Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ το φορτιζω με έναν motorola του 1Α. Κάθετε όλο το βράδυ και το πρωί είναι έτοιμο. Η μπαταρία βγάζει 4ωρες sot ,αποκλειστικά με παιχνίδια αφού πλέον το έχουν τα παιδιά. Δεν είναι και άσχημα για την ηλικία της.....

Πάντως έχω να το λέω. Πιο σκυλί μηχάνημα δεν πρέπει να υπάρχει. Το τι έχει τραβήξει και το τι τραβάει καθημερινά δεν μπορεί να περιγραφεί. Δεν καταλαβαίνει τίποτα!!! Άσπαστο μηχάνημα!

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πραγματικά λυπάμαι που δεν ειναι δικο μου :'( (στην αδερφη μπυ ανηκει-απλα χρησιμοποιω πρώτο προσωπο)

πιστευω αν το χα στα χερια μου θα περνουσε να πάνδεινα και δε θα καταλαβαινε τιποτα!

το φορτιζω με εναν belkin(ή τον μανισιο του)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

ο μαμισιος φορτιστης, ποσα Α ειναι? 2 ή 2.1?

Πόσο είναι κύριοι γιατί έχω έναν στο συρτάρι, μήπως τον χρησιμοποιήσω....

(δεν μπορώ να δω τι γράφει επάνω με τόσο μικρά γράμματα)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

2A είναι.... όμως και με 2.1Α δεν θα υπάρχει πρόβλημα...το πολύ πολύ να μην φτάνει ούτε αυτο!!!

Μην δω κάνα τηλέφωνο ή ταμπλετ κολλημένο στο ταβάνι έτσι;; :D

Διαφορετικά να τον πάρει κανα συντοπιτης που δεν έχει...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Πραγματικο σκυλί το μηχάνημα. 3 χρόνια συν αδιακοπης λειτουργίας ακόμα κρατάει η μπαταρία πάρα πολύ καλά έχει πέσει από 1 μέτρο αρκετές φορές σε μάρμαρο με την οθόνη προς τα κάτω δεν έχει πάθει τίποτα. Αυτό μαζί με το NOTE 3 που έχω 2.5 χρόνια έχω να το λέω μπράβο στη Samsung για αυτά τα εξαιρετικά μηχανήματα που έβγαλε. Λίγο καλύτερο Software αν είχαν μόνο. Στο tablet έχω το ote GO οπότε υποχρεωτικά official. Στο note 3 CM 13 και πάει σφαίρα.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πραγματικο σκυλί το μηχάνημα. 3 χρόνια συν αδιακοπης λειτουργίας ακόμα κρατάει η μπαταρία πάρα πολύ καλά έχει πέσει από 1 μέτρο αρκετές φορές σε μάρμαρο με την οθόνη προς τα κάτω δεν έχει πάθει τίποτα. Αυτό μαζί με το NOTE 3 που έχω 2.5 χρόνια έχω να το λέω μπράβο στη Samsung για αυτά τα εξαιρετικά μηχανήματα που έβγαλε. Λίγο καλύτερο Software αν είχαν μόνο. Στο tablet έχω το ote GO οπότε υποχρεωτικά official. Στο note 3 CM 13 και πάει σφαίρα.

με GNABO rom δεν μπορώ να δω ote tv go...υπάρχει official 4.4.2 έκδοση για το τάμπλετ μας (έκδοση WIFI).

με GNABO rom δεν μπορώ να δω ote tv go...υπάρχει official 4.4.2 έκδοση για το τάμπλετ μας (έκδοση WIFI).

Ναι την Official 4.4.2 έχω μόνο και μόνο για το ote tv go αλλιώς custom Rom.

Απο το sammobile κατεβάζω όποια ρομ του 8010 να'ναι ή πρέπει να διαλέξω σωστή χώρα; το είχα αγοράσει απο Kaiser καθ Δεν νομίζω ότι είναι ελληνικό...Υπάρχει κάποιος τροπος να εξακρίβώσω αρχική χωρα προέλευσης;

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απο το sammobile κατεβάζω όποια ρομ του 8010 να'ναι ή πρέπει να διαλέξω σωστή χώρα; το είχα αγοράσει απο Kaiser καθ Δεν νομίζω ότι είναι ελληνικό...Υπάρχει κάποιος τροπος να εξακρίβώσω αρχική χωρα προέλευσης;

Για χώρα προέλευσης κατέβασε το Phone samsung info από play store. Εγώ μια ευρωπαϊκή που έβαλα πάντως δεν έχει ελληνικά στο menu.

Για χώρα προέλευσης κατέβασε το Phone samsung info από play store. Εγώ μια ευρωπαϊκή που έβαλα πάντως δεν έχει ελληνικά στο menu.

Ευχαριστώ πολυ....

Και τι κοιτάω; το Country of origin? Εμένα λέει Vietnam!!! Και ότι εχω το 8013 και όχι το 8010 όπως λέει το ταμπεΛ ακι απο πίσω...

Σε άλλη καρτέλα λέει

CSC country: Germany/de

Μην το μπρικαρω για να βλέπω ΟΤΕ κιόλας...

Τι ισχύει τελικά;

Edited by smyrali

Ευχαριστώ πολυ....

Και τι κοιτάω; το Country of origin? Εμένα λέει Vietnam!!! Και ότι εχω το 8013 και όχι το 8010 όπως λέει το ταμπεΛ ακι απο πίσω...

Σε άλλη καρτέλα λέει

CSC country: Germany/de

Μην το μπρικαρω για να βλέπω ΟΤΕ κιόλας...

Τι ισχύει τελικά;

To Vietnam ειναι η χώρα που κατασκευαστηκε. Απο Γερμανία έγινε η εισαγωγή στην Ελλάδα. Βάλτου την γερμανική μέσω Odin δεν θα έχεις θέμα.

γιατι αν βαλει ελληνικη θα μπρικαρει;

Όχι άλλα δεν βρήκα ελληνική για το 8010 είναι Dead τα links εκτός και αν υπάρχουν κάπου αλλού εκτός Sammy mobile.

Έβαλα την γερμανική... Όλα καλά τώρα παίζει ο ΟΤΕ...ερωτηση: Πως γίνεται ενώ πέρασα εργοστασιακή ρομ πανω στην gnabo, να διατηρήθηκαν.Όλες οι ρυθμίσεις και οι εφαρμογές;;;

Έβαλα την γερμανική... Όλα καλά τώρα παίζει ο ΟΤΕ...ερωτηση: Πως γίνεται ενώ πέρασα εργοστασιακή ρομ πανω στην gnabo, να διατηρήθηκαν.Όλες οι ρυθμίσεις και οι εφαρμογές;;;

Δεν έκανες wipe το system και τα data τα οποία διαγραφουν τα πάντα.

Ξέρει κανείς να μου πει αν υπάρχει καποιος τρόπος να μπορώ να βλέπω στην τηλεοραση οτι βλέπω στο ταπλέτ !!!!

Ξέρει κανείς να μου πει αν υπάρχει καποιος τρόπος να μπορώ να βλέπω στην τηλεοραση οτι βλέπω στο ταπλέτ !!!!

Screen mirroring αρκεί να το υποστηρίζει και η τηλεόραση.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα...Τώρα που κατάφερα να βλέπω ote tv go στο εργαλείο με την επίσημη 4.4.2 ρομ θέλω να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κανείς HDMI ανταπτορα για σύνδεση σε τηλεόραση. Βλέπω ότι είναι δυσεύρετο αξεσουάρ. Έχετε να προτείνετε κάτι δοκιμασμένο;;;

Δε ξέρω για hdmi, ομως το οτε τβ γο παιζει με hdmi για προβολη σε τηλεόραση?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Γιατί δεν θα παίξει; Από υπολογιστή μέσω HDMI σε τηλεόραση βλέπεις κανονικά. Υπάρχει πουθενά HDMI καλώδιο για το table μας;

Μετά από 3 χρόνια αρμονικής συμβίωσης με το tablet ο γιός μου κατάφερε να σπάσει την οθόνη. Από ότι φάίνεται η lcd λειτουργεί κανονικά αλλά το digitizer έχει θρυμματιστεί. Σκέφτομαι να κάνω την απόπειρα να το φτιάξω μόνος μου. Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο site για αγορά σε καλή τιμή; Στο e-bay βρήκα αυτό http://www.ebay.com/itm/112126192060

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)