνδεση δεδομενων μια χαρα παει.vodafone.μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Το χει κανείς συνέχεια σε 4g; παρατηρώ σε κάθε αποφορτιση μετά το 40% κάνει μια βουτιά 10% στη μπαταρία σε ένα δευτερόλεπτο και μετά συνεχίζει κανονικά

2 ερωτησεις σαν νεος χρηστης του optimus G,

1) αλλαζω ζωνη ωρας και βαζω ελλαδας, αλλα οταν κανω επανεκκινιση ξαναβαζει μονο του ζωνη ωρας σιγκαπουρης...(εχω ξετικαρει τους αυτοματισμους απο το δικτυο) καμια λυση??

2) οταν κατεβαζω το μενου απο το σημα, πως το αλλαζω να βαζω αυτα που εγω θελω π.χ. ενεργοποιηση wi-fi??

Μια που λεγαμε περι εγγυησεων ποιο πισω με ενα tablet lenovo ideapad a1 που μου κρασαρε γεμιζοντας η μνημη και η εταιρια δε μου αναγνωριζε την 2ετη εγγυηση,λοιπον μετα απο εξωδικο που εστειλα τον ιουλιο με πηραν τηλ και μου ειπαν θα το αντικαταστησουν την παρασκευη με νεα συσκευη αλλης σειρας,και ο αγιος φοβερα θελει...
Οτι πάρεις 100...

μιας και πιάσαμε τα προβλήματα . μου είχε κλείσει 2 φορές χωρίς να ξερω το λόγο .στην αρχή είπα μήπως το πάτησα παραπάνω στον ύπνο μου ενω ηταν κλειδωμενο και έκλεισε , μετα μήπως ήταν κάποια εφαρμογή .... επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων διαγραφή όλα .και τα 2 ήταν παρατραβηγμένα άλλα ειπα μήπως!!!

μετά καθώς το σκάλιζα είδα οτι είχε να ελέγχει για ενημερώσεις αυτόματα .(το απενεργοποίησα )η επομένη ημερομηνία ήταν για σήμερα 10/10/13 άρα αν δεν μου κλείσει το βράδυ ήταν απο αυτό αλλιώς σέρβις. τα δυο κλεισίματα δεν έγιναν καπάκια μετα απο κάποιες μέρες πριν δεν ειχα τσεκάρει κάθε πότε κοιτάει για αναβαθμίσεις.

αναβαθμίσεις της lg οχι του Playstore .

αν δεν κλεισει το βραδυ θα υποθέσω οτι ηταν -ειναι απο αυτο ,αλλα γιατι το κανει ;

κατα τα αλλα δεν ειχε μασήσει πουθενά

Καλησπερα και απο μενα! Μου το εχει κανει και μενα αλλα υπεθεσα οτι οπως το σκαλιζα πατησα παραπανω το κουμπι off-on...

ουφ τι ωραία....πήγα να κάνω το update μέσο της συσκευής και πριν προλάβει να ξεκινήσει καν μου έβγαλε "secure booting error boot certifivation verify" και κολλάει στο boot....έχει συμβεί σε κανέναν η τα έχασα όλα? (επαφές φωτογραφίες κτλ)

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

ουφ τι ωραία....πήγα να κάνω το update μέσο της συσκευής και πριν προλάβει να ξεκινήσει καν μου έβγαλε "secure booting error boot certifivation verify" και κολλάει στο boot....έχει συμβεί σε κανέναν η τα έχασα όλα? (επαφές φωτογραφίες κτλ)

Δεν έχει χαθεί τίποτα. Βρες ένα προηγούμενο post που είχε κάποιες οδηγίες για unbrick και ακολούθησε τις οδηγίες για να ξαναπεράσεις τη rom.

μόλις τώρα θα πόσταρα ότι το έλυσα με αυτόν τον τρόπο. ευχαριστώ pekti :happy:

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

• The title was changed to LG Optimus G (E975)