Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι ακριβώς το ίδιο και δεν κουμπώνει στην θύρα...

Μπορει, ναι. Βασικα δεν ειχα ποτε μου μηλο οποτε δεν το ξερω. Εγκυκλοπαιδικά μιλησα.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μάλλον έχει μπερδευτεί όντως το θέμα!!! Πάντως με τον ίδιο φορτιστή (αυτόν που έκανε τα νούμερα) σήμερα φορτισε κανονικά!! Από το 4% μέχρι το 100 σε κάτι λιγοτρτο από 6 ώρες!!! Τι μπορεί να γίνεται??

Μάλλον έχει μπερδευτεί όντως το θέμα!!! Πάντως με τον ίδιο φορτιστή (αυτόν που έκανε τα νούμερα) σήμερα φορτισε κανονικά!! Από το 4% μέχρι το 100 σε κάτι λιγοτρτο από 6 ώρες!!! Τι μπορεί να γίνεται??

Και πάλι ειναι λιγο τσιμπιμενος ο χρονος αλλα τρωγεται! Το πιθανοτερο το καλωδιο δεν σου τα λεει καλα. Θα ελεγα να εχεις ενα δευτερο backup. Φθινο ειναι.

Εγω ημουν πιο άτυχος και ηταν η θύρα της ταμπλέτας αλλα βεβαια μου ειχε δωσει δειγματα πιο πριν οτι κατι δεν πήγαινε καλά.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ρε παιδια εσεις οι πιο ψαγμενοι....Αυτη η εκδοση που βγηκε (4.4.2) απ οτι καταλαβα ειναι tester....Επειδη δεν εχω ασχοληθει με rootαρισματα και flash αλλων rom εχω καποιες αποριες...

1)Εμενα η ταμπλετα μου ειναι ακομα στην εγγυηση...Εαν περασω αυτη την rom θα εχω θεμα με την εγγυηση?Θα πρεπει να κανω root για να περασω αυτην την rom? γιατι απ οτι διαβασα στο link που εχετε δωσει ειναι official..

2)Υπαρχουν λειτουργιες της ταμπλετας που δεν λειτουργουν με αυτη την εκδοση? πχ το πενακι η κατι αλλο?

3) την διαδικασια για να περασω την rom που θα την βρω...Ειμαι αρχαριος στο θεμα του root οπως σας ειπα και παραπανω...

4) Οταν επιτελους βγαλουν την τελικη εκδοση της 4.4.2 απο την Samsung θα μπορω να κανω αναβαθμιση κανονικα? Θα μου πεταξει εννοω ενημερωση οπως τωρα που εχω την official rom?

Ευχαριστω για τον χρονο σας...

Κανεις δεν ξερει σχετικα με αυτα που ρωτησα ?

Θα χάσεις την εγγύηση φυσικά όπως σε όλα τα Android.. και δεύτερον όχι δεν θα μπορείς να κάνεις καμιά ενημέρωση μετά... πρέπει να το κάνεις unroot!

Αυτά μπορώ να σου πω τα άλλα είναι στο χέρι σου.

Edited by thanos1989

Αν το μηχανάκι δουλεύει σωστά και κάνεις τη δουλειά σου χωρίς προβλήματα , τι τα θες όλα αυτά που κανείς , μα κανείς δεν ξέρει να προβέψει ποιά

προβλήματα μπορεί να σου παρουσιαστούν και ποιές από τις λειτουργίες του tablet που σου είναι απαραίτητες και έχεις συνηθίσει θα δουλεύουν σωστά

ή και μπορεί να έχουν εξαφανισθεί .

Ρίξε μιά ματιά στο φόρουμ του S4 , εδώ στο myhone , να δείς την ποικιλία (!) των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με την επίσημη :lol: KitKat (4.4.2) .

Γιά τον μύθο των αναβαθμίσεων :X έχουμε γράψει πολλά . Υπάρχουν εκείνοι που δεν συμφωνούν και προτιμάνε τα κατσαβίδια και τα σφυριά και αλλάζουν

τα φώτα στα μηχανίακια , γιατί έτσι τους αρέσει . Οι άλλοι είναι εκείνοι που αγοράζουν το μηχανάκι γιά αυτό που είναι και τις συγκεκριμένες δυνατότητές

του , και ως τέτοιο το χρησιμοποιούν .

Διαλέγεις και παίρνεις .

Γειά σας παιδιά θα ήθελα να αγοράσω και εγώ το συγκεκριμένο ταμπλετ σε χαμηλή τιμή αλλά δεν το έχω βρει πουθενά, διαθέσιμο στην τιμή του KAIZER 240€, αν γνωρίζει κάποιος κάποιο άλλο κατάστημα στην τιμή αυτή θα τον ευχαριστήσω να το αναφέρει και πάλι ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!! :)
X820 6/64 Indian από bangood!!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2730188

Διάβασε καλά πρώτα για να μην έχεις περιπέτειες μετά.

Κλασσικά δεν παίρνω την ευθύνη για ότι συμβεί καθώς δεν είναι δικές μου οι οδηγίες.

Αν μπορεί κάποιος να φτιάξει έναν ελληνικό οδηγό θα πρόσφερα την βοήθεια μου.

Παιδια ποια εκδοση flash player χρησιμοποιει η 4.1.2?

Σταματησε ξαφνικα να παιζει youtube και χαλασανε καποιες εφαρμογες (bet365 κλπ)

Ποια ταιριαζει?

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

Την τελευταία για Android φίλε μου.

Κατέβα χαμηλά στη λίστα και θα το βρεις.

Αν δεν τα καταφέρεις μπορεί να βρεις και κάπου ξέμπαρκα σκέτο το apk.

εχω το Tablet σχεδον ενα χρονο. τον τελευταιο 1,5-2 μηνες περιπου, παιζω ενα παιχνιδακι (clash of clans) κ η αληθεια ειναι πως εχω κολλισει ασχημα. η μπαταρια λοιπον ζητημα να βγαζει 6-7 ωρες συνεχομενες. το ξερω, το εχω λιωσει. το παιχνιδι σιγουρα ειναι βαρυ, γιατι μετα απο λιγη χρηση, η πισω πλευρα καιει πολυ. εχτες λοιπον αφου εφτασε στο 5%, το εβαλα να φορτισει. παρολο λοιπον που φορτιζε κ επαιζα, η μπαταρια αντι να αυξανεται αρχισε να πεφτει. εφτασε στο 1% κ αναγκαστικα το εκλεισα.

θεμα μπαταριας ή θεμα φορτιστη?

Edited by ilias_7610
http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

Ετσι οπως τα γραφεις, μαλλον ο φορτιστης δεν μας τα λεει καλα. Μπορει ομως να φταιει και το καλωδιο. Εχουμε παρατηρησει οτι πιο συχνα βλεπουμε προβληματα με το καλωδιο παρα με τον ιδιο καθεαυτο τον φορτιστη.

Βαλε το να φορτισει κλειστο και δες ποση ωρα θελει για να κανει μια πληρη φορτιση (4~5% >100%).

εχτες το εβαλα για φορτιση περιπου στησ 12 το βραδι.

σηκωθηκα στης 4:10 περιπου για να δω σε τι φαση ειναι κ ειχε φτασει στο 94%

λογικα λοιπον, θεωρω πως εκανε περιπου 4.5 ωρες για πληρη φορτιση.

κ εγω αυτον υποψιαζομαι. οτι δεν εχει δυναμη να στειλει ρευμα οταν ειναι σε λειτουργια.

κ εγω αυτον υποψιαζομαι. οτι δεν εχει δυναμη να στειλει ρευμα οταν ειναι σε λειτουργια.

Μην ξανά παίξεις ενώ φορτίζεις το ταμπλετ! Αργά ή γρήγορα κάτι θα καψεις!

Η 5 ώρες είναι νορμάλ χρόνος φόρτισης... Good luck :happy:

συμφωνα λοιπον με τον χρονο φορτισης κ την αυτονομια της μπαταριας, υποθετω οτι δεν ειναι θεμα μπαταριας.?

θα δοκιμασω με αλλο φορτιστη να δω τι γινεται. μιλησα κ με το service κ θα κανονισω να το παω να το δουν, αν δεν βγαλω ακρη με το φορτιστη.

συμφωνα λοιπον με τον χρονο φορτισης κ την αυτονομια της μπαταριας, υποθετω οτι δεν ειναι θεμα μπαταριας.?

θα δοκιμασω με αλλο φορτιστη να δω τι γινεται. μιλησα κ με το service κ θα κανονισω να το παω να το δουν, αν δεν βγαλω ακρη με το φορτιστη.

Στους περισσότερους με την 4.1.2 6 ώρες κρατάει... εγώ πχ παίζω fifa 2014 και τόσο κρατάει... για τον χρόνο φορτώσεις σου είπα από πάνω... πάντως όσο φορτίζει η ταμπλέτα δεν έχεις καμία πιθανότητα να σου δώσουν σημασία στο service...

Δεν ξέρω αν κάποιου εδώ μέσα του άλλαξαν φορτιστή μετά από βλάβη;

Οπως σου ειπαν, εφοσον εισαι στις 4~4.5 ωρες ολα οκ. Μαλλον το παιχνιδι ειναι πολυ βαρυ και τα 2Α δεν επαρκουσαν για να φορτιζει ταυτοχρονα.

Οσο ημουν στην 4.0.4 εβλεπα χρονους ~9 ωρες. Με την 4.1.2 ειμαι στις 6.5 ωρες max.

Υπομονη κανω 6 μηνες και θα του ξαναβάλω 4.0.4. Ειναι μεγαλη η διαφορα για να κρατησω την 4.1.2 για τις ψιλοχαζομαρουλες που εχει παραπανω.

Στην 4.4 σήμερα μου πήγε ακριβώς 6 ώρες με online streaming anime σε όλη τη διάρκεια.

Αυτόματη φωτεινότητα στο +4 αλλά βρισκόμουν σε σχετικά σκοτεινό δωμάτιο.

Αν όμως χτυπάει 9 ώρες στην 4.0 θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να γυρίσω πίσω.

Αυτοί είναι χρόνοι I pad που γραφεις

Δεν κανω καθολου πλακα. Με παρόμοιες συνθηκες που περιγραφεις ημουν σταθερα στις 8.5+ εως 9ωρες οθονη. Χωρις παιχνιδια βεβαια .

Υποψιν, μιλαω για το 8010. Με τα 3g/4g μοντελακια δεν ξερω τι παιζεται.

Απλα, ειμαι απο επισκευη και εχουν 6μηνες εγγύηση τα ανταλακτικα. Οποτε περιμενω. Αν εντωμεταξύ βγει και η κκ, βλεπω τι θα μας πει και αναλογα θα πραξω. Παντως σιγουρα η 4.0.4 ειχε την καλυτερη αυτονομια μεχρι στιγμης.

Edited by fanatikos

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)