suspect21 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 εγώ σήμερα έβαλα τον νέο devil... η μπαταρία εκτός wifi με 3g δεν παλέυεται ρε γμτ... :( Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 ααα ωραία! Αυτό με το ρολόι είναι κλασσικό πρόβλημα της ICS. Μπράβο google! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 ααα ωραία! Αυτό με το ρολόι είναι κλασσικό πρόβλημα της ICS. Μπράβο google! Το ρολοι δεν μου εχει παγωσει ποτε ουτε στην ics ουτε και στην jb μεχρι στιγμης.Μηπως δεν ειναι γενικο το προβλημα..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Το ρολοι δεν μου εχει παγωσει ποτε ουτε στην ics ουτε και στην jb μεχρι στιγμης.Μηπως δεν ειναι γενικο το προβλημα..; Το ίδιο...και με στοκ κέρνελ και με semaphore. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Ούτε εμένα έχει κολλήσει ποτέ το ρολόι ... με semaphore kernel.... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Είμαι με την 20120928 μαζί με Semaphore και δηλώνω ενθουσιασμένος. Κανένα κόλλημα όλα τρέχουν ομαλά και γρήγορα και η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα που ήταν και με τις προηγούμενες εκδόσεις. Όλα λειτουργούν υποδειγματικά... προς το παρόν. Επιτέλους μπορώ να βάλω αρκετές εφαρμογές χωρίς να μου βγάζει το μήνυμα για "Low Storage". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Είμαι με την 20120928 μαζί με Semaphore και δηλώνω ενθουσιασμένος. Κανένα κόλλημα όλα τρέχουν ομαλά και γρήγορα και η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα που ήταν και με τις προηγούμενες εκδόσεις. Όλα λειτουργούν υποδειγματικά... προς το παρόν. Επιτέλους μπορώ να βάλω αρκετές εφαρμογές χωρίς να μου βγάζει το μήνυμα για "Low Storage". Κι εγω με αυτην ειμαι και τρεχει αψογα, χωρις κολληματα και μαυρες οθονες !! Ισως η συγκεκριμενη nightly να ειναι τοσο καλη :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 (edited) Είμαι με την 20120928 μαζί με Semaphore και δηλώνω ενθουσιασμένος. Κανένα κόλλημα όλα τρέχουν ομαλά και γρήγορα και η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα που ήταν και με τις προηγούμενες εκδόσεις. Όλα λειτουργούν υποδειγματικά... προς το παρόν. Επιτέλους μπορώ να βάλω αρκετές εφαρμογές χωρίς να μου βγάζει το μήνυμα για "Low Storage". Και γω ενθουσιασμένος είμαι (με την 20120928 και semaphore). Μονο και μόνο το νέο partition layout αξίζει να φύγεις απο cm9 stable (η οποία είναι υπερπλήρης) Για Μπαταρία δε λέω γιατί είναι φρέσκια η ρομ ακομη. Η απότομη πτώση που μου παρουσίασε χθες κατα το reboot μπορεί να είναι και bug στην ένδειξη της μπαταρίας. Για τη μαύρη οθόνη που ανέφερα πιο πάνω, ούτε αυτό με πειράζει. Μάλλον αναμενόμενο μιας και η ρομ είναι beta ακόμη. Για τα άλλα μικροπροβληματάκια που ανέφεραεδώ και εδώ αλλά και το swype, και αυτά τα αποδείδω στo ότι είναι beta (αν και νομίζω οτι δε θα τα προσέξει κανείς για να τα φτιάξει) Το μόνο που μου λείπει, και στην cm9 και τη cm10, είναι μια ρύθμιση για την ευαισθησία της οθόνης Edit:offtopic:η φήμες για το SGS IV πότε λέτε να ξεκινήσουν; Edited October 1, 2012 by mico Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Και γω ενθουσιασμένος είμαι (με την 20120928 και semaphore). Μονο και μόνο το νέο partition layout αξίζει να φύγεις απο cm9 stable (η οποία είναι υπερπλήρης) Για Μπαταρία δε λέω γιατί είναι φρέσκια η ρομ ακομη. Η απότομη πτώση που μου παρουσίασε χθες κατα το reboot μπορεί να είναι και bug στην ένδειξη της μπαταρίας. Για τη μαύρη οθόνη που ανέφερα πιο πάνω, ούτε αυτό με πειράζει. Μάλλον αναμενόμενο μιας και η ρομ είναι beta ακόμη. Για τα άλλα μικροπροβληματάκια που ανέφεραεδώ και εδώ αλλά και το swype, και αυτά τα αποδείδω στo ότι είναι beta (αν και νομίζω οτι δε θα τα προσέξει κανείς για να τα φτιάξει) Το μόνο που μου λείπει, και στην cm9 και τη cm10, είναι μια ρύθμιση για την ευαισθησία της οθόνης Edit:offtopic:η φήμες για το SGS IV πότε λέτε να ξεκινήσουν; για την ευαισθησία της οθόνης νομίζω υπάρχει επιλογή απο τον semaphore εμένα αυτό που μου λείπει είναι η αυτόματη φωτεινότητα που δεν υπάρχει σε στοκ cm10 και ούτε πλέον σε devil :( Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 ένα έχω να πω...Slim Bean 2.6 :D :D :D :D την έχω από την μέρα που βγήκε και πάει σφαιράάάά ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 ένα έχω να πω...Slim Bean 2.6 :D :D :D :D την έχω από την μέρα που βγήκε και πάει σφαιράάάά ;) ;) Το σκεφτομουν κι εγω Θεμη :p Πλακα πλακα, λειπει ενα thread για την slim bean;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Το σκεφτομουν κι εγω Θεμη :p Πλακα πλακα, λειπει ενα thread για την slim bean;) όντως λείπει :P πάντως η slimbean όπως και η slimics ήταν από τις καλύτερες rom για το κινητό μας ;) οι CyanogenMod μου φαίνονται πολύ ""φορτωμένες"" αν βγει CyanogenMod 10 stable τότε ίσως πάω προς τα εκεί αλλα προς το παρών με την slimbean είμαι πολύ ευχαριστημένος :D δεν έχω συναντήσει ακόμα ελάτωμα αλλα ακόμα αρχή είναι ποτε δεν ξέρεις :P θα φανεί στο χειροκρότημα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Έβαλα και εγώ την 20120928 και όντως έχω να πω ότι είναι πολύ καλύτερη από την cm9. Έχω όμως ένα θεματάκι που μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αναφερθεί εκτός και αν το έχω μόνο εγώ το πρόβλημα: Όταν σας παίρνουν τηλέφωνο αυτό το εκνευριστικό λευκό και στρογγυλό εφέ δεν σας laggaρει απίστευτα / σπάει τα νεύρα σας; Αυτό δεν το είχε η cm9. Υπάρχει περίπτωση να το επενεργοποιήσουμε / αλλάξουμε κάπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Έβαλα και εγώ την 20120928 και όντως έχω να πω ότι είναι πολύ καλύτερη από την cm9. Έχω όμως ένα θεματάκι που μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αναφερθεί εκτός και αν το έχω μόνο εγώ το πρόβλημα: Όταν σας παίρνουν τηλέφωνο αυτό το εκνευριστικό λευκό και στρογγυλό εφέ δεν σας laggaρει απίστευτα / σπάει τα νεύρα σας; Αυτό δεν το είχε η cm9. Υπάρχει περίπτωση να το επενεργοποιήσουμε / αλλάξουμε κάπως; Σε εμενα δεν lagαρει καθολου, ειναι πολυ smooth, εσενα σου το κανει παντα ή σταδιακα..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 φαντάζομαι είδατε ότι απο τη τελευταία nightly υπάρχει η δυνατότητα για update μέσω ota :D Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 φαντάζομαι είδατε ότι απο τη τελευταία nightly υπάρχει η δυνατότητα για update μέσω ota :D Και βεβαια Βασιλη, ελπιζω να μην παρουσιαζει προβληματα οπως εκεινα της slim ics :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Σε εμενα δεν lagαρει καθολου, ειναι πολυ smooth, εσενα σου το κανει παντα ή σταδιακα..; Πάντα. Και δεν είναι μόνο ότι laggάρει. Φαίνεται σαν να μην είναι σωστά περασμένο το εφε. Δεν έχει δηλαδή άσπρες τελίτσες όπως η lockscreen αλλά είναι ενιαίο άσπρο σαν σύννεφο... Μόνο εγώ το έχω αυτό; Τι λέτε να έγινε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Πάντα. Και δεν είναι μόνο ότι laggάρει. Φαίνεται σαν να μην είναι σωστά περασμένο το εφε. Δεν έχει δηλαδή άσπρες τελίτσες όπως η lockscreen αλλά είναι ενιαίο άσπρο σαν σύννεφο... Μόνο εγώ το έχω αυτό; Τι λέτε να έγινε; Μήπως να την ξανά πέρναγες φιλαράκι την rom ? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Αυτο που παρατηρησα σημερα με το wifi ειναι οτι ενω μεσα στις ρυθμισεις του wifi που δειχνει το ονομα του δικτυου και οτι ειναι συνδεδεμενο, δεξια στην μπαρα η ισχυς ειναι 1 γραμμη, ενω ακριβως απο πανω στην μπαρα ειδοποιησεων δηλαδη, στο εικονιδιο του wifi δεν εμφανιζεται καμια μπαρα :rolleyes: Μηπως ειναι προβλημα ενδειξης κι οχι εμβελειας..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Μάλλον η ένδειξη ανανεώνεται με διαφορετικη συχνότητά σε κάθε περίπτωση. Πιο συχνά στην μπάρα ειδοποίησέων και πιο αραιά στο μενού του wifi Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Μάλλον η ένδειξη ανανεώνεται με διαφορετικη συχνότητά σε κάθε περίπτωση. Πιο συχνά στην μπάρα ειδοποίησέων και πιο αραιά στο μενού του wifi Το ειχα δεκα λεπτα επιτηδες Κωστα και παρεμενε ετσι οπως ακριβως το περιεγραψα...Ειναι αποριας αξιο :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Το σκεφτομουν κι εγω Θεμη :p Πλακα πλακα, λειπει ενα thread για την slim bean;) Έτοιμο τον έχω τον οδηγό από τότε που βγήκε η SlimBean :p Απλά δεν βρίσκω θάρρος να τον ποστάρω. Ούτε καν έχω ακολουθήσει τον οδηγό για να την φλασάρω ώστε να δω αν είναι σωστά τα βήματα, οπότε φοβάμαι να τον ποστάρω μην καταστρέψει κανείς το κινητό του :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Μήπως να την ξανά πέρναγες φιλαράκι την rom ? Αυτό έκανα τελικά, φλάσαρα την τελευταία nightly και όλα οκ. Απλά νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα της rom όχι μόνο δικό μου... Άσχετο τώρα το voodoo sounds κάνει για cm10 ή είναι μόνο για ginger; Το χρησιμοποιεί κανείς αντί για το dsp manager; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Έτοιμο τον έχω τον οδηγό από τότε που βγήκε η SlimBean :p Απλά δεν βρίσκω θάρρος να τον ποστάρω. Ούτε καν έχω ακολουθήσει τον οδηγό για να την φλασάρω ώστε να δω αν είναι σωστά τα βήματα, οπότε φοβάμαι να τον ποστάρω μην καταστρέψει κανείς το κινητό του :lol: Μην το σκεφτεσαι καθολου, βαλε slim bean (που ξερεις, μπορει να σου αρεσει:p), δοκιμαζοντας ετσι ταυτοχρονα και τον οδηγο σου, και στην συνεχεια το postαρεις :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Παιδια οντως πολυ ωραια η CM10.Εγω εχω την τελευταια εκδοση 1.10.2012. Εχω ομως τα εξης προβληματακια. Πρωτον το google now μου κρασαρει.Δοκιμασα επιλογες οπως να αλλαξω την γλωσσα του google στα αγγλικα μπας και γινει τιποτα , αλλα δεν.Οταν πληκτρολογω αντι να μιλαω δουλεει τελεια.Τι μπορει να φταει ρε παιδια; Εν τω μεταξυ του λεω πχ : How tall is Barack Obama:lol: και με πεταει στο search του google.Οταν ημουν με την αγγλικη γλωσσα παλι το ιδιο.(το ρυθμιζω απο το γοογλε αυτο σωστα ?) Τι φταει; Δευτερον , θυμαμαι στην CM9 που οταν ξεκλειδωνες το κνιητο η φωτεινότητα εμενε σταθερη.Εδω με το που το ξεκλειδωνω η οθονη φωτιζεται αργα αργα μεχρι να φτασει στο επιθυμητο επιπεδο.(οχι και τοσο αργα βεβαια :O ) Τριτον , σας βγαζει και εσας αυτα τα μαυρα τετραγωνακια κατα την διαρκεια του browsing?Εμενα μου τα βγαζει οταν μπαινω σε βαρυες σελιδες.με flash , bannerακια και λοιπα.Και αυτος ο σπορτ φμ βαρυ site εχει.:lol::) Υπαρχει τελικα τροπος να απενεργοποιηθει το flash?Εψαξα στις ρυθμισεις και μονο για το javascript βρηκα. Ευχαριστώ και συγγνωμη για το μεγαλο ποστ. PS.Δοκιμαστε και την C-rom ειναι και αυτη πολυ καλη , με touchwiz αλα s3, και γρηγορη.(ισως οχι οσο η Official cm10 ομως) Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts