gesamfunai Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 α τωρα το πηρες και συ... ειναι το μοναδικο ρομποτακι που με εκανε κλικ! ολα τα αλλα με ειναι αδιαφορα ;) ελπιζω να βρω κατι :) ναι τωρα και ειναι πολυ cool!! προτεινεται!! αντε παρε! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Και μένα από την παραλαβή της τέταρτης μου είχαν υποσχεθεί και τώρα μου είπαν οτο είχαν απεργίες οι μεταφορικες του εξωτερικού και δεν παρέλαβαν ποτέ..τι τους λες τώρα μου λες?? τι να πω...ειχες κανει και συ παραγγελια απο πριν? γιατι και εγω την 1η φορα που μιλησα στο τηλεφωνο και εστειλα email..την πατησα! οταν ειχε εξαντληθει το 1ο Stock και επικοινωνησα μαζι τους μου προτειναν να παραγγειλω για να εχω προτεραιοτητα , αυτο εκανα και την Τεταρτη που παρελαβαν με πηραν τηλεφωνο...το θεμα ειναι οτι απο οσο ξερω ειναι το μονο καταστημα που φερνει τα μπλε Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Άντε παίδες, βλέπω όλοι οι παλιοί Νοκιάκηδες εδώ θα συναντηθούμε.!!!!!! Από τη δική μου εμπειρία το κινητό το προτείνω ανεπιφύλακτα, βάζει κάτω πολύ ''ανώτερα'' (στα χαρτιά) κινητά. Είναι best value συσκευή, Όσοι πιστοί προσέλθετε .....!!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 ναι τωρα και ειναι πολυ cool!! προτεινεται!! αντε παρε! ωραια :) συντομα φιλε μου ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 τι να πω...ειχες κανει και συ παραγγελια απο πριν? γιατι και εγω την 1η φορα που μιλησα στο τηλεφωνο και εστειλα email..την πατησα! οταν ειχε εξαντληθει το 1ο Stock και επικοινωνησα μαζι τους μου προτειναν να παραγγειλω για να εχω προτεραιοτητα , αυτο εκανα και την Τεταρτη που παρελαβαν με πηραν τηλεφωνο...το θεμα ειναι οτι απο οσο ξερω ειναι το μονο καταστημα που φερνει τα μπλε Είχα κάνει κανονικά ηλεκτρονική παραγγελία για να εχω προτεραιότητα για αυτα της τέταρτης που μου είχαν πει πτι έφταναν και γ μένα αλλά τελικά έφαγα δούλεμα..κ άντε να τους βρεις στην παραλία τώρα..να χε και κανένας άλλος το μαύρο..τ χειρότερο βέβαια είναι ότι και καλά θα μου το στελναν τη δευτέρα π έρχεται ενώ θα έχουν κλείσει.έλεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 (edited) Καλησπερα :) Σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα της συσκευης, δισταζω λιγο ακομα λογω οικονομικων :p μπορει καποιος να με παραθεσει τα θετικα και τα αρνητικα απο την εμπειρεια του μετα απο τοσο καιρο? :) ευχαριστω εκ των προτερων ;) (το βαζω εδω και ΟΧΙ στην επιλογη συσκευης επειδη ειναι η μονη συσκευη που με ενδιαφερει! :) ) Ειμαι κατοχος 40 ημερες φιλε μου και ενω ημουν κατοχος android και παλιοτερα, δε μπορουσα να φανταστω οτι υπαρχει κινητο android που να μη λαγκαρει. Ειναι δυσκολο να βρεις κατι αρνητικο. Αρνητικα ειναι η ελαφρως ανω του μετριου καμερα του, και η ελλειψη usb otg που εμενα προσωπικα δε με προβληματιζει τιποτα απο τα δυο. Ισως να θεωρηθει αρνητικο (απο καποιους) οτι ειναι ευεξαπτο το μεταλλικο του περιβλημα και δημιουργει σημαδια ευκολα οπως γραφτηκε κατα διαστηματα στο νημα. Παρολα αυτα ειναι στιβαρη η κατασκευη του και ενω το εχω τοσες μερες χωρις θηκη ,δεν υπαρχει η παραμικρη γρατσουνια και επειδη το προσεχω και πολυ, ουτε καποιο αλλο σημαδι. Οσον αφορα την εμπειρια χρησης...Αψογο.Σκυλι,θηριο οπςω θες πες το. Ειχα δει περιπου 15 βιντεακια πριν το αποκτησω και ειχα μπει και στο νημα για να δω τις αποψεις των κατοχων και κατεληξα.. Δεν απογοητευτηκα ουτε λεπτο. Να προσθεσω στα θετικα και το ευκολο rootαρισμα με την εφαρμογη framaroot. :) ΥΓ: ειναι το μονο που ειδα να εχει φιξαριστη εφαρμογη για backup χωρις να εισαι rooted. Την δοκιμασε καποιος φιλος και ειδα οτι κανει κανονικο backup εφαρμογων ,επαφων και ολων των βασικων πραγματων που θες να κανεις backup πριν κανεις επαναφορα ρυθμισεων,πριν περασεις μια custom rom (πραγμα που δε θα κανω με τιποτα, μιας και η ρομ ειναι τοσο αρτια στημενη , που δεν τιθεται καν ζητημα για αλλαγη της-και για να το κανεις πρεπει να εισαι root οποτε θα εχεις βαλει καποιο αλλο backup προγραμμα :p ). Ολα κομπλε με το κινητακι. Αρτιοτατο! Εαν το βρεις καπου και μπορεις να το δουλεψεις απο κοντα, κανε το! Θα πειστεις ευκολα και γρηγορα! :) Edited August 9, 2013 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Άντε παίδες, βλέπω όλοι οι παλιοί Νοκιάκηδες εδώ θα συναντηθούμε.!!!!!! Από τη δική μου εμπειρία το κινητό το προτείνω ανεπιφύλακτα, βάζει κάτω πολύ ''ανώτερα'' (στα χαρτιά) κινητά. Είναι best value συσκευή, Όσοι πιστοί προσέλθετε .....!!!!!! χαχα ωραιος! welcome brothers of nokia! το εχεις και εσυ? ετσι ειναι ..η συσκευη αξιζει πολυ... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Ειμαι κατοχος 40 ημερες φιλε μου και ενω ημουν κατοχος android και παλιοτερα, δε μπορουσα να φανταστω οτι υπαρχει κινητο android που να μη λαγκαρει. Ειναι δυσκολο να βρεις κατι αρνητικο. Αρνητικα ειναι η ελαφρως ανω του μετριου καμερα του, και η ελλειψη usb otg που εμενα προσωπικα δε με προβληματιζει τιποτα απο τα δυο. Ισως να θεωρηθει αρνητικο (απο καποιους) οτι ειναι ευεξαπτο το μεταλλικο του περιβλημα και δημιουργει σημαδια ευκολα οπως γραφτηκε κατα διαστηματα στο νημα. Παρολα αυτα ειναι στιβαρη η κατασκευη του και ενω το εχω τοσες μερες χωρις θηκη ,δεν υπαρχει η παραμικρη γρατσουνια και επειδη το προσεχω και πολυ, ουτε καποιο αλλο σημαδι. Οσον αφορα την εμπειρια χρησης...Αψογο.Σκυλι,θηριο οπςω θες πες το. Ειχα δει περιπου 15 βιντεακια πριν το αποκτησω και ειχα μπει και στο νημα για να δω τις αποψεις των κατοχων και κατεληξα.. Δεν απογοητευτηκα ουτε λεπτο. Να προσθεσω στα θετικα και το ευκολο rootαρισμα με την εφαρμογη framaroot. :) ΥΓ: ειναι το μονο που ειδα να εχει φιξαριστη εφαρμογη για backup χωρις να εισαι rooted. Την δοκιμασε καποιος φιλος και ειδα οτι κανει κανονικο backup εφαρμογων ,επαφων και ολων των βασικων πραγματων που θες να κανεις backup πριν κανεις επαναφορα ρυθμισεων,πριν περασεις μια custom rom (πραγμα που δε θα κανω με τιποτα, μιας και η ρομ ειναι τοσο αρτια στημενη , που δεν τιθεται καν ζητημα για αλλαγη της-και για να το κανεις πρεπει να εισαι root οποτε θα εχεις βαλει καποιο αλλο backup προγραμμα :p ). Ολα κομπλε με το κινητακι. Αρτιοτατο! Εαν το βρεις καπου και μπορεις να το δουλεψεις απο κοντα, κανε το! Θα πειστεις ευκολα και γρηγορα! :) ετσι ειναι η εφαρμογη backup ειναι τελεια...συμφωνω σε ολα με το φιλο εκτος απο το host που για μενα επρεπε να εχει σε ολα τα αλλα ειναι τελειο το κινητο Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Είχα κάνει κανονικά ηλεκτρονική παραγγελία για να εχω προτεραιότητα για αυτα της τέταρτης που μου είχαν πει πτι έφταναν και γ μένα αλλά τελικά έφαγα δούλεμα..κ άντε να τους βρεις στην παραλία τώρα..να χε και κανένας άλλος το μαύρο..τ χειρότερο βέβαια είναι ότι και καλά θα μου το στελναν τη δευτέρα π έρχεται ενώ θα έχουν κλείσει.έλεος! τι να πω φιλε μου πολυ κακη συμπεριφορα ..τελικα ημουν τυχερος δεν ξερω..στη δικη μου περιπτωση μου κατεβασαν και 14 ευρω στη τιμη γιατι οταν παρηγγειλα ειχε μεγαλυτερη τιμη ενω την Τεταρτη ηταν χαμηλοτερη.... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Ειμαι κατοχος 40 ημερες φιλε μου και ενω ημουν κατοχος android και παλιοτερα, δε μπορουσα να φανταστω οτι υπαρχει κινητο android που να μη λαγκαρει. Ειναι δυσκολο να βρεις κατι αρνητικο. Αρνητικα ειναι η ελαφρως ανω του μετριου καμερα του, και η ελλειψη usb otg που εμενα προσωπικα δε με προβληματιζει τιποτα απο τα δυο. Ισως να θεωρηθει αρνητικο (απο καποιους) οτι ειναι ευεξαπτο το μεταλλικο του περιβλημα και δημιουργει σημαδια ευκολα οπως γραφτηκε κατα διαστηματα στο νημα. Παρολα αυτα ειναι στιβαρη η κατασκευη του και ενω το εχω τοσες μερες χωρις θηκη ,δεν υπαρχει η παραμικρη γρατσουνια και επειδη το προσεχω και πολυ, ουτε καποιο αλλο σημαδι. Οσον αφορα την εμπειρια χρησης...Αψογο.Σκυλι,θηριο οπςω θες πες το. Ειχα δει περιπου 15 βιντεακια πριν το αποκτησω και ειχα μπει και στο νημα για να δω τις αποψεις των κατοχων και κατεληξα.. Δεν απογοητευτηκα ουτε λεπτο. Να προσθεσω στα θετικα και το ευκολο rootαρισμα με την εφαρμογη framaroot. :) ΥΓ: ειναι το μονο που ειδα να εχει φιξαριστη εφαρμογη για backup χωρις να εισαι rooted. Την δοκιμασε καποιος φιλος και ειδα οτι κανει κανονικο backup εφαρμογων ,επαφων και ολων των βασικων πραγματων που θες να κανεις backup πριν κανεις επαναφορα ρυθμισεων,πριν περασεις μια custom rom (πραγμα που δε θα κανω με τιποτα, μιας και η ρομ ειναι τοσο αρτια στημενη , που δεν τιθεται καν ζητημα για αλλαγη της-και για να το κανεις πρεπει να εισαι root οποτε θα εχεις βαλει καποιο αλλο backup προγραμμα :p ). Ολα κομπλε με το κινητακι. Αρτιοτατο! Εαν το βρεις καπου και μπορεις να το δουλεψεις απο κοντα, κανε το! Θα πειστεις ευκολα και γρηγορα! :) Και αμα "μαθεις" να τραβας φωτο,τοτε τα αποτελεσματα ειναι σουπερ ικανοποιητικα,δεν ξερω γιατι δεν ειστε ικανοποιημενοι...ενταξει εχει λιγο "θορυβο" στις νυχτερινες,δεν πηραμε φωτογραφικη μηχανη... Εγω προσωπικα ειμαι ικανοποιημενος,δεν ξερω πως μπορω να ανεβασω απο το κινητο απευθειας εδω,δεν εχω εγκαταστησει και το dropbox βλεπετε....και ειμαι και σε επαρχια,με gprs..... Παντως το κινητο σε οποια τιμη το βρειτε ειναι σουπερ... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 αν δεις το Ν8 μου, δεν εχει ουτε μισο σημαδακι ;) οποτε δε με ανησυχει αυτο με το περιβλημα :) οσο για τη καμερα, το Ν8 τι το εχω? :p οπως και gps ;) για τα λοιπα ολα.... G :O Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 α τωρα το πηρες και συ... ειναι το μοναδικο ρομποτακι που με εκανε κλικ! ολα τα αλλα με ειναι αδιαφορα ;) ελπιζω να βρω κατι :) Ναι, για ψαξε, κατι μπορει να βρεις :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Και αμα "μαθεις" να τραβας φωτο,τοτε τα αποτελεσματα ειναι σουπερ ικανοποιητικα,δεν ξερω γιατι δεν ειστε ικανοποιημενοι...ενταξει εχει λιγο "θορυβο" στις νυχτερινες,δεν πηραμε φωτογραφικη μηχανη... Εγω προσωπικα ειμαι ικανοποιημενος,δεν ξερω πως μπορω να ανεβασω απο το κινητο απευθειας εδω,δεν εχω εγκαταστησει και το dropbox βλεπετε....και ειμαι και σε επαρχια,με gprs..... Παντως το κινητο σε οποια τιμη το βρειτε ειναι σουπερ... "Εμαθα" ηδη ,χεχε ! Εγω προσωπικα ειμαι ικανοποιημενος , απλως γενικως , σιγουρα δεν ειναι το σημειο αναφορας του κινητου. Σημειο αναφορας θεωρω την απολυτα αριστη εμπειρια χρησης που προσφερει! Η καμερα οπως ειδα επιδεχεται και βελτιωσης με το better camera mod που ποσταρε μερικα posts πιο πισω ο "fanatikos" , αρκει να εισαι root και να το φλασαρεις! @pgetsopoulos Ναι εχεις και Ν8, απιστευτη καμερα απ'οτι θυμαμαι και εγγυηση ΝΟΚΙΑ στους χαρτες! :cool: Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 χαχα ωραιος! welcome brothers of nokia! το εχεις και εσυ? ετσι ειναι ..η συσκευη αξιζει πολυ... Ναι το έχω εδώ και λίγο καιρό, είμαι πολύ ευχαριστημένος το κινητό είναι απροβλημάτιστο και πραγματικά πετάει!!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Ασπρη θηκη... http://www.ebay.com/itm/LG-OPTIMUS-G-E975K-E975-GSM-TPU-GEL-JELLY-RUBBER-SILICONE-CASE-COVER-SKIN-GUARD-/121083545238?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item1c31244696 Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Ασπρη θηκη... http://www.ebay.com/itm/LG-OPTIMUS-G-E975K-E975-GSM-TPU-GEL-JELLY-RUBBER-SILICONE-CASE-COVER-SKIN-GUARD-/121083545238?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item1c31244696 Ειναι ασπρη? Ρωταω γιατι νομιζω θα πηγαινει ωραια στο λευκο μου OG αλλα στις φωτο φαινεται καπως προς το κρεμ και οχι λευκη! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Ειναι ασπρη? Ρωταω γιατι νομιζω θα πηγαινει ωραια στο λευκο μου OG αλλα στις φωτο φαινεται καπως προς το κρεμ και οχι λευκη! Ασπρη ασβεστης οχι δεν ειναι.αλλα και οχι κρεμ.κατι ενδιαμεσο αλλα περισσοτερο προς το ασπρο.εχει και εναν ιριδισμο πολυ ανεπαισθητο στην πλατη(σαν το κινητο μας περιπου) που φαινεται μονο στο φως και οταν την κουνησεις (τη θηκη ) για ναχει συγκεκριμενη αντανακλαση. Ταιριαζει πολυ καλα και ειναι καλης ποιοτητας Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Ασπρη ασβεστης οχι δεν ειναι.αλλα και οχι κρεμ.κατι ενδιαμεσο αλλα περισσοτερο προς το ασπρο.εχει και εναν ιριδισμο πολυ ανεπαισθητο στην πλατη(σαν το κινητο μας περιπου) που φαινεται μονο στο φως και οταν την κουνησεις (τη θηκη ) για ναχει συγκεκριμενη αντανακλαση. Ταιριαζει πολυ καλα και ειναι καλης ποιοτητας Ποσο σου εκανε να ερθει? Βλεπω ειναι κατα Κορεα πλευρα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Ποσο σου εκανε να ερθει? Βλεπω ειναι κατα Κορεα πλευρα! 10 μερες.μαζι με τα σκ Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 παιδες, στο ασπρο το πισω μερος ειναι πλαστικο και οχι γυαλι οπως στο μαυρο? ετσι διαβασα καπου...επισης η ληψη του ραδιου FM ειναι αξιολογη ή ειναι ολο παρασιτα οπως πχ στο 4Χ? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 παιδες, στο ασπρο το πισω μερος ειναι πλαστικο και οχι γυαλι οπως στο μαυρο? ετσι διαβασα καπου...επισης η ληψη του ραδιου FM ειναι αξιολογη ή ειναι ολο παρασιτα οπως πχ στο 4Χ? Που διαβασες κατι τετοιο; Ειναι δυνατον επειδη αλλαζει το χρωμα να αλλαζει και το υλικο; μου ακουγεται λιγο παραξενο.. Οσο για το ραδιοφωνο , εχει μια χαρα ληψη οσο το χρησιμοποιησα (δηλαδη ελαχιστα και μεσα στην πολη, οποτε η ληψη λογικο ηταν να ειναι καλη :) ) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 (edited) S3 vs optimus g.. . Χάσαμε πανηγυρικά, όσες ρυθμίσεις κι αν προσπάθησα να κάνω Edited August 10, 2013 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 S3 vs optimus g.. . Χάσαμε πανηγυρικά, όσες ρυθμίσεις κι αν προσπάθησα να κάνω ότι στοίχημα θές, πως στο g δεν είχες καθαρίσει τον φακό από τις δαχτυλιές πριν την φωτό. Πάλι θα έχανε, αλλά δεν βγάζει τόσο χάλια βραδινές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Στο κλειδωμα της οθονης αν επιλεγει το "συρετε" (πχ δροσοσταλιδα εφε) υπαρχει τροπος να μην "κατεβαινει" η notification bar οταν ειναι κλειδωμενη η οθονη με αυτον τον τροπο; Γιατι οταν παω να το βγαλω απτην τσεπη εχω ενεργοποιησει/απενεργοποιησει διαφορα πχ wifi,bluetooth, και αλλα... Πρωινες αποριες... Καλημερα σε ολους Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 (edited) Ασπρη θηκη... http://www.ebay.com/itm/LG-OPTIMUS-G-E975K-E975-GSM-TPU-GEL-JELLY-RUBBER-SILICONE-CASE-COVER-SKIN-GUARD-/121083545238?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item1c31244696 Την ίδια ακριβώς έχω σε Μπλε σκούρο και Πράσινο φυστικί, από Κορέα με δωρεάν μεταφορικά 5€ η μία, περίπου και σε εμένα 10 μέρες έκανε να έρθει. Πολύ όμορφη θήκη. Edited August 10, 2013 by rocobloco Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts