thanossalonika Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Οκ, σας followισα και γω! :p Σειρά σας τώρα! Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 ξέρει κανείς τί παίχτηκε με τον @kanekos69 ;;; για ποιο λόγο να τον διέγραψαν ;;; Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 (edited) ξέρει κανείς τί παίχτηκε με τον @kanekos69 ;;; για ποιο λόγο να τον διέγραψαν ;;; Άκουσα πως του έκαναν ρεπορτ, για το τουι που έλεγε πως στο όνομα του ΠΑΤΡΙΔΑ - ΘΡΗΣΚΕΊΑ - ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ έγιναν τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία. Ο Αδωνης τον ανέφερε ως Έλληνας βουλευτής και ζήτησε να κλείσει ο λογαριασμός. Edited September 8, 2012 by giannis12a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 εγινε ριπορτ απο τον αδωνη, με τον οποιο ειχε μια μονιμη κοντρα... ποσα ριπορτ παιζει να επεσαν στον Αδωνη, ακομα δεν εχει κλεισει ο λογαρισμος, ενω ο αλλος εκλεισε με 1(!) παραδειγμα της λογοκρισιας που πεφτει τελευταια στο Τουιτερ... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Και ο δικός μου λογαριασμός..... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Εγώ πάντως έχω FB (Ηλία βρήκες συναγωνιστή!:p) και είμαι εδώ!! Όποιος θέλει μπορεί να κάνει add! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Εγώ πάντως έχω FB (Ηλία βρήκες συναγωνιστή!:p) και είμαι εδώ!! Όποιος θέλει μπορεί να κάνει add! Λέω κ γω που είναι κ δε φάνηκε:p Twitter:@ilias100hp Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 θα αιτηθώ να μπει τέτοιο άβαταρ στο σάιτ λοιπόν. http://www.techdigest.tv/pink-samsung-galaxy-s-ii-0.jpg :p Μην το κανεις...ειναι λιγο..γυφτια ρε γμτ :lol: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Λέω κ γω που είναι κ δε φάνηκε:p Twitter:@ilias100hp Άργησα λίγο αλλά ήρθα να σε υποστηρίξω!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Τα δικα μου account Facebook:Ntinos Terpsis Twitter:@ntinosterpsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Τα δικα μου account Facebook:Ntinos Terpsis Twitter:@ntinosterpsis Εσύ είσαι βρε; Και λέω κάτι μου θυμίζει αυτό το Evo!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Εγώ πάντως έχω FB (Ηλία βρήκες συναγωνιστή!:p) και είμαι εδώ!! Όποιος θέλει μπορεί να κάνει add! Μόλις σε έκανα add κι εγώ:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Εσύ είσαι βρε; Και λέω κάτι μου θυμίζει αυτό το Evo!:p Ναι ρε εγω ημουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Για σας και από Θεσσαλονίκη λιπών μια και ήμαστε όλοι στο myphone.gr ορίστε και το twitter μου . http://twitter.com/stavrospilot Τα λέμε. Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Για σας και από Θεσσαλονίκη λιπών μια και ήμαστε όλοι στο myphone.gr ορίστε και το twitter μου . http://twitter.com/stavrospilot Τα λέμε. Ακολουθήθηκες! :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Ακολουθήθηκες! :) Και εσύ ακολουθήθηκες. :cool: Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Ωραία ιδέα παιδιά :). Με βρίσκετε στο @DJDBgr Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 παρατηρώ πολλοί χρήστες από εδώ έχουμε το ίδιο όνομα twitter. ωραία πράγματα! ευτυχώς ξεκολλάει ο Έλληνας από το Facebook. θυμάμαι αρχές 2010 που είχα κάνει την εγγραφή twitter, οι μόνοι Έλληνες χρήστες ήταν μετανάστες σε κάποια άλλη μακρινή χώρα... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 παρατηρώ πολλοί χρήστες από εδώ έχουμε το ίδιο όνομα twitter. ωραία πράγματα! ευτυχώς ξεκολλάει ο Έλληνας από το Facebook. θυμάμαι αρχές 2010 που είχα κάνει την εγγραφή twitter, οι μόνοι Έλληνες χρήστες ήταν μετανάστες σε κάποια άλλη μακρινή χώρα... Καμία σχέση με το FB, που πλέον δεν έχω. Προσωπικά προτιμώ το twitter. Είναι και ένας καλός τρόπος να ξεφεύγω από τα κατεβατά που γράφω συνήθως εδώ μέσα και να προσπαθώ να γίνομαι πιο λακωνικός. :p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 βρε ποιο fb να πουμε... στη αρχη κατι ελεγε... τωρα ειναι μονο για σαλιαρισμα και φωτογραφιες στο μπανιο... καλυτερα να σαλιαριζω στο twitter που εχει περισσοτερο χαβαλε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 βρε ποιο fb να πουμε... στη αρχη κατι ελεγε... τωρα ειναι μονο για σαλιαρισμα και φωτογραφιες στο μπανιο... καλυτερα να σαλιαριζω στο twitter που εχει περισσοτερο χαβαλε Δυστυχώς ανεβαίνει στην προτίμηση του κόσμου, και λέω δυστυχώς γιατί προβλέπω να χαλάει η δουλειά, να γίνεται σαν το FB και χειρότερο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Δυστυχώς ανεβαίνει στην προτίμηση του κόσμου, και λέω δυστυχώς γιατί προβλέπω να χαλάει η δουλειά, να γίνεται σαν το FB και χειρότερο. ελπιζω να μη γινει κατι τετοιο.... μια χαρα ειναι οπως ειναι τωρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Θα με βρείτε στο Twitter με το ίδιο username. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Δυστυχώς ανεβαίνει στην προτίμηση του κόσμου, και λέω δυστυχώς γιατί προβλέπω να χαλάει η δουλειά, να γίνεται σαν το FB και χειρότερο. ΕΥΤΥΧΩΣ η φιλοσοφια του ειναι πολυ διαφορετικη... σιγουρα εχουν μαζευτει η μαρα και η σαρα και στο Twitter αλλα διαφερει πολυ ;) πχ δεν εχει φωτο κτλ, δεν εχει εφαρμογες και χαζοπαιχνιδα κτλ... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 ΕΥΤΥΧΩΣ η φιλοσοφια του ειναι πολυ διαφορετικη... σιγουρα εχουν μαζευτει η μαρα και η σαρα και στο Twitter αλλα διαφερει πολυ ;) πχ δεν εχει φωτο κτλ, δεν εχει εφαρμογες και χαζοπαιχνιδα κτλ... Η σχετική ασφάλεια της ανωνυμίας πάντα έχει αυτό το μειονέκτημα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts