ddr2 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Παιδιά σορύ αν είμαι λίγο άσχετος άλλα σκεύτομε να πάρω το g από αυτό το κατάστημα ....πως σας φένετε το κατάστημα έχει αγοράσει κανείς από εδώ ? http://www.vnp.gr/lg-e975-optimus-g-lte-nfc-black-eu.html Έχω αγοράσει απο το μαγαζί (άλλη συσκευή βέβαια) , χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Το eco mode πρακτικα το κανει 2πυρηνο και ριχνει τα ρολογια αρκετα, οταν απενεργοποιεις απο το κρυφο μενου τον ελεγχο θερμοκρασιας, μενει παλι 2πυρηνο αλλα τρεχει πιο ψηλα σε χρονισμους με eco mode, παντως ριχνει τους χρονισμους στα 1100 οταν ζεστανεται και την ενταση της φωτεινοτητας, οποτε δεν ειναι λυση γιαυτο το θεμα. Υπαρχει υποτιθετε και το High temperature property, αλλα δεν βλεπω να εμφανιζεται στην συσκευη μας, καποιοι λενε σε χωρες με υψηλες θερμοκρασιες δεν εμφανιζεται. Απο την στιγμή που δεν έχω δει διαφορές στην θερμοκρασία ανυσηχητικες, δε νομίζω πως υπάρχει θέμα. Αν ήταν τόσο επικίνδυνο θεωρώ ότι δεν θα είχαμε πρόσβαση ούτε από το κρυφό μενού Αν το κάψω θα σας πω. Αλλά αφού δεν κάηκε σήμερα με 36 βαθμούς στην παραλία, μαλλον είμαστε καλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Απο την στιγμή που δεν έχω δει διαφορές στην θερμοκρασία ανυσηχητικες, δε νομίζω πως υπάρχει θέμα. Αν ήταν τόσο επικίνδυνο θεωρώ ότι δεν θα είχαμε πρόσβαση ούτε από το κρυφό μενού Αν το κάψω θα σας πω. Αλλά αφού δεν κάηκε σήμερα με 36 βαθμούς στην παραλία, μαλλον είμαστε καλά. Ναι, αλλα το χρησιμοποιουσες σαν διπυρηνο... Προσωπικα, μετα τον πρωτο ενθουσιασμο, ξαναγυρισα στην default ρυθμιση. Ετσι και αλλιως, και με 63% στη χειροτερη περιπτωση, η οθονη ειναι πολυ φωτεινη. Παντως, ειναι ωραια μαγκια, να εχεις εστω τη δυνατοτητα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Ναι, αλλα το χρησιμοποιουσες σαν διπυρηνο... Προσωπικα, μετα τον πρωτο ενθουσιασμο, ξαναγυρισα στην default ρυθμιση. Ετσι και αλλιως, και με 63% στη χειροτερη περιπτωση, η οθονη ειναι πολυ φωτεινη. Παντως, ειναι ωραια μαγκια, να εχεις εστω τη δυνατοτητα. Αφού σφαιρατο είναι πάλι. Εξάλλου, τηλέφωνα κάνω και μπαίνω στο ίντερνετ, μια χαρά είναι και οι δύο πυρήνες, τι να τους κάνω τους 4, να καίνε μπαταρία; :-P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Τα προγράμματα antitheft είναι απαραίτητα, γιατί σε περίπτωση κλοπής μπορείς να κάνεις remote wipe όλα τα δεδομένα που έχεις στο κινητό σου. Ενα factory reset ειναι ολο και ολο, το antitheft σου. Πραγμα που πιστευω οτι θα ειναι το πρωτο που θα κανει αφου το κλησει. Απο εκει και μετα ολα τ' αλλα ειναι βλακιουλες παντελως αχρηστες. Παιδιά σορύ αν είμαι λίγο άσχετος άλλα σκεύτομε να πάρω το g από αυτό το κατάστημα ....πως σας φένετε το κατάστημα έχει αγοράσει κανείς από εδώ ? http://www.vnp.gr/lg-e975-optimus-g-lte-nfc-black-eu.html Βεβαιωσου για την παραδωση γιατι ειναι σ' ελειψη το κινητο. Λεει για 1-3 μερες που το βλεπω σιγουρα για παραπανω. Απο την στιγμή που δεν έχω δει διαφορές στην θερμοκρασία ανυσηχητικες, δε νομίζω πως υπάρχει θέμα. Αν ήταν τόσο επικίνδυνο θεωρώ ότι δεν θα είχαμε πρόσβαση ούτε από το κρυφό μενού Αν το κάψω θα σας πω. Αλλά αφού δεν κάηκε σήμερα με 36 βαθμούς στην παραλία, μαλλον είμαστε καλά. Δεν εχει προβλημα. Σημερα το ειχα αφησει πανω στο ταμπλο επιτηδες. Καταλαβαινεις οποτε για τι θερμοκρασια μιλαμε. Δεν ειχα κανενα προβλημα. Και ουτε εριξε την φωτηνοτητα. Για μενα, ηταν by far , το καλητερο τιπ μεχρι τωρα και μπραβο στον φιλο που το ξετρυπωσε και μας το κοινοποιησε. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Αφού σφαιρατο είναι πάλι. Εξάλλου, τηλέφωνα κάνω και μπαίνω στο ίντερνετ, μια χαρά είναι και οι δύο πυρήνες, τι να τους κάνω τους 4, να καίνε μπαταρία; :-P Η αληθεια ειναι οτι και με τους 2 πυρηνες παει σφαιρα... Απορω, τι δουλεια εχει κανει η LG... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Δεν εχει προβλημα. Σημερα το ειχα αφησει πανω στο ταμπλο επιτηδες. Καταλαβαινεις οποτε για τι θερμοκρασια μιλαμε. Δεν ειχα κανενα προβλημα. Και ουτε εριξε την φωτηνοτητα. Για μενα, ηταν by far , το καλητερο τιπ μεχρι τωρα και μπραβο στον φιλο που το ξετρυπωσε και μας το κοινοποιησε. Εγω ήμουν. : P Να σου πω, το δουλευεις με eco mode ή κανονικά ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Ενα factory reset ειναι ολο και ολο, το antitheft σου. Πραγμα που πιστευω οτι θα ειναι το πρωτο που θα κανει αφου το κλησει. Απο εκει και μετα ολα τ' αλλα ειναι βλακιουλες παντελως αχρηστες. Και όμως ακόμα και μετά από factory reset επιβιώνει το antitheft. Ο μόνος τρόπος για να φύγει είναι να περάσει άλλη rom. Όπως είπα όμως το σημαντικό είναι η προστασία των προσωπικών μας δεδομένων που δεν είναι μικρό πράγμα. Τέλος το off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Εγω ήμουν. : P Να σου πω, το δουλευεις με eco mode ή κανονικά ; Ωραιος!! Ενα μπραβο λοιπον απο μενα. Τρελο τιπ! :cool: Το eco mode το εχω να μπαινει μολις πεσει κατω απο το 30% η μπαταρια. Πιο πριν κλειστο. Ολα free. Αν ηθελα 2πυρινο, θα επερνα 2πυρινο. Να παρω ενα τετοιο 4πυρινο και να το δουλευω 2πυρινο, προσωπικα δεν το καταλαβαινω.:what: Και όμως ακόμα και μετά από factory reset επιβιώνει το antitheft. Ο μόνος τρόπος για να φύγει είναι να περάσει άλλη rom. Όπως είπα όμως το σημαντικό είναι η προστασία των προσωπικών μας δεδομένων που δεν είναι μικρό πράγμα. Τέλος το off topic. Off topic mode on! Ποιο ειναι αυτο το αντι-θεφτ που επβειωνει μετα απο φακτορι-ρισετ? Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο! :rolleyes: Δυο που ειχα τσεκαρει εγω δεν ..... Και μιλαω για αγορασμενα Cerberus και Kaspesky που τα θεωρουν κορυφαια! Off topic mode off. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Ωραιος!! Ενα μπραβο λοιπον απο μενα. Τρελο τιπ! :cool: Το eco mode το εχω να μπαινει μολις πεσει κατω απο το 30% η μπαταρια. Πιο πριν κλειστο. Ολα free. Αν ηθελα 2πυρινο, θα επερνα 2πυρινο. Να παρω ενα τετοιο 4πυρινο και να το δουλευω 2πυρινο, προσωπικα δεν το καταλαβαινω.:what: Βασικά για την μπαταρία το λέω ,μιας και βγάζει έτσι περισσότερο χρόνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Βασικά για την μπαταρία το λέω ,μιας και βγάζει έτσι περισσότερο χρόνο. Αν και την εργασιμη μερα μου την βγαζει και με το παραπανω. Εχω φορτιστη αυτοκινητου και εναν travel στο τσαντακι μου. Απ' οτι θυμαμαι μονον του αυτοκινητου εχω χρησιμοποιησει 1-2 φορες, σε ταξιδι, που μιλησα πολυ κατα την διαδρομη. Ειμαι της αποψης να ευχαριστιεμαι το τηλεφωνο στο φουλ σ' αυτα που μπορει να μου δωσει και δεν με πειραζει να το βαλω καμια ωρα στο φορτιστη στο ενδιαμεσο (σπανιο μεν αλλα μπορει και να μου το ζητησει). Δεν χαθηκε ο κοσμος! Γιατι να κουτσουρευω την εμπειρια και να αγχωνομαι για να κερδισω μια ωρα παραπανω απο την μπαταρια? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Αν και την εργασιμη μερα μου την βγαζει και με το παραπανω. Εχω φορτιστη αυτοκινητου και εναν travel στο τσαντακι μου. Απ' οτι θυμαμαι μονον του αυτοκινητου εχω χρησιμοποιησει 1-2 φορες, σε ταξιδι, που μιλησα πολυ κατα την διαδρομη. Ειμαι της αποψης να ευχαριστιεμαι το τηλεφωνο στο φουλ σ' αυτα που μπορει να μου δωσει και δεν με πειραζει να το βαλω καμια ωρα στο φορτιστη στο ενδιαμεσο (σπανιο μεν αλλα μπορει και να μου το ζητησει). Δεν χαθηκε ο κοσμος! Γιατι να κουτσουρευω την εμπειρια και να αγχωνομαι για να κερδισω μια ωρα παραπανω απο την μπαταρια? Όντως, η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο καιρό κι εγώ έτσι το δουλεύω και το καταυχαριστιεμαι. Γυρίζω σπίτι από την δουλειά με περίπου 30 % μιας και το ζορίζω πολύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Για καποιο λογο δεν μπορω να βρω αν (και πως) αλλαζει το screen transition στο UI της LG. Κατα βαση θελω να υπαρχει circular transition απο την τελευταια στην πρωτη screen, χωρις να σταματαει δηλαδη στην τελευταια. Γινεται, ή μονο με custom launcher; Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismaster Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Μετα απο 3 μερες συμβιωσης με απλη χρηση δηλαδη μερικα τηλεφωνα μετριας διαρκειας,καμια ωρα ιντερνετ μεσω 3g η wi fi και αρκετα sms,viber,facebook κ email και τους πυρηνες απενεργοποιημενους στο εκο μοντ,ουτε γι αστειο δε με εβγαλε μια ολοκληρη μερα εστω.απαραδεκτο.κατα τα αλλα τοt τηλεφωνο μια χαρα,οταν παω να ενεργοποιησψ η οχι το 2g/3g μεσω powertoggles δεν γινεται τιπιτα.ξερει κανεις επ αυτου;με τις μπαταριες σας εσεις πως τα πατε και με ποιον τροπο;επισης για καποιο λογο δε βρισκω την επιλογξ απενεργοποιησης των πληκτρων κατα την πληκτρολογηση κειμενου.οποιος ξερει ας μου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 (edited) Transition effect αλλαζεις πατωντας το μενου-ρυθμισεις αρχικης οθονης και επιλεγεις εφε οθονης.Τσεκαρεις το μετακυλιση οθονων κυκλικα στο ιδιο μενου,εαν θες το 2ο που λες.(για το φιλο που ρωταει) Εμενα μου βγαζει φουλ ημερα με κλησεις,wifi αρκετη ωρα και παραμετροποιηση με eco mode off. Σημερα το ταραξα δοκιμαζοντας multitasking και βαζοντας την εφαρμογη PieControl και μενω ολο και πιο εκπληκτος..Δε μπορω να το κανω να λαγκαρει με τιποτα. 22% τωρα με πολυωρη χρηση απο πρωι!! Edited July 14, 2013 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Μετα απο 3 μερες συμβιωσης με απλη χρηση δηλαδη μερικα τηλεφωνα μετριας διαρκειας,καμια ωρα ιντερνετ μεσω 3g η wi fi και αρκετα sms,viber,facebook κ email και τους πυρηνες απενεργοποιημενους στο εκο μοντ,ουτε γι αστειο δε με εβγαλε μια ολοκληρη μερα εστω.απαραδεκτο.κατα τα αλλα τοt τηλεφωνο μια χαρα,οταν παω να ενεργοποιησψ η οχι το 2g/3g μεσω powertoggles δεν γινεται τιπιτα.ξερει κανεις επ αυτου;με τις μπαταριες σας εσεις πως τα πατε και με ποιον τροπο;επισης για καποιο λογο δε βρισκω την επιλογξ απενεργοποιησης των πληκτρων κατα την πληκτρολογηση κειμενου.οποιος ξερει ας μου πει. Κάτι δεν πάει καλά , μιας και η μπαταρία είναι από τα δυνατά του σημεία. Εγώ με 18 ώρες περίπου αναμονή , βγάζω 2,5 ώρες κλήσεις και 3 με 3,5 ώρες οθόνη. Περίμενε κατ' αρχάς να κάνει μερικούς κύκλους ακόμη ώστε να έρθει η μπαταρία στην φούλ δυναμικότητά της. Επίσης δες μήπως κάποια εφαρμογή μένει ανοιχτή και τρώει πολύ μπαταρία. Γενικώς για το viber δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Όσο για τους ήχους του πληκτρολογίου, πήγαινε στις ρυθμίσεις > ήχος και πρέπει να είναι κάποιο από το Ανάδραση και σύστημα αφής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Μετα απο 3 μερες συμβιωσης με απλη χρηση δηλαδη μερικα τηλεφωνα μετριας διαρκειας,καμια ωρα ιντερνετ μεσω 3g η wi fi και αρκετα sms,viber,facebook κ email και τους πυρηνες απενεργοποιημενους στο εκο μοντ,ουτε γι αστειο δε με εβγαλε μια ολοκληρη μερα εστω.απαραδεκτο.κατα τα αλλα τοt τηλεφωνο μια χαρα,οταν παω να ενεργοποιησψ η οχι το 2g/3g μεσω powertoggles δεν γινεται τιπιτα.ξερει κανεις επ αυτου;με τις μπαταριες σας εσεις πως τα πατε και με ποιον τροπο;επισης για καποιο λογο δε βρισκω την επιλογξ απενεργοποιησης των πληκτρων κατα την πληκτρολογηση κειμενου.οποιος ξερει ας μου πει. Συνήθως εγκαθιστούμε εφαρμογές οι οποίες συνεχώς ζητούν ανανέωση περιεχομένου και ξυπνούν τον επεξεργαστή. Κυρίως social εφαρμογές. Δες τα wakelocks του επεξεργαστή σου και θα καταλάβεις. Δοκίμασε το snapdragon battery guru. Official λογισμικό της qualcomm και κάνει πραγματική διαφορά. Ρυθμίζει δυναμικά τη συχνότητα ανανέωσης εφαρμογών ανάλογα με το πως τις χρησιμοποιείς και ελέγχει τις συνδέσεις δεδομένων και wifi ανάλογα με το αν έχεις hotspot κοντά σου. Τις 2 πρώτες ημέρες απλά μαθαίνει από τη χρήση σου και την 3η μέρα ενεργοποιειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Καλημερα σε ολους.παω να βαλω ηχο κλησης σε επαφες (να μην εχω τον προεπιλεγμενο) και παω να επιλεξω,μου βγαζει να διαλεξω αναμεσα σε es file explorer και συστημα αναπαραγωγης μεσων και αν επιλεξω το δευτερο μου βγαζει μηνυμα η διαδικασια android.process.media εχει σταματησει,ενω αν επιλεξω es διαλεγω ηχο κανονικα. Καμια ιδεα???? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Καλημερα σε ολους.παω να βαλω ηχο κλησης σε επαφες (να μην εχω τον προεπιλεγμενο) και παω να επιλεξω,μου βγαζει να διαλεξω αναμεσα σε es file explorer και συστημα αναπαραγωγης μεσων και αν επιλεξω το δευτερο μου βγαζει μηνυμα η διαδικασια android.process.media εχει σταματησει,ενω αν επιλεξω es διαλεγω ηχο κανονικα. Καμια ιδεα???? :confused: και σε μενα το ιδιο... Παιδες σε αλλους; Δε το ειχα παρατηρησει γιατι παντα εχω εναν ηχο κλησης, και εαν θα αλλαζα θα εβαζα δικο μου, αλλα γιατι να συμβαινει; Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 :confused: και σε μενα το ιδιο... Παιδες σε αλλους; Δε το ειχα παρατηρησει γιατι παντα εχω εναν ηχο κλησης, και εαν θα αλλαζα θα εβαζα δικο μου, αλλα γιατι να συμβαινει; εδω λεει να διαγραφουν τα data απτο media storage.το εκανα , το μηνυμα δεν βγαινει ΑΛΛΑ δε βλεπω ΠΟΥΘΕΝΑ τους ηχους κλησης της lg!!!!!!!!!!!!!!! εχθες εκανα ενα back up με την εφαρμογη του τηλεφωνου,τα επαναφερω τωρα να δω τι γινεται! ολα ξεκινησαν οταν περασα κατι ηχους κλησης απο το παλιο τηλεφωνο σε αυτο.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Μόλις το δοκίμασα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. :ninja: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 ευτυχως που υπαρχουν και τα back up.... ουφφφφφφφ.... ενταξει.επανεφερα με το back up οπως ειπα πριν και το μηνυμα: η διαδικασια android.process.media εχει σταματησει ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ,οι ηχοι της lg (προεγκατεστημενοι) ξαναεμφανιστηκαν και οι δικοι μου ηχοι παραμενουν εκει που τους ειχα περασει..... και ολα αυτα γιατι ηθελα να αλλαξω ηχο κλησης στη γυναικα μου και στη μανα μου............ ηθελα να βαλω τωρα το κινητο να το συνδεσω με υπολογιστη να δω πως βγαινουν τα δεδομενα,αν εμφανιζεται το κινητο ως εξωτερικος σκληρος αλλα δε θα κανω τιποτα. Δεν αντεχω αλλες συγκινησεις... :lol: Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 ευτυχως που υπαρχουν και τα back up.... ουφφφφφφφ.... ενταξει.επανεφερα με το back up οπως ειπα πριν και το μηνυμα: η διαδικασια android.process.media εχει σταματησει ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ,οι ηχοι της lg (προεγκατεστημενοι) ξαναεμφανιστηκαν και οι δικοι μου ηχοι παραμενουν εκει που τους ειχα περασει..... και ολα αυτα γιατι ηθελα να αλλαξω ηχο κλησης στη γυναικα μου και στη μανα μου............ ηθελα να βαλω τωρα το κινητο να το συνδεσω με υπολογιστη να δω πως βγαινουν τα δεδομενα,αν εμφανιζεται το κινητο ως εξωτερικος σκληρος αλλα δε θα κανω τιποτα. Δεν αντεχω αλλες συγκινησεις... :lol: Το backup της LG καλό? τα επανέφερε όλα? και τις ρυθμίσεις των εφαρμογών? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Το backup της LG καλό? τα επανέφερε όλα? και τις ρυθμίσεις των εφαρμογών? Πολυ καλο γιαννη...ναι,επανεφερε και τις ρυθμισεις και την αρχικη οθονη.απλα μου κανει εντυπωση που δεν "πειραξε" τους ηχους που περασα ΣΗΜΕΡΑ,μετα το χθεσινο backup και ΠΡΙΝ τη σημερινη επαναφορα.αυτους τους ηχους τους ειχα αποθηκευμενους σε ενα φακελο ringtones που ειχε ηδη δημιουργημενο το τηλεφωνο. Μηπως ξερει κανεις να μου πει σε pc πως συνδεεται το τηλεφωνο μας; Το "βλεπει" σαν εξωτερικο σκληρο; Θελει install καποιο προγραμμα της lg; Γιατι εκει που λεει συνδεση pc και τυπος συνδεσης pc τι επιλεγω; Και αποκατω που λεει λογισμικο lg τι τσεκαρω; Πολλα ερωτηματα.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Πολυ καλο γιαννη...ναι,επανεφερε και τις ρυθμισεις και την αρχικη οθονη.απλα μου κανει εντυπωση που δεν "πειραξε" τους ηχους που περασα ΣΗΜΕΡΑ,μετα το χθεσινο backup και ΠΡΙΝ τη σημερινη επαναφορα.αυτους τους ηχους τους ειχα αποθηκευμενους σε ενα φακελο ringtones που ειχε ηδη δημιουργημενο το τηλεφωνο. Μηπως ξερει κανεις να μου πει σε pc πως συνδεεται το τηλεφωνο μας; Το "βλεπει" σαν εξωτερικο σκληρο; Θελει install καποιο προγραμμα της lg; Γιατι εκει που λεει συνδεση pc και τυπος συνδεσης pc τι επιλεγω; Και αποκατω που λεει λογισμικο lg τι τσεκαρω; Πολλα ερωτηματα.... τυπο συνδεσης USB βαζεις MTP και περιμενεις παντα λιγο παραπανω. Την πρωτη φορα περναει απο μονο του τους usb drivers της LG. Υπαρχει κ τροπος να τους βαλεις χειροκινητα, τους εχω εξτρα κατεβασμενους απο το σαιτ της LG. Μπορεις να εχεις προεπιλεγμενο το MTP η να το επιλεγεις καθε φορα που συνδεεις το κινητο στο PC. Παντα κανει παραπανω απο 10sec αλλα συνδεεται και ειναι αρκετα γρηγορη η μεταφορα του οτιδηποτε! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts