geobas Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Mπορει καποιος να τρεξει το Ant1 iwo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appbaker.app343581&hl=el και να βαλει να παιξει μια εκπομπη απο το μενου εκπομπες, ωστε να μου πει αν τρεχει σωστα , γιατι στο δικο μου note 10.1. N8010 κανει συχνοτατα πιξελασματα , την στιγμη που στο ipad παει σφαιρα. Στο δικό μου Ν8000 με 3g , όλες οι εκπομπές του μενού παίζουν τέλεια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Στο δικό μου Ν8000 με 3g , όλες οι εκπομπές του μενού παίζουν τέλεια . Και εμένα ακριβώς το ίδιο χωρίς καμία καθυστέρηση η κάποια άλλο πρόβλημα πότε! Παρακολουθώ από κι πάντα το ράδιο αρβύλα και το ΟΛΑ! Ξανά βάλε άλλη μια φορά την εφαρμογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας . Να διευκρινησω οτι μιλαω για την εφαρμογη τους κυπριακου Αnt1 http://a5.mzstatic.com/us/r1000/065/Purple/v4/c2/fd/4e/c2fd4ed0-dc67-49b7-0de7-ffa7f67f701c/mzl.mqjkdssu.175x175-75.jpg edit: Τελικα το "κουφο" προβλημα , μιας και αφορουσε μονον μια εφαρμογη , λυθηκε με ενα reset του router (thomson 585v8) Edited July 13, 2013 by TLG Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 μιας και η jellybean ειναι τελειως αποτυχημενη για μενα λογο καταναλωσης μπαταριας ( standby 3 μερες οταν η ics ειχε ολοκληρο μηνα και αντιγραφω ταινιες κ συνεχως κρασαρει) λεω να γυρισω στην ics.. εκτος αν εχει καποιος να προτεινει καποια unofficial rom δοκιμασμενη... Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Εδώ και 3 μέρες δεν βρισκω την πένα.:( Ελπιζω να την εχω ξεχασει στο εξοχικο. Έχει αγορασει κανείς ανταλλακτικη; Πόσο πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Εδώ και 3 μέρες δεν βρισκω την πένα.:( Ελπιζω να την εχω ξεχασει στο εξοχικο. Έχει αγορασει κανείς ανταλλακτικη; Πόσο πάει; Δες εδώ http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=350831945976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Captain_Andreas Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Καλησπέρα και από εμένα. Άνοιξα thread για το 8020 (4g) αλλά μιας και μάλλον εδώ βρίσκεται όλη η πληροφόρηση είπα να δοκιμάσω κι εγώ. Το γνωρίζετε πως το 10.1 LTE (4g) έχει δυνατότητα να κάνει κλήσεις αλλά την έχουν κλειδώσει εδώ στην Ελλάδα; Στον Γερμανό από όπου το πήρα το εκθεσιακό κομμάτι κάνει κλήσεις κανονικά και όπως μου είπαν θα το αλλάξουν γιατί είναι "λάθος" και δεν έπρεπε να το κάνει... Το δικό μου το έχω 2 εβδομάδες και είμαι πολύ ικανοποιημένος, επειδή όμως με Android είμαι άσχετος υπάρχει κάποιος οδηγός αναφορικά με το πως μπορώ να το κάνω root και να επαναφέρω την λειτουργία του τηλεφώνου που οι "εξυπνάκηδες" εδώ μας την έχουν κλειδώσει; (ίσως για να αγοράσουμε ΚΑΙ τηλέφωνο Samsung...) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 μιας και η jellybean ειναι τελειως αποτυχημενη για μενα λογο καταναλωσης μπαταριας ( standby 3 μερες οταν η ics ειχε ολοκληρο μηνα και αντιγραφω ταινιες κ συνεχως κρασαρει) λεω να γυρισω στην ics.. εκτος αν εχει καποιος να προτεινει καποια unofficial rom δοκιμασμενη... Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα και εγω. Ποια σκεφτεσαι να βαλεις? Το εχεις ψαξει ποια ειναι η πιο απροβλιματιστη? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 τελικα ρε παιδια το Ν8000 ειναι 4G η οχι? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 τελικα ρε παιδια το Ν8000 ειναι 4G η οχι? ευχαριστω Όχι φίλε μου 3g είναι, το 4g λέγετε 8020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasagian Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Παιδια καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το N 8000 . Δεν μου ανοίγει αρχεία Pdf. Ενώ τα κατεβάζει κανονκα, όταν παω να τα ανοίξω από τις λήψεις (είναι zip) βγαίνει αρνητικο μηνυμα. Τι μπορώ να κανω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Τι μπορώ να κανω? Να ξεζιπάρεις το αρχείο μήπως; Με κάποιο πρόγραμμα ή κάποιο file manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Καλησπερα γνωριζει καποιος εαν αλλαζει το ασημι-περιμετρικο πλαστικο στο ταμπλετ μας γιατι μου εκανε δυο μικρες γρατζουνιες χωρις να ξερω απο που και πως φανταζομαι απο την θηκη -δεν φαινονται αλλα εμενα μου χαλασαν την μερα και αναρωτιομουν αν μπορω να αλλαξω το κομματι αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 ρε παιδια, κανενα αξιοπιστο κ οικονομικο usb adaptor απο ebay? με screen protector, το πενακι χανει? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 ρε παιδια, κανενα αξιοπιστο κ οικονομικο usb adaptor απο ebay? με screen protector, το πενακι χανει? http://viewitem.eim.ebay.gr/30-Pin-USB-OTG-On-The-Go-Host-Mode-Cable-for-Samsung-Galaxy-Note-101-N8000/400411900939/item?transId=243880740027 Οχι, μια χαρα παιζει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 ρε παιδια, κανενα αξιοπιστο κ οικονομικο usb adaptor απο ebay? με screen protector, το πενακι χανει? Εδω εισαι (και απο Ελλαδα!): http://www.mobiletrade.gr/tablet/gadgets-tablet-aksesouar?page=shop.product_details&flypage=flypage.pbv.v9.tpl&product_id=1187&category_id=228 Το εχω παρει και δουλευει αψογα με sticκ 8gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 ευχαριστω κ τους 2. μεσα στην βδομαδα θα ειμαι κ εγω ενας ευτυχης κατοχος ενος Note. θα ηθελα το 3g αλλα τα 100 ευρω παραπανω ειναι αρκετα. υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω με το tablet? τιποτα προβληματακια? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 ευχαριστω κ τους 2. μεσα στην βδομαδα θα ειμαι κ εγω ενας ευτυχης κατοχος ενος Note. θα ηθελα το 3g αλλα τα 100 ευρω παραπανω ειναι αρκετα. υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω με το tablet? τιποτα προβληματακια? Αντε με το καλο να το παρεις στα χερια σου. Κανενα προβλημα, το εργαλειο φυσαει και πηγαινει σφαιρα, το μοναδικο που θα σου προτεινα ειναι να του παρεις μια ωραια θηκη για τα αδιακριτα βλέμματα. Περιμενουμε εντυπωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Είχα ρωτήσει πριν λίγες μέρες, για τα πολλαπλά παράθυρα. Το έφτιαξα χτες και πλέον, το ταμπλετάκι έχει "άλλη χάρη". Για όποιον ενδιαφέρεται, η διαδικασία είναι απλή. Root και μετά απλά κατέβασμα του multiwindow manager. Βγάζεις κάτι άχρηστα chat on και βάζεις τα "χρήσιμά" σου.Πλέον βλέπεις video youtube, hangout,gmail κλπ κλπ ταυτόχρονα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) το θεμα εχει φτασει στις 150 σελιδες. οπως ειναι λογικο ειναι αδυνατο να τις διαβασω ολες. προσπαθω ομως να μαθω οσα περισσοτερα μπορω. πηρε λοιπον καπου το ματι μου οτι δεν διαβαζει διαμορφωσεις σε NTFS (ουτε μνημες, ουτε usb sticks). μονο σε FAT32 και xxFAT ή κατι τετοιο. επειδη θα παρω κ εξωτερικη μνημη (16gb ή 32gb) δεν θα μπορω να το διαμορφωσω σε NTFS αρα δεν θα μπορω να βλεπω bluray ταινιες. τα αρχει xxFAT ειναι για μεγαλα αρχεια ή οχι? αν ναι, τετοιο format μπορω να κανω απο win7? και τελος, μπορω να μεταφερω εφαρμογες στην καρτα μνημης? κ κατι για το gps οταν πηρα το κινητο, μου εκαναν δωρο το dont panic, το οποιο κι το εχω περασει. θα μπορω να το κανω εγκατασταση κ στο tablet? Edited July 17, 2013 by ilias_7610 Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Καλησπέρα και από εμένα. Άνοιξα thread για το 8020 (4g) αλλά μιας και μάλλον εδώ βρίσκεται όλη η πληροφόρηση είπα να δοκιμάσω κι εγώ. Το γνωρίζετε πως το 10.1 LTE (4g) έχει δυνατότητα να κάνει κλήσεις αλλά την έχουν κλειδώσει εδώ στην Ελλάδα; Στον Γερμανό από όπου το πήρα το εκθεσιακό κομμάτι κάνει κλήσεις κανονικά και όπως μου είπαν θα το αλλάξουν γιατί είναι "λάθος" και δεν έπρεπε να το κάνει... Το δικό μου το έχω 2 εβδομάδες και είμαι πολύ ικανοποιημένος, επειδή όμως με Android είμαι άσχετος υπάρχει κάποιος οδηγός αναφορικά με το πως μπορώ να το κάνω root και να επαναφέρω την λειτουργία του τηλεφώνου που οι "εξυπνάκηδες" εδώ μας την έχουν κλειδώσει; (ίσως για να αγοράσουμε ΚΑΙ τηλέφωνο Samsung...) Ευχαριστώ Είσαι σίγουρος; Εχω το Ν8000 wifi+3g και κάνω κλήσεις κανονικά. Μηπως μονο το 4g ειναι "κλειδωμένο" ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Είσαι σίγουρος; Εχω το Ν8000 wifi+3g και κάνω κλήσεις κανονικά. Μηπως μονο το 4g ειναι "κλειδωμένο" ; Κι εγω με το 3g κανω κανονικοτατα κλησεις σαν κινητο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Κι εγω με το 3g κανω κανονικοτατα κλησεις σαν κινητο τηλεφωνο Εννοείς μέσω skype ? Διαφορετικά πως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Εννοείς μέσω skype ? Διαφορετικά πως ? To 3G ειναι η δυνατοτητα να του βαλεις καρτα sim και να το χρησιμοποιεις σαν τηλεφωνο Το 4g ειναι ακριβως το ιδιο με την διαφορα οτι εχεις το πλεονεκτημα να χρησιμοποιεις δικτυο 4g για ταχυτερο ιντερνετ κτλπ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 (edited) To 3G ειναι η δυνατοτητα να του βαλεις καρτα sim και να το χρησιμοποιεις σαν τηλεφωνο Το 4g ειναι ακριβως το ιδιο με την διαφορα οτι εχεις το πλεονεκτημα να χρησιμοποιεις δικτυο 4g για ταχυτερο ιντερνετ κτλπ.... Για να μην μπερδευόμαστε ....... που χωράει το 3g . Αφού γιά να βάλεις το sim πρέπει να Βγάλεις την κάρτα 3g , οπότε δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονα και 3g και τηλέφωνο . Ετσι όπως το εκφράσατε είναι σαν να έχεις δυνατότητα τηλεφώνου με το 3g . Edited July 18, 2013 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts