mico Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Με την τελευταία έκδοση του Swype έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει πια αυτό το πρόβλημα. Καλημέρα. Link? Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Καλημέρα. Link? Εδώ είσαι. Πλέον μπορείς να την κατεβάσεις χωρίς registering. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Εδώ είσαι. Πλέον μπορείς να την κατεβάσεις χωρίς registering. Ωραία. Ευχαριστώ. Το registering ήθελα να αποφύγω :thumbup: Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Αξίζει η μετάβαση από cm 10 stable , σε cm 10.1 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Προσωπικά πιστεύω δεν αξίζει προς το παρόν. Εγώ πάντως μετά από περίπου 1 μήνα σε cm10.1 δεν άντεξα. Εχθές γύρισα σε cm10 (την τελευταία Nightly που βγήκε, 25/12) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Προσωπικά πιστεύω δεν αξίζει προς το παρόν. Εγώ πάντως μετά από περίπου 1 μήνα σε cm10.1 δεν άντεξα. Εχθές γύρισα σε cm10 (την τελευταία Nightly που βγήκε, 25/12) συμφωνώ και εγώ είμαι στην τελευταία 4.1.2 (στη slimbean βέβαια) και νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να πάει κάποιος στην 4.2, δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι παραπάνω Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Μετά απο σχεδον 1 μήνα με την τελευταία CM10 nightly (νομίζω 25/12/2012), η οποία παρεπιτόντως εξαφανίστηκε μαζί με όλες τις άλλες απο τη σελίδα της cyanogen πλήν της stable, αποφάσισα να περάσω σε CM10.1. Ο λόγος που το καθυστέρησα τόσο ήταν το full wipe το οποίο ήθελα να αποφύγω καθώς και τα reboot issues της CM10.1. Πρώτη φορά έκατσα τόσο με μία ρομ και έχω οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι ο λόγος που μας φαίνονται γρήγορες όλες αυτές οι custom roms είναι γιατι είναι φρέσκιες και φεύγουν μόλις βγεί η επόμενη πρίν προλάβουν να "μπαγιατέψουν". 2 1/2 χρονάκια με το γαλαξία πιστέψτε με έχω φλασάρει τα πάντα απο eclair μέχρι jb μαζί με πολλα mods και tweaks. Ολα γρήγορα ήταν, "super fast" & "super stable"! Πάντως την καλύτερη εμπειρία την είχα με την CM9.1.0 stable. Aν δεν είχε το πρόβλημα με το data partition θα έμενα εκεί(αυτά για τους νεώτερους γιατί οι παλιοί τα ξέρετε!) Τώρα στο θέμα μας, έχω καποιες ερωτήσεις: 1. Το USB debugging που το κρύψανε και δεν το βρίσκω; 2. Το κλείσιμο εφαρμογής με παρατεταμένο πάτημα του "back button" το αφαιρέσανε; 3. Τι διαφορετικό κάνει το "quick setting panel" απο το "power menu"; Ωραίο εφέ αλλα όχι και πιο "quick"! 4. Στη lock screen εμφανίζονται στιγμιαία δυό περιθώρια, αριστερά και δεξια, σαν να υπάρχουν κί αλλες σελίδες. Πώς φεύγουν; Αυτά! Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 (edited) Τώρα στο θέμα μας, έχω καποιες ερωτήσεις: 1. Το USB debugging που το κρύψανε και δεν το βρίσκω; 2. Το κλείσιμο εφαρμογής με παρατεταμένο πάτημα του "back button" το αφαιρέσανε; 3. Τι διαφορετικό κάνει το "quick setting panel" απο το "power menu"; Ωραίο εφέ αλλα όχι και πιο "quick"! 4. Στη lock screen εμφανίζονται στιγμιαία δυό περιθώρια, αριστερά και δεξια, σαν να υπάρχουν κί αλλες σελίδες. Πώς φεύγουν; Αυτά! 1)About και 4-5 φορές κλικ στην επιλογή της έκδοσης και ανοίγει το μενού για προγραμματιστές 2)Επιλογή στο μενού για προγραμματιστές 3)Καμία σχέση; :) εννοείς το πάνελ της CM ή της 4.2; διαφορετικό πράγμα σχεδόν (σε σχέση με το power menu) 4)Είναι για να προσθέσεις widget (4.2 feature) νομίζω δεν βγαίνει Edited January 22, 2013 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 1)About και 4-5 φορές κλικ στην επιλογή της έκδοσης και ανοίγει το μενού για προγραμματιστές 2)Επιλογή στο μενού για προγραμματιστές 3)Καμία σχέση; :) εννοείς το πάνελ της CM ή της 4.2; διαφορετικό πράγμα σχεδόν (σε σχέση με το power menu) 4)Είναι για να προσθέσεις widget (4.2 feature) νομίζω δεν βγαίνει Ευχαριστώ για την απάντηση Πάρη, 1&2) Πολύ κουλό. Δηλαδή κάποιος πρέπει να παρακολουθεί ντε και καλά το xda; Τότε η CM είναι για πολύ λίγους. Ακόμη και εμπειροι χρήστες δε μπαίνουν στο κόπο! 3) Μιλώ για το notifications screen,το οποίο κατεβαίνει με σειρσιμο απο τo αριστερό μερος της status bar και για το quick settings panel (έτσι το λέει) το οποίο κατεβαίνει με σειρσιμο απο το δεξί μερος της status bar. Δε ξέρω αν είναι της CM ή της google, αλλα κάνουν και τα δυό το ίδιο. Με απλό πατημα κάνεις ΟΝ/ΟFF το GPS, για παράδειγμα και με παρατεταμένο πάτημα μπαίνεις στις ρυθμίσεις του GPS. Μόνο τα εικονίδια αλλάζουν. 4) Το ανακάλυψα μόλις εγραψα το ποστ. Πολύ ενοχλητικό πάντως. Πάντως με όλες αυτές τις συντομεύσεις έχει χαθεί η ουσία. Widgets στη lockscreen και expandable παρακαλώ!, notifications απο αριστερά, quick settings απο δεξια χάσαμε τον μπούσουλα. Είναι σαν να βάζεις όλες σου τις εφαρμογές στη home screen για να είναι "εύκολα" προσβάσιμες:wacko: Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 είναι από τα νέα στοιχεία της 4.2 , ειδικά το quick settings , ναι μεν είναι παρόμοιο με τα κουμπιά της μπάρας αλλά αυτά είναι από τα έξτρα καλούδια που είχει η cm (η και η samsung ή ειδικό πρόγραμμα), δεν ήταν δηλαδή στοιχείο του καθαρού android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Παιδιά ποιο μοντεμ από αυτά του αρχικού post είναι κατάλληλο για Ελλάδα και cosmote; Παράθεση Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Παιδιά ποιο μοντεμ από αυτά του αρχικού post είναι κατάλληλο για Ελλάδα και cosmote; JVT γκαραντί. κοντά στον χρόνο είμαι με custom roms και νομίζω πως είναι το καλύτερο. Έχω cosmote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Παιδιά ποιο μοντεμ από αυτά του αρχικού post είναι κατάλληλο για Ελλάδα και cosmote; Το jvt και το jvu ειναι που ξεχωριζουν. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Ευχαριστώ πολύ, θα δοκιμάσω JVT. Περιττό να σας πω ότι χθες εγκατέστησα το semaphore (το έχω ondemand governor με smooth UI), σε συνδυασμό με το CM 10.1 είμαι κατενθουσιασμένος μέχρι στιγμής. Άλλο τηλέφωνο. Με το 10.1 σκέτο είχα πάρα πολύ lag. Ελπίζω να μην πρόκειται για placebo effect μόνο.. Αισίως στο 3ο έτος με το galaxy s, να είναι καλά η κοινότητα Παράθεση Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Σε semaphore 2.9.8 το SAΙ δουλεύει; Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Δεν έχω πια το κινητό αλλά θυμάμαι ότι σε μία έκδοση του Semaphore που το είχα δοκιμάσει δούλευε κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Έβαλαν fm radio στην cm;;; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 δεν κατάλαβα μάλλον <<άνοιξε>> ο δρόμος για το ράδιο ; :) π.χ. support είχε και ο semaphore μήπως είναι το ίδιο; τέσπα νομίζω πρέπει να περιμένουμε ακόμα για να βγει ρόμ με ενσωματωμένο app για το ράδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Ελληνικά (στο μενού) έχει αυτή η Rom? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Ελληνικά (στο μενού) έχει αυτή η Rom? Παντού έχει Ελληνικά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Υπάρχει κάποιο θέμα με τα .amr αρχεία; Ο Apollo δεν φαίνεται να τα παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά, έπεσε το κινητό σε bootloop και δεν μπορώ να μπω στο recovery mode, μόνο σε download mode ποιον shemaphore να κατεβάσω?Έχω μια nightly πριν την cm10 stable και στο odin σε πιο πεδίο βάζω τον kernel μόνο, μήπως και σωθεί έτσι χωρίς να χάσω ότι έχω μέσα edit:Τελικά το έφτιαξα, πέρασα με odin άλλο kernel, μπήκε recovery και ξαναπέρασα τη rom από πάνω Edited February 5, 2013 by andreas7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Καλησπέρα, άπειρος χρήστης εδώ. Αναβάθμισα από 2.3.3 και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα χάρη στον πολύ καλό οδηγό! Ευχαριστώ:) Δεν διέγραψα το δεύτερο partition του κινητού κι έμειναν εκεί διάφοροι φάκελοι από προγράμματα της αρχικής εγκατάστασης. Αυτό φαντάζομαι λύνεται μόνο με νέα εγκατάστασης της Jelly Bean. Το Voice search δεν λειτουργεί επίσης. Το σύστημα είναι στα αγγλικά (πάντα έτσι βόλευε). Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό; Ευχαριστώ για τη βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofo988 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Καλησπέρα παιδιά, έπεσε το κινητό σε bootloop και δεν μπορώ να μπω στο recovery mode, μόνο σε download mode ποιον shemaphore να κατεβάσω?Έχω μια nightly πριν την cm10 stable και στο odin σε πιο πεδίο βάζω τον kernel μόνο, μήπως και σωθεί έτσι χωρίς να χάσω ότι έχω μέσα edit:Τελικά το έφτιαξα, πέρασα με odin άλλο kernel, μπήκε recovery και ξαναπέρασα τη rom από πάνω Εγώ πρόλαβα και κατέβασα την "cm-10-20121215-NIGHTLY-galaxysmtd"...το θέμα είναι πως σου την δίνω.. Παράθεση OnePlus Community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Καλησπέρα, άπειρος χρήστης εδώ. Αναβάθμισα από 2.3.3 και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα χάρη στον πολύ καλό οδηγό! Ευχαριστώ:) Δεν διέγραψα το δεύτερο partition του κινητού κι έμειναν εκεί διάφοροι φάκελοι από προγράμματα της αρχικής εγκατάστασης. Αυτό φαντάζομαι λύνεται μόνο με νέα εγκατάστασης της Jelly Bean. Το Voice search δεν λειτουργεί επίσης. Το σύστημα είναι στα αγγλικά (πάντα έτσι βόλευε). Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό; Ευχαριστώ για τη βοήθεια Τι εννοείς δεύτερο partition; Οι οδηγίες είναι σαφής:wipe data,cache,dalvink cache.Γενικά θα διαγράψεις τα πάντα από το κινητό εκτός φυσικά από την εξωτερική sd. Μόνο έτσι θα γίνει καλά η εγκατάσταση. Αλλιώς θα έχεις θέματα. .Για το voice search δε το έχω δουλέψει ποτέ οπότε δεν ξέρω αν λειτουργεί. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts