Jump to content

Ας γίνουμε φίλοι !!! Social Networks

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ, σας followισα και γω! :p

Σειρά σας τώρα!

• Απαντήσεις 58
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ξέρει κανείς τί παίχτηκε με τον @kanekos69 ;;; για ποιο λόγο να τον διέγραψαν ;;;

ξέρει κανείς τί παίχτηκε με τον @kanekos69 ;;; για ποιο λόγο να τον διέγραψαν ;;;

Άκουσα πως του έκαναν ρεπορτ, για το τουι που έλεγε πως στο όνομα του ΠΑΤΡΙΔΑ - ΘΡΗΣΚΕΊΑ - ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ έγιναν τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία.

Ο Αδωνης τον ανέφερε ως Έλληνας βουλευτής και ζήτησε να κλείσει ο λογαριασμός.

Edited by giannis12a

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

εγινε ριπορτ απο τον αδωνη, με τον οποιο ειχε μια μονιμη κοντρα... ποσα ριπορτ παιζει να επεσαν στον Αδωνη, ακομα δεν εχει κλεισει ο λογαρισμος, ενω ο αλλος εκλεισε με 1(!) παραδειγμα της λογοκρισιας που πεφτει τελευταια στο Τουιτερ...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εγώ πάντως έχω FB (Ηλία βρήκες συναγωνιστή!:p) και είμαι εδώ!! Όποιος θέλει μπορεί να κάνει add!

Εγώ πάντως έχω FB (Ηλία βρήκες συναγωνιστή!:p) και είμαι εδώ!! Όποιος θέλει μπορεί να κάνει add!

Λέω κ γω που είναι κ δε φάνηκε:p

Twitter:@ilias100hp

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

θα αιτηθώ να μπει τέτοιο άβαταρ στο σάιτ λοιπόν. http://www.techdigest.tv/pink-samsung-galaxy-s-ii-0.jpg :p

Μην το κανεις...ειναι λιγο..γυφτια ρε γμτ :lol:

Τα δικα μου account

Facebook:Ntinos Terpsis

Twitter:@ntinosterpsis

Εσύ είσαι βρε; Και λέω κάτι μου θυμίζει αυτό το Evo!:p

Μόλις σε έκανα add κι εγώ:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εσύ είσαι βρε; Και λέω κάτι μου θυμίζει αυτό το Evo!:p

Ναι ρε εγω ημουν!

Για σας και από Θεσσαλονίκη λιπών μια και ήμαστε όλοι στο myphone.gr ορίστε και το twitter μου .

http://twitter.com/stavrospilot

Τα λέμε.

keep flying

Για σας και από Θεσσαλονίκη λιπών μια και ήμαστε όλοι στο myphone.gr ορίστε και το twitter μου .

http://twitter.com/stavrospilot

Τα λέμε.

Ακολουθήθηκες! :)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

• 2 weeks later...
παρατηρώ πολλοί χρήστες από εδώ έχουμε το ίδιο όνομα twitter. ωραία πράγματα! ευτυχώς ξεκολλάει ο Έλληνας από το Facebook. θυμάμαι αρχές 2010 που είχα κάνει την εγγραφή twitter, οι μόνοι Έλληνες χρήστες ήταν μετανάστες σε κάποια άλλη μακρινή χώρα...

παρατηρώ πολλοί χρήστες από εδώ έχουμε το ίδιο όνομα twitter. ωραία πράγματα! ευτυχώς ξεκολλάει ο Έλληνας από το Facebook. θυμάμαι αρχές 2010 που είχα κάνει την εγγραφή twitter, οι μόνοι Έλληνες χρήστες ήταν μετανάστες σε κάποια άλλη μακρινή χώρα...

Καμία σχέση με το FB, που πλέον δεν έχω. Προσωπικά προτιμώ το twitter. Είναι και ένας καλός τρόπος να ξεφεύγω από τα κατεβατά που γράφω συνήθως εδώ μέσα και να προσπαθώ να γίνομαι πιο λακωνικός. :p

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

βρε ποιο fb να πουμε... στη αρχη κατι ελεγε... τωρα ειναι μονο για σαλιαρισμα και φωτογραφιες στο μπανιο... καλυτερα να σαλιαριζω στο twitter που εχει περισσοτερο χαβαλε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

βρε ποιο fb να πουμε... στη αρχη κατι ελεγε... τωρα ειναι μονο για σαλιαρισμα και φωτογραφιες στο μπανιο... καλυτερα να σαλιαριζω στο twitter που εχει περισσοτερο χαβαλε

Δυστυχώς ανεβαίνει στην προτίμηση του κόσμου, και λέω δυστυχώς γιατί προβλέπω να χαλάει η δουλειά, να γίνεται σαν το FB και χειρότερο.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δυστυχώς ανεβαίνει στην προτίμηση του κόσμου, και λέω δυστυχώς γιατί προβλέπω να χαλάει η δουλειά, να γίνεται σαν το FB και χειρότερο.

ελπιζω να μη γινει κατι τετοιο.... μια χαρα ειναι οπως ειναι τωρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Θα με βρείτε στο Twitter με το ίδιο username.

ΕΥΤΥΧΩΣ η φιλοσοφια του ειναι πολυ διαφορετικη... σιγουρα εχουν μαζευτει η μαρα και η σαρα και στο Twitter αλλα διαφερει πολυ ;) πχ δεν εχει φωτο κτλ, δεν εχει εφαρμογες και χαζοπαιχνιδα κτλ...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

ΕΥΤΥΧΩΣ η φιλοσοφια του ειναι πολυ διαφορετικη... σιγουρα εχουν μαζευτει η μαρα και η σαρα και στο Twitter αλλα διαφερει πολυ ;) πχ δεν εχει φωτο κτλ, δεν εχει εφαρμογες και χαζοπαιχνιδα κτλ...

Η σχετική ασφάλεια της ανωνυμίας πάντα έχει αυτό το μειονέκτημα. ;)