Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η li-po μπαταρία που έχει το κινητό έχει διάφορες από τις li-ion σε ότι αφορά την πρώτη φόρτιση; Γενικά θα μπορούμε να τη φορτίζουμε όπως τις li-ion που δεν έχουν περιορισμό;

Έψαξα αλλά δεν βρήκα ανάλογο thread, για αυτό το γράφω εδώ.

Όχι, με τον ίδιο τρόπο, απλά έχω την εντύπωση ότι η δική μας έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Κάποιος εδώ μέσα είχε πει ότι είναι καλό να μην πέφτει κάτω από 30% πριν την φόρτιση για μέγιστη διάρκεια ζωής. Έχει να κάνει με την θερμοκρασία που ανεβάζει το κινητό την ώρα που φορτίζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι, με τον ίδιο τρόπο, απλά έχω την εντύπωση ότι η δική μας έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Κάποιος εδώ μέσα είχε πει ότι είναι καλό να μην πέφτει κάτω από 30% πριν την φόρτιση για μέγιστη διάρκεια ζωής. Έχει να κάνει με την θερμοκρασία που ανεβάζει το κινητό την ώρα που φορτίζει.

Στο wiki δεν γράφει κάτι σχετικό πάντως

[url=]https://en.wikipedia.org/wiki/Lithium_polymer_battery[/url]

Εχω το nexus 4.Πιστευετε οτι αξιζει να το δωσω για να παρω το G?

Εαν δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου οι αναβαθμίσεις,μην το σκέφτεσαι..

Εχω το nexus 4.Πιστευετε οτι αξιζει να το δωσω για να παρω το G?

Αν εχεις ξεπερασει το συνδρομο του τελευταιου software, παρ' το με κλειστα ματια.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Το παράγγειλα κι εγώ.ευελπιστώ η απόκριση της οθόνης να είναι καλύτερή από του nexus 4 πού δεν μου άρεσε και τόσο.επίσης να έχει χρώματα επίπεδου one x

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το παράγγειλα κι εγώ.ευελπιστώ η απόκριση της οθόνης να είναι καλύτερή από του nexus 4 πού δεν μου άρεσε και τόσο.επίσης να έχει χρώματα επίπεδου one x

Καλοριζικο φίλε, ενδιαφερομαι και εγώ για αγορά,σε τι τιμή το βρήκες εαν επιτρέπεται;

Ειναι πολυ καλύτερο απο nexus και απο το

Htc . Γενικά εχω πάθει πλάκα με την οθόνη του τα χρώματα και φυσικά οτι στον ήλιο βλέπεις ...

Η μπαταρία να ηταν λιγο καλύτερη θα ηταν κορυφαίο το G...

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Ειναι πολυ καλύτερο απο nexus και απο το

Htc . Γενικά εχω πάθει πλάκα με την οθόνη του τα χρώματα και φυσικά οτι στον ήλιο βλέπεις ...

Η μπαταρία να ηταν λιγο καλύτερη θα ηταν κορυφαίο το G...

Εντάξει, κακη δεν την λες. Μέτρια πραγματα. Και μενα στην αρχη με ψιλο-τρόμαξε με την διάρκειά της αλλα πολυ γρηγορα (εδω που τα λεμε ασυνηθηστα γρηγορα) ειδα αισθητή διαφορα. Οχι οτι εγινε τερας αντοχής ξαφνικα, αλλα την βλεπω σαφεστατα λιγο καλυτερη απο του hox που ειχα.

......επίσης να έχει χρώματα επίπεδου one x

Καλύτερα!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Περιμένουμε το review σου!

Υ.Γ. Υπαρχει πιθανοτητα να μπορουσε να χρησιμοποιηθει (με οσες παραχωρησεις βεβαιως ειναι αναποφευκτες λογω του μεγεθους της οθονης) και για περιστασιακο διαβασμα ebooks/pdf's?

Καλοριζικο φίλε, ενδιαφερομαι και εγώ για αγορά,σε τι τιμή το βρήκες εαν επιτρέπεται;

396 ευρώ από kaizer

396 ευρώ από kaizer

Σε αυτά τα χρήματα, άντε το πολύ ένα ευρώ πιο πάνω, το βρίσκεις και άλλου. Εγώ το παρήγγειλα από το cityshop που δεν το είχε άμεσα διαθέσιμο, αυτό σημαίνει όμως ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι "φρεσκότατο" σαν συσκευή. Είναι 0,50€ πιο ακριβό μόνο και έχει 3,50€ έξοδα αποστολής. Όμως κάνει τρεις άτοκες με πιστωτική και δεν χρεώνει προμήθεια για την πιστωτική. Από μαγαζί που αγοράζει μεταχειρισμένα δεν θα το έπαιρνα και ας ήταν σφραγισμένο, για ευνόητους λόγους.

Δεν ξέρω φιλέ μου τους λόγους σού,όσες φορές πάντως έχω ψωνίσει είναι πάντα σφραγισμένο το προϊόν.

Καλημερες. Το κινητό είναι άπιαστο! Έχω ξεχάσει τι πάει να πει lag και κόλλημα... απλά δεν υφίστανται. Η αίσθηση ανταπόκρισης βρίσκεται σε απίστευτα επίπεδα όπως και η ποιότητα της οθόνης!

Το wifi πετάει, και η μπαταρία είναι καλή.

Ένα θα πω... το έδειξα σε τεχνικό της εταιρείας μου που είναι φανατικός Samsungάκιας και έπαθε πλάκα!

Με λίγα λόγια το καλλίτερο vfm μακράν, ασε που ειναι και μπάνικο σαν σχέδιο!

Παιδιά, εγώ με την μπαταρία στο φουλ αυτοματο, χωρίς αυτοματο συγχρονισμό, με wifi βγάζω γύρω στις 2 ώρες ομιλία και 3-3,5 ώρες οθόνη. Καμία σχέση με HOX,, εκεί έβγαζα 2-2,5 ώρες οθόνη, είναι μεγάλη διαφορά 1 ώρα οθόνη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Δεν ξέρω φιλέ μου τους λόγους σού,όσες φορές πάντως έχω ψωνίσει είναι πάντα σφραγισμένο το προϊόν.

Εγώ έχει τύχει να πουλήσω σφραγισμένο κινητό στο συγκεκριμένο κατάστημα, το οποίο κατάστημα θα το πουλούσε σαν καινούργιο σε κάποιον άλλο. Αφού μπορώ με τα ίδια χρήματα να πάρω ολοκαίνουργιο, χωρίς να έχει περάσει από ιδιώτη, γιατί να μην το κάνω; Τέλος το off topic.

Έχει καταφέρει κανένας να περάσει custom recovery;

Εχει καταλαβει κανεις πως λειτυργει η αυτοματη φωτεινοτητα;αν το βαλεις στο 0% χωρις την αυτοματη και μετα τημ ενεργοποιησω δεν ανεβαινει αλλα παραμενει στο 0%

Εχει καταλαβει κανεις πως λειτυργει η αυτοματη φωτεινοτητα;αν το βαλεις στο 0% χωρις την αυτοματη και μετα τημ ενεργοποιησω δεν ανεβαινει αλλα παραμενει στο 0%

Λειτουργεί σαν βάση. Δηλαδή, για τις δεδομένες συνθήκες που το ρυθμίζεις εκεί θα την πηγαίνει. Αν και εφόσον χρειαστεί (μέσω του φωτόμετρου), θα την συκώσει και μετά θα την επιστρέψει πάλι εκεί. Αν δεις κιόλας, μπορείς να αλλάξεις την ρύθμιση παρόλο που έχεις το αυτόματο. Και αυτό ακριβώς γιατί ρυθμίζεις την βάση από την οποία θα ξεκινάει. Μια χαρά είναι, πολύ σωστό σαν σκέψη και βολικότατο. Μόνον που αντιδράει λίγο άτσαλα. Δεν είναι ομαλή η αλλαγή, πράγμα που περικές φορές δίνει την εντύπωση ότι έχει πρόβλημα η οθόνη και ανεβοκατεβαίνει η φωτηνότητα! :confused:

Edited by fanatikos

Και root και custom recovery ξεκλειδωσα και bootloader ολα τα εχω κανει...

Κάποιον οδηγό για custom recovery;

Η μπαταρια παει πολυ καλα οσο χρησιμοποιειτε ειδικα Eco Mode. Το οποιο ή βγαζει εκτος τους 2 πυρηνες ή τους υποχρονιζει, δεν ξερω ακομα καλα.

Στα 400 ευρω, ψαξ'τε οπου θελετε, με ο,τι αναβαθμισεις περιμενετε, δε θα βρειτε πουθενα και τιποτα καλυτερο.

Το έχω ξαναπεί ότι αν δεν υπήρχε το HTC One αυτή θα ήτανε η επιλογή μου...Το S4 μετά το Z που είναι μετά το G.....ανεξαρτήτως χρημάτων αυτά.

• The title was changed to LG Optimus G (E975)