giannis12a Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Για το G είναι 3845#*975# .Κέρδος δεν βλέπω πάντως που το δοκίμασα. :) Λογικά διαφορά στο ζόρι και στην ζέστη θα δεις. Θα το δοκιμάσω αύριο και βλέπουμε. To high temperature δε το έχει το δικό μου πως γίνεται αυτό; Αφού έκανα μια επανεκκίνηση πρώτα, το ζόρισα λιγάκι με το most wanted κι έφτασε τους 44 βαθμούς. Άνοιξα τον browser με 100% φωτεινότητα και δεν την έριξε καθόλου και ας είχε πέσει στους 42 βαθμούς εκείνη την ώρα. Μένει να δούμε μόνο μήπως τώρα ανεβάζει πιο ψηλές θερμοκρασίες πιο γρήγορα από πριν. Μην το καψουμε κιόλας. Αλλά μάλλον ένα βασικό μειονέκτημα με την φωτεινότητα που έπεφτε μόνη της το λύσαμε. ^o^ Edited July 11, 2013 by giannis12a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Αγορασα τη θηκη σιλικονης απο το Πλαισιο. Πολυ καλη και πρακτικη (και φθηνη). Σύντομα θα πας σε άλλη.κιτρινίζει από την θερμοκρασία. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Το να βάζεις τέτοιο κινητό σε θήκη σιλικόνης είναι σαν να κάνεις έρωτα με προφυλακτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Το να βάζεις τέτοιο κινητό σε θήκη σιλικόνης είναι σαν να κάνεις έρωτα με προφυλακτικό. Στο πόλεμό πάντα πάμε με κράνος,είτε μας αρέσει είτε όχι.προσωπικές επιλογές του καθενός.:p Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Σύντομα θα πας σε άλλη.κιτρινίζει από την θερμοκρασία. Εμένα μια χαρά είναι εδώ κι ένα μήνα +. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Σύντομα θα πας σε άλλη.κιτρινίζει από την θερμοκρασία. Θα δειξει ταξιδιωτη. Μεχρι τωρα , ειναι οκ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftskamins Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 ωραιο το κολπακι στο secret menu,δειχνει να εφτιαξε το θεμα με την αυτοματατη πτωση της φωτεινοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) Για το G είναι 3845#*975# .Κέρδος δεν βλέπω πάντως που το δοκίμασα. :) Λογικά διαφορά στο ζόρι και στην ζέστη θα δεις. Θα το δοκιμάσω αύριο και βλέπουμε. To high temperature δε το έχει το δικό μου πως γίνεται αυτό; Αφού έκανα μια επανεκκίνηση πρώτα, το ζόρισα λιγάκι με το most wanted κι έφτασε τους 44 βαθμούς. Άνοιξα τον browser με 100% φωτεινότητα και δεν την έριξε καθόλου και ας είχε πέσει στους 42 βαθμούς εκείνη την ώρα. Μένει να δούμε μόνο μήπως τώρα ανεβάζει πιο ψηλές θερμοκρασίες πιο γρήγορα από πριν. Μην το καψουμε κιόλας. Αλλά μάλλον ένα βασικό μειονέκτημα με την φωτεινότητα που έπεφτε μόνη της το λύσαμε. ^o^ Καλημέρα. Διάβασα το νήμα που δόθηκε αλλά την πρώτη επιλογή που λέει, την "High temperature property OFF", δεν την βρήκα πουθενά. Εσείς την έχετε βρει? Την δεύτερη, την "Thermal mitigation daemon OFF", την βρήκα και ενεργοποιόντας την το Antutu από 17735 που μου έβγαζε απογειώθηκε στο 21829 !!!!!!! :blink: :dizzy: :up: :dance: :clap: Κουφάθηκα, μιλάμεεεεεεεεε!!!!!:p ------------------------------------------------------------------------------- EDIT: Για να το τσεκάρω, την ξαναέβαλα όπως ήταν και ξαναέτρεαξα το Antutu. 16822!!!!! (Προφανώς λόγω θερμοκρασίας έκοψε την CPU. Την άνοιξα πάλι και το Antutu 21623!!!!!!! :p Edited July 12, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftskamins Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) το νημα στο xda ηταν για g pro...εμεις δεν εχουμε αυτη την επιλογη,οχι με αυτο το ονομα τουλαχιστον απ οτι βλεπω η θερμοκρασιες διατηρουνται ελαφρως υψηλοτερα μετα την αλλαγη,+3 βαθμους περιπου Edited July 12, 2013 by ftskamins Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 το νημα στο xda ηταν για g pro...εμεις δεν εχουμε αυτη την επιλογη,οχι με αυτο το ονομα τουλαχιστον απ οτι βλεπω η θερμοκρασιες διατηρουνται ελαφρως υψηλοτερα μετα την αλλαγη,+3 βαθμους περιπου Προτιμώ 3 βαθμούς + και να έχω όση φωτεινότητα θέλω. Απλά θέλει το νου σου σε κάνα παιχνίδι μην ανέβει στο θεό επειδή στην ουσία τώρα, δεν υπάρχει κοφτης. Ήμουνα έτοιμος να το ρουταρω και να δοκιμάσω διάφορα, αλλά ευτυχώς ψάξε - ψάξε έπεσα πάνω στο θέμα αυτό κι έτσι λύθηκε εύκολα. Χαρές που θα κάνει ο ddr2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Προτιμώ 3 βαθμούς + και να έχω όση φωτεινότητα θέλω. Απλά θέλει το νου σου σε κάνα παιχνίδι μην ανέβει στο θεό επειδή στην ουσία τώρα, δεν υπάρχει κοφτης. Ήμουνα έτοιμος να το ρουταρω και να δοκιμάσω διάφορα, αλλά ευτυχώς ψάξε - ψάξε έπεσα πάνω στο θέμα αυτό κι έτσι λύθηκε εύκολα. Χαρές που θα κάνει ο ddr2. :p Να μαι και εγώ:) παιδιά, εκτός από τη φωτεινότητα, επηρεάζει και την cpu? έριχνε και την cpu όταν ανέβαζε θερμοκρασία?:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 :p Να μαι και εγώ:) παιδιά, εκτός από τη φωτεινότητα, επηρεάζει και την cpu? έριχνε και την cpu όταν ανέβαζε θερμοκρασία?:worry: Έτσι δείχνουν τα πράγματα, αλλιώς δεν θα είχαμε αυτές τις διαφορές στα benchmarks. Λογικό ακούγεται πάντως να πέφτει η απόδοση για να ρίξει την όλη θερμοκρασία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Έτσι δείχνουν τα πράγματα, αλλιώς δεν θα είχαμε αυτές τις διαφορές στα benchmarks. Λογικό ακούγεται πάντως να πέφτει η απόδοση για να ρίξει την όλη θερμοκρασία. Μην το κάψουμε φοβάμαι. Γιατί ο s4pro φημίζεται για τις θερμοκρασίες του. Δεν τον έβαλε τυχαία η lg τον περιορισμό. Θέλει παράλληλα και ένα πρόγραμμα για να παρακολουθούμε τη θερμοκρασία της cpu. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftskamins Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 επαιξα αρκετα RR3,μου φανηκε οτι πηγαινε καλυτερα αλλα το κινητο αγγιξε τους 48 βαθμους κ εκαιγε πισω.η φωτεινοτητα εμεινε ακλονητη! ΟΛΕ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Μην το κάψουμε φοβάμαι. Γιατί ο s4pro φημίζεται για τις θερμοκρασίες του. Δεν τον έβαλε τυχαία η lg τον περιορισμό. Θέλει παράλληλα και ένα πρόγραμμα για να παρακολουθούμε τη θερμοκρασία της cpu. Μέσο όρο στο σερφαρισμα φτάνει 40 - 41 βαθμούς, όσο πήγαινε και το s3. Πες ένα καλό πρόγραμμα για την cpu. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Μέσο όρο στο σερφαρισμα φτάνει 40 - 41 βαθμούς, όσο πήγαινε και το s3. Πες ένα καλό πρόγραμμα για την cpu. Temp+ cpu. Ενα widjet ειναι με ολες τις πληροφοριες ππυ θελουμε. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay66 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Σήμερα είδα και εγώ το πολυπόθητο 4G στους άγιους αναργυρους περιοχή κοντά στο Ικα. Το είχαν ενεργοποιήσει παλιοτερα στην cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Εντυπωση μου προκαλει παντως ποσο καθαρη παραμενει η οθονη και χωρις δαχτυλιες κατι που στο xperia z αποτελουσε μονιμο και αποκρουστικο θεαμα Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Μέσο όρο στο σερφαρισμα φτάνει 40 - 41 βαθμούς, όσο πήγαινε και το s3. Πες ένα καλό πρόγραμμα για την cpu. Για βγες έξω που έχει 35 βαθμούς και σέρφαρε για 5-10 λεπτά με 3g... :rolleyes::rolleyes: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Δοκίμασα και αγόρασα το Green power.. Απίστευτη εφαρμογή μπαταρίας... Για παράδειγμα όταν έχεις κλειστή οθόνη τα data είναι κλειστά και με το που ξεκλειδώσεις οθόνη ανοίγουν αυτόματα... Επίσης έβαλα ανα μία ώρα να ανοίγουν από μόνα τους τα data για δύο λεπτά για να κάνει συγχρονισμό mail, καιρούς κλπ.. Ατελείωτη παραμετροποιηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) 'Εχω ένα θέμα που δε φαίνεται φυσιολογικό.Έχω -πχ- 50% μπαταρία.Χρησιμοποιώ το τηλέφωνο για 10 λεπτά συνεχόμενα και πέφτει στο 45%.Αν το αφήσω και το κοιτάξω μετά απο 10 λεπτά μπορεί να λέει 48%. Επίσης τώρα ξεκίνησα να τρέξω 2 antutu με 42% μπαταρία.2 bench πόσο να κράτησαν (?) 10 λεπτά?Έκλεισε απο μπαταρία.Μού 'ρθε ειδοποίηση για 15% και μετά απο 20 δευτερόλεπτα ήρθε και για 2%.Παίζει τίποτα με τις θερμοκρασίες που ανεβάζει και τρελαίνεται? :S edit: τώρα που το άναψα, 25% :| wtf. Edited July 12, 2013 by gregorisvas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 'Εχω ένα θέμα που δε φαίνεται φυσιολογικό.Έχω -πχ- 50% μπαταρία.Χρησιμοποιώ το τηλέφωνο για 10 λεπτά συνεχόμενα και πέφτει στο 45%.Αν το αφήσω και το κοιτάξω μετά απο 10 λεπτά μπορεί να λέει 48%. Επίσης τώρα ξεκίνησα να τρέξω 2 antutu με 42% μπαταρία.2 bench πόσο να κράτησαν (?) 10 λεπτά?Έκλεισε απο μπαταρία.Μού 'ρθε ειδοποίηση για 15% και μετά απο 20 δευτερόλεπτα ήρθε και για 2%.Παίζει τίποτα με τις θερμοκρασίες που ανεβάζει και τρελαίνεται? :S edit: τώρα που το άναψα, 25% :| wtf. Αυτό που το ποσοστό μπορεί και να ανέβει λιγάκι, το κάνει και σε εμένα. Πχ, μπορεί από το 45 % που είναι, να πάει στο 46% μετά από λίγο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Το τραγικό είναι το άλλο ρε γμτ.Μέσα σε 10 λεπτά απο 43% έπεσε στο 2% και έκλεισε.Το ξανάναψα, πάλι 2%.Μόλις το άφησα να κρυώσει , άναψε και είχε 25%. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 επειδη ψαχνω για θηλη, ποια απο τις 2 μου προτεινετε ή καποια αλλη απο ελληνικο καταστημα? http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=57247&ref=bestprice.gr http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Case-LG-Optimus-G-Black.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Ναιιιιιι! Μου ήρθε επιτέλους η παντοφλίτσα :p, και ειναι πανεμορφη! Σβέλτο φινετσατο και κουκλι " I does liek it" Πείτε μου ομως κάτι ρε παιδια, πως διαολο το συνδέουμε με το pc; Σονει και καλα πρέπει να περασω τον driver της LG; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts