geobas Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Είσαι ροοτ? Μήπως έχεις custom rom? Οχι δεν είμαι . Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι η μπαταρία δείχνει 80% και στις ρυθμίσεις/μπαταρία λέει ότι με μπαταρία έχω 2 ώρες χρήση . Sent wirh N8000 directly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Οχι δεν είμαι . Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι η μπαταρία δείχνει 80% και στις ρυθμίσεις/μπαταρία λέει ότι με μπαταρία έχω 2 ώρες χρήση . Sent wirh N8000 directlyΠολύ τρελά μου ακούγονται όλα αυτά.. Ξεφορτισε το τέρμα να κλείσει από μπαταρία και άστο να φορτίσει τέρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Πολύ τρελά μου ακούγονται όλα αυτά.. Ξεφορτισε το τέρμα να κλείσει από μπαταρία και άστο να φορτίσει τέρμα. Τρελλό δεν λες τίποτε , στα καλά καθούμενα . Θα το προσπαθήσω . Επ' ευκαιρία , που στο δ....λο είναι η επιλογή "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων " κι' αν υπάρχει και την επιλέξω τι θα γίνει με τα εγκατεστημένα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Τρελλό δεν λες τίποτε , στα καλά καθούμενα . Θα το προσπαθήσω . Επ' ευκαιρία , που στο δ....λο είναι η επιλογή "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων " κι' αν υπάρχει και την επιλέξω τι θα γίνει με τα εγκατεστημένα ? Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και είναι τελευταία επιλογή. Μετά την επαναφορά του είναι σαν να το αγόρασες από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmart Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 γεια και απο μενα. οπως σας ειπα σε προηγουμενο ποστ εχω απο χθες jelly bean στο γερμανικο μου 8010. μαζι με το jelly bean ηρθε και το google now. το προβλημα ειναι οτι δεν δουλευει οποως εχω δει στα διαφορα βιντεο. δεν εμφανιζει καρτελες-ουτε καν τον καιρο. εμφανιζει μονο μια λευκη σελιδα με το κλασικο πεδιο αναζητησης google. θα ηθελα να ρωτησω οσους εχουν ηδη jelly bean αν δουλευει κανoνικα το google now ή αν ειναι καποιο τοπικο θεμα ελλαδας. υγ. πολυ καλο το s voice της samsung!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και είναι τελευταία επιλογή. Μετά την επαναφορά του είναι σαν να το αγόρασες από την αρχή. Thanks Ntinos Αν είναι τικαρισμένα το " Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας δεδομένων μου " και "Αυτόματη επαναφορά" σου κρατάει τίποτα ή πρέπει να κάνεις κάποιο backup και πως ? Μιά και φαίνεται πως είσαι γνώστης . Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα . Το έτερον ήμισυ δεν κάνει κέφι να τραβάει φωτογραφίες με το SII ή το N8000 αλλά παραδοσιακά με μηχανή . Στο παρελθόν όταν πηγαίναμε κάπου είχα μαζύ το Laptop , έβαζα την XD κάρτα , και βλέπαμε τις φωτογραφίες που είχαμε τραβήξει . Τώρα χωρίς το Laptop έκανα τη σκέψη πως αν ενώσω το καλώδιο του Ν8000 σε μιά μούφα με USB θηλυκό-θηλυκό και από την άλλη βάλω ένα USB portable multi-card reader που έχω με την XD μέσα, θα έχω πρόσβαση στις φωτο της κάρτας . Το δοκίμασα και αλλά δεν φαίνεται να βρήσκει τις φωτογραφίες . Καμιά ιδέα γιά να μην έχω γκρίνια :lol: Φιλικά Γιώργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalbag Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 γεια και απο μενα. οπως σας ειπα σε προηγουμενο ποστ εχω απο χθες jelly bean στο γερμανικο μου 8010. μαζι με το jelly bean ηρθε και το google now. το προβλημα ειναι οτι δεν δουλευει οποως εχω δει στα διαφορα βιντεο. δεν εμφανιζει καρτελες-ουτε καν τον καιρο. εμφανιζει μονο μια λευκη σελιδα με το κλασικο πεδιο αναζητησης google. θα ηθελα να ρωτησω οσους εχουν ηδη jelly bean αν δουλευει κανoνικα το google now ή αν ειναι καποιο τοπικο θεμα ελλαδας. υγ. πολυ καλο το s voice της samsung!!! Υπάρχουν διάφορες στην ταχύτητα ανταπόκρισης σε σχέση με την IS ? Υπάρχει κάτι που σε χάλασε ή δε σου άρεσε ? Η μπαταρία έχει την ίδια διάρκεια ?που εντοπίζεις αλλαγές γενικότερες στο νέο λειτουργικό και στο χειρισμό ?... γράψε μας λίγα λόγια για το νέο OS;) Κι εγώ από Γερμανία το έχω πάρει άλλα είμαι επιφυλακτικός με το νέο update ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Thanks Ntinos Αν είναι τικαρισμένα το " Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας δεδομένων μου " και "Αυτόματη επαναφορά" σου κρατάει τίποτα ή πρέπει να κάνεις κάποιο backup και πως ? Μιά και φαίνεται πως είσαι γνώστης . Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα . Το έτερον ήμισυ δεν κάνει κέφι να τραβάει φωτογραφίες με το SII ή το N8000 αλλά παραδοσιακά με μηχανή . Στο παρελθόν όταν πηγαίναμε κάπου είχα μαζύ το Laptop , έβαζα την XD κάρτα , και βλέπαμε τις φωτογραφίες που είχαμε τραβήξει . Τώρα χωρίς το Laptop έκανα τη σκέψη πως αν ενώσω το καλώδιο του Ν8000 σε μιά μούφα με USB θηλυκό-θηλυκό και από την άλλη βάλω ένα USB portable multi-card reader που έχω με την XD μέσα, θα έχω πρόσβαση στις φωτο της κάρτας . Το δοκίμασα και αλλά δεν φαίνεται να βρήσκει τις φωτογραφίες . Καμιά ιδέα γιά να μην έχω γκρίνια :lol: Φιλικά ΓιώργοςΑπ ότι θυμάμαι αντίγραφα ασφαλείας παίρνεις μόνο επαφές μυνηματα και ρυθμίσεις συσκευης(φόντο ήχο κλήσης κ. τ. λ) για τις φωτογραφίες δοκίμασε ένα otg καλώδιο και αν έχεις έναν ανταπτορα που έχει usb και βγαίνει από πίσω θύρα για την κάρτα σου. Για τον φίλο με το Google now ας δοκιμάσεις να δόσεις τις ίδιες εντολές που δίνεις και στο svoice και πες μου τι έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgr Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 MOΛΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ INTERNET ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΥΒΟΣ ΜΕ ? ΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΖΛ. ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ADOBE KAI ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Thanks Ntinos Αν είναι τικαρισμένα το " Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας δεδομένων μου " και "Αυτόματη επαναφορά" σου κρατάει τίποτα ή πρέπει να κάνεις κάποιο backup και πως ? Μιά και φαίνεται πως είσαι γνώστης . Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα . Το έτερον ήμισυ δεν κάνει κέφι να τραβάει φωτογραφίες με το SII ή το N8000 αλλά παραδοσιακά με μηχανή . Στο παρελθόν όταν πηγαίναμε κάπου είχα μαζύ το Laptop , έβαζα την XD κάρτα , και βλέπαμε τις φωτογραφίες που είχαμε τραβήξει . Τώρα χωρίς το Laptop έκανα τη σκέψη πως αν ενώσω το καλώδιο του Ν8000 σε μιά μούφα με USB θηλυκό-θηλυκό και από την άλλη βάλω ένα USB portable multi-card reader που έχω με την XD μέσα, θα έχω πρόσβαση στις φωτο της κάρτας . Το δοκίμασα και αλλά δεν φαίνεται να βρήσκει τις φωτογραφίες . Καμιά ιδέα γιά να μην έχω γκρίνια :lol: Φιλικά Γιώργος παιρνεις το SD adaptor (θα το δεις μερικα ποστς δικα μου πιο πριν), βγάζεις την sd απο τη μηχανή και βλέπεις τις φωτο μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 MOΛΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ INTERNET ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΥΒΟΣ ΜΕ ? ΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΖΛ. ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ADOBE KAI ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ??? Κατέβασε τον τελευταίο flash player και δεν σου εμφανίζει τις μέρες κίονες στα σιτε? Επίσης γράφε με μικρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 παιρνεις το SD adaptor (θα το δεις μερικα ποστς δικα μου πιο πριν), βγάζεις την sd απο τη μηχανή και βλέπεις τις φωτο μια χαρα. Τελικά επειδή το βιάζομαι παρήγγειλα από το eBay το otg 5 in 1 card reader . Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgr Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 το κατέβασα και δεν γινεται τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 το κατέβασα και δεν γινεται τιποτα Στείλε μου σε μήνυμα μια σελίδα από αυτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgr Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 το κατέβασα λειτουργεί στο browser που εχει στο tablet αλλά οχι στο chrome, γιατί?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosgeo Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι γιατί έχω φάει τον κόσμο,αλλά δεν βρίσκω λύση!Υπάρχει κάποιος τρόπος να αναζητήσω γρήγορα κάποια σημείωση που έχω κάνει στο S-Note χωρίς να χρειαστεί είτε να το ανοίξω σε full screen είτε να ανατρέξω στους φακέλους και να ψάχνω φάκελο-υποφάκελο??Μπορώ να κάνω κάποια συντόμευση στην αρχική οθόνη του μενού με τις ήδη υπάρχουσες σημειώσεις ή να κάνω drag'n'drop έτοιμες σημειώσεις στην αρχική σελίδα?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmart Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Υπάρχουν διάφορες στην ταχύτητα ανταπόκρισης σε σχέση με την IS ? Υπάρχει κάτι που σε χάλασε ή δε σου άρεσε ? Η μπαταρία έχει την ίδια διάρκεια ?που εντοπίζεις αλλαγές γενικότερες στο νέο λειτουργικό και στο χειρισμό ?... γράψε μας λίγα λόγια για το νέο OS Κι εγώ από Γερμανία το έχω πάρει άλλα είμαι επιφυλακτικός με το νέο update ....... οι εντυπωσεις ειναι θετικες ως τωρα. ειναι σαφως ποιο γρηγορο στην αποκριση, εχει περισσότερες λειτουργιες για το s-pen, καλυτερο multitasking, το s voice, και το premium suite για το οποιο εχω γραψει σε προηγουμενο ποστ. στη μπαταρια δεν εχω προσεξει διαφορα. μην περιμενεις ομως δραματικες αλλαγες. ενα λεπτομερες review μπορεις να δεις στα παρακατω βιντεο: http://youtu.be/-FOmb-9bI6s http://youtu.be/Hr7HO3UuM_c Για τον φίλο με το Google now ας δοκιμάσεις να δόσεις τις ίδιες εντολές που δίνεις και στο svoice και πες μου τι έγινε. το μονο που κανει (οταν καταλαβαίνει τι του λεω) ειναι μια απλη αναζητηση της φρασης στο google. δεν μιλαει, δεν δειχνει καμια καρτελα, και οταν το ανοιγω δειχνει μονο μια λευκη οθονη με το πεδιο αναζητησης google. καμια σχεση με αυτα που βλεπω στο βιντεο: μηπως στην ελλαδα δεν δουλευει στο 100% των δυνατοτήτων του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktm_21 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Δεν ξέρω μου φαίνεται παράξενο.. Δοκίμασε τη γερμανική. Ποιον κωδικό έβαλες για να το δεις? Αυτό με το ΙΜΕΙ η το *#1234#? τελικα τι να βάλω csc code h τα παιρνει αυτόματα με την γερμανικη ? Παράθεση GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι γιατί έχω φάει τον κόσμο,αλλά δεν βρίσκω λύση!Υπάρχει κάποιος τρόπος να αναζητήσω γρήγορα κάποια σημείωση που έχω κάνει στο S-Note χωρίς να χρειαστεί είτε να το ανοίξω σε full screen είτε να ανατρέξω στους φακέλους και να ψάχνω φάκελο-υποφάκελο??Μπορώ να κάνω κάποια συντόμευση στην αρχική οθόνη του μενού με τις ήδη υπάρχουσες σημειώσεις ή να κάνω drag'n'drop έτοιμες σημειώσεις στην αρχική σελίδα?? :) Μπορείς να κάνεις συντόμευση οποιουδήποτε αρχείου με τον ES File explorer . Πατάς το αρχείο παρατεταμένα και επιλέγειις "Συντομευση" https://play.google.com/store/search?q=es+&c=apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 τελικα τι να βάλω csc code h τα παιρνει αυτόματα με την γερμανικη ? Τα παίρνει μόνο του. Απλός φλασαρε το αρχείο στο PDF. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petbet71 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 γεια και απο μενα. οπως σας ειπα σε προηγουμενο ποστ εχω απο χθες jelly bean στο γερμανικο μου 8010. μαζι με το jelly bean ηρθε και το google now. το προβλημα ειναι οτι δεν δουλευει οποως εχω δει στα διαφορα βιντεο. δεν εμφανιζει καρτελες-ουτε καν τον καιρο. εμφανιζει μονο μια λευκη σελιδα με το κλασικο πεδιο αναζητησης google. θα ηθελα να ρωτησω οσους εχουν ηδη jelly bean αν δουλευει κανoνικα το google now ή αν ειναι καποιο τοπικο θεμα ελλαδας. υγ. πολυ καλο το s voice της samsung!!! το ιδιο πρόβλημα είχα στο nexus 7. απλά γύρισε τη γλώσσα στα αγγλικά και είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 το κατέβασα λειτουργεί στο browser που εχει στο tablet αλλά οχι στο chrome, γιατί?? Αυτό το κάνει και σε μένα, μπες στο θέμα του Android με τους browser's και ρώτα εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Διαβάζω σε ξένα forum να γίνεται αναφορά σε ένα βίντεο "ελικόπτερο" που υποτίθεται έχει από τη μαμά το Ν8000 . Οντως υπάρχει ? και που είναι ? Ας υποθέσουμε μιά μέρα τσεκάρουμε με το Kies και μας βγάζει ότι υπάρχει διαθέσιμη η Jelly Bean . Λέμε .......... Aν κάποιος θέλει να κάνει αναβάθμιση , ποιά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει . Απλά πατάς ΟΚ και τελείωσες 'η χρειάζεται κάποια περίπλοκη διαδικασία . Αναβαθμίζοντας τι θα αλλάξει στα εγκατεστημένα . Αν γιά κάποιο λόγο δεν μου αρέσει μπορώ εύκολα να επιστρέψω στη ICS ? Υποθέσεις βέβαια γιατί απ' ότι φαίνεται θα πάει σαν το SII που είχαν υποσχεθεί ότι θα είχαμε την JB μέχρι τα Χριστούγεννα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikvlazak Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 (edited) Μηπως η αναβαθμιση ειναι πιο ευκολη απο τι νομιζουμε? Εαν αλλαξω την csc σε γερμανικη θα μου αναγνωρισει την ταμπλετα σαν γερμανικη και θα μου δωσει το update jelly bean? Εχω το n8000 απο wind. Δεν το χρησιμοποιω ως κινιτο. Εαν γινεται η πατεντα θα εχω καποιο προβλημα? Ειχα κανει ενα κολπακι παλιοτερα μηπως δουλεψει και τωρα, ? Το ειχα κανει με το galaxy tab 7 p1000, το ειχα γυρισει σε κυπριακη csc και βρηκε update σε 2,3 γιατι με την ελληνικη csc δεν εβρησκε update ηταν κολιμενο στην 2,2. Μετα το ξαναγυρισα σε ελληνικη csc αλλα το update σε 2,3 gingerbread το κρατησε. Ειχα διαβασει πως η κυπριακη μοιαζει με την ελληνικη και δεν θα εχω προβλημα και οντως δουλεψε μια χαρα. Και αυτο το ταμλετακι το ειχα παρει με επιδοτηση απο wind, οπως και το n8000 . Τωρα ομως που η γερμανικη δεν μοιαζει με την ελληνικη μηπως ειναι πιο μπερδεμενα τα πραγματα? Ευχαριστω Για καθε ενδιαφερομενο μπορε να κοιταξει εδω, ειναι για το wifi model αλλα πρεπει να ισχυει και για το n8000. http://www.sammobile.com/2012/12/12/samsung-starts-jelly-bean-updates-galaxy-note-10-1-wi-fi/ Edited December 15, 2012 by nikvlazak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikvlazak Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Χμμ, προσπαθησα να αλλαξω το csc σε γερμανικο DBG Αλλα δεν μου δεινει αυτην την csc. Καποιες αλλες μονο οποτε μαλλον ακυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts