marvel1 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Όντως στο YouTube το δείχνει πολύ αναλυτικά. Το site λέει γνήσια, εσένα πως σου φαίνεται συγκριτικά με της μάνας του ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Επειδή τώρα έχει αλλου είδους χρήση (παιχνίδια για τα παιδιά), δεν μπορω να συγκρίνω με πριν. Όμως σαν διαρκεία γενικότερα, μια χαρά το βλέπω. Σαν κατασκευή, η μπαταρία, είναι ακριβως ίδια με την μαμά. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvel1 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Επειδή τώρα έχει αλλου είδους χρήση (παιχνίδια για τα παιδιά), δεν μπορω να συγκρίνω με πριν. Όμως σαν διαρκεία γενικότερα, μια χαρά το βλέπω. Σαν κατασκευή, η μπαταρία, είναι ακριβως ίδια με την μαμά. ευχαριστούμε για τις πληροφορίες :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Καλησπέρα! Έπεσε απτην καρέκλα το note του μικρού και από τότε παρόλο τα restart η οθόνη εμφανίζει τα χρώματα αρνητικά.. Υπάρχει σωτηρία ή είμαστε για service? Είναι και σε θήκη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Καλησπέρα! Έπεσε απτην καρέκλα το note του μικρού και από τότε παρόλο τα restart η οθόνη εμφανίζει τα χρώματα αρνητικά.. Υπάρχει σωτηρία ή είμαστε για service? Είναι και σε θήκη... Αν εισαι σε εγγύηση ακόμη, τότε αντιπροσωπία. Κατα πάσα πιθανότητα πρέπει να ψιλό-ξεκουμπωσε καποιος κονεντορας! Αλλιώς, αν πιάνουν τα χερια σου,το ανοιγεις και ξεκουμπωνεις και ξανά κουμπώνεις τους κονεκτορες της οθόνης! Το YouTube εχει κυριολεκτικά βρομισει απο βίντεο σχετικα με το disassembly της ταμπλέτας! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Έχει λήξει η εγγύηση.. Πόσο λες να κοστίζει αυτό στο service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Που βρίσκεσαι? Αθηνα? Δεν εχω αίσθηση γιατί 2 φορές που την πήγα (1 οθόνη και 1 κονεκτορας φόρτισης) ηταν εντός εγγύησης. Έκτοτε, κατι μπαταρίες και αλλη μια φορα κονεκτορα τα αλλαζω μόνος. Είναι παιχνιδάκι. Πάντως για Αθήνα, πηγαινε το στη smartec. Ειναι αρκετα σωστοί! Ρωτα τους κιόλας πριν το δώσεις! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parazo Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Εχτες πηγα το n8000 στην smartec γιατι δεν φορτιζε πανω απο1%(ε λεω μπαταρια) αλλα μου ειχαν εκπληξη!!!!!214 euro καμενη πλακετα:( βοηθεια παιδια μπας και το φτιαξουμε πιο φθηνα αλλιως σκουπιδια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvel1 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Εχτες πηγα το n8000 στην smartec γιατι δεν φορτιζε πανω απο1%(ε λεω μπαταρια) αλλα μου ειχαν εκπληξη!!!!!214 euro καμενη πλακετα:( βοηθεια παιδια μπας και το φτιαξουμε πιο φθηνα αλλιως σκουπιδια!!!! Όταν το έχεις στον φορτιστή απλά δεν φορτίζει η δεν δουλεύει καθόλου η συσκευή? Edited May 12, 2015 by marvel1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parazo Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Όταν το έχεις στον φορτιστή απλά δεν φορτίζει η δεν δουλεύει καθόλου η συσκευή? δεν φορτιζει και ειναι μονιμα στο 1% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvel1 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 δεν φορτιζει και ειναι μονιμα στο 1% Άμα το ανοίξεις όμως λειτουργεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parazo Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Άμα το ανοίξεις όμως λειτουργεί? κανονικα λειτουργει, για λιγο ομως και μετα κλεινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvel1 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) 1.Πριν κάνεις οτιδήποτε ψάξε στο internet για παρόμοιο πρόβλημα και αν το έχει λύσει κανείς. 2. Βρες στο YouTube video που το κάνουν βίδες(teardown). 3. Αν νομίζεις πως μπορείς να καταφέρεις αυτά που βλέπεις κοιτά για κανένα μεταχειρισμένο φθηνό , με σπασμένη οθόνη ας πούμε, και κοψτο για ανταλλακτικά. 4. Καλή επιτυχία ! Edited May 12, 2015 by marvel1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parazo Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 1.Πριν κάνεις οτιδήποτε ψάξε στο internet για παρόμοιο πρόβλημα και αν το έχει λύσει κανείς. 2. Βρες στο YouTube video που το κάνουν βίδες(teatdown). 3. Αν νομίζεις πως μπορείς μα καταφέρεις αυτά που βλέπεις κοιτά για κανένα μεταχειρισμένο φθηνό , με σπασμένη οθόνη ας πούμε, και κοψτο για ανταλλακτικά. 4. Καλή επιτυχία ! :blink: ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 παλι δε φορτιζει το καταραμενο. προχθες αποφασιε να φορτισει μεχρι 100%. απο τοτε οσο και να το εχω στο ρευμα ΔΕΝ... τι μπορει να φταιει; να το παω σερβις; (θεσσαλονικη που???) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 παλι δε φορτιζει το καταραμενο. προχθες αποφασιε να φορτισει μεχρι 100%. απο τοτε οσο και να το εχω στο ρευμα ΔΕΝ... τι μπορει να φταιει; να το παω σερβις; (θεσσαλονικη που???) Δοκίμασε πριν το συνδέσεις με το καλώδιο να έχεις κλειστή την οθόνη. Μολις το βαλεις στο ρευμα αυτη θα ανοιξει...μετα ξανα σβησε την οθονη και αστο να φορτιση για μιση ωρα και δες την διαφορα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 με κλειστη φορτισε λιγο για λιγο... που οφειλεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vouts Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Εγω παντως δεν νομιζω να ειναι πλακετα...θεωρω οτι αν ηταν κατι τετοιο δεν θα λειτουργουσαν κι αλλα πραγματα στο tablet..η ακομα χειροτερα δεν θα αναβε καθολου...εμενα περισσοτερο για μπαταρια μου κανει... καποια στιγμη μου χε κάνει και το δικο μου κατι νουμερα με την μπαταρια και ενω το ειχα στην φορτιση η μπαταρια μειωνοταν και αργουσε να παει στο 100%... αλλαξα πριζα και απο τοτε δεν εχω προβλημα....δοκιμασε το κι εσυ μηπως και βρεις λυση...απεφυγε πολυμπριζα-σταθεροποιητες... κανε πειραμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 μεχρι και σπιτι αλλαξα. επιμενει να μη φορτιζει. κοστος επισκευης στην αντιπροσωπια γνωριζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) Εμένα σε αντίστοιχο πρόβλημα, ειχε θεμα ο κονεκτορας της ταμπλέτας. Μου αλλαξαν το module του κονεκτορα και ολα καλα. Βέβαια σε μενα δεν το έβλεπε ουτε το pc, οταν το συνδεα. Οταν το εμφάνισε ηταν ακόμη σε εγγύηση. Οποτε δεν γνωριζω κόστος. Επισκευαστηκε στην smartec. Edited May 18, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 μεχρι και σπιτι αλλαξα. επιμενει να μη φορτιζει. κοστος επισκευης στην αντιπροσωπια γνωριζουμε? Το ίδιο μου κάνει και μένα αλλά τουλάχιστον σε μένα φορτίζει με κάποια τεράστια καθυστέρηση...αναγκάστηκα να αλλάξω μπαταρία και φορτιστή επειδή όχι μόνο δεν γέμιζε η μπαταρία ακόμα και 24 ώρες μετά, αλλά αν το είχα ανοιχτό έπεφτε η μπαταρία αντι να ανεβαίνει. Πλέον όταν το βάζω να φορτίσει, πάντα το έχω κλειστό και πάντα πιέζω με δύναμη τον φορτιστή να μπει στην υποδοχή του τάμπλετ !!! Αποφεύγω και γω τα πολύμπριζα γτ με δοκιμές είδα ότι όντως καθυστερεί περισσότερο. Σκέτη απογοήτευση έχει καταντήσει αυτό το τάμπλετ...δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγοράσω οτιδήποτε που αφορά samsung !!! Δεν μπορεί να έχουμε δώσει για το Ν8000 περίπου 600 με 650 ευρώ και μετά από δύο χρόνια να χει κλατάρει χωρίς καμιά σπουδαία χρήση !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 (edited) Αν το συνδέσετε σε pc το βλέπει κανονικα? Μηπως κάτι τέτοιο χρειάζεται : http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=131512028520&alt=web και οχι ολόκληρο motherboard? Γιατί δεν κάνετε μια δοκιμή, ουτως ή άλλως ξεφτίλα τιμη έχει. Δεν χάνετε και τιποτα να δοκιμασετε! Edited May 19, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Να το πάρουμε και αυτό γτ οχι...σε μένα κάνει και το άλλο κουλό...όταν καμιά φορά φτάσει στο 100%, συνεχίζει να δείχνει ότι φορτίζει και ο φορτιστής με την σειρά του είναι ζεστός...πράγμα που δεν μπορώ να το εξηγήσω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 εγω δε μπορω να κανω πειραματα, καθως δεν ειναι δικο μου :) δηλαδη αν αλλαξω μπαταρια θα συνεχισει το ιδιο ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vouts Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Τελικα και εμενα εχθες εκανε το ιδιο με του παιδιου....Σταματησε να φορτιζει...Απο τις 6.30 το ειχα βαλει στην πριζα και στις 9.20 ηταν ακομα εκει που το εβαλα...στο 45% δηλαδη... :P τα εφτησε και το δικο μου....Και ειλικρινα δεν ξερω τι ειναι και αν αξιζει να παρω ανταλλακτικα η οχι...τουλαχιστον ας τα φτυσει μεχρι τον Μαρτιο γιατι τοτε ληγει η Extra εγγυηση που του εχω βαλει... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts