VagST Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Για το θέμα jelly bean αφού ξεκίνησε στα γερμανικά θα αναβαθμίσουν σιγά σιγά και άλλες συσκευές απλός υπομονή. Υπομονή κάνουμε, δεν κάνουμε και τίποτα άλλο! Όχι ότι έχει κάποιο πρόβλημα ως έχει, αλλά περισσότερο απορία για το νέο λειτουργικό υπάρχει! Πάντως την έχουν πάρει αρκετοί. Δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμη μέσω του PC (kies), αλλά ΟΤΑ δεν υπήρχε αναβάθμιση μέχρι χθες βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Μιά και δεν έχουμε τίποτε ιδιαίτερο να πούμε , να λανσάρω κι' εγώ αυτά που βρήκα και πήρα . Το πρώτο είναι αυθεντικό της Samsung γιά χρήση στο σπίτι από E-Click 68 ευρώ την περασμένη εβδομάδα . Σήμερα το δίνουν 59 Το δεύτερο της Case Logic είναι Folio γιά μεταφορά με σκληρά τοιχώματα και ανοίγοντάς το μπορεί το tablet να σταθεί με ανάλογη κλίση γιά εργασία . Ευρώπουλα 39.99 από το Media Markt . Τα άλλα μπιχλιμπίδια αντάπτορες κλπ από DealExtreme . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bugyman Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Για το πρώτο μάλλον δεν έπρεπε να δώσεις πάνω από 30 ευρώ http://www.amazon.de/Samsung-EFC-1G2N-Diary-Tasche-N8000/dp/B008PCB4FU/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1354776744&sr=8-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Για το πρώτο μάλλον δεν έπρεπε να δώσεις πάνω από 30 ευρώ http://www.amazon.de/Samsung-EFC-1G2N-Diary-Tasche-N8000/dp/B008PCB4FU/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1354776744&sr=8-3 +10 τα μεταφορικά απο Amazon.de. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Για το πρώτο μάλλον δεν έπρεπε να δώσεις πάνω από 30 ευρώ http://www.amazon.de/Samsung-EFC-1G2N-Diary-Tasche-N8000/dp/B008PCB4FU/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1354776744&sr=8-3 Σωστός αλλά , Από φωτογραφίες δεν νομίζω πως μπορείς να καταλάβεις ακριβώς περί τίνος πρόκειται , και εργονομικά και εμφανισιακά . Στην περίπτωσή μου , το είδα , το δοκίμασα και το πήρα μιά και με ικανοποιούσε . Αυτό όμως δεν δικαιολογεί να έχει υπερδιπλάσια τιμή . Και ψάχνουν όλοι πως και γιατί έφτασε τούτη η χώρα σ' αυτό το χάλι. Απληστία , αισχροκέρδεια , λαμογιά , της αρπαχτής . Δυστυχώς το βλέπουμε ακόμα και τώρα σε καθημερινή βάση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Σωστός αλλά , Από φωτογραφίες δεν νομίζω πως μπορείς να καταλάβεις ακριβώς περί τίνος πρόκειται , και εργονομικά και εμφανισιακά . Στην περίπτωσή μου , το είδα , το δοκίμασα και το πήρα μιά και με ικανοποιούσε . Αυτό όμως δεν δικαιολογεί να έχει υπερδιπλάσια τιμή . Και ψάχνουν όλοι πως και γιατί έφτασε τούτη η χώρα σ' αυτό το χάλι. Απληστία , αισχροκέρδεια , λαμογιά , της αρπαχτής . Δυστυχώς το βλέπουμε ακόμα και τώρα σε καθημερινή βάση . 50 euro το έχουν τα mediamarkt, και έχουν ακόμα την προσφορά με το tuner Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ένα θέμα που είναι επίσης λίγο περιοριστικό, είναι η λειτουργία του multiwindow. Ενώ σαν ιδέα και εκτέλεση είναι πολύ έξυπνο, δυστυχώς είναι περιορισμένες οι εφαρμογές που μπορείς να τρέχεις δίπλα δίπλα. Εκτός αν κάνω εγώ κάποιο λάθος. ΠΧ, έχει μπορέσει να ανοίξει κανείς δίπλα το facebook με το Twitter, ή το tapatalk με το gmail?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Υπομονή. Με την Jelly Bean θα αυξηθούν οι εφαρμογές. Επίσης αν μπεις στο xda υπάρχει τρόπος να ανοίγεις οποία εφαρμογή θες αλλά χρειάζεται root και λίγο κόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ένα θέμα που είναι επίσης λίγο περιοριστικό, είναι η λειτουργία του multiwindow. Ενώ σαν ιδέα και εκτέλεση είναι πολύ έξυπνο, δυστυχώς είναι περιορισμένες οι εφαρμογές που μπορείς να τρέχεις δίπλα δίπλα. Εκτός αν κάνω εγώ κάποιο λάθος. ΠΧ, έχει μπορέσει να ανοίξει κανείς δίπλα το facebook με το Twitter, ή το tapatalk με το gmail?? Μπορείς να έχεις ανοιχτές όλες τις μαμά εφαρμογές στη jelly bean. Στην ice cream ανοίγεις μόνο δύο εφαρμογές μαμά και είναι πολύ περίορισμένες και αυτές. Άμα ψάξεις κάποιες σελίδες πίσω έχω βάλει κάποια screen shots. Πάντως προς το παρόν δεν μπορούμε να έχουμε τρίτες εφαρμογές ανοιχτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Μπορείς να έχεις ανοιχτές όλες τις μαμά εφαρμογές στη jelly bean. Στην ice cream ανοίγεις μόνο δύο εφαρμογές μαμά και είναι πολύ περίορισμένες και αυτές. Άμα ψάξεις κάποιες σελίδες πίσω έχω βάλει κάποια screen shots. Πάντως προς το παρόν δεν μπορούμε να έχουμε τρίτες εφαρμογές ανοιχτές. Για όποιον δεν βαριέται να το δοκιμάσει. Μέχρι και παιχνίδια παίζεις side by side. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1998133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 (edited) Πως μπορεί να προσθέσει κανείς σελίδα στην οθόνη των εφαρμογών . Στο SII πάταγες μενου/επεξεργασία κα μπορούσες να προσθέσεις όσες ήθελες . Εδώ ? Στην πραγματικότητα εκείνο που θα ήθελα να κάνω είναι να έχω μόνο μιά σελίδα με διάφορους φακέλλους κάτι σαν το Desktop και τα εικονίδια των εφαρμογών να είναι μέσα σε φάκελλο ανά κατηγορία . Γίνεται ? Στην αρχική οθόνη γίνεται . Edited December 6, 2012 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Να ρωτησω ποσο σας διαρκει η φορτιση. Κανω την δευτερη και απο τις εξι και μιση εχει φθασει λιγο πανω απο την μεση.....ειναι λογικο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Μήπως έχει χρησιμοποιησει κάνεις το allshare dongle να μας πει εντυπώσεις γιατί θέλω να το πάρω και δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Πως μπορεί να προσθέσει κανείς σελίδα στην οθόνη των εφαρμογών . Στο SII πάταγες μενου/επεξεργασία κα μπορούσες να προσθέσεις όσες ήθελες . Εδώ ? Στην πραγματικότητα εκείνο που θα ήθελα να κάνω είναι να έχω μόνο μιά σελίδα με διάφορους φακέλλους κάτι σαν το Desktop και τα εικονίδια των εφαρμογών να είναι μέσα σε φάκελλο ανά κατηγορία . Γίνεται ? Στην αρχική οθόνη γίνεται . Zoom out στην αρχικη με pinch και μπορεις μετα να προσθεσεις αρχικες οθονες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Zoom out στην αρχικη με pinch και μπορεις μετα να προσθεσεις αρχικες οθονες. Νομίζω ότι ανέφερα γιά σελίδες εφαρμογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Νομίζω ότι ανέφερα γιά σελίδες εφαρμογών Το έψαξα και δεν γίνεται. Ο μόνος τρόπος είναιο εεξής. Κατέβασε εφαρμογές μέχρι να δημιουργηθεί νεα σελίδα μετάκκάνε τους φακέλους και είσαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Το έψαξα και δεν γίνεται. Ο μόνος τρόπος είναιο εεξής. Κατέβασε εφαρμογές μέχρι να δημιουργηθεί νεα σελίδα μετάκκάνε τους φακέλους και είσαι κομπλέ. Αυτό έχω κάνει , αλλά μου φαίνεται ανορθόδοξο , μιά και είχα συνηθίσει τον τρόπο στο SII . Μπήκα στο Kies πριν από λίγο και ενώ συνήθως στις πληροφορίες στο Firmware Information Current firmware version σου λέει το Current firmware version και το Latest firmware version , ανέφερε μόνο το πρώτο . Σημάδι πως η JB είναι καθ' οδόν ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Αυτό έχω κάνει , αλλά μου φαίνεται ανορθόδοξο , μιά και είχα συνηθίσει τον τρόπο στο SII . Μπήκα στο Kies πριν από λίγο και ενώ συνήθως στις πληροφορίες στο Firmware Information Current firmware version σου λέει το Current firmware version και το Latest firmware version , ανέφερε μόνο το πρώτο . Σημάδι πως η JB είναι καθ' οδόν ?????δεν ξέρω εγώ μια φορά μόνο το συνδεσα για να κατεβάσω τους Drivers. :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Μήπως έχει χρησιμοποιησει κάνεις το allshare dongle να μας πει εντυπώσεις γιατί θέλω να το πάρω και δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. παιζει τελεια! Μολις μπορεσω θα κανω ενα review αν τα καταφερω :) Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Βιντεοσκοπισα ενα review για το allshare Dongle με το Note. Προχειρο και απλο. Ανεβαινει τωρα. Σε λιγο θα σας το ποσταρω Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Ανεβηκε το βιντεακι.. εκανα ενα πολυ προχειρο χωρις καθολου επεξεργασια review πριν απο λιγο για οσους ενδιαφερονται για το dongle http://www.youtube.com/watch?v=OuNWlNTM2KQ&feature=youtu.be Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosgeo Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Χαίρετε,νέος(πανευτυχής)κάτοχος κι εγώ του Note N8010! :) Θα ήθελα να κάνω 2 σύντομες ερωτησούλες,αν μπορεί κανείς να με διαφωτίσει. Αρχικά,πέρασα σήμερα κάποια αρχεία βίντεο(avi)μεγέθους γύρω στα 3.50gb και έκανε αρκετή ώρα να τα μεταφέρει μέσω του MTP.Είναι φυσιολογικό?Ίσως υπάρχει κάποιος τρόπος για γρηγορότερη μετακίνηση τέτοιων αρχείων από το pc στο Note?Δεύτερον,επειδή το αγόρασα από Αγγλία και αναμένω τον αντάπτορα για Ευρωπαική πρίζα το φορτίζω μόνο μέσω usb.Έχω παρατηρήσει ότι καθυστερεί πολύ η πλήρης φόρτιση(1-2μέρες!)και πάλι δείχνει ότι φόρτισε μέχρι το 99%!Θεωρώ ότι είναι λογικό εν μέρη να αργεί(8000mha και βάλε η μπαταρία του),αλλά τόσο πολύ μέσω usb? Ευχαριστώ και αναμένω να μοιραστώ και άλλες "ανακαλύψεις" γύρω από το συναρπαστικό αυτό tablet. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Χαίρετε,νέος(πανευτυχής)κάτοχος κι εγώ του Note N8010! :) Θα ήθελα να κάνω 2 σύντομες ερωτησούλες,αν μπορεί κανείς να με διαφωτίσει. Αρχικά,πέρασα σήμερα κάποια αρχεία βίντεο(avi)μεγέθους γύρω στα 3.50gb και έκανε αρκετή ώρα να τα μεταφέρει μέσω του MTP.Είναι φυσιολογικό?Ίσως υπάρχει κάποιος τρόπος για γρηγορότερη μετακίνηση τέτοιων αρχείων από το pc στο Note?Δεύτερον,επειδή το αγόρασα από Αγγλία και αναμένω τον αντάπτορα για Ευρωπαική πρίζα το φορτίζω μόνο μέσω usb.Έχω παρατηρήσει ότι καθυστερεί πολύ η πλήρης φόρτιση(1-2μέρες!)και πάλι δείχνει ότι φόρτισε μέχρι το 99%!Θεωρώ ότι είναι λογικό εν μέρη να αργεί(8000mha και βάλε η μπαταρία του),αλλά τόσο πολύ μέσω usb? Ευχαριστώ και αναμένω να μοιραστώ και άλλες "ανακαλύψεις" γύρω από το συναρπαστικό αυτό tablet. :) Αν βλέπω καλά έχεις και Note 2 ο φορτιστής του οποίου έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριατικα 2ma 5v με του Note 10.1. Εγώ πολλές φορές χρησιμοποιώ του 2. Για το usb λογικό είναι να αργεί γιατί προφανώς η έξοδος του είναι πολύ χαμηλότερη του φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalbag Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Καταρχήν καλησπέρα στη παρέα του Note 10.1 που όσο πάει και μεγαλώνει .Είμαι κι εγώ ευτυχής κάτοχος του απίθανου αυτού tablet :D από την περασμένη Πέμπτη. Μια ερώτηση προς τους ποιο έμπειρους σε σχέσει με το συγκεκριμένο τάμπλετ , υπάρχει τρόπος να πάω εγκατεστημένες εφαρμογές από την εσωτερική μνήμη ή να εγκαταστήσω νέες στην κάρτα μνήμης που έχω? Edited December 9, 2012 by xalbag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Χαίρετε,νέος(πανευτυχής)κάτοχος κι εγώ του Note N8010! :) Θα ήθελα να κάνω 2 σύντομες ερωτησούλες,αν μπορεί κανείς να με διαφωτίσει. Αρχικά,πέρασα σήμερα κάποια αρχεία βίντεο(avi)μεγέθους γύρω στα 3.50gb και έκανε αρκετή ώρα να τα μεταφέρει μέσω του MTP.Είναι φυσιολογικό?Ίσως υπάρχει κάποιος τρόπος για γρηγορότερη μετακίνηση τέτοιων αρχείων από το pc στο Note?Δεύτερον,επειδή το αγόρασα από Αγγλία και αναμένω τον αντάπτορα για Ευρωπαική πρίζα το φορτίζω μόνο μέσω usb.Έχω παρατηρήσει ότι καθυστερεί πολύ η πλήρης φόρτιση(1-2μέρες!)και πάλι δείχνει ότι φόρτισε μέχρι το 99%!Θεωρώ ότι είναι λογικό εν μέρη να αργεί(8000mha και βάλε η μπαταρία του),αλλά τόσο πολύ μέσω usb? Ευχαριστώ και αναμένω να μοιραστώ και άλλες "ανακαλύψεις" γύρω από το συναρπαστικό αυτό tablet. :) Το usb βγαζει 0,5Α. Ο φορτιστης βγαζει 2Α, την τετραπλασια ενταση ρευματος. Λογικο να αργει. Αν εχεις usb 3.0 λογικα θα ειναι λιγο πιο γρηγορο. Edited December 9, 2012 by VagST Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts