Jump to content

[ROM] CyanogenMod 10.1 / 10.2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα!

Εχω εδω και καιρο την 4.2.2 16032013 nightly . . επειδη παλι το φορτωσα το κινητο με αηδιες :p λεω να του περασω μια πιο φρεσκια nightly βλεπω εχει βγει μεχρι και 02042013.

Θα κανω αυτη την αλλαγη με τον τροπο που απο cm9 εβαλα 10 δηλαδη με τις ιδιες οδηγιες της 1ης σελιδας ??

Πιστευετε θα δω καποια διαφορα ? Εχουν κανει αλλαγες ?

Ευχαριστω :)

2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite

2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black

Iphone 5s think different..

LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 !

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω εδω και καιρο την 4.2.2 16032013 nightly . . επειδη παλι το φορτωσα το κινητο με αηδιες :p λεω να του περασω μια πιο φρεσκια nightly βλεπω εχει βγει μεχρι και 02042013.

Θα κανω αυτη την αλλαγη με τον τροπο που απο cm9 εβαλα 10 δηλαδη με τις ιδιες οδηγιες της 1ης σελιδας ??

Ακολουθάς τα βήματα του οδηγού στο αρχικό ποστ (εκεί που λέει "Αναβάθμιση CyanogenMod 10.1"). Δε χρειάζεται factory reset αφου είσαι ήδη σε CM10.1. Αν αποφύγεις το reset τοτε δε θες ούτε τα google apps (θα σου μείνουν και οι "αηδίες").

Στο αρχικό ποστ υπάρχει σύνδεσμος για το Changelog με τις βελτιώσεις των τελευταίων nightlies

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Καλημερα!

Ευχαριστω :)

Έχει κάποιες αλλαγές αλλά μη φανταστείς τίποτα το τρελό.

Γνώμη μου πάντως είναι, αν θέλεις να καθαρίσεις εντελώς το τηλέφωνο, να γυρίσεις σε στοκ GB μέσω odin με repartition και μετά να περάσεις την nightly που θες και φυσικά τα gapps.

Samsung Galaxy S

CyanogenMod 10.2 Stable

Kernel.......: Stock

Modem......: XXJVT

Καλησπερα σας,

Τελικα εβαλα την nightly 06042013 το τηλεφωνακι παει σφαιρα και παλι :)

Μια ερωτηση μονο...πως θα κανω η αποθηκευση των φωτογραφιων κ των βιντεων της καμερας να αποθηκευονται στην sd εξωτερικη καρτα ?? Μου αποθηκευονται στην εσωτερικη μνημη

Στις επιλογες της καμερας δεν μου δινει δυνατοτητα επιλογης αποθηκευσης :O

Καλησπερα σας,

Τελικα εβαλα την nightly 06042013 το τηλεφωνακι παει σφαιρα και παλι :)

Μια ερωτηση μονο...πως θα κανω η αποθηκευση των φωτογραφιων κ των βιντεων της καμερας να αποθηκευονται στην sd εξωτερικη καρτα ?? Μου αποθηκευονται στην εσωτερικη μνημη

Στις επιλογες της καμερας δεν μου δινει δυνατοτητα επιλογης αποθηκευσης :O

Στην νέα nightly έχεις :D

Samsung Galaxy S

CyanogenMod 10.2 Stable

Kernel.......: Stock

Modem......: XXJVT

Έχουν αφαιρέσει την επιλογή του CWM Recovery στις τελευταίες nightly από το power button η σε μένα δεν έκατσε σωστά η rom??? Edited by salmador

Έχουν αφαιρέσει την επιλογή του CWM Recovery στις τελευταίες nightly από το power button η σε μένα δεν έκατσε σωστά η rom???

Λοιπόν αν δεν έχεις ενεργοποιημένες τις "επιλογές για προγραμματιστές" θα πας "ρυθμίσεις" --> "σχετικά με το τηλέφωνο" --> "αριθμός έκδοσης" και θα κάνεις 5 - 6 "κλικ" πάνω της ( θα δεις κιόλας θα σου βγάλει μια αντίστροφη μέτρηση σχετικά).

Ύστερα

"επιλογές για προγραμματιστές" --> "προηγμένη επανεκκίνηση" (το τρίτο είναι σε μένα) το τικάρεις και είσαι έτοιμος.

Λοιπόν αν δεν έχεις ενεργοποιημένες τις "επιλογές για προγραμματιστές" θα πας "ρυθμίσεις" --> "σχετικά με το τηλέφωνο" --> "αριθμός έκδοσης" και θα κάνεις 5 - 6 "κλικ" πάνω της ( θα δεις κιόλας θα σου βγάλει μια αντίστροφη μέτρηση σχετικά).

Ύστερα

"επιλογές για προγραμματιστές" --> "προηγμένη επανεκκίνηση" (το τρίτο είναι σε μένα) το τικάρεις και είσαι έτοιμος.

Σ ευχαριστώ φίλε μου, τις "επιλογές για προγραμματιστές" το είχα ενεργοποιημενο αλλά το "προηγμένη επανεκκίνηση" μου είχε ξεφύγει :p

Πώς μπορούμε να προσθέσουμε τραγούδια που έχουμε στην sd του Galaxy S στον apollo player?:blink:
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Πώς μπορούμε να προσθέσουμε τραγούδια που έχουμε στην sd του Galaxy S στον apollo player?:blink:

Δεν σου "βλέπει" καθόλου τραγούδια..? Σε ποιον φάκελο τα έχεις..?

Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000

ROM : Slim Bean 4.3 Build 1

Kernel : Semaphore 3.1.s

Δεν σου "βλέπει" καθόλου τραγούδια..? Σε ποιον φάκελο τα έχεις..?

Τα έχω και σαν φακελλο mp3 στην κάρτα αλλά τα έβαλα και μέσα στο media/audio/music (μέσα στο audio έχω και notifications+ringtones υποφάκελλους).:blink:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

καλημέρα

δοκιίμασε να σβήσεις τα id tag από τα mp3s ...παράξενο αλλά έτσι μου λύθηκε παρόμοιο πρόβλημα που έιχα με την πρώτη εγκατάσταση του apollo

καλημέρα

δοκιίμασε να σβήσεις τα id tag από τα mp3s ...παράξενο αλλά έτσι μου λύθηκε παρόμοιο πρόβλημα που έιχα με την πρώτη εγκατάσταση του apollo

Τα id tag είναι οι ονομασίες των καλλιτεχνών και τα άλμπουμ τούς?Αν πρέπει να σβήσω αυτά ποιός ο λόγος να έχω τον apollo (η άλλον player) που θα μου δείχνει το άλμπουμ και φωτό του καλλιτέχνη.:blink:

Τα έχω και σαν φακελλο mp3 στην κάρτα αλλά τα έβαλα και μέσα στο media/audio/music (μέσα στο audio έχω και notifications+ringtones υποφάκελλους).:blink:

Κάνε μια αναζήτηση στον file manager σου για φακέλους .nomedia (θέλει δικαιώματα root στον file manager γιατι είναι hidden)...και αν βρείς κάποιον τέτοιο φάκελο στο path που έχεις τα τραγούδια σου ...διέγραψέ τον....

σωστό κι αυτό .... δοκίμασε το google play music .αυτό έκανα τελικά εγώ.

απλά σου ανέφερα την (όντως παράδοξη) λύση :)

:p

Κάνε μια αναζήτηση στον file manager σου για φακέλους .nomedia (θέλει δικαιώματα root στον file manager γιατι είναι hidden)...και αν βρείς κάποιον τέτοιο φάκελο στο path που έχεις τα τραγούδια σου ...διέγραψέ τον....

Δέν έχει τέτοιο φάκελλο μέσα εκεί που έχω τα τραγούδια Πέτρο.Το έβαλα να ψάξει με δικαιώματα root και έχει αρκετούς .nomedia (5 στον αριθμό) αλλά δεν μου δείχνει σε ποιό path ειναι όταν τους ανοίγω.

Ένα άλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ βάζω συγκεκριμένο ήχο κλήσης για την γυναίκα μου και άλλον για όλα τα τηλέφωνα,μετά από restart (όπως τώρα μόλις επειδή τράβηξε κόλλημα ενώ άκουγα μουσική....κόλλησε σε ένα κομμάτι σαν να κάνει fast loop και δεν άνοιγε η οθόνη ούτε με power/home button) δεν μου κρατάει στην μνήμη τους ήχους που βάζω και βάζει στην θέση τους "άγνωστος ήχος" ο όποίος είναι σαν να το έχεις στο αθόρυβο με αποτέλεσμα να μην ακούω τα τηλέφωνα.:mad:

Επίσης επειδή είχα μέσα την εφαρμογή Gosms αποφάσισε το κινητό να πετάξει εντελώς την μαμά εφαρμογή για μυνήματα.Όσο και να την ψάχνω δεν την βρίσκω,εγώ απλά έβγαλα από την κεντρική οθόνη το εικόνίδιο της και έβαλα της Gosms και κάποια στιγμή που ήθελα να δώ κάτι στην εφαρμογή την δικιά του δεν την βρήκα.Κουφό?:blink:

Tελικά κατάλαβα γιατί έφυγες και πήγες στην Slim Πέτρο.:lol:

Edited by ioannis_m

Ένα άλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ βάζω συγκεκριμένο ήχο κλήσης για την γυναίκα μου και άλλον για όλα τα τηλέφωνα,μετά από restart (όπως τώρα μόλις επειδή τράβηξε κόλλημα ενώ άκουγα μουσική....κόλλησε σε ένα κομμάτι σαν να κάνει fast loop και δεν άνοιγε η οθόνη ούτε με power/home button) δεν μου κρατάει στην μνήμη τους ήχους που βάζω και βάζει στην θέση τους "άγνωστος ήχος" ο όποίος είναι σαν να το έχεις στο αθόρυβο με αποτέλεσμα να μην ακούω τα τηλέφωνα.:mad:

Βάλε τους ήχους σου στο...system/media/audio/ringtones.....αν δεν τους έχεις εκεί...:)

Βάλε τους ήχους σου στο...system/media/audio/ringtones.....αν δεν τους έχεις εκεί...:)

Είχα φάκελλο ringtones ξεχωριστά μόνο του.Τα μετέφερα εκεί και έσβησα το φακελλο.Για να δούμε...

Έχεις υπόψιν σου τι παίχτηκε με την εφαρμογή της Nightly για μυνήματα?Μπορεί να σβήστηκε μόνη της απλά και μόνο επέλεξα άλλη εφαρμογή για μυνήματα?:blink:

Παιδια καλημερα,

Εχω cyanogenmod 10.1 με nightly 6-4-2013 , εκανα βλακεια και εκανα απεγκατασταση το touchwiz το οποιο νομιζω ηταν default ( ??). Παρατηρω τωρα οτι το touchscreen ψιλο σερνεται...εκανα μ@@@κια εε? :O:cry:

Κατεβασα ενα touchwiz theme απο το playstore αλλα δεν βλεπω μεγαλη διαφορα!

Τι κανουμε ?

Παιδια καλημερα,

Εχω cyanogenmod 10.1 με nightly 6-4-2013 , εκανα βλακεια και εκανα απεγκατασταση το touchwiz το οποιο νομιζω ηταν default ( ??). Παρατηρω τωρα οτι το touchscreen ψιλο σερνεται...εκανα μ@@@κια εε? :O:cry:

Κατεβασα ενα touchwiz theme απο το playstore αλλα δεν βλεπω μεγαλη διαφορα!

Τι κανουμε ?

Περνας την ιδια nightly απο πανω μονο με wipe cache-wipe dalvik cache και επανερχεται....

Φυσικα επανερχονται και τυχον σβησμενες εφαρμογες απο εσενα....

Επειδη βλεπω οτι τελικα δεν εχω τοσο μεγαλο προβλημα...Αν αλλαξω και βαλω πιο καινουρια Νightly θα ειμαι εντελως ΟΚ ετσι ?

Είχα φάκελλο ringtones ξεχωριστά μόνο του.Τα μετέφερα εκεί και έσβησα το φακελλο.Για να δούμε...

Έχεις υπόψιν σου τι παίχτηκε με την εφαρμογή της Nightly για μυνήματα?Μπορεί να σβήστηκε μόνη της απλά και μόνο επέλεξα άλλη εφαρμογή για μυνήματα?:blink:

Μου φαίνεται περίεργο να διαγράφηκε εντελώς...πιο πιθανό είναι να απενεργοποιήθηκε...Πήγαινε στις Ρυθμίσεις>Εφαρμογές>Όλες....και ψάξ'την εκεί κι αν την βρείς και είναι απενεργοποιημένη, ενεργοποίησέ την...:)

Μου φαίνεται περίεργο να διαγράφηκε εντελώς...πιο πιθανό είναι να απενεργοποιήθηκε...Πήγαινε στις Ρυθμίσεις>Εφαρμογές>Όλες....και ψάξ'την εκεί κι αν την βρείς και είναι απενεργοποιημένη, ενεργοποίησέ την...:)

Κι όμως έψαξα και εκεί και δεν υπάρχει.Θα μας τρεΛανΙεί τελΙείως.:blink:

:lol::lol::lol:

Κι όμως έψαξα και εκεί και δεν υπάρχει.Θα μας τρεΛανΙεί τελΙείως.:blink:

:lol::lol::lol:

Ούτε στο system/app δεν είναι το mms.apk...?

Ούτε στο system/app δεν είναι το mms.apk...?

Ούτε!:blink:

Εν τω μεταξύ σκέφθηκα για τα force closes και τα κολληματάκια/αργό μήπως φταίει το ότι έχω τον μαμά kernel που έρχεται με την τοποθέτηση.Μπορώ να βάλω άλλον kernel πχ του Στράτου τον Semaphore στην Cyanogen 10.1?