Jump to content

Alcatel OT-997 / 997D

snapp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι αγγλικα εχει αλλα δεν με ενοχλει...

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος δουλευει αψογα....

δλδ δεν υποστηριζει ελληνικο μενου?κ ευρωπαικο να ειναι θα πρεπε να εχει ελληνικο μενου...νομιζω δλδ...:O

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χθες παρελαβα και κ εγω απο P....C στα 189€ με ελληνικο μενού και δώρο μια αδιάβροχη θήκη.

Πολύ ευχαριστημένος ως στιγμής για αυτά που προσφέρει για τα χρηματά του.

Δυο πραγματάκια που με εχουν προβληματίσει:

1)Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τη μποστρινή κάμερα, ενώ χθες μπορούσα. Εχει εξαφανιστεί το εικονίδιο της ενναλαγής. Λέτε να φταίει ότι εγκατέστησα επιπλεόν το Camera MX και το ProCapture.

2)Αυξομειώνοντας την ένταση κλήσης από το πλαϊνό κουμπί δεν αυξομειώνεται και η ένταση των ειδοποιήσων καθώς και της αφύπνισης.

Το ψάχνω από χθες αλλά δεν έχω βρεί κάποια ρύθμιση, και είναι και η πρώτη φορά που συναντώ τέτοια ιδιαιτερότητα.

Κάποια βοήθεια ειδικά ως προς το 2 θα ημουν ευγνώμων.:)

δλδ δεν υποστηριζει ελληνικο μενου?κ ευρωπαικο να ειναι θα πρεπε να εχει ελληνικο μενου...νομιζω δλδ...:O

Λογικα θα επρεπε τι να πω

Γενικα τα Ελληνικα τα εχουν στην απεξω

σε πολλες υπηρεσιες στο ιντερνετ

Βλεπεις υποστηριζουν κατι αραβικα και τριτοκοσμικα και τα Ελληνικα τα εχουν πεταξει

ελεος....

Χθες παρελαβα και κ εγω απο P....C στα 189€ με ελληνικο μενού και δώρο μια αδιάβροχη θήκη.

Πολύ ευχαριστημένος ως στιγμής για αυτά που προσφέρει για τα χρηματά του.

Δυο πραγματάκια που με εχουν προβληματίσει:

1)Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τη μποστρινή κάμερα, ενώ χθες μπορούσα. Εχει εξαφανιστεί το εικονίδιο της ενναλαγής. Λέτε να φταίει ότι εγκατέστησα επιπλεόν το Camera MX και το ProCapture.

2)Αυξομειώνοντας την ένταση κλήσης από το πλαϊνό κουμπί δεν αυξομειώνεται και η ένταση των ειδοποιήσων καθώς και της αφύπνισης.

Το ψάχνω από χθες αλλά δεν έχω βρεί κάποια ρύθμιση, και είναι και η πρώτη φορά που συναντώ τέτοια ιδιαιτερότητα.

Κάποια βοήθεια ειδικά ως προς το 2 θα ημουν ευγνώμων.:)

Για το 2 πας ρυθμισεις audio profiles επιλεγεις το προφιλ που θες πας volume και μεσα εχει για ειδοποιησεις γαι αφυπνιση για τα παντα.

Οσο για το πρωτο λογικα αμα εβαλες την mx υπαρχει πιθανοτητα να φταιει αυτο....

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Απενεργοποίησα την cameramx και όντως η μπροστινή κάμερα εμφανίστηκε πάλι.

Όσο για το πρώτο, αυτό το έχω βρει, αυτό που θέλω είναι αυξομειώνοντας της εντασης κλήσης απο το πλαινό , ταυτόχρονα να αυξομειώνεται και ο ήχος ειδοποιήσεων - αφυπνίσεων.

Τουλάχιστον το λευκό που πήρα είναι ακόμα στα 189€... :lol:

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Αφου ξαναπερασα την 4.0.4 με το ot upgrade, το wifi τα εχει παιξει. Συνεχεια αποσυνδεεται, χαμηλο σημα. Εχει κανεις παρομοιο θεμα? Υπαρχει κανενα προγραμματακι? Ευχαριστω!

Επειδη κ εγω ειχα καποια θεματακια μια φορα μετα απο το προγραμματακι οτα ξαναπερασα τη ρομ, θα σου προτεινα ενα factory reset. Εαν υπαρχει καποιος αλλος τροπος που γνωριζει κανεις που να το γλυτωνεις θα ηταν προτιμοτερο αλλα τουλαχιστον σε μενα λυθηκαν τα προβληματα. :)

Επειδη κ εγω ειχα καποια θεματακια μια φορα μετα απο το προγραμματακι οτα ξαναπερασα τη ρομ, θα σου προτεινα ενα factory reset. Εαν υπαρχει καποιος αλλος τροπος που γνωριζει κανεις που να το γλυτωνεις θα ηταν προτιμοτερο αλλα τουλαχιστον σε μενα λυθηκαν τα προβληματα. :)

Με factory reset σβηνοντε οσα ειναι στην.μνημη του τηλεφωνου κ μοβο σωστα??γιατι και εγω θεματα με wi-fi και την μπαταρια και μαλλον θα του κανω ena reset!!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Ναι μονο οσα ειναι στη μνημη του κινητου σβηνονται (εφαρμογες, αρχεια, τα παντα). Μπορεις να βγαλεις την sd για το factory reset αν θες, για να σαι σιγουρος.

Δεν εγγυομαι καλυτερες αποδοσεις μετα απο factory reset αλλα θα παρεις τις καλυτερες δυνατες απο τη συγκεκριμενη συσκευη.

Λοιπον, εχοντας στα χερια μου τη συσκευη για 12 μερες παρατηρησα τα εξης:

1) υπερθερμαινοταν παρα πολυ ευκολα (δεν μιλω για τη φορτιση, μιλω για απλο googlarisma

2)εφαγε 2 κολληματα σε παιχνιδια

3)οταν λειτουργησε το ραδιοφωνο εκανε στο μεγαφωνο εναν θορυβο λες και δεν εχει σημα καθαρο ( ενω φυσικα δεν υπηρχε προβλημα) Ανοιγοκλεισα τη συσκευη και τοτε σταματησε.

4) videoκληση εκανε με κακη ποιοτητα εικονας ( εννοω με τετραγωνακια,,,διακεκομμενη,)

5)την τελευταια μερα παρουσιαστηκε ο ιδιος ηχος στο ακουστικο την ωρα της κλησης , οπου δεν διορθωνοταν με τιποτα, και επεστρεψα τη συσκευη, αλλαζοντας την με κατι αλλο.

Ηχο στο ακουστικο κατα τη διαρκεια της κλησης ειχε χαμηλο, δεν ξερω αν φταιει η δικη μου συσκευη, οπως επισης το κουμπι power επαιζε καπως, δεν ηταν τοσο σταθερο οσο τα πλαινα κουμπια

Θετικα της υποθεσης ειδα οτι φορτωνε γρηγορα, σημα wifi μια χαρα δυνατοτητες πολλες για την κατηγορια του , η καμερα εμενα δεν με απαγοητευσε σε φωτο- video απλη χρηση

Το gps το εντοπιζε μετα απο δυο λεπτα σε ανοιχτο χωρο. Μετα δουλευε κανονικοτατα (citisnav προγραμμα)

Επισης ο τεχνικος (του μαγαζιου οχι της εταιρειας)οταν το γυρισα πισω μου ειπε οτι ειχα κανει π.καλη επιλογη και δεν πρεπεινα απαγοητευτω απο την alcatel επειδη ετυχε αυτο.. Ειναι εταιρεια με ελαχιστα προβληματα..

Αυτα απο τη δικη μου μικρη εμπειρια. Ηθελα αυτες τις δυνατοτητες του να τις παρεχει σε πιο προσεγμενη κατασκευη. Δεν ξερω εσεις τι θεματα εχετε.. Και αν ετυχαν αυτα μονο σε ..μενα, αλλα εγω αφου μπορουσα δεν προτιμησα την ιδια συσκευη, μου φανηκε πολλα υποσχομενη ομως φτηνη κατασκευη

Λοιπον, εχοντας στα χερια μου τη συσκευη για 12 μερες παρατηρησα τα εξης:

1) υπερθερμαινοταν παρα πολυ ευκολα (δεν μιλω για τη φορτιση, μιλω για απλο googlarisma

2)εφαγε 2 κολληματα σε παιχνιδια

3)οταν λειτουργησε το ραδιοφωνο εκανε στο μεγαφωνο εναν θορυβο λες και δεν εχει σημα καθαρο ( ενω φυσικα δεν υπηρχε προβλημα) Ανοιγοκλεισα τη συσκευη και τοτε σταματησε.

4) videoκληση εκανε με κακη ποιοτητα εικονας ( εννοω με τετραγωνακια,,,διακεκομμενη,)

5)την τελευταια μερα παρουσιαστηκε ο ιδιος ηχος στο ακουστικο την ωρα της κλησης , οπου δεν διορθωνοταν με τιποτα, και επεστρεψα τη συσκευη, αλλαζοντας την με κατι αλλο.

Ηχο στο ακουστικο κατα τη διαρκεια της κλησης ειχε χαμηλο, δεν ξερω αν φταιει η δικη μου συσκευη, οπως επισης το κουμπι power επαιζε καπως, δεν ηταν τοσο σταθερο οσο τα πλαινα κουμπια

Θετικα της υποθεσης ειδα οτι φορτωνε γρηγορα, σημα wifi μια χαρα δυνατοτητες πολλες για την κατηγορια του , η καμερα εμενα δεν με απαγοητευσε σε φωτο- video απλη χρηση

Το gps το εντοπιζε μετα απο δυο λεπτα σε ανοιχτο χωρο. Μετα δουλευε κανονικοτατα (citisnav προγραμμα)

Επισης ο τεχνικος (του μαγαζιου οχι της εταιρειας)οταν το γυρισα πισω μου ειπε οτι ειχα κανει π.καλη επιλογη και δεν πρεπεινα απαγοητευτω απο την alcatel επειδη ετυχε αυτο.. Ειναι εταιρεια με ελαχιστα προβληματα..

Αυτα απο τη δικη μου μικρη εμπειρια. Ηθελα αυτες τις δυνατοτητες του να τις παρεχει σε πιο προσεγμενη κατασκευη. Δεν ξερω εσεις τι θεματα εχετε.. Και αν ετυχαν αυτα μονο σε ..μενα, αλλα εγω αφου μπορουσα δεν προτιμησα την ιδια συσκευη, μου φανηκε πολλα υποσχομενη ομως φτηνη κατασκευη

Το κινητο το εχω απο το Φεβρουαριο και μεσα σε τοσο διαστημα μπορω να σου πω τα υπερ και τα κατα μετα απο μια πιο μεγαλη εμπειρια χρησης. Θα συμφωνησω στην υπερθερμανση και στο κουμπι power. Εχω επισης να προσθεσω 2 αλλα αρνητικα: το ICS και το οτι εχει fps cap στα 33,35 (αν θυμαμαι καλα) fps. Το πρωτο σημαινει παλιο λειτουργικο σε σχεση με 4.3 που κυκλοφορει πλεον και το δευτερο σημαινει πως οι κινησεις και τα animations θα φτανουν μεχρι τα 33 fps που ειναι λιγα σε σχεση με τα 60 που θα επρεπε να εχει.*

Απο κει και περα θα διαφωνησω με τα υπολοιπα περι κακης κατασκευης. Θεωρω πως ισχυει ακριβως το αντιθετο, το κινητο εχει πολυ καλα πλαστικα ειναι στιβαρο και η οθονη αν και οχι gorilla glass ειναι γυαλι το οποιο, συμφωνα με αλκατελ, δε χαραζεται ευκολα και το επιβεβαιωσα και ο ιδιος εχοντας την οθονη χωρις προστασια για μισο χρονο χωρις την παραμικρη γρατζουνια (ουτε θηκη εχω). Για 150 ευρω που εχει πλεον ειναι value for money και δε νομιζω οτι μπορεις να βρεις αντιστοιχη ποιοτητα και χαρακτηριστικα στην ιδια τιμη, εκτος κι αν παραγγηλεις απο Κινα.

*Τα 2 προβληματα που ανεφερα ειναι κατα τη γνωμη μου τα σημαντικοτερα και ειναι καθαρα softwarικα απο την αλκατελ (η TCL τα κατασκευασε, η αλκατελ εβαλε το software νομιζω). Εχοντας το γερμανικο κινητο ελπιζω σε μια αναβαθμιση καθως βγηκε ανακοινωση πως για τις αλλες χωρες αναβαθμιση δεν προβλεπεται. Η Γερμανια ομως ειναι εξαιρεση σε αυτο συμφωνα με την αλκατελ (ακομα και σημερα στη σελιδα της στο facebook αυτο ισχυριζεται, αντε να δουμε αν ισχυουν ολα αυτα ή μας δουλευουν).

Σε περιπτωση λοιπον που καποιος ενδιαφερεται για τη συσκευη θα πρεπει να γνωριζει πως υπαρχουν τα παραπανω θεματακια με το 997D.

Οντως εκανε δουλεια το factory reset. Ολα ενταξει τωρα με το wifi. Συμφωνω με τον ειμαικαλα, κι εγω το γερμανικο εχω. Αν παρει και την αναβαθμιση θα πεταει. Αντε να δουμε αν θα τη βγαλει τελικα η alcatel.

Μόλις έγινα κάτοχος του 997D

Η πρώτη απορία είναι πως βγαίνει η google αναζήτηση απο την κορυφή της σελίδας?

Τα σχόλια μου στο μελλον :)

Ευχαριστώ :)

Δε θα βαρύνει όμως με κάποιον launcher?

2η απορία. Μέσα σε ~2,5 μέρες (καλό νούμερο για αρχή) τελείωσε η μπαταρία, οπότε το βράδυ το έβαλα να φορτίζει. Σήμερα το πρωι που το εβγαλα από τη ΄μπριζα είχε 91% ... Δεν θα φτάσει ποτέ στο 100%???

EDIT : Επίσης μπορώ να έχω διαφορετικό ήχο σε κάθε κάρτα ή θα πρέπει να το βάλω σε επαφές?

Edited by selemele

Ευχαριστώ :)

Δε θα βαρύνει όμως με κάποιον launcher?

2η απορία. Μέσα σε ~2,5 μέρες (καλό νούμερο για αρχή) τελείωσε η μπαταρία, οπότε το βράδυ το έβαλα να φορτίζει. Σήμερα το πρωι που το εβγαλα από τη ΄μπριζα είχε 91% ... Δεν θα φτάσει ποτέ στο 100%???

Επίσης μπορώ να έχω διαφορετικό ήχο σε κάθε κάρτα ή θα πρέπει να το βάλω σε επαφές?

Kαθολου δε θα βαρυνει

εγω εχω βαλει 3 και 4 μαζι και δουλευω οποιον θελω

Η φορτιση γινεται πολυ γρηγορα και φτανει στο 100% και λεει charged

Για τους ηχους εγω εχω βαλει σε οποια επαφη θελω και διαφορετικο

Καλημερα σε ολους!εχει κανει κανεις root το κινητο?και με ποιο τροπο?αν ειναι καποιος ασφαλης εννοω..

Επισης ξερει κανεις καποιο κολπο για να διορθωθει το wifi?αν εισαι root.

ευχαριστω

Edited by kommatias_3

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Γεια σας παιδιά!Θα παραλάβω κι εγώ το 997D.Άλληλούια! :D Το θέμα είναι ότι το μενού θα είναι στα αγγλικά. Επειδή βαριέμαι να διαβάζω όλες τις συζητήσεις, θα μπορούσε να μου πει κάποιος αν μπορεί να λυθεί αυτό το θεματάκι;

Θα κατεβασεις απ το play store to morelocale. Με ελληνικο πληκτρολογιο και ενα launcher στα ελληνικα ειναι σχεδον ενταξει.

Το μενου αγγλικο θα παραμεινει. Καποια πραγματακια θα αλλαξουνε. Ολες οι εφαρμογες ομως εχουν ελληνικα.

Καλημέρες παιδιά και εγώ κάτοχος ενός Alcatel 997 και οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μείνει κατάπληκτος από την ταχύτητα και την ποιότητά για το ποσό το οποίο διεθεσα.

Εχω ενα πρόβλημα όμως ενώ έχω Εγκαταστήσει το Swype και το έχω επιλέξει ως βασικό πληκτρολόγιο αλλάζει από μόνο του σε touchpal. Εχω ψάξει να δω αν υπαρχει κάτι που δεν έχω τικαρει_ξε τικαρει χωρίς επιτυχία όμως.

Αν ξέρει κάποιος κάτι ;;;; Ευχαριστώ

Edited by spinterman
απλά.........και ομορφα

• The title was changed to Alcatel OT-997 / 997D