adi32 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 (edited) εχω βαλει APEX θα το δοκιμασω Αν ειναι αυτο με εσωσες απο εγκεφαλικο και σβησιμο ολων δυστυχως τιποτα δεν εγινε Από ότι βλέπω δεν πατιουνται και τα σημεία σε μια λωρίδα 3 χιλιοστών σε όλη την αριστερή πλευρά της οθόνης. Μπορεί να έχει χαλάσει το touch σε ένα σημείο μόνο? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Ειναι αξιοπιστο το site αυτο ? Στο ebay τα βλεπω πολυ ακριβα http://www.aliexpress.com/item/New-Glass-Capacitive-Touch-Screen-For-Alcatel-ONE-TOUCH-997D-OT-997D-OT-997-OT997-sensor/1974461951.html Edited February 5, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Εχω ενα Alcatel 997d και εχει χαλασει το touch στα πλαγια Το εχω βρει 15-30ε στο internet Υπαρχει καποιο μαγαζι Αθηνα να μου το τοποθετησουν με 10-20ε το πολυ ? Για παραπανω δε συμφερει νομιζω Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Παιζουν καπου ολοκληρωμενες οδηγιες για αλλαγη touch ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Παιζουν καπου ολοκληρωμενες οδηγιες για αλλαγη touch ? δεν είναι τίποτα το δύσκολο εγώ το είχα άνοιξε Οταν απο πεσιμο έχασε τον ήχο του ακουστικου ξεβιδωνεις της βιδες κάτω απο το προστατευτικό της μπαταρίες και έτοιμος είσαι με προσοχή πάντα Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Ευχαριστω εχω βρει αυτο αλλα δεν εχει το τελος https://www.youtube.com/watch?v=Z5EXfPHUxDI Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 μολις μου ηρθε το ανταλλακτικο καμια ιδεα ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Ακυρο το καταφερα μονος μου Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkik66 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Το One Touch Upgrade έχει update μόνο για το 997 και όχι για το 997D! Είναι το ίδιο; Μπορώ να το κάνω Update; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Το One Touch Upgrade έχει update μόνο για το 997 και όχι για το 997D! Είναι το ίδιο; Μπορώ να το κάνω Update; Ευχαριστώ! Η διαφορά τους είναι ότι το 997D είναι dual sim. Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις την αναβάθμιση, και εγώ έτσι την έχω κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkik66 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Μήπως μετά δεν αναγνωρίζει την μία από τις δύο SIM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Όχι, το είχα παλιά με 2 sim και δούλευε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 ξερει κανεις που θα βρω tempered glass ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 ξερει κανεις που θα βρω tempered glass ? Για το συγκεκριμένο δύσκολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Καμιά custom rom καλή υπάρχει; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Δεν νομιζω οτι εχει υπαρξει καν καποια rom, τουλαχιστον για πριν μισο χρονο που εψαξα τελευταια φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts