crazyio Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 εγώ να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο ?? όλοι μας ουσιαστικά τεστάρουμε τις roms μέσω της καθημερινής μας χρήσης .... υπάρχει κάποιο email ή άλλος ιστότοπος της cyanogen που να μπορούμε να στείλουμε τις παρατηρήσεις μας και τις εμπειρίες μας και τα τυχών Βugs που βρίσκουμε ? θεωρώ πως θα ήταν σημαντική βοήθεια για όλους μας .... και users και devs ... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Και να υπάρχει δε νομίζω πως θα βοηθήσει ιδιαίτερα τους devs διότι το 99% των users θα γράφουν ότι να 'ναι και θα λένε: Κάνει fc αυτό, κάνει το άλλο κάνει κάνει κάνει. Για να μπορέσει οποιοδήποτε dev να διορθώσει κάτι, θα πρέπει να ξέρει τις συνθήκες στις οποίες παρουσιάστηκε το πρόβλημα ώστε να μπορέσει να το κάνει επίτηδες για να βρει που οφείλεται. Κανένας δε θα εξηγεί σε τι περιπτώσεις παρατηρούνται τα bugs οπότε είναι ανούσιο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει στην ανάπτυξη των ρομς: 1) τις χρησιμοποιεί όσο πιο στοκ γίνεται 2) όταν δει κάποιο bug αποθηκεύει το logcat στο οποίο έχει καταγραφεί το σφάλμα 3) αναφέρει το bug και επισυνάπτει το σχετικό logcat στο thread της rom στο xda. :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) Εκανα αναγκαστικα εκκαθαριση δεδομενων γιατι δεν δουλευε αλλιως. Θα κανω και fix permissions μπας και αποφυγω τετοια συμβαντα ! Κοιτα αυτό http://review.cyanogenmod.com/#/c/24076/ /system/app/Apollo.apk rw-r--r-- (644) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=32167225 Κατέβασε το νέο Apollo apk και θα λυθεί. Edited September 29, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=32167225 Κατέβασε το νέο Apollo apk και θα λυθεί. Μπορεις να δωσεις καμια εξηγηση τι κανει αυτο και που οφειλεται..; Αυτο το "experimental" δεν μαρεσει :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Μπορεις να δωσεις καμια εξηγηση τι κανει αυτο και που οφειλεται..; Αυτο το "experimental" δεν μαρεσει :rolleyes: Experimental είναι η συγκεκριμένη custom rom. Ο dev είναι programmer της Samsung,Korea.. Αυτή την στιγμή η δικιά του rom είναι η καλύτερή jb για s2. Aλλα το Apollo apk κάνει και για το s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Experimental είναι η συγκεκριμένη custom rom. Ο dev είναι programmer της Samsung,Korea.. Αυτή την στιγμή η δικιά του rom είναι η καλύτερή jb για s2. Aλλα το Apollo apk κάνει και για το s. Αα μαλιστα, και αυτο το apk δηλαδη λυνει το προβλημα των fc..; Οπως καταλαβες, θελω να μαθω τι κανει αυτο που εγκαθιστω :p Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Υπαρχει καποιος τροπος ωστε να αποθηκευονται στην microsd τα εξτρα data που κανει κατεβασμα καθε παιχνιδι?Στην GB γινοταν αυτοματα οταν γεμιζε η μνημη της συσκευης. Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Directory bind. Στο xda Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Directory bind. Στο xda Στο Galaxy S δεν λειτουργει. Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) Στο Galaxy S δεν λειτουργει. Πως δε δουλεύει; μια χαρά δοκιμασμένο με cm9 και cm10 Ποία ρομ φοράς; Edited September 29, 2012 by mico Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Πως δε δουλεύει; μια χαρά δοκιμασμένο με cm9 και cm10 Ποία ρομ φοράς; Την CM10 29/9. Για να δουλεψει εκανα mount την καρτα μνημης στην διαδρομη /sdcard/external_sd Τo κακο ομως ειναι οτι αν κλεισεις το κινητο χανετε η ρυθμηση και πρεπει να ανοιξεις παλι terminal emulator. Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Την CM10 29/9. Για να δουλεψει εκανα mount την καρτα μνημης στην διαδρομη /sdcard/external_sd Τo κακο ομως ειναι οτι αν κλεισεις το κινητο χανετε η ρυθμηση και πρεπει να ανοιξεις παλι terminal emulator. εμένα κρατάει τις ρυθμίσεις, αλλά επειδή είμαστε οφτοπικ θα στείλω πμ όταν θα είμαι σε wifi Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Κατεβασα απο zedge διαφορους ηχους αφυπνισης, αλλα οταν παω στο ρολοϊ για να ορισω καποιον δεν τους δειχνει :rolleyes: Τι εγινε παλι..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Κατεβασα απο zedge διαφορους ηχους αφυπνισης, αλλα οταν παω στο ρολοϊ για να ορισω καποιον δεν τους δειχνει :rolleyes: Τι εγινε παλι..; ίσως χρειάζεται ένα media Rescan? Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 ίσως χρειάζεται ένα media Rescan? Δεν χρειαστηκε ποτε να το κανω σε οποια ρομ κι αν εβαζα :rolleyes: Για θυμησε μου πως γινεται... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Δεν χρειαστηκε ποτε να το κανω σε οποια ρομ κι αν εβαζα :rolleyes: Για θυμησε μου πως γινεται... reboot :D:D:D:D Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 reboot :D:D:D:D Καλημέρα, όντως μετά απο reboot τους εμφανίζει. Ευχαριστώ :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Χθες έφαγα την πρώτη μαύρη οθόνη με την 28/9 :angry: Εκείνη τη στιγμή έκανα browsing (οπερα) και τίποτα άλλο. Κανένα hardkey ή softkey δεν ανταποκρινόταν. Εβγαλα λοιπόν τη μπαταρία, περίμενα λίγο, την εβαλα πίσω και επανεκκίνησα κανονικά. Παρατήρησα όμως οτι η μπαταρία έπεσε κατα 25% περίπου https://www.dropbox.com/s/na359os4650ipel/2012-09-30%2015.41.38.png https://www.dropbox.com/s/s2qirv3zeujgvo0/2012-09-30%2015.41.54.png Τώρα αυτό είναι φυσιολογικό; Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Χθες έφαγα την πρώτη μαύρη οθόνη με την 28/9 :angry: Εκείνη τη στιγμή έκανα browsing (οπερα) και τίποτα άλλο. Κανένα hardkey ή softkey δεν ανταποκρινόταν. Εβγαλα λοιπόν τη μπαταρία, περίμενα λίγο, την εβαλα πίσω και επανεκκίνησα κανονικά. Παρατήρησα όμως οτι η μπαταρία έπεσε κατα 25% περίπου https://www.dropbox.com/s/na359os4650ipel/2012-09-30%2015.41.38.png https://www.dropbox.com/s/s2qirv3zeujgvo0/2012-09-30%2015.41.54.png Τώρα αυτό είναι φυσιολογικό; Αν κάποιος σου πει πως είναι φυσιολογικό, μην τον πιστέψεις :p Πάντως κι εγώ εχθές είχα 2 reboots, χωρίς λόγο. Η βλακεία είναι ότι δεν έσωσα τα last_log.. :( Η CMX είναι φαινομενικά σταθερή, αλλά δυστυχώς δεν παύει να είναι ακόμα pre-beta εκδόσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Να ρωτήσω παιδιά, ο οδηγός ισχύει και για το S2; Ή μόνο για το S; Γιατί έχω κάποιες απορίες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Να ρωτήσω παιδιά, ο οδηγός ισχύει και για το S2; Ή μόνο για το S; Γιατί έχω κάποιες απορίες.. Αφου ειναι στο νημα του s αναφερεται μονο στο s φιλε μου... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Αν κάποιος σου πει πως είναι φυσιολογικό, μην τον πιστέψεις :p Πάντως κι εγώ εχθές είχα 2 reboots, χωρίς λόγο. Η βλακεία είναι ότι δεν έσωσα τα last_log.. :( Η CMX είναι φαινομενικά σταθερή, αλλά δυστυχώς δεν παύει να είναι ακόμα pre-beta εκδόσεις.. Τι μπορει να καταναλώσει 25% μπαταρία σε μερικά δευτερόλεπτα:!: Σήμμερα κόλλησε και το ρολόι στις 3:21 πμ, την ώρα που πήγα για ύπνο δηλαδη:wacko: Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Τι μπορει να καταναλώσει 25% μπαταρία σε μερικά δευτερόλεπτα:!: Σήμμερα κόλλησε και το ρολόι στις 3:21 πμ, την ώρα που πήγα για ύπνο δηλαδη:wacko: Εχεις αλλαξει κερνελ..;Εγω ειμαι με τον στοκ ακομη και ειναι απροβληματιστη μεχρι στιγμης :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Εχεις αλλαξει κερνελ..;Εγω ειμαι με τον στοκ ακομη και ειναι απροβληματιστη μεχρι στιγμης :rolleyes: semaphore πάντα:-) Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts