JIMBOAthens Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Usb otg πηρα απο το ιντερνετ με 2 Ε αν θυμαμαι καλα... Ποσο μπορει να το χρεώνουν στην "προσφορα"; Κάπου τόσο έχει. Δεν είναι όμως ο original με το logo της samsung που ξεκινάει από τα €15 περίπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 geobas συμφωνώ πλήρως με την ανάλυσή σου αλλά έχω την εντύπωση ότι το usb adapter δεν είναι το καλώδιο που περιλαμβάνεται στην συσκευασία αλλά το USB OTG adapter που περιγράφω πιο πάνω... Μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορούσαν να εννοούν το OTG , αλλά σκέφτηκα ότι αν ήταν έτσι θα είχαν προσθέσει το Abbr στην αστεία ονομασία του προϊόντος γιά περισσότερο εντυπωσιασμό . Υγ . Μάθαμε να το λέμε καλώδιο , αλλά δεν είναι και αυτό adaptor ? Δεν συνδέουμε και σε αυτό εξωτερικές συσκευές ?. Προσωπικά το OTG που έχω πάρει που είναι και card reader δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου , μόνο το δοκίμασα και μετά πήγε στο κουτί . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Μάθαμε να το λέμε καλώδιο , αλλά δεν είναι και αυτό adaptor ? Δεν συνδέουμε και σε αυτό εξωτερικές συσκευές Δύσκολο γιατί το "καλώδιο" έχει αρσενικό USB όπως και όλες οι εξωτερικές συσκευές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Δύσκολο γιατί το "καλώδιο" έχει αρσενικό USB όπως και όλες οι εξωτερικές συσκευές... Κάπου πρέπει να με πείραξε η ζέστη . Φυσικά και εννοούσα το καλώδιο (αντάπτορα) που είναι στη συσκευαία του tablet με το 30pino που πάει στο tablet και καταλήγει σε θηλυκό USB . Λάθος αυτο που υπέδειξα στο φίλο . Πως διάβολο μου ξέφυγε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Φίλε geo με έχεις μπερδέψει λιγάκι. Το καλώδιο που περιέχεται μέσα στην συσκευασία του Note έχει στην μία άκρη το 30πινο αρσενικό που μπαίνει στο tablet και από την άλλη το κλασικό αρσενικό USB type Α που συνδέεται είτε στο φορτιστή είτε σε οποιαδήποτε θυληκή USB του υπολογιστή για μεταφορά δεδομένων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Καλησπερα,εχω θεμα με το gps στο n8010 αργει παρα πολυ να πιασει και μερικες φορες δεν πιανει ποτε.ειχε κανεις σας καποιο θεμα?αν ειναι να το παω πισω το εχω κανα 3 μηνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Αν είναι δυνατόν . Ο ένας μιλάει γιά αυγά κι' ο άλλος γιά καλάθια . Αθώοι και οι δύο . Γιατί ? Γιατί στη συσκευασία του δικού μου Ν8000 υπήρχε , εκτός βέβαια από τον φορτιστή με το καλώδιό του στο οποίο εσύ αναφέρεσαι και αυτό που εγώ αναφέρομαι . http://www.amazon.co.uk/Ultimate-Addons-Female-Adapter-Samsung/dp/B009DXZQVS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Αν είναι δυνατόν . Ο ένας μιλάει γιά αυγά κι' ο άλλος γιά καλάθια . Αθώοι και οι δύο . Γιατί ? Γιατί στη συσκευασία του δικού μου Ν8000 υπήρχε , εκτός βέβαια από τον φορτιστή με το καλώδιό του στο οποίο εσύ αναφέρεσαι και αυτό που εγώ αναφέρομαι . http://www.amazon.co.uk/Ultimate-Addons-Female-Adapter-Samsung/dp/B009DXZQVS απο που το εχεις παρει; εμενα απο expansys δεν ειχε τετοιο πραγμα μεσα στην συσκευασια.το αγορασα ξεχωριστα. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Όντως και εμένα δεν το είχε μέσα. Πάντως geo ναι αυτό είναι το USB OTG που λέγαμε. Που να φανταστώ ότι το δικό σου είχε και τα 2 μέσα στην συσκευασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Από Birdphone στον 'Αλιμο . Νοέμβριο του 12 . Ισως κάποιες παρτίδες !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Καλησπερα,εχω θεμα με το gps στο n8010 αργει παρα πολυ να πιασει και μερικες φορες δεν πιανει ποτε.ειχε κανεις σας καποιο θεμα?αν ειναι να το παω πισω το εχω κανα 3 μηνω Σε συνδυασμό με σύνεση στο ίντερνετ μέσω wifi ή 3g το δοκίμασες αν πιάνει? Και από την άλλη πιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να ελέγξεις το κατά πόσο δεν πιάνει σήμα? Από Birdphone στον 'Αλιμο . Νοέμβριο του 12 . Ισως κάποιες παρτίδες !!!! Αν δεν κάνω λάθος το Birdphone έκανε εισαγωγές από Γερμάνια και Γαλλία που μάλλον είχαν και κάποιες παρτίδες με "εξτρά" μέσα!!!! Edited May 25, 2013 by thanos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Καλησπερα,εχω θεμα με το gps στο n8010 αργει παρα πολυ να πιασει και μερικες φορες δεν πιανει ποτε.ειχε κανεις σας καποιο θεμα?αν ειναι να το παω πισω το εχω κανα 3 μηνω Ισως να μπορούσαμε να βοηθήσουμε , αν απαντήσεις σε αυτά που σε ρώτησε ο Θάνος , και επιπλέον αν δοκίμασες αν βλέπει δορυφόρους με το GPS Test ή το GPS Status ( και τα 2 free από Play Store) , και ποιό πρόγραμμα (πλοηγό) χρησιμοποιείς . Edited May 25, 2013 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Φίλος που το πήρε πριν από 1 μήνα από Πλαίσο είχε μέσα και OTG αντάπτορα, αυτόν εδώ. Μάλλον έχει να κάνει με παρτίδες και ότι σου κάτσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Φίλος που το πήρε πριν από 1 μήνα από Πλαίσο είχε μέσα και OTG αντάπτορα, αυτόν εδώ. Μάλλον έχει να κάνει με παρτίδες και ότι σου κάτσει. Tο Πλαίσιο είχε κωδικό προσφοράς που έδινε μαζί με το Note δώρο τον OTG adapter. Δεν ήταν τυχαία παρτίδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Α! δεν μου το είχε πει, μάλλον δεν το είχε προσέξει και ο ίδιος. Λάθος ενημέρωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Σε συνδυασμό με σύνεση στο ίντερνετ μέσω wifi ή 3g το δοκίμασες αν πιάνει? Και από την άλλη πιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να ελέγξεις το κατά πόσο δεν πιάνει σήμα? Αν δεν κάνω λάθος το Birdphone έκανε εισαγωγές από Γερμάνια και Γαλλία που μάλλον είχαν και κάποιες παρτίδες με "εξτρά" μέσα!!!! Ισως να μπορούσαμε να βοηθήσουμε , αν απαντήσεις σε αυτά που σε ρώτησε ο Θάνος , και επιπλέον αν δοκίμασες αν βλέπει δορυφόρους με το GPS Test ή το GPS Status ( και τα 2 free από Play Store) , και ποιό πρόγραμμα (πλοηγό) χρησιμοποιείς . παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις και συγνωμη για την καθυστερησει εχω περασμενα και το igo-tomtom-sygic-gps test με κανενα δεν βγαζει ουτε ενα δορυφορο.μου το αρχισε απο το πασχα που πηγα κυθηρα το εβαλα στη διαδρομη γιατι πηγα απο νεαπολη και εκανε κανα 30 λεπτο να πιασει και οταν το εβγαλα απο το παραθυρο μετα επιασε και οκ,στο γυρνα ηταν κομπλε εχθες το χρειαστηκα μπετο τιποτα και τωρα του εκανα hard reset και περασα μονο το gps test το εβγαλα στο μπαλκονι και τιποτα ουτε εναν δορυφορο.εσας πιανει αμεσως πχ στο galaxy s4 που εχω κανει 4 δευτερολεπτα να πιασει,δεν το εχω συνδεδεμενο στο ιντερνετ εγω εχω παρει αυτο το otg και δουλευει τελεια. http://www.ebay.com/itm/290759311239?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fsch%2Fi.html%3F_from%3DR40%26_sacat%3D0%26_nkw%3D290759311239%26_rdc%3D1 Edited May 26, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις και συγνωμη για την καθυστερησει εχω περασμενα και το igo-tomtom-sygic-gps test με κανενα δεν βγαζει ουτε ενα δορυφορο.μου το αρχισε απο το πασχα που πηγα κυθηρα το εβαλα στη διαδρομη γιατι πηγα απο νεαπολη και εκανε κανα 30 λεπτο να πιασει και οταν το εβγαλα απο το παραθυρο μετα επιασε και οκ,στο γυρνα ηταν κομπλε εχθες το χρειαστηκα μπετο τιποτα και τωρα του εκανα hard reset και περασα μονο το gps test το εβγαλα στο μπαλκονι και τιποτα ουτε εναν δορυφορο.εσας πιανει αμεσως πχ στο galaxy s4 που εχω κανει 4 δευτερολεπτα να πιασει,δεν το εχω συνδεδεμενο στο ιντερνετ εγω εχω παρει αυτο το otg και δουλευει τελεια. http://www.ebay.com/itm/290759311239?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fsch%2Fi.html%3F_from%3DR40%26_sacat%3D0%26_nkw%3D290759311239%26_rdc%3D1 Από τα λεγόμενά σου (βάζε και καμιά τελεία να ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις) , ειδικά μετά το hard reset που έκανες και το gps test σε εξωτερικό χώρο δεν πιάνει δορυφόρους , έχεις θέμα hardware . Το ίδιο δείχνουν και οι περιπτώσεις , μιά πιάνει και μιά όχι . Το επιστρέφουμε όσο είναι σε ισχύ η εγγύηση . Αυτό θα έκανα εγώ . Σαν πληροφορία . Είμαι αυτή τη στιγμή στο σπίτι , στο γραφείο μου που απέχει από την βεράντα περίπου 5 μέτρα . Ανοίγω το laptop Ν8000 Ενεργοποιώ το GPS Τρέχω το GPS Status . Μόλις ανοίγει , ακαριαία , αρχίζει και κατεβάζει δορυφόρους . Σε 10 δεύτερα , αυτή τη συγκεκριμένη ώρα έχει κατεβάσει 8 δορυφόρους , 8 in View και οι 8 in Use . Αυτοί τουλάχιστον είναι ορατοί προς Νότο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Από τα λεγόμενά σου (βάζε και καμιά τελεία να ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις) , ειδικά μετά το hard reset που έκανες και το gps test σε εξωτερικό χώρο δεν πιάνει δορυφόρους , έχεις θέμα hardware . Το ίδιο δείχνουν και οι περιπτώσεις , μιά πιάνει και μιά όχι . Το επιστρέφουμε όσο είναι σε ισχύ η εγγύηση . Αυτό θα έκανα εγώ . Σαν πληροφορία . Είμαι αυτή τη στιγμή στο σπίτι , στο γραφείο μου που απέχει από την βεράντα περίπου 5 μέτρα . Ανοίγω το laptop Ν8000 Ενεργοποιώ το GPS Τρέχω το GPS Status . Μόλις ανοίγει , ακαριαία , αρχίζει και κατεβάζει δορυφόρους . Σε 10 δεύτερα , αυτή τη συγκεκριμένη ώρα έχει κατεβάσει 8 δορυφόρους , 8 in View και οι 8 in Use . Αυτοί τουλάχιστον είναι ορατοί προς Νότο . ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Όπως τα λέει ο geo. Κατευθείαν χρήση της εγγύησης. Πρόσεξε μόνο μην δουν στιγμιαία ότι λειτουργεί το GPS και σου πούνε ότι όλα είναι Ο.Κ. Δεν αφιερώνουν πολύ χρόνο στα service.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 λετε να απευθυνθω στο καταστημα που το πηρα η κατευθειαν samsung?εχει η samsung service η arvato? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 λετε να απευθυνθω στο καταστημα που το πηρα η κατευθειαν samsung?εχει η samsung service η arvato? Σου προτεiνω για να μην χάνεις χρόνο και να έχεις και αξιοπρεπή εξυπηρέτηση στο service της samsung :p Σε κάθε άλλη περιπτωση άμα το έχεις πάρει από κανένα plaisio και θέλεις να τους το πας εκεί τότε πρέπει να έχεις τα "κάκαλα" :X να τους αντιμετωπίσεις για να μην σου βγάλουν την πιστή!!! Για το κοντινότερο service στη περιοχή σου ρώτα την εξυπηρέτηση πελατών της samsung hellas ή το 11880, όχι για μένα αλλά για την φουκαριάρα την μάνα μου!!!:lol: good luck ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditmichael Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγο δοκίμασα να φορτίσω τη συσκευή με το καλώδιο USB και το μόνο που έγινε ήταν να εμφανιστεί ένα μικρό κόκκινο Χ πάνω στη μπαταρία κάτω δεξιά. Τι πάει λάθος; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Χρησιμοποίησες τον γνήσιο φορτιστή της Samsung μαζί με το καλώδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditmichael Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Χρησιμοποίησες τον γνήσιο φορτιστή της Samsung μαζί με το καλώδιο? Ναι. Αν το συνδέσω στην πρίζα, φορτίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Απο pc usb port δεν φορτίζει. Ακομη και απο θυρα usb3 που υποτίθεται οτι δινει μεχρι 1Α ρευμα, δεν φορτίζει. Κακο αυτο βεβαια, πολυ κακο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts