saranto Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Θα συμφωνήσω και γω για την κατανάλωση της μπαταρίας, με την 4.1.2 με φτάνει μέχρι τις 7 ώρες βαριά βαριά !!!! Βέβαια δεν ξέρω αν φταίει το skype με το οποίο μιλάω περίπου τις 3 ώρες απο τις 7. Με την φόρτιση της μπαταρίας έχω και γω τελευταία το ίδιο πρόβλημα, ενω στις αρχες γέμιζε σε 5 ώρες τώρα υπάρχουν φορές που κάνει 8 και 9 ώρες και άλλες πάλι που κολλάει στο 99% και δεν δείχνει πλήρως φορτισμένο. Θα το κοιτάξω μήπως φταίει ο φορτιστής. Εμένα ένα πρόβλημα που είχε εξαρχής αλλά δεν το έδωσα σημασία ήταν με τον μαμα browser όπου δεν μου άνοιγε ή καθυστερούσε να ανοίξει αρκετές σελίδες, ενω με τον chrome που χρησιμοποιώ όλα είναι οκ. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει ??? Για τη φόρτιση είχε αναφερθεί και παλιότερα! Κάποιο κουσούρι πρέπει να χει ο φορτιστής σε ορισμένες παρτίδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minas Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Άλλαξα φορτιστή και φορτώνει σε πιο γρήγορο χρόνο. Χρησιμοποιεισα απο αλλο samsung tab 10". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος/α, φίλος, να μου πεί αν υπάρχει κανένας οδηγός (αν είναι δυνατόν στα ελληνικά) για root στο note 10.1 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος/α, φίλος, να μου πεί αν υπάρχει κανένας οδηγός (αν είναι δυνατόν στα ελληνικά) για root στο note 10.1 Ευχαριστώ πολύ! Αν θες απλό ρουτ, όχι αλλαγή recovery για custom ιστορίες, δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο από το framaroot. Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα, μ' ένα κλικ είσαι ρουτ. Κανε ένα search στο xda. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Γιατί δεν μπορώ να το κάνω;;; Ποιό αρχείο κατεβάζω; όσα κατέβασα δεν μου επετρεψαν να το κάνω root Edited September 30, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Γιατί δεν μπορώ να το κάνω;;; Ποιό αρχείο κατεβάζω; όσα κατέβασα δεν μου επετρεψαν να το κάνω root Καλησπέρα. Κατέβασε από εδώ το 1.6.0. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 Αν σκρολαρεις στην σελίδα αυτή προς τα κάτω, θα δεις το σημείο που λέει για τον exynos. Θα δεις ότι αναφέρει όλα τα note 10.1 και θα δεις ποια exploit το υποστηρίζουν. Επέλεξε ένα από αυτά. Πριν κανείς το restart, έλεγξε αν σου έχει βαλει το su. Αν όχι, δοκίμασε άλλο exploit από τα συμβατά. Μόλις δεις το su είσαι κομπλέ. Restart και τελειώσεις. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Σ'ευχαριστώ παρα πολύ και πάλι. Το έκανα αλλα μου βγάζει παντα αυτο "Failed ... Try another exploit if available". Τέλος πάντων, άκυρο, θα πορευτούμε και χωρίς root :-( Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 (edited) Κρίμα. Φαίνεται ότι η Σάμμυ εκλεισε όλα τα exploits στην τελευταία αναβάθμιση! Όσο πάει και τα κ@λοκλειδώνει και αυτή! :mad: Εγώ με 4.0.4 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τότε μένει ο τρόπος με την αλλαγή του recovery. Δεν γνωρίζω τι παίζεται με αυτόν τον τρόπο! Δεν φαίνεται όμως να είναι κάτι πολύπλοκο. Edited October 1, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Καλησπέρα σε όλους, εχω ενα n8010 και πηγα να βαλω μια ταινια σε φλασακι να δω (και fat32 και ntfs) με καλωδιο otg και δεν μου το βρισκει το Φλασακι μπορείτε να μου πειτε τι μπορει να παιζει? Ειναι ελληνικο και φοραει 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Μπορείτε να μου πειτε τι μπορει να παιζει? Δυστυχώς σχεδόν σίγουρα φταίει το OTG adaptorάκι. Είναι λίγο Joker ειδικά αν το έχεις πάρει από eBay... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peny1 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Καλησπερα, Μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να επαναφερω το tablet μου στις εργοστασιακες ρυθμισεις? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosp Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Θα πας στις ρυθμίσεις και θα επιλέξεις "Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και επαναφορά" > "Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων". Έχε υπόψη σου ότι θα διαγραφούν τα πάντα από τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Αν θέλω να χαρίσω το Νοτε 10.1 , 8000 σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο , πρέπει οπωσδήποτε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων ούτως ώστε να καταργηθούν από τη συσκευή οι λογαριασμοί μου , Google , Samsung κλπ ??? ή υπάρχει κάποιος απλούστερος τρόπος ώστε να μη χαθούν οι εφαρμογές που έχω κατεβάσει εγκαταστήσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Αν θέλω να χαρίσω το Νοτε 10.1 , 8000 σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο , πρέπει οπωσδήποτε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων ούτως ώστε να καταργηθούν από τη συσκευή οι λογαριασμοί μου , Google , Samsung κλπ ??? ή υπάρχει κάποιος απλούστερος τρόπος ώστε να μη χαθούν οι εφαρμογές που έχω κατεβάσει εγκαταστήσει . Οχι απλουστερος τροπος απο την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δυστυχως δεν υπαρχει. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Δυστυχώς σχεδόν σίγουρα φταίει το OTG adaptorάκι. Είναι λίγο Joker ειδικά αν το έχεις πάρει από eBay... το θεμα ειναι οτι στην αρχη δουλευε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Αν θέλω να χαρίσω το Νοτε 10.1 , 8000 σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο , πρέπει οπωσδήποτε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων ούτως ώστε να καταργηθούν από τη συσκευή οι λογαριασμοί μου , Google , Samsung κλπ ??? ή υπάρχει κάποιος απλούστερος τρόπος ώστε να μη χαθούν οι εφαρμογές που έχω κατεβάσει εγκαταστήσει . Φυσικά και υπάρχει απλούστερος τρόπος! Πας ρυθμίσεις --> λογαριασμοί και απλά διαγράφεις ότι λογαριασμό έχεις! Κάνε και απεγκατάσταση τα facebook, τα twitter και ότι άλλο έχεις μέσα κωδικούς και είσαι κομπλέ! (Μπορείς βέβαια και μέσα από τις ίδιες εφαρμογές να κάνεις διαγραφή των λογαριασμών, αλλά τέλος πάντων) Κοίτα μην έχεις τίποτα ιδιωτικές φώτο μέσα ξεχασμένες και τέλος μπες στους περιηγητές στο ίντερνετ και σβήσε τα ιστορικά τους, στο λέω σε περίπτωση που δεν θες να δουν άλλοι που έμπαινες!.... όχι ότι υπονοώ τίποτα ε??:lol: Όσο για τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει, δεν είμαι σίγουρος αν θα μείνουν και μετά την διαγραφή των λογαριασμών ..., δεν έχεις όμως να χάσεις και τίποτα, κάνε το και πες μας και μας τι γίνετε ... :p Αυτά! Edited October 8, 2013 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Αναβάλεται , προς το παρόν η αγορά του Note 8 . Thanks anyway . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_mos Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 καλημερα.θα ηθελα την βοηθεια σας. το led δυπλα στην φωτογραφικη ειναι μονιμα αναμενο.οχι τερμα αλλα αναμενο.τι να κανω; εχει τυχει σε κανεναν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosp Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Για δες εάν στις ρυθμίσεις 》Εμφάνιση, είναι ενεργοποιημένη η έξυπνη διαμονή. Εάν είναι, απενεργοποίησέ τη και λογικά θα σβήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_mos Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Για δες εάν στις ρυθμίσεις 》Εμφάνιση, είναι ενεργοποιημένη η έξυπνη διαμονή. Εάν είναι, απενεργοποίησέ τη και λογικά θα σβήσει. ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. το εχω κανει τζιφος. τι γινεται;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_mos Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 καλημερα.θα ηθελα την βοηθεια σας. το led δυπλα στην φωτογραφικη ειναι μονιμα αναμενο.οχι τερμα αλλα αναμενο.τι να κανω; εχει τυχει σε κανεναν Βοηθεια ρε παιδια σας παρακαλω, αν καποιος γνωριζει κατι.Εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων και τιποτα, το λαμπακι συνεχεια αναμενο.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Βοηθεια ρε παιδια σας παρακαλω, αν καποιος γνωριζει κατι.Εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων και τιποτα, το λαμπακι συνεχεια αναμενο.ευχαριστω Πάρε τηλέφωνο το service (Την http://www.smartec.gr/)!!! 210 58 20 000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvel1 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 καλημερα.θα ηθελα την βοηθεια σας. το led δυπλα στην φωτογραφικη ειναι μονιμα αναμενο.οχι τερμα αλλα αναμενο.τι να κανω; εχει τυχει σε κανεναν Εννοεις προφανώς το led στην πίσω camera, γιατί από οσο γνωρίζω διπλα στην μπροστινή δεν έχει led. Η μήπως εχει?????:ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Εννοεις προφανώς το led στην πίσω camera, γιατί από οσο γνωρίζω διπλα στην μπροστινή δεν έχει led. Η μήπως εχει?????:ninja::ninja: Εχει τον σένσορα της έξυπνης διαμονής . Στην πίσω κάμερα είναι μόνο το φλας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratis11 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Υπάρχει ένα widget εγκατεστημένο που το ανάβει για να λειτουργεί ως φακός, αλλα απο τη στιγμη που έκανες επαναφορά εργοστασιακών δεν νομίζω να ειναι αυτο το πρόβλημα. Ωστόσο βρες το και δες αν μπορείς να το ανοιγοκλείσεις απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts